βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαγωγέας

Αρχείο για την «Tannat 'Κατηγορία

Όλοι όσοι ακολουθούν το blog γνωρίζουν τεράστια πάθος μου για εξελίχθηκε παλιά κρασιά. Κανονικά έχουμε συνηθίσει ως αναφορά για τα κρασιά του Λίγηρα, η οποία θεωρητικά είναι μακροβιότερα και όχι δίνοντας τα εύσημα στους Βραζιλίας κρασιά, νομίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί με την ποιότητα. Αυτή η έννοια ή προ-αντίληψη μπορεί να αλλάξει με μια επίσκεψη στο κελάρι κρασιού σπάνια Don Laurindo στην Κοιλάδα (RS). Ρογκάν BRANDELLI Υπάρχει νοιάζεται ακριβά μια αξιοζήλευτη κάβα με κρασιά από το οινοποιείο του, που κατοικούν σε σπάνιες σοδειές και παλιά, κάποια με περισσότερα από 30 χρόνια.

Στις 26/09 φέτος επισκέφθηκε το οινοποιείο και δοκίμασε την δεύτερη φορά πρώτη Tannat του, η οποία συντάχθηκε το 1995. ), Morgana Miolo ( Diretora de Marketing da Miolo ), Marina Rossi ( IstoÉ Dinheiro ) e Gilmar Gomes ( Fotógrafo ). Ο αγώνας έλαβε χώρα τα ξημερώματα με τους φίλους Gil Τζαμί ( Wine blog για όλους ), Ορέστης Andrade νεώτερος (Ibravin), Morgana πυρήνες (κουκούτσια Διευθυντής Marketing), Μαρίνα Rossi (IstoÉ χρήματα) και Gilmar Gomes (Φωτογράφος). Ήταν μια άλλη καταπληκτική βραδιά στο οποίο το κρασί επιβεβαίωσε την ικανότητά του με την ηλικία με την ποιότητα. Δοκίμασαν Υπάρχει λίγο περισσότερο κρασί, το οποίο θα περιγράψω εδώ σταδιακά.

Προσωπική Αξιολόγηση: ST (91) Don Laurindo Tannat 1995

Visual καφετί, με όμορφη φωτοστέφανο εξελιχθεί (πορτοκαλί). Αρώματα που αφορούν τους οίνους «Rioja», σημειώνει κρέατος, παλιά ξύλα, μέλι, σε συνδυασμό με μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς. Ο ουρανίσκος παρουσίασαν μαλακά, με φρουτώδη χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας τη μύτη, στρογγυλά, καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Εξελιχθεί πολύ καλά. Υγεία!

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook

Την 28η Σεπτεμβρίου είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς Βραζιλίας ετικέτες CIC (Κέντρο Βιομηχανίας, Εμπορίου και Υπηρεσιών Bento Gonçalves) εκδήλωση με τίτλο «Επιστροφή στο Wine Βραζιλία σε εξήντα λεπτά." Υπάρχουν παρά το σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να αποδειχθεί προσεκτικά περίπου 10 ετικέτες, στις οποίες Fausto Pizzato Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) ήταν ένα από τα highlights.

VERVE είναι Λατινική φαντασία που διεγείρει τον ποιητή, ο ρήτορας, καλλιτέχνη, τη χάρη, τη ζωντάνια του πνεύματος. Το κρασί είναι ένα μείγμα από Cabernet Sauvignon, Merlot και Tannat. Ωριμάσει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, καινούργια και μεταχειρισμένα.

Fausto είναι μια αναφορά στην τοποθεσία Serra Gaucha, όπου καλλιεργούνται τα σταφύλια. Υπάρχουν 16 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Κάστρο DOCTOR FAUST, Δύο Lajeados (RS), ακόμα σε Serra Gaucha, 50 χλμ. από την έδρα της εταιρείας στην κοιλάδα.

Η Pizzato οινοποιείο βρίσκεται στην κοιλάδα (RS), είχε το ξεκίνημά της το 1880, Antonio Pizzato, που προέρχονται από την ιταλική περιφέρεια της Βιτσέντζα στη Veneto. Αφού η επιχείρηση ήταν συγκινημένος ο γιος του Giovanni, ο παππούς του Πλίνιου Pizzato. Ήταν υπεύθυνος για την εγκατάσταση της εταιρείας, από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην κοιλάδα, και παράγουν οίνους εμπόριο. Το 1998, τα παιδιά Flavio, Flavia, η Jane και Ivo άρχισαν να δημιουργούν τις ετικέτες του προστίμου Pizzato.

Προσωπική Αξιολόγηση: ST (90) - Fausto Pizzato Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) - ΗΠΑ $ 50.00 στο οινοποιείο - - Οινοποιός Flavio Pizzato

Visual Ruby πυκνή, έντονα αρώματα της σκοτεινής φρούτα, δαμάσκηνα, γλυκόριζα, μπαχαρικά, νότες καφέ και δρυός. Στόμα είναι ξηρό, μαλακό, καλή οξύτητα, με βάση την περιεκτικότητα σε αλκοόλ, καλό σώμα, φρουτώδες με τις τανίνες και καλή παραμονή. Ένα όμορφο κόκκινο εθνική "ισορροπημένη", μου άρεσε πολύ.

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook