pengoptimuman enjin carian laman web mengemukakan e-mel pemerah

Arkib untuk Kategori 'Argentina

Wain dalam seminggu adalah Xylo, 2011, campuran 60% Bonarda, 25% Syrah dan 15% Tempranillo, tanpa melalui kayu, dari wilayah Mendoza di Argentina, yang dihasilkan winemaker Switzerland Hubert Weber, yang juga bertanggungjawab untuk menawan wain Bobega y Cavas de Weinert. The Xylo dipilih oleh Descorchados Panduan Blend sebagai yang terbaik dalam kategori "Faedah Kos Super Terbaik."

Cawan itu menunjukkan ruby visual yang jelas, aroma bersih dan segar buah-buahan merah terutamanya ceri. Cahaya dan segar lelangit, keseimbangan yang baik antara kelembutan, keasidan dan tannin. Membuta tuli bercakap menjadi Pinot Noir. Wain gastronomi baik untuk setiap hari. £ 35 pada https://www.buywine.com.br/hotsite/vinho-Xylo .

Semakin berkembang rasa wain. Kecenderungan ini telah baru-baru ini diperkukuh oleh merasa wain Argentina Bodegas Lopez Montchenot, saya mempunyai peluang untuk mengambil bahagian di jemputan "Confraternity di Bacco", salah satu yang paling dikenali dan dihormati ibu negeri. Tempat untuk acara bersejarah ini adalah pengimport dan kedai "DOC Space", yang di tengah-tengah Hari Shopping Dengan Hari, Praia do Canto, dikelilingi oleh bar dan restoran yang sangat menarik dan yang hadir (Linhares Elesbão Street, Kedai 23, telefon : 3024,1222).


Confreres dalam gambar: John Netto Gomes, Gabriel Lordello, Braz Zé Neto, Fabiano Lopes, Danilo Storari, Liemar Pretti, André Bourguignon, Pliny Ceolin, Thiago Rocha, Livy Bassani, Pero syurga, Dalla Bernardina Felipe dan saya, Silvestre Tavares.

Yang Bodegas Lopez Montchenot, juga dikenali sebagai Château Montchenot pada masa lalu, yang terletak di Cruz de Piedra (Alto Valle del Río Mendoza), Maipú, Mendoza, mempunyai tuaian pertama pada tahun 1960 Rantau ini mempunyai iklim istimewa, musim panas yang panas dan kering, dengan hari yang cerah dan malam yang sejuk. Ini amplitud terma yang luar biasa memihak kepada pembangunan anggur, mencapai kualiti yang tinggi.

Besar "kaedah berpotensi suci" yang membuat wain wain ini dengan gaya terang, adalah proses pematangan x kayu. Terdiri daripada potongan Cabernet Sauvignon, Merlot dan Malbec, dengan penguasaan bekas, penuaan berlaku dalam tong kayu oak Perancis, 5000-20000 liter kapasiti, di mana wain berkembang selama 10 tahun meraih kerumitan yang luar biasa rasa dan aroma sebelum pergi ke pasaran. Yang dilantik Montchenot 15 dan 20 Anos umur 5 dan 10 tahun di dalam botol. Tawaran wain ini di Brazil adalah terhad. Terdapat beberapa anggur tua yang terdapat di www.winelands.com.br .

Saiz laras menjejaskan kualiti wain? Semakin besar bekas, kenalan kayu yang lebih rendah dengan wain dan oleh itu lebih perlahan dan kurang kesannya pada rasa minuman, menyediakan keanggunan cukup. Pengaruh tong besar sebanyak sepuluh ribu liter lebih kurang pada bordalesas wain kecil 225 tong liter (standard yang paling biasa digunakan di dunia hari ini).

Apakah itu merasa Menegak? A merasa tegak apabila beberapa anggur tua wain yang sama dibuktikan secara berurutan. Diletakkan di atas meja solek 50 ml setiap tanaman dalam mangkuk bernombor, biasanya lima bilangannya dan wain biasanya mempunyai kehadiran "pakar" atau pengeluar untuk membimbing bukti. Penguji menganalisis secara teknikal sebagai keadaan iklim setiap tahun, aspek teknikal dan winemaking vitikultur boleh mempengaruhi aroma dan perisa wain. . Ujian ini dapat merasakan perbezaan dalam aroma dan rasa tanaman yang lain yang juga dipengaruhi oleh tahun jagaan Biarkan wain merasai:


1976 Bodegas Lopez Montchenot

 • Menakjubkan bagaimana wain Argentina, 38, masih hidup dan hadir dengan nota kompleks. Beautiful halo oren bata berkembang. Dan kerumitan itu. Aroma menyerupai kulit, tembakau, madu, buah-buahan kering, asap dan sentuhan balsamic cahaya. Sederhana bertubuh lelangit, dengan keasidan yang baik dan kira-kira. Disahkan nota hidung. Bahaya buta Rioja tradisional berkembang. Perkara yang sangat halus. Untuk menyimpan dalam ingatan.


1988 Bodegas Lopez Montchenot (Magnum -1,5ml) | Edisi Khas 115 tahun wain.

 • Yang lebih ketat panel. Malu buah gelap ertinya disertai dengan kesan sedikit vanila. Pada lelangit, skor seimbang dengan tanin sedikit desa, keasidan betul dan ketekunan yang baik. Memerlukan lebih banyak masa di dalam botol, untuk mendapatkan kerumitan dan keanggunan. Saya percaya dia - ;) .


1992 Bodegas Lopez Montchenot Gran Reserva 20 Anos

 • Berbeza daripada orang lain dengan terkemuka nota buah-buahan sitrus yang berkaitan dengan kayu lama yang lalu dan rempah. Sangat lembut dalam mulut, dengan tanin lembut, keasidan betul dan kegigihan yang besar. Buah dan lembut tanin berbeza lain anda meninggalkan saya dengan lambak di telinga berkenaan dengan potensi penuaan. A wain sedia dan lazat pada masa itu.


1998 Bodegas Lopez Montchenot Gran Reserva 15 Anos

Rupa keperangan dengan halo berkembang. Aroma juga merujuk kepada wain "Rioja tradisional", nota daging, kayu lama, madu, yang dikaitkan dengan buah-buahan kering dan rempah. Lelangit menunjukkan mengintegrasikan, namun dengan keasidan yang baik, nota mengesahkan hidung, bulat, dan dengan kegigihan yang baik. Berkembang dengan baik. Lindão!


Montchenot 2002 (kredit gambar: Gabriel Lordello)

 • Dibentangkan aroma tertumpu dengan bumi basah, kayu, kayu manis, walnut, dibakar. Lelangit Badan, baldu, tanin masak, sederhana elegan dan seimbang. Menyeronokkan. Rasanya sepanjang hayat.

Umare House adalah dipulihkan dengan indah l hote butik di tengah-tengah Buenos Aires, yang menempatkan sebuah bistro dengan nama yang sama disenaraikan antara salah satu daripada 50 restoran terbaik di Amerika Latin. Ini adalah penetapan untuk pembentangan dan bukti wain yang baik dari Patagonia dalam perjalanan baru-baru ini saya di seluruh negara atas jemputan Wines Argentina.


Malam ini bermula dengan Ceramah rantau ini Patagonian diberikan oleh Peter Carolina, pengarah eksport Bodega Familia Schroeder.

Ringkasnya anggur Patagonia, terletak di antara persamaan 30 dan 40 dan wilayah selatan dibentuk oleh Neuquen dan Rio Negro, landskap adalah padang pasir kosong, gersang - hijau hanya muncul di kawasan pengairan oleh Rio Negro, sungai Neuquen dan kesatuan Limary, lahir di Andes. Rantau ini adalah sangat sejuk, dengan julat suhu yang besar, kira-kira 20 darjah, yang nikmat kematangan perlahan anggur, dan dengan hujan sedikit, yang membantu kewarasan buah. Beberapa anggur hampir Sentinarian wujud bersama-sama dengan tumbuh-tumbuhan baru. Antara jenis, bukan sahaja terdapat perdana Malbec, tetapi Pinot Noir dan Cabernet Franc, strain yang telah menyesuaikan diri dengan iklim. Wain yang menarik dengan keanggunan yang hebat, kekayaan aroma, rasa, dengan keasidan yang meriah, yang memberikan potensi penuaan yang sangat baik.

Pada akhir kuliah diikuti di kalangan rakan-rakan Didu Russo ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) dan Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ), untuk sebuah bilik di lampiran, di mana kita mempunyai peluang untuk merasai pelbagai label empat ladang anggur di rantau ini, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto dan Schroeder Keluarga.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Old Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Old Vineyard Riesling 2013 - Pilihan - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Keluarga Rizab Malbec 2011 - Pilihan - ST (89)
 • Malma Universe Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Franc Cabernet Bodega Fin 2009 - Pilihan - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Blend Khas 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Pilihan - ST (91+)

 • Saurus Barrel Saus Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Barrel Fernented Saurus Malbec 2012 - ST (89)
 • Familia Schroeder S 2009 - Pilihan - ST (90)

Kami ditutup malam menikmati restoran gastronomi Casa Umare yang indah, yang chef Dario Gualtieri, dianggap sebagai rujukan tempatan. Bekerja dengan Francis Malman, antara tokoh-tokoh yang terkenal makanan, kedua-dua di Buenos Aires dan São Paulo.

Semua butir-butir hubungan dan Hotel & Bistro, di sini:

Menulis rasmi pada hari Isnin menangani aspek kawal selia, pelabelan, pemeriksaan dan denominasi. Pemimpin menilai bagaimana perubahan positif

Penerbitan baru dekri mengawal Undang-undang Wain pada hari Isnin (24), dalam Warta Rasmi (Dou) di bawah n. 8198/2014 perlu membawa kepastian undang-undang dan menjelaskan perkara penting tentang pengeluaran wain, jus, berkilauan dan derivatif di negara ini. Versi terkini menangani isu-isu seperti penyeragaman, pelabelan, pemeriksaan, jawatan, pensijilan tentang asal, antara barangan lain. Satu perubahan penting berkaitan dengan had pembetulan - juga dikenali sebagai sugaring - yang kemestian dan pengiktirafan bidang baru pengeluaran wain di 10 negeri Brazil (RS, SC, PR, SP, MG, ES, MT, GO, BA dan PE ).

Menurut penasihat undang-undang Wain Institut Brazil (Ibravin), Kelly Bruch, dekri baru ada definisi yang jelas di mana produk yang dilindungi oleh peraturan: semua derivatif anggur dan wain datang daripada wain anggur atau dalam peratusan Lebih lima puluh peratus. "Kecuali dinyatakan minuman ringan dan madu, walaupun ia mesti mempunyai untuk menghabiskan 50% daripada jus anggur," tambah beliau.

Untuk penasihat adalah piawaian identiti dan kualiti wain pelengkap dan berkilauan seperti kandungan gula perbezaan lain menyelaraskan, menyamakan peraturan-peraturan ini Mercosur. Dari sekarang dan akan secara rasmi dipanggil Nature berkilauan, dengan menyatakan indeks glukosa per liter bagi kategori ini dan dikelaskan sebagai tambahan brut, brut dan demi-sec. Dalam hal ini juga dikawal selia tahap gula baki untuk wain dan jenis kering lembut supaya meja halus.

Kelly menjelaskan bahawa, berkenaan dengan pengeluaran Panduan untuk Trafik Percuma, kewajipan adalah terhad kepada wain dan produk dari anggur dan wain yang dijual secara pukal. Perintah itu juga menyatakan bahawa Kementerian Pertanian, Ternakan dan Bekalan (MAPA) tanggungjawab bagi menetapkan standard untuk pengangkutan pukal wain, wain melalui pendaftaran, dan untuk memulakan kes-kes pentadbiran yang berkaitan dengan kesalahan-kesalahan di bawah Dekri wain. "Terdapat perubahan dalam undang-undang yang merangkumi beberapa amalan yang sudah diterima pakai oleh peta," kata beliau. "Kami juga menjelaskan kemungkinan Kementerian menubuhkan perkongsian dengan agensi-agensi awam dan entiti untuk mewakilkan pelaksanaan beberapa fungsi yang diberikan kepada mereka, sebagai contoh, daftar ladang tersebut," jelas beliau.

Pemudahan dalam Rekod

Berkenaan dengan penubuhan dan pendaftaran produk, dekri menetapkan garis panduan umum, meninggalkan sehingga satu tindakan pentadbiran tambahan peraturan yang lebih khusus yang menyatakan bahawa dokumen-dokumen yang perlu disediakan, sebagai contoh. Tempoh kesahihan rekod dikekalkan dalam 10 tahun, tetapi Dekri menentukan bahawa ini tidak menjamin hak terletak hak, pengeluar mesti menyesuaikan diri apabila undang-undang baru dilaksanakan.

Satu lagi inovasi adalah untuk membolehkan pengeluar untuk botol atau membangunkan wain, wain dan derivatif anggur dan wain pertubuhan dalam ketiga dengan kontrak perkhidmatan. Dalam kes ini, pilihan untuk memasukkan nama pembekal perkhidmatan pada label, liabiliti produk dan jaminan bahawa ini dapat dikesan adalah pengeluar itu sendiri.

Satu perkara tertentu mengawal selia pendaftaran pengeluar wain dan derivatif yang tidak mempunyai individu perasmian dilakukan dengan mewujudkan persatuan kerjasama dalam garis panduan kasar untuk pengendalian mereka. Bagi Pengarah Eksekutif Persekutuan Koperasi Wineries Negeri Rio Grande do Sul (Fecovinho), Hélio Marchioro, langkah ini membawa kepastian undang-undang untuk seluruh industri. "Sehingga kini kita mempunyai jadual untuk bekerja dengan peraturan yang kita kehendaki untuk masa yang lama," katanya.

Pelabelan dan sugaring kemestian

Bagi pengarah teknikal Ibravin, Leocir Bottega, dekri membawa kemajuan penting mengenai had pembetulan wain - juga dikenali sebagai kemestian sugaring dan pelabelan. Bottega menjelaskan bahawa peraturan baru ini menetapkan jadual tarikh dan jenis produk. Ia ditubuhkan, sebagai contoh, kadar 2% alkohol dalam tempoh empat tahun selepas penyiaran perintah dan 1% selepas tahun kelima bagi wain dengan kandungan alkohol daripada 10 ° hingga 13 °, yang dibuat dengan Vitis vinifera. Peraturan ini mempunyai darjah yang berbeza apabila digunakan untuk wain jadual dibuat dengan anggur hibrid dan Amerika. Sebagai balasan, item yang memperuntukkan bahawa, dalam hal keadaan yang luar biasa, Peta yang boleh meningkatkan pembetulan sehingga 3%, kadar yang kini berkuat kuasa diwujudkan.

Mengenai pelabelan, ordinan yang menerima pakai definisi yang lebih terperinci, yang menyatakan bahawa semua bahagian pembungkusan atau mana-mana bahan yang digunakan, termasuk pengedap (penyumbat) difahami sebagai label. Juga menambah beberapa barangan wajib, seperti klasifikasi penubuhan perindustrian, berkenaan dengan aktiviti, amaran hukuman yang ditentukan dalam undang-undang tertentu, tarikh luput dan mengenal pasti kelompok atau berlepas. "Sebahagian daripada barang-barang ini, walaupun wajib, tidak terdapat dalam undang-undang dan dekri jarang wain. Satu perubahan penting ialah untuk menghendaki peraturan yang sama juga yang diimport, "kata Bottega. Juga, mulai sekarang, juga mungkin untuk mengawal selia, melalui Arahan Normatif, penggunaan kualitatif dan Rizab dan Gran Reserva dalam label negara.

Pengumuman penerbitan Dekri itu telah dibuat oleh Presiden Dilma Rousseff dalam penyertaan pada pembukaan rasmi Festival Anggur Negara di Caxias do Sul, Khamis lalu (20). Walau bagaimanapun, penerbitan itu dilaksanakan semalam bukan hari Jumaat (21), kerana ia telah dikeluarkan. Dekri mengawal Undang-undang Wain adalah tuntutan purba sektor ini, yang sedang menunggu penerbitannya sejak tahun 2008 Dia akan melakukan yang memperincikan hukum Wain n. 7678/1988, yang dikemaskini pada tahun 2004 oleh undang-undang n. 10,970, dengan tujuan mencari pengharmonian undang-undang Brazil untuk Wain Peraturan Mercosur (GMC n. 45/96).

Lewat pada hari Selasa menghadiri majlis makan malam yang ditaja oleh duo dinamik harmoni Helio Massoni dan Simey Santos daripada ENOTRIA, dalam perkongsian dengan mengimport Vinci, restoran Ttelur Goreng TELUR sini di ibu negeri. Membentangkan wain adalah wakil kemenangan mengimport, Rafael Porto dan Possatti Ederson, yang memberikan silap mata.

Anak perempuan Nicolas Catena besar, nama utama dan paling dihormati wain Argentina, Laura Catena dikenali di seluruh dunia sebagai duta anggur Malbec itu. Mempelajari biologi di Harvard dan perubatan di Stanford, tetapi ditinggalkan perubatan untuk mengabdikan diri kepada viniticultura di tangan kanan Bodegas Catena Zapata bapa pertengahan 90 dalam sebagai Naib Presiden dan masih mendapati masa untuk menjalankan ladang anggur mereka sendiri, Luca (dinamakan kepada anaknya dengan nama yang sama) dan La Posta.

Wain indah Laura Catena

Menu ini telah dibangunkan oleh kakitangan restoran bergerak, diperintahkan Chef Ana Beatriz Seguchi, dengan sommelier ENOTRIA Helio Massoni. Ia adalah satu persembahan yang berkualiti, di mana masakan yang telah membentuk perkongsian dengan wain yang sempurna.

Dish: Golden secara ringkas dengan salad dan limau dikurangkan Mini - (Nota 1000)

Kami bermula malam dengan Luca Chardonnay 2009 (anggur Burgundy), R $ 149,00, ST (91). Telah melalui 12 bulan dalam oak. Hidung dengan nota nanas masak, mentega, aprikot dan madu. Lelangit berkrim, lemak, dengan keasidan yang besar yang menyokong berat badan, dengan kemasan yang lama. Menurut Robert Parker, putih yang luar biasa ini adalah calon Chardonnay terbaik dari Argentina memasuki tahun di dan tahun keluar, setelah memperoleh 92 mata berturut-turut pada musim 2009.

Dish: Udang dengan sos tiram dan halia (pedas)

Luca Pinot Noir 2009 (anggur kebun di rantau ini dari Perancis), (£ 149,00), ST (91). Aroma tradisional ceri, bunga, warna tanah, tanin lembut, keasidan yang baik, seimbang. Bertahan cukup baik hidangan pedas. Menerima 93 mata daripada Robert Parker pada musim ini 2009, penarafan tertinggi yang dianugerahkan oleh pengkritik kepada Pinot Noir Argentina!

Prato: Riso al Salto (ekor lembu dicincang) - untuk makan lutut anda!

Luca Laborde Double Pilih Syrah 2009, R $ 142,00, ST (92). Minyak, aroma buah-buahan masak, kulit dan daging salai, dengan petunjuk oak bakar dan rempah perishes dengar. Lelangit kaya, subur, tanin dan berstruktur, dengan kolak buah-buahan dan lada. Sangat panjang dan berterusan.

Prato: hirisan daging goreng hitam (arang batu), dengan churrasqueados sayur-sayuran dan lecek ubi kayu. TOP

Kursus keempat diharmonikan dengan kedua-dua wain TOP daripada anggur; Beso DE Dante 2009 (penghormatan kepada anak melalui Laura Catena), R $ 189,00, ST (94), potongan daripada Cabernet Sauvignon (45%) dan Malbec (55%), dengan anggur dari Uco Lembah 3 ladang anggur yang berbeza, salah satu Gualtallary dengan ketinggian 1500. Ke dalam mangkuk menunjukkan keanggunan yang luar biasa kepada, sangat berkrim, kuat, satu vinhaço wain Argentina.

Yang lain adalah TOP LUCA MALBEC 2009, 100% Malbec, £ 180,00, ST (91+), kuat, menunjukkan banyak struktur, lemak tetapi dengan kayu berkembar yang menyembunyikan kedua-dua buah-buahan di hidung dan mulut . Lagi kita menunggu, saya rasa lebih aninhos botol 2 yang akan menyatukan kayu.

Parfait pisang dengan coklat, untuk menutup malam dengan dos glicolse!

RESTORAN hancur - £ 259 Affonso Claudio LJ 4 - Beach Corner - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Tel: 3315.80.92

ENOTRIA - Av Rio Branco, 1383 -. Praia do Canto - Vitória-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter

Nikmati Laman Blog Hidup Kehidupan di Facebook

Pada bulan-bulan lepas, pengkritik Inggeris dan Sarjana Wine Tim Atkin terbukti dan dipilih di kalangan 500 wain dengan nota-nota yang lebih tinggi daripada 90 mata, semua lihat di sini:


Argentina Atkin ING1

José Alberto Zuccardi, salah satu daripada lima lelaki yang paling berpengaruh dalam dunia wain Argentina, kini di Vitoria (Espirito Santo), untuk menggalakkan wain mereka. Semasa makan tengah hari, saya mempunyai peluang untuk rasa sebahagian daripada mereka, di mana Malamado Viogner, wain putih yang pertama diperkaya dari Argentina, berdiri untuk sesuatu yang baru itu. Dalam video di atas, Alberto bercakap tentang wain barunya.

Ia dihasilkan di rantau ini daripada Santa Rosa, Mendoza, dengan pelbagai anggur putih (Viognier), dituai dengan tangan, yang menjalani kehabisan tenaga sejuk diikuti dengan menekan dan penapaian. Penapaian dihentikan apabila ia sampai 100g per liter sisa gula dan air anggur membakar ditambah. Wain bersedia matang dalam tong kayu oak Perancis selama 12 bulan.

Kakitangan dikaji Malamado Viogier 2009 - Argentina - Santa Rosa / Mendoza - 19.7% - pengimport Ravin - ST (87)
- R $ 79,00

 • Seperti yang anda lihat dalam gambar di atas, mempunyai melihat emas kuning, perisa mengingatkan aprikot, madu dan kacang. Lelangit ringan, segar, berminyak rendah, keasidan sederhana, mengesahkan nota aprikot dan madu, kemasan kegigihan sederhana. Keharmonian yang ditunjukkan akan menjadi pai peken.

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter

Nikmati Laman Blog Hidup Kehidupan di Facebook

Pada 20 Ogos, dari jam 20:30 hingga Ravin pengimport dalam perkongsian dengan wain Argentina Zuccardi, akan mengadakan majlis makan malam wain dengan kehadiran winemaker daripada José Alberto Zuccardi di Ville Bistro du Vin di Vitória / ES.

Menu yang disediakan oleh Chef Silvia akan Lins sebagai input, mini mousse salmon pada ketumbar pesto, seragam, dengan wain putih Zuccardi Serie A Chardonnay / Viognier 2011, mengikut perjalanan pertama, yang akan diberikan kepada kentang ravioli cendawan cappuccino, harmoni dengan Zuccardi serie A Malbec 2010 Hidangan kedua adalah pingat daripada file dengan sayur-sayuran dan lobak merah confit puri, sejajar dengan salah satu wain Argentina terbaik, Zuccardi Zeta 2007. Akhirnya kiub coklat akan disampaikan kepada strawberi sup.

Hidup Life blog ini telah terpelihara tempat anda, lihat di sana!

Perkhidmatan: Ravin & Makan Malam Wain di Bistro Zuccardi Ville du Vin

Tarikh: 20 Ogos, Isnin

Masa: 20:30

Lokasi: Ville du Vin

Nilai: R $ 115,00

Membuat tempahan: 27 3314 4070

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter

Nikmati Laman Blog Hidup Kehidupan di Facebook

31 Julai, Gourmet Supermarket Space Extraplus dalam Pasaran Taman di Cove Syua (Victoria), The Vines projek Mendoza sedang disampaikan oleh salah satu pencipta, maka winemaker Argentina Pablo Gimenez Riili.

Projek ini terletak di Mendoza, Argentina, di kaki Andes, adalah ideal Amerika oleh Michael Evans dan Pablo Gimenez oleh Riili Argentina. Ia adalah pembahagian yang pertama ladang anggur di Argentina, yang kini menjadi "resort wain".

Anda boleh menghidupkan impian anda menjadi kenyataan, dengan peluang memiliki ladang anggur dan menghasilkan wain mereka sendiri, dengan tandatangan beliau.

Ada kita akan mempunyai rasa wain yang dihasilkan di tapak dan boleh dibandingkan dengan label-label yang besar di rantau ini. Berita Tidak lama lagi.

Ikut Blog Hidup Kehidupan di Twitter

Nikmati Laman Blog Hidup Kehidupan di Facebook