søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for 'Argentina' Category

Om aftenen tirsdag deltog i en middag arrangeret af den dynamiske duo harmoniserede Massoni og Simey Helio Santos, den ENOTRIA i partnerskab med import Vinci, restaurant Stirred her i hovedstaden i Espírito Santo. For at indsende vine sejren var i repræsentanter for importøren, Rafael og Puerto Ederson Possatti, som gav det trick.

Datter af den store Nicolas Catena, den vigtigste og mest respekterede navn på argentinsk vin, er Laura Catena kendt i hele verden som en ambassadør for Malbec drue. Han studerede biologi på Harvard og medicin på Stanford, men opgav medicin for at hellige sig viniticultura i midten af ​​90'erne. Det er forældrenes højre arm Bodegas Catena Zapata som vice president og stadig finder tid til at køre deres egne vingårde, Luca (hyldest til hans søn af samme navn) og La Posta.

De smukke vine Laura Catena

Menuen er udviklet af restaurant personale flyttes, befalede kokken Ana Beatriz Seguchi med Sommelier ENOTRIA Helio Massoni. Det var en kvalitet show, hvor køkken har indgået partnerskab med de perfekte vine.

Plate: Mini Golden brie med salat og reduceret mandarin - (note 1000)

Vi startede aftenen med Luca Chardonnay 2009 (drue i Bourgogne), US $ 149,00, ST (91). Bestået i 12 måneder i eg. Næse med noter af moden ananas, smør, abrikos og honning. Smag Cremet, fed, med stor surhed støtter vægten, med en lang finish. Ifølge Robert Parker, er denne fantastiske hvide den bedste kandidat til Chardonnay fra Argentina kommer år ud og år ind, efter at have tjent 92 på hinanden følgende punkter i 2009-høsten.

Dish: rejer med østerssauce og ingefær (Spicy)

Luca Pinot Noir 2009 (drue plantage i regionen Frankrig) (149,00 £), ST (91). Traditionelle kirsebær aroma, blomstermotiver, jordnær, bløde tanniner, god syre, afbalanceret. Modstod fadet helt spicy. Modtaget 93 point fra Robert Parker i dette 2009-høsten, den højeste karakter tildeles af en kritisk argentinsk Pinot Noir!

Prato: Riso al Salto (strimlet oksehaler) - for at spise på dine knæ!

Luca Laborde Double Select Syrah 2009 US $ 142,00, ST (92). Visual forgår olie, aroma af moden frugt, læder og røget kød, med antydninger af ristet eg og krydderier. Ganen er rige, frodige, velstrukturerede tanniner, med frugtkompot og peber. Meget lang og vedholdende.

Plate: escalope sort (kul), churrasqueados med grøntsager og mosede kassava. TOP

Den fjerde kurset blev harmoniseret med de øverste to vine fra vingården, BESO DE DANTE 2009 (opkaldt efter den midterste barn af Laura Catena), US $ 189,00, ST (94), en nedskæring på Cabernet Sauvignon (45%) og Malbec (55%), Uco Valley druer med 3 forskellige vinmarker, en af ​​Gualtallary 1500 med højden. Skålen viser en usædvanlig elegance til argentinsk vin, meget cremet, potent én marc.

Den anden er den TOP LUCA Malbec 2009 100% Malbec, £ 180,00, ST (91 +), kraftfuld, viser meget struktur, fedt, men med et træ fritliggende, skjule frugten både næse og i munden . Længere vi venter, tror jeg et par mere i flaske 2 aninhos træet vil integrere.

Banana parfait med chokolade, for at lukke aftenen med en dosis af glicolse!

Scrambled RESTAURANT - £ 259 Affonso Claudio lj 4 - Canto - Vitoria, ES | CEP: 29.055-570 - Telefon: 3315.80.92

ENOTRIA - Avenida Rio Branco, 1383 - Canton Strand - Vitória-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

I løbet af de sidste måneder, viste den engelske kritiker og Master of Wine Tim Atkin og udvalgt blandt 500 vine dem med højere ratings til 90 point, se alle her:


Argentina Atkin ING1

José Alberto Zuccardi, en af de fem mest indflydelsesrige mænd i verden af argentinsk vin, er nu i Vitoria (Espirito Santo), for at fremme deres vine. Under frokosten fik jeg lejlighed til at smage nogle af dem, hvor Malamado Viogner, den første befæstede hvidvin fra Argentina, stod ud for sin nyhedsværdi. I videoen ovenfor taler Alberto om sin nye vin.

Det er udarbejdet i Santa Rosa, Mendoza, med hvide druer af sorten (Viognier), høstet med håndkraft, som undergår en kold maceration efterfulgt af presning og gæring. Gæring stoppes, når den når 100g per liter resterende sukker og vand glødende vin tilsættes. Den færdige vin modnes i franske egetræsfade i 12 måneder.

Personlig Evaluering: Malamado Viogier 2009 - Argentina - Santa Rosa / Mendoza - 19,7% - Import Ravin - ST (87)
- R $ 79,00

  • Som du kan se på billedet ovenfor, giver et visuelt guld, aroma minder om abrikos honning og nødder. Ganen er lys, frisk, lav fedtethed moderat syreindhold, bekræfter noter af abrikos og honning, efterbehandling en mellemlang vedholdenhed. Harmonisering anførte ville være en pecan pie.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Den 20. august, fra 20.30 vil importøren Ravin i partnerskab med argentinske vin Zuccardi, hold en vin middag med tilstedeværelsen af vinmager José Alberto Zuccardi i Ville Bistro du Vin i Vitória / ES.

Menuen udarbejdet af kokken Silvia vil Lins som input, mini laks mousse på koriander pesto, harmoniseret med hvidvin Zuccardi Serie A Chardonnay / Viognier 2011 og for det første kursus, som vil være på kartoffel ravioli champignon cappuccino, harmoniseret Serien med Zuccardi Malbec 2010. Andet skålen er en medaljon af filet med grøntsager og mosede gulerod confit harmoniserede med de bedste argentinske vine, det Zuccardi Zeta 2007. Endelig vil der blive serveret suppe terning chokolade over jordbær.

Bloggen Living Life've booket din plads, se dig der!

Service: Ravin & Wine Dinner på Bistro Zuccardi Ville du Vin

Dato: August 20, mandag

Tidspunkt: 20:30

Placering: Ville du Vin

Pris: US $ 115,00

Bestilling: 27 3314 4070

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

July 31, Space Gourmet Supermarked Extraplus i Garden Market er SUA Bay (Victoria), projektet The Vines of Mendoza bliver præsenteret af en af dens skabere, den argentinske vinproducent Pablo Gimenez Riili.

Projektet er beliggende i Mendoza, Argentina, ved foden af Andesbjergene, er idealiseret af amerikanske Michael Evans og Pablo Gimenez af argentinsk Riili. Det er den første underafdeling af vinmarker i Argentina, som nu bliver en "vin resort".

Du kan gøre din drøm til virkelighed, med mulighed for at eje en vingård og producere din egen vin med dit abonnement.

Inden da vil vi have en smagning af vine, der fremstilles på stedet, og kan sammenlignes med andre store mærker i regionen. Snart flere nyheder.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook