iskalnik optimizacija spletne strani predložijo email Ekstrakcijski

Najbolj drzni način kričati svoje ljubezni na Valentinovo

Šampanjec in ljubezen vedno tvorijo popolno tekmo. Zato Maison Veuve Clicquot našla idealen način za izražanje romantično ljubezen na najbolj eleganten in gotovo možni način. Scream Your Love je pravi megafon za vas, da oglašujejo svoje ljubezni. Velika novica za Veuve Clicquot je lupino Folie znamko za praznovanje Valentinovo!

Očarljivo megafon rosé spremlja 750 ml steklenico šampanjca Veuve Cliquot Rosé in se lahko uporablja tudi kot vedro za hlajenje steklenico vaš najljubši šampanjec. Druga možnost, da nazdravimo trenutek skupaj kjerkoli je krik Your Love Kit, ki ga spremlja steklenico šampanjca rosé in tudi dve flavto očala.

Oblikovan tako, da se uporablja kot megafon ljubezni in kako vedro, Scream Your Love Veuve Clicquot opredeljuje pravo razpoloženje Valentinovo. Lovely in navdihujoča za nepozabne trenutke, ta javnost je idealno darilo ohranjati datum ljubimca.

Začetek

Nekaj ​​let Japonska je ustvaril močan kampanjo "Scream Your Love", ki je moški, ki so imeli težave pri izražanju svojih čustev do svoje žene, prejete oder in megafon, da razglasi svojo ljubezen naglas. Akcijski osvojil velike razsežnosti in je postala letno tradicijo v državi. Veuve Clicquot takoj pristopila k konceptu ljubečih razveseliti in ustvarjenih meri dodatkov, ki omogočajo izražanje ljubezni, vedno povezana z degustacijo veliko rosé šampanjec.

Predlagane cene:

Scream Your Love z steklenico Cliquot Rosé V: R $ 435,00

Scream Your Love z steklenico Cliquot Rosé V. in 2 skodelic: R $ 540,00

SAC LVMH: (11) 3062.8388

Za vas, ki so se začeli navigate globoke vode vina, pozorno preberite dragocene nasvete Emporium Richter , ki bo skrajšala svojo pot, da bi dobili največ užitek od tega čudovitega pijačo.

Preveč 1.Encher skodelico.

Ne zato, ker so nekatere sklede velik in vključuje veliko tekočine moramo postaviti celotno steklenico vina v notranjosti. Skodelica je težka, videz je slaba in je težko, da uživajo vino. Ponudite pravo količino pijače, ki bo zavrtite skodelico z lahkoto uživati ​​vino z več užitka in kakovostjo.

2. Držite steklo s skledo.

Držite kozarec vedno s stebla, ne skledo (ali iz ozadja). Kozarec vina ima dolgo palico iz tega razloga. Ko držite kozarec z posodo (spodaj), toplina roko ogreje vino, poškodovanje pravilno delovno temperaturo.

3. Kupi vino samo z računom etiket.

Enostavno pravilo: ne soditi knjige po platnicah. Z drugimi besedami, ne kupi vino po njegovi etiketi. Včasih, preproste nalepke (in celo neprivlačno) krasijo steklenic čudovitih vin; drugi časi, lepa nalepka krasi malo zanimivo vina.

4. Pri jemanju isto vino.

Ena ne sme biti vezan na samo eno vrsto vina ali posebne sorte, ali le nekaj regij. Obstaja veliko vin, ki izhajajo iz tisoč različnih regijah in sort. Veliko užitkov, da je vino zagotavlja prihaja iz njegovih neskončnih možnosti. Vedno je nekaj novega in zanimivega, da razišče in uživajte.

5. Prvi preveč navezani na pravila klasičnih usklajevanje.

Obstajajo nekateri tradicionalni pravila za uskladitev med vina in hrane: rdeča vina z rdečim mesom in belega vina z morskimi sadeži. Te smernice so pomembne, vendar niso absolutne pravila. Torej ne smemo vedno držijo teh pravil. Kot je navedeno zgoraj, je radost v iskanju novih vin, ki išče nove priložnosti, da uživajo to čudovito pijačo, predvsem s spodbujanjem usklajevanja, ki izboljšajo lastnosti tako na vina in hrane. Torej, kaj je vreden vaš okus: če vam je všeč, da pijejo močne rdeče z lahkimi meso, potem naj bo tako.

6. Pitje prehitro.

Ta greh vsi delamo. Za to, da tako dobro, včasih pozabimo, da z vinom čas, ki ga potrebuje, da raste, bodisi v steklenici, je v skledo. Prav tako, včasih ne bomo posvečen vinu študijo, ki jo zasluži. Kdo je proizvajalec? Kadar je iz? Kaj se dogaja s to sorto grozdja? Kaj mi je všeč in kaj mi ni všeč, to vino? Kaj sem degustacije? Ta vprašanja nam lahko pomaga izvedeti več o vinu, dobili več dolgoročno in izboljšati naše znanje. Upočasnite in izvedeli več o vinu: ne pijte preveč hitro.

7. Analizirajte vino ob prvem požirku.

Prvi požirek vina, ki sommelier (ali natakar, ali sami), postavlja v svoji stekla pred serviranjem preostanek tabele, je zagotoviti, da je pijača dobra; Zato se pričakuje, da je ta postopek relativno hitro. Mnogi ljudje mislijo, da je ta trenutek za analizo pripornikov in zamudno vina, pravega degustacijo, s pripombami glede njegovih kvalitet. Vendar to ni namen prvega pijače služil. Cilj je le, ali je vino primerno (tj, če obstaja kakršna koli okvara, kot so težave v plutovine ali drugega jasno opazno napako). Previdni pri vdihavanju in hitra pijača zadoščajo za ta namen. Ne da bi opazil nobene očitne napake, bi moral biti eden dati soglasje k tistim, ki služijo vino, da nadaljuje s preostalim mizo storitev. Tako boste lahko poskusili vina s svojimi gosti, počasnih in globokih, kot si jo zasluži lepo vino.

Verjetno ste opazili, da je bil Kristus nikoli sami. Konec koncev, ali je še kaj bolj zabavno kot fant, ki zna povedati zgodbe, pojdi okoli deliti čudeže? Srečna tesarstvo vedno je črpanje. Ampak problem, kot vedno, je, da je osebje začelo priti do razvajajte in Razmetanje. Verjemite mi, enochato ni nov pojav ... .hahaha

Vprašanje vrtnic v vinogradih daleč presega estetike, kot grmovje vrtnice opozorilo ena najhujših bolezni vinogradu, pepelasto plesen, ki vedno napade najprej vrtnice in nato vinograde, zato je, ko je vrtnica bolan da bi se izognili veliko izgubo mora biti nujno zdravljenje vinograd (žveplo se uporablja v mešanici z vodo).

Več o tem, kako pripraviti sočno zrezek z zelišči za uskladitev s polno okusa vina.

Več o tem, kako narediti kremasto morski sadeži in uskladiti z globo špansko peneče vino.

Francoska nomenklatura "surovo" se uporablja za točko posebno vinograd, v skladu z njihovo terroir (tla, podnebje in topografijo), služi pa tudi, da se upraviči kakovost vina, ko se prištejejo drugih pridevnikov in referenc.

Grand Cru, bi se dobesedno prevede velikem vinogradu, vendar ne v smislu velikosti, ampak po pomembnosti. V regiji Burgundiji, vina, ki osvojil naziv Grand Cru lahko varno nosi sloves najvišje dosežene kakovosti v regiji. Po drugi strani pa, znan Chateaux Bordeaux regiji, bo ista oznaka pomeni veliko vino ja, vendar pa zaseda drugo mesto med vladarji tam imenovanih Premier Cru. Podrobnosti v uporabi izraza ne konča tam. V podregije Médoc, so najboljša vina razvrščene v pet ravni "surovo": Premiers crus, Deuxièmes crus, Troisièmes crus, Quatrièmes crus in Cinquièmes CRU-jev. V regiji Saint-Emilion, so najboljša vina razvrščena po "Premiers Grand crus razredov" in "Grand Cru razredov".

Kot strategijo, da bi pritegnili nov profil stranke, vrhunsko vino potrošnik, www.evino.com.br , vodilna država vina e-commerces, predstavlja svoj ​​novi klub naročnine. Po uspehu Evino Club, ki je začel pred letom dni in že oznaka skoraj osem tisoč naročnikov, spletna trgovina stava na novem modelu, v Evino Črnem Club, z načrti za R $ 189 (dve steklenice), R $ 359 (štiri ) in 534 R $ (šest).

"Naš cilj je, da demokratizira uživanje vina v Braziliji, zato nismo mogli izpustiti strast za etikete z višjo dodano vrednostjo. Namen je, da se predstavim možnosti za vse okuse in proračunov, tako da postopoma brazilski vključi v svoje gastronomske kulture z vinom bolj vidno, "pravi ocofundador za Evino, Ari Gorenstein.

Strategija Evino je olajšati izbiro nalepk. Skozi klubov, kupec že prejme izbrana vina, ki jih strokovnjaki Store, vključno s pripadajočimi nasvete. Tisti, ki so že povezan z Evino kluba lahko nadgradite na Evino Črno Klub ali ustvarite dodaten podpis in začela prejemati vina obeh načrtov.

In še več zvestobe, je ustvaril svojo revijo. "Poleg ukrepov, ki jih sprejemamo na Facebook in Youtube, smo investirali v tej publikaciji, ki je brezplačna in gre skupaj s mesečne dobave obeh ekip. Potrošnik je zahteven, želi pozornosti, eexclusivos novih izdelkov. To je še en odnos kanal eles.Queremos sedanjo vsebino s šarmom, uglajenosti, ki se giblje od hrane do turističnih nasvetov, "pravi soustanovitelj Evino, Marcos Leal.

Ali ste utrujeni od težkih vin, super woody, alkoholiki ...? Ja, jaz tudi. Naporno, kajne? . V prizadevanju za svežino in ravnotežja ter okusili močno navesti Georges Duboeuf Beaujolais mestni 2013 (71 R $> tukaj ), proizvedeno s Gamay grozdja v južni Burgundiji, Beaujolais regija> vedeti tukaj .

Skleda je pokazala vizualno rubin, jasno in svetlo. Vonj je intenziven, veselo, s cvetličnimi notami rdečega in črnega sadja, predvsem robide, jagode in maline. Kljub intenzivnost alkohol ne pojavi. Okus potrjuje sadja, svetlobo, mehko in nič cloying. Kislost živ in vroče, prinaša veliko svežine. Končno lepo in dolgo usta. ST (89). V redu je pospremila malo prašiča ...