оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Знаете ли, че много култури вярват в древните суеверия, свързани с виното?

Отговарят на някои от тези вярвания. В крайна сметка, всеки вино има своята история:

В Италия, ако някой се налива вино, трябва да се трие част от виното разлято зад всяко ухо. Това суеверие е размножен в древния Рим. Вярвало се е, че налива виното беше лош знак.

В Varnhalt в Германия, като се смята, че последните грозде, добито във всяка станция трябва да бъдат предявени от волската каруца, или който и да е сезон на реколтата ще се влошават.

Също така в Германия, съществува убеждението, че когато човек умре, всички вина в избата трябва да се разклати възможно най-скоро.

Румъния е обща налейте малко вино на пода, за да поканите приятели, които са починали, за да се пие с тези, които все още живеят.

В древен Египет, царски членове са били погребани с пет бутилки вино, които бяха взети в отвъдното. Те вярвали, че виното ще донесе късмет в този пасаж и че виното може да се консумира по възможно срещата с другите членове на кралски особи.

В Литва, има поверие, че точно в полунощ на Бъдни вечер, водата се превръща във вино и животните започнат да говорят, когато хората не са наоколо, за да чуят.

В еврейски сватби, е обичайно за младоженеца стъпил на чаша вино, за да се гарантира по-щастлив и успешен брак.

Някои рибари в бурните дни, имат обичая да се налива вино в морето, защото вярвам, че това ще успокои водите.

Източник: Група Kernel

Заявлението за Cork Fee е създаден, за да ви помогне да намерите ресторанти, които приемат, подлежащи на плащане или не, можете да си вино. , com ele você pode verificar se há lugares perto de você, buscar lugares específicos, contribuir cadastrando a taxa de rolha (ou informando sobre rolha free) do local que você já conhece e também marcar seus locais favoritos. На разположение за IOS и Android , с него можете да проверите за места в близост до вас, за конкретни места изглежда, допринесе регистриране на corkage такса (или информиране безплатно запушалка) на сайта, че вече знаете, а също и маркирате любимите си места.

Святият Дух Restaurant Седмицата идва на 10-ия издание предполага темата за здравословното хранене на менютата на 40 участващите институции. Фестивалът на храните ще се проведе между 16 и 29 март, с една новост в седмицата в края. За първи път тук, в държавата, промоционални менюта продължат до 30 март, за да 05 Април, специално за клиентите на Banescard. Друга новост на емисията е разпределянето на социалните разходи, за първи път ще бъде доставен на Santa Casa де Misericordia де Витория, които ще разпредели стойността на площта на рак грижи. Всяка продадена меню, ресторантът Седмицата повдига £ 1.00 дарение.

Менютата ще имат две входни опции, основно ястие и десерт в размер на R $ 37.90 на обяд и R $ 49.90 по време на вечеря. Някои ресторанти бяха отвъд, като Ristorante Валентина, който е създал три входни опции, основно ястие и десерт, за обяд и вечеря. Във всички, на 10-ти меню Светия Дух Restaurant Week има 474 комбинации от опции. Комбинации са 198-276 за обяд и вечеря.

Comm всичко това, за пореден път събитието позволява Espirito Santo пътуват за храната, тъй като сред 40 участници има къщи със специалитети на японската кухня, аржентински, бразилски, френски, португалски, арабски, Swiss, и италиански, което отново е запише събитието, на обща стойност 12 заведения с тази специалност.

В допълнение към 26 победи и 11 ресторанта на Vila Velha, сега Serra, Colac и Венеция също имат свои представители на фестивала. Sierra, ресторанта магистър Къща в Manguinhos участващи за първи път събитието. В Colac, участието е ресторант Drink и Венеция е Don Бенин. Ето, още веднъж подчертава квартала Garden Кембриджшир, която утвърждава се като нов гастрономически център. Веригата на Светия Дух Restaurant седмица все още е опция за запълване аромат Страстната седмица за тези, които постят месо, тъй като 35 от 40-те участници предлагат менюта без червено месо или вегетарианско.

Темата се готвачите използват много творчество, водене на вкуса и качеството в допълнение към по-светло и здравословно меню. Пример за това е ястие "три морета" ресторант село на острова, който взема октопод пипало, треска и сьомга филе, моркови, броколи и ориз седем зърна; на Mediterran менюто Le разполага калмари пръстени мариновани в зехтин с червени чушки, поднесени с ориз ароматизирани доматен сос с шафран и пресни грах, ресторант вход също има Petit Gateau продажба, олекотена версия на традиционна френска бисквитка която се пълни с рагу леко пикантен доматен и тон pelati на студено пресован зехтин; в Aroeira Bistro и Warehouse, сьомга на скара Върховния с ароматно ризото джинджифил мариновани в цитрусовите оранжево SAP-на-Китай е черта. The d'добре развита десерт нула глутен и без лактоза, пълен с вкус, а ударът на кускус ядки и карамелизиран ананас.

Всички ресторанти и ястия -

Събитието има за цел да повиши естествената виното и неговите атрибути и осигурява директен контакт с професионалисти в бразилския пазар и потребителите с международни изложители и насърчаване на обмена между френските и бразилските производители.

Градовете домакини, Рио де Жанейро и Сао Пауло, ще получат над пълен пазарен ден, седем френски производители и шест бразилския, всички от естествена вино, който лично представи своите вина. На вечерите Ева ще се проведе със същите тези вина.

В това първо издание, на събитието ще почетат Pierre Overnoy, емблематична производител на региона Jura и исторически характер, провъзгласен за неговата важност в сценария на природен вино във Франция и по света, които лично ще даде своя принос за бразилския пазар на вино естествено.

Международни производители

 • Emmanuel Houillon и Pierre Overnoy - Domaine Houillon Overnoy
 • Жан и Agnes Foillard - Domaine Jean Foillard
 • Ерик и Pfiferling - Domaine l'Anglore
 • Катрин и Pierre Breton - Domaine Breton
 • Sébastien Bobinet и Емелин Calvez - Domaine Sébastien Bobinet
 • Патрик и Мирей Meyer - Domaine Julian Meyer
 • Marcel Richaud - Domaine Richaud

Националните производители

 • Marco Danielle - Бури
 • Mauricio Ribeiro - Vineyard Serena
 • Lizete Vicari - Vicari Domain
 • Eduardo Zenker - Art Vine
 • Marina Santos - Vineyard Унна
 • Luiz Henrique Занини - Възраст на Ветрове

Кога и къде: Връзки (21) 98123-6834 - Alain Ingles

Рио де Жанейро

Вечеря хармонизиран в Рио де Жанейро ден 30.03.2015 с присъствието на производители в 20часа в ресторанта Casa Vieira Souto: Avenida Vieira Souto, # 234 в Ipanema R $ 300 на човек.

Панаир в Рио де Жанейро ден 31/03/2015 в приятен ресторант: Pleasant Street, 62 - Santa Teresa - 13-16 часа до професионалисти в индустрията и 16-20 за широката общественост до £ 100 на човек.

Купувам aqui

Sao Paulo

Хармонизиран вечеря в Сао Пауло с присъствието на производителите ден 01.04.2015 в ресторант Bravin - Mato Grosso улица, # 154 в утехата до £ 300 на човек.

Панаир в Sao Paulo ден 04.02.2015 Space Private Collection: Arthur улица Azevedo, 51 в Pinheiros - 13-16 часа, за да професионалисти в индустрията и 16-20 за широката общественост до £ 100 на човек.

Купи - http://www.blueticket.com.br/?secao=Eventos&evento=13771&obj=listagem-tipo

Професионалисти входно ниво може да трябва да се консултира експерти в проекта "д-р Вино "

Консолидиран като най-голямата в Латинска Америка вино събитие, на ExpoVinis Бразилия достига до своите 19 ediçãoe обещания през 2015 г., която обединява основните играчи в лозаро-винарския сектор, в допълнение към представянето на новините на сегмента и посредничи големи сделки. За да се улесни достъпа на посетители и работи по време на панаира, ABTS Informa, организатор на ExpoVinis, обявява откриването на акредитация за setore професионалисти да на пресата, че ще отразят събитието, което се провежда между 22 и 24 април в Expo Center Norte.

За акредитация дружества, професионални сдружения, либерални / независими професионалисти и образователните институции трябва да се направи на сайта www.expovinis.com.br в "акредитация". За да бъдат изпратени profissionaispré акредитирани до 16 март на акредитивни писма по пощата на адреса на регистрация.

Натиснете корпус трябва да се свържете с A съобщението на CH2 на телефон (11) 3253,7052 или електронна поща [email protected] да получи акредитация.

Първият ден на събитието е изключително посветен на индустрията и експерти imprensa.Consumidores отбори крайните имат достъп до ExpoVinis на 23 и 24 април от 17часа, а скоро ще бъде отворена за предварителното купуване на билети.

Консолидиран като място за срещи на националните и международни специалисти, през 2015 г. на ExpoVinis Бразилия ще представи отново, тенденции и навлиза на пазара, в допълнение към обсъждане на сектора в очакваните лекции и дегустации, които са част от официалната програма, която ще бъде публикувана тази месец.

С акцент върху професионалисти входно ниво или нямат експертен съвет да се създаде списък на вино, през 2015 г. шоуто носи нещо ново: Д-р Wine, която ще даде възможност на професионалиста организира ден и час, за да се покаже менюто му да консултанти за събития, които даде съвети и предложения, за да правят писмото на ресторанти, пицарии и барове. В графика на заседанията и подробности за срещата с д-р Wine ще бъдат достъпни скоро на сайта на събитието.

"Професионалистите посещение на панаира ще имат богата винена листа, за да се вземе проба и възможност за работа в мрежа с производители и търговци, които посещават Бразилия в търсене на нов бизнес. В допълнение, ние искаме да обогати опита на специалисти, които започват да работят в сектора, изпълнението ключова роля в проявата, която е да допринесе за растежа и професионализацията на сегмента, "заключава Ana Ишида, шоу програма за управление на ExpoVinis Бразилия.

Винопроизводителя от Bueno Вина винарна, Roberto Cipresso, един от най-уважаваните винопроизводители в Италия, с Galvão Bueno беше в Candiota, в района на държавната кампания, която е Bellavista Estate винарна, основана от водещия. Двойката отиде да провери качеството на гроздето и производството на вино началото на жътвата през 2015 г. на вина от Bueno Вина, които трябва да излязат на пазара, започващ през 2016 г. Вината се разпространява от Bueno Вина в Бразилия.

Намира се в Bento Gonçalves (RS), от долината на Лозя, Valduga семейство обръща внимание на производството на вино, тъй като идва от юг, идващи от Италия през деветнадесети век. Но това е с искрящ, всички приготвени по метода на Champenoise, който доби популярност. В началото не беше лесно, в средата на 1990-те години повече от 90% от бутилките изскочи, защото на оградата, че е слаб и не може да устои на натиска, който се създава вътре в бутилката.

Три поколения по-късно, под командването на братята Erielso, Хуарес и John Valduga, винарната е инвестирала в областта на технологиите и труда, набира много качествено и награди по цял свят. Днес е най-големият пенливо пещера в Латинска Америка, където могат да бъдат настанени 5 милиона бутилки, въпреки че в момента е в покой има 1,8 млн.

Миналата седмица, четири от етикетите си отвори със замах една великолепна дегустация стари Riojas, изненадвайки всички участници. Виж ми вземе на тях:

Casa Valduga 130

Произведено от грозде Шардоне и Пино Ноар специални култури чрез метода на Champenoise, Останалите 36 месеца в контакт с маята. Visual сламено жълт с малки мехурчета в добро количество и постоянство. Great интензитет на аромати, особено бял и цветен плодове. Вкусът показа свежест, баланс и бележки, които потвърждават носа. ST (91) - Средна цена: R 90 $

Casa Valduga шестдесетмесец Nature (без добавена захар)

Получава се по метода Champenoise, в които 60 месеца в контакт с маята. Visual сламено жълт с малки мехурчета в добро количество и постоянство. Концентриран аромат, с лека препечен хляб, бял и цветен плодове. Вкусът е богат и сложен, със слоеве от аромат и плодов и минерални нотки. ST (90) - Средна цена: R $ 100

Casa Valduga шестдесетмесец Extra-Brut

Получава се по метода Champenoise, в които 60 месеца в контакт с маята. Блестящ шоу по мое мнение. В непосредствена близост до Champagne. Представено цвят злато, perlage деликатна, тънка, интензивна и продължителна. Комплексен аромат, бадеми, кайсии, мед, препечен хляб ... .The небцето е с отлична структура, мекота, е добре балансирано и освежаващо. ST (93) - Средна цена: R $ 100

Maria Valduga Brut

Това пенливо вино е знак на почит към семейството матриарх, Maria Valduga. Това беше мечтата си да разработи пенливо в Valduga House по метода на Champenoise, според традициите на региона Шампан във Франция. Изработени от подбрано грозде Шардоне (80%) и Пино Ноар (20%), прекарват най-малко 48 месеца в контакт с маята. Visual сламено жълт, с много фини мехурчета, добро количество и постоянство. Nose с елегантен и наситен аромат с нотки на плодове в сироп, препечен хляб и разкошно кремаво небцето, сложен и продължителен. ST (92) - Средна цена: R 198 $

Critical Publishing Патрисио Тапия и Inner Publisher е основен източник на информация за аржентинско, чилийски, уругвайските вина и, като се започне през тази година, бразилският пенлива

Референтен публикуване в света на виното в Южна Америка, на Descorchados Ръководството, критична Патрисио Тапия, ще бъдат освободени от Inner Издател & Събития на 23 март, в Сао Пауло. Събитието се провежда в Сейнт Лорънс Square Restaurant в Vila Olimpia, събиране натиснете и производители в голяма дегустация с потвърдено наличие на повече от 60 чилийски изби, Аржентина, Уругвай и Бразилия. Professionals (купувачи, вносители, дистрибутори, сомелиери) и любителите на виното също могат да присъстват на събитието, което има ограничени пространства и изисква предварителна регистрация [вижте инструкциите по-долу]. "Това е най-изчерпателното ръководство на южноамерикански вина, произвеждани някога", казва издателят на Inner Christian Бургос.

В 17-то издание, ръководството предвижда дегустация бележки, хармонии, представянето и винарски райони на Чили, Аржентина, Уругвай и Бразилия. През 2015 г. Изданието съдържа също новост: наличието на бразилския пенливо. През декември 2014 г. основният критик на вина в Латинска Америка, чилийската Патрисио Тапия, оценяван на бразилския пенлива посещение на Долината на лозята. "Много е вероятно, че бразилският пенливо са все още неизвестни на света. И това е жалко. Пейзажът на Serra Gaucha, буйни и драматичен, крие някои от най-добрите пенливи Южна Америка. Мехурчета, които в много малко време, имаше впечатляваща предварително ", каза Тапия, който доказа, 150 национални етикети.

С национално покритие и всяка година, публикуването на Inner Издателят сега е основно средство за информация за виното за потребителите, търговците и вносителите. С тираж от пет хиляди копия, ръководството съдържа обобщение на най-важните винени райони на Чили, Аржентина, Бразилия и Уругвай. Тя включва също така оценка и класиране на отбрани вина, и раздела съвпадение.

За състава му бяха опитали вина от над 190 чилийски изби, 150 аржентински, уругвайски и 25 15 Бразилски, в резултат на което около 3000 вина оценени от Патрисио Тапия. В предишното издание са доказани 2500 вина. За любителите на виното по света, на Descorchados Ръководството ще бъде на разположение в Virtual Store изба Magazine ( www.lojaadega.com.br ) и в по-големите книжарници в страната най-рано в края на март. Изданието също ще бъде на разположение за покупка по време на събитието.

Стартиране на Descorchados Guide

Ден: 23/03

Къде: Ресторант St. Lawrence Square: Улица Къща на актьор, 608 - Vila Olimpia, Sao Paulo SP.

- обяд за пресата и поканени винари от 24:00

- Дегустация отворена 16h до 22h, която обединява следните производители: Norton, Tres 14 и несъвършени, Concha у Торо, Доня Паула, Chakana, Maximo Boschi, Десета бригада, Mauricio Лорка, Casarena, Geisse Winery, Casa Valduga, Miolo, De Мартино , Zuccardi, Pizzato, Terranoble, Още (Tupungato), Caliboro / Еразъм, Trapeze, Santa Rita, Zorzal Wines, Gen Del Alma, маките / изчисление, San Pedro, Leyda, Tarapaca, Maitia, главен Maravilla, Andes Plateau, Cousino Macul, JA Jofre, Bodegas RE, пряспа, Санта Каролина, La Celia, Catena Zapata, Rep. De Chachingo, Aleanna, Andeluna, Tabalí, Los Toneles, Undurraga, Повече Tupungato, Cassone Family, Dominio дел Плата и Bouza.

По-долу са линкове за участие в стартирането на Descorchados Guide

- Wine Professional: безплатна регистрация чрез връзката

- Краен потребител: да преминете купуват указание във виртуалното списание магазин изба):

- Въпроси и друга информация, с (11) 3876.8200 (разширение 34).

Wine.com.br разширява портфолиото на нов пазар с придобиването на Monodor Патенти и Mocoffee фирми, лансирана от швейцарския инженер Ерик Фавр, създател на патент и изобретател на капсулите в кафенета система

The Wine.com.br , най електронна търговия вино и бира в Латинска Америка и третата в света, обяви днес големи международни придобивания в производството и търговията с кафе сегмент в хай-тек тип капсула "еспресо".

Бразилската компания, чийто основен партньор Цифрови e.Bricks, придобил контрола на швейцарски марки Monodor SA Patents, патент предприятия, научни изследвания и развитие в кафе на капсули и MocoffeeTM, кафе компания еднократна доза на крайния потребител.

С тези придобивания, компанията предприема още една важна стъпка в разширяването на пазара на потребителите на напитката, след влизането на бирената индустрия през октомври 2013 година.

The Mocoffee ще бъде белегът на света на виното, които работят в капсулата на кафе сегмент. Операцията, която присъства в 17 страни през серия от споразумения и вече е един от лидерите на пазара в Швейцария, Франция и Австралия, ще се създаде и разпространи тази година в Бразилия и Холандия с вход прогнози в САЩ през 2016.

Целта на този нов бизнес се разраства в този сегмент предлагането на нови преживявания в консумацията на кафе в капсули, създаване на оперативни синергии и да се възползват от всички знания на цифровата платформа, разработена в успешни вино и бира операции.

Виното е известно в електронната търговия за това, построена една от най-големите вертикални операции Wine Бразилия за по-малко от пет години. Моделът е структуриран от избора на статив (куратор), дисплей и услугата, с ефективна доставка на Winebox (подходящи кутии за транспортиране на бутилки с вино) към потребителите в цялата страна.

Патентите Monodor е основана от Ерик Фавр, известен по целия свят за това, че е изобретил, патентован и развита системата на кафе на капсули - телефони и кафенетата в единични дози - за NespressoTM знак (виж повече в Wikipedia: HTTP: //en.wikipedia .org / уики / Nespresso ). Понастоящем половината от производството на кафе капсула, продаван в света се основава на първоначалното изобретение на Eric Favre. В Monodor, Ерик успя да патентова и разработване на усъвършенстван модел на капсули, за да дръпне още повече аромат на кафе.

Със завършването на сделката, направена официална днес, основател Ерик Фавр, 69, ще остави двете компании, които ще бъдат разгледани от сега от Pascal M. Schlittler, съосновател на Mocoffee и Рикардо Флорес, директор на маркетинга и нов бизнес на вино.

За Роджерио Salume, главен изпълнителен директор, "влизането в сегмента на кафе има смисъл и продължава нашата изберете дизайн, дисплей и доставят продукти с високо качество на нашите клиенти в цяла Бразилия, а сега и в други страни. Бразилия е най-големият производител и световен износител на кафе на зърна, но не успя да се развива и до днес не е световна марка. Мисля, че можем да допринесем по някакъв начин водещите продукти, които са в основата на нашата страна и да продължат по пътя на иновациите и предприемачеството, леене новини и предвиждане на тенденциите на пазара, поразително характеристики на виното в своите маркетингови модели за електронна търговия. По-важното е, ние се надяваме, сега с нетърпение цялата Mocoffee е марка с бленд и същността на таланта на бразилския с прецизността и технологията на швейцарците. "

"Целият този движение още по-тезата на вино стойност и е в съответствие с нашето убеждение, че цифровата се трансформира потребителските индустрии, с което броят на стойност и ефективност на сектора", казва Фабио Bruggioni, главен изпълнителен директор на Digital e.Bricks.

Ерик Фавр, основател на Monodor Патенти и система кафе капсули изобретател добавя: "Аз съм много щастлив, че нашата капсулиране технология, която поддържа всички качеството и целостта на продукта до неговото потребление, е било придобито от бизнес група Бразилия, страна, която произвежда повече от една трета от кафе в света. Отглеждането и пазара на кафе в Бразилия включва повече от осем милиона души и около 300 хиляди производители.

Ерик Фавр напусна NespressoTM с разрешение за разработване на нови кафе капсула системи и основана на Monodor SA през 1991 г. Според него, "тъй като след това е работил неуморно с цел разработване на нови и подобрени системи, които могат най-добрите аромати с най-ниско въздействие върху околната среда. "

В момента половината от консумираната кафе капсули свят се основава пряко на оригиналния изобретение на Ерик Фавр или получена. Техните нововъведения са били признати от Global Coffee преглед (най-международната награда на пазара на кафе) и са му предоставени по първия "Lifetime Achievement Award" за огромния му принос към сегмента на кафе по време на International Coffee симпозиум.

Favre казва "по време остави най-накрая може да се посветя на задачата за консултиране на млади предприемачи и стартиращи фирми." Част от неговото учение могат да бъдат достъпни в най-новата си книга, "Как да превърнете медоносни пчели и пчели пари (без ужилен)" ("Как да превърнете медоносни пчели в брой - Без да бъде нарязан" в свободен превод), че има само да се публикува на английски език.

Matter първоначално публикувана в колона Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co. | вестник ДВ

Може да сте чували много за думата "Тероар". Но можете да го настроите? The тероар ​​е земята на единство, климат, сортове грозде, както и работата на човека. Комбинацията от тези елементи са родени в лозарските уникални вина, представляващи личността на всеки от различните региони - с други думи, от неговата самоличност.

Така че, когато се говори за тероар ​​вина, основно е определянето на вино, което изразява район или определена площ лозя. Много вина, които съществуват в света, с техните имена или наименования за произход (Правила за отглеждане), се различават един от друг, защото в допълнение към различни комбинации от сортове, за съдържание на алкохол и добив на хектар, на почвата или на климат, в който те са били създаден отпуск, във всяка от тях, силна личност.

Това е защо Риоха (Испания) - основно подготвени с Темпранийо Гроздето - или Chablis (Франция) - произведено изключително от грозде Шардоне - са много различни вина, произведени със същия сорт, на други места по света.

В Чили, въпреки че има няколко правила за отглеждане, след десетилетия, страната се очертава като основен производител на вина и двете входящи премия. Какво привлича вниманието е нарастващият брой на винарски изби, които произвеждат нови и интересни вина в новооткритите места. В крайбрежните райони на студен климат, като Казабланка, San Antonio, Elqui и Limari, няколко винарни са подготвени отлично Sauvignon Blanc, много минерални и елегантен Pinot Noir. В по-умерените региони на Maipo, Аконкагуа, Колчагуа и Cochapoal, те са специализирани в ароматна и вкусна Карменер. И, в южната част на Чили, Bio-Bio, Malleco и винарни на Мауле Valley доказват, че те могат да произведат отличителен Pinot Noir, Шардоне и също преоткрива Carignan.

Рафаел Прието, създател на Топ винопроизводителите - говорих тук - и едно от имената, които са подписали Чили Wine Guide, в продължение на много години се оценява и следват развитието на тези terrois, успявайки да се установи къде са дошли от най-доброто грозде. По този начин е създаден проекта мечтател Вина и прикани Juan Alejandro Jofre, гласували за най-добър млад винопроизводителя в Чили през 2014 г. с цел разработката на линия на вина, които могат да пътуват на разнообразието от стилове, климат и райони на Чили, отразяват в стъклото, който всеки тероар ​​може да предложи. За да получите представа, когато те искат да се грозде от сортовете Каберне Совиньон са закупени директно от Maipo долина и Карменер Peumo в изключителна микро-тероар ​​да каста в долината Cachapoal.

Наскоро бях в Casa Marina в Стария град, изключителен вносител на линията в Бразилия, за да докаже своята пълна гама, включително нейния вход вина (опростяване), Single Edition и Special Edition средната и висшата Private Edition и Premium Edition. Ница и гастрономически вина с добро качество х цена, в която emito лично мнение в следващите редове.

Visionary Single Edition Карменер 2013 г. - R $ 39,90 - Къде да намеря: Wine VIX

 • 100% Карменер, няма дърва за преминаване, показва ясна визуална рубин, малинови аромати и светлина цветя. Вкус леко, плодово, доказващи по-привлекателен от носа.

Visionary Single Edition Каберне Совиньон 2013 г. - R $ 39.90 - Къде да намеря: Wine VIX

 • 100% Каберне Совиньон, без да преминават през дърво, показва ясна визуална рубин, приятен аромат на червени и черни плодове, с леко докосване пикантен. Вкусът е лек, свеж, с аромати, подчертаващи плода.

Мечтател Wines Special Edition Карменер 2012 - R $ 59,90 - Къде да закупим: Wine VIX

 • 100% Camenére, с 50% от виното отлежава в дъбови за около 12 месеца, които са допринесли повече структура и мекота на виното, и добро присъствие на плодове.

Мечтател Wines Special Edition Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 59.90 - Къде да закупим: Port House

 • 100% Каберне Совиньон, 50% от виното отлежава в дъбови за около 12 месеца, мека, кръгла, с добра концентрация на плодове и подправки.

Visionary Private Edition вина от сортовете Каберне Совиньон 2012 - R 89.90 $ - Къде да закупим: Port House

 • 85% Каберне Совиньон и Каберне Фран 15% преминаване в нови френски бъчви. Nice, елегантен, с черни и червени плодове бележки и билки. Балансиран, с меки танини и дълъг финал.

Visionary Вина Premium Edition Blend 2012 - R 189.00 $ - Къде да закупим: Port House

 • 80% и 20% Каберне Совиньон Карменер. Visual тъмно гранатов, комплекс носа на череши, сливи, и кожен допир. НЕБЦЕТО с мека атака, кадифен, потвърждавайки бележките носа. Guard вино.