sökmotoroptimering webbplats lämna e-extractor

Arkiv för "Syrah" Category

MOVI - Förflyttning av oberoende Winemakers i Chile - www.movi.cl   - Det är en chilensk Producers Association, som sedan 2009, delar samma passion och tänkte: att producera viner med hög kvalitet, i begränsad produktion, freeform, hållbar och speglar personligheten hos den lokala terroir. Dess viner kan kallas författare eller Garage Wines. Det är ett alternativ till stora producenter av vin från Chile. För detta, de strävar efter att sprida sitt budskap och visa viner där personligheten hos producenten och marken är i varje flaska.

Bara gå till en annan virtuell mötesplats i www.winebar.com.br där representanter för MOVI förklarade projektet. Jag fick också möjlighet att smaka vin. Detta är Polkura (gul sten i mapuche språk, med hänvisning till den stora mängden gul granit närvarande i lerjordar i regionen) Syrah 2010, upprättats i rött Marchigüe regionen i västra delen av Colchagua Valley, med höjd, svalare klimat och dålig jord på sluttningen, generatoraggregat som erbjuder idealiska förutsättningar för mognad av druvorna. Skålen visade mycket frukt koncentration, struktur och alkoholhalt. För dem som uppskattar pancadão stil. Du måste andas i minst 1 timme. Bör utvecklas i flaskan. ST (87+).

Almaúnica Syrah 2012, ett rött vin gjort i vingårdarna i Valley-regionen (RS), där också lämna några av de bästa röda vinerna från Brasilien, är min vecka vin. Den Almaúnica winery har producerat fina viner, som den här Syrah, rund, mjuk, komplex, passerar för 18 månader på ekfat, som verkade mycket väl utformad, inte hindrar frukten. Doften charm, svarta och röda frukter, karamell, choklad, tobak, kryddor och rostning också. Det följde på samma nivå i munnen. Alltid med nyanser av trä och frukt. En stor kropp vin som inte blir uttråkad och används för att bryta fördomar mot den brasilianska vin. R $ 56. Var hittar: DZ Emporio (Gamla stan) - Telefon: 3062-7070

Den Portus importören, känd i marknadsföringen av vinmarknaden portugisiska märken som Quinta da Bacalhoa och Romaneira, har ökat sin katalog. Nyheten är viner i den italienska vin Argiano, producent av Brunello di Montalcino, en av de äldsta etiketterna i regionen och de första att få certifieringen DOCG (denominering kontrollerat ursprung och garanti).

Founded in 1580, den italienska Argiano, som ligger i regionen Toscana, befalldes av grevinnan Noemi Marone Cinzano 1992 tills nyligen - mars 2014 - efter köpet av brasilianska Andre Esteves, BTG Pactual. Med 100 hektar vinodlingar och olivlundar, är det en av de mest traditionella vingårdar i Montalcino, som har deltagit i skapandet av Brunelllo Consortium.

Att presentera sina etiketter, Roberto Rodrigues Jr (lokal representant - 98.168-1718 / 99.874 till 2727) sammanträdde i Carone Wine Store i Vila Velha, Espírito Santo, en grupp av opinionsbildare nyligen alla harmoniserade med rätter från kocken Arlette, som Det är en träff. Vinerna imponerade av den höga kvaliteten, särskilt elegans, mycket svårt att hitta på sistone.


L'o Rosato 2009 - R $ 115: Denna rosévin rosa korall nyans, ger fina aromer av körsbär, jordgubbar och röd björnbär. Smaken bekräftar lukt intryck, med utmärkt syra och fräschör. Ljus och trevlig, lämplig att dricka med aptitretare eller som ett komplement till sallader och andra förrätter. Harmonierar perfekt med skaldjur, fisk och andra lätta livsmedel. Producerad med 100% Sangiovese druvor. Även om 5-åriga liv visade anmärkningsvärt fräsch. ST (88)

Zucchini fyllda med mynta, ruccola och ost!

NC 2008 - R $ 130: CN som på latin betyder unik och omisskännlig, är en stor personlighet vin, bra kropp, med mjuka tanniner och en lång eftersmak. Blandningen av Cabernet Sauvignon (40%), Merlot (20%), Syrah (20%) och Sangiovese (20%) visar på styrkan av Cabernet Sauvignon, Merlot sötma gör bro mellan den jordnära starka inslag av Sangiovese druvor, och kryddor, rött och svart frukt av Syrah. ST (90)

Medallion av oxfilé tillsammans med tunt Baroa och cashewnötter


Rosso di Montalcino 2010 - R $ 130: En medelfyllig vin, bra koncentration och intensiv rubinröd färg. Smaken är elegant, balanseras med röda fruktsmaker, violett, mentol och jord. En trevlig, mjuk och sammetslen vin som produceras med Sangiovese druvan. Kan harmoniseras med rött kött, kalvkött, bruschetta, ost och pasta. ST (90)

Brunello di Montalcino 2007 - R $ 290: Från intensiv rubinröd färg, doft av röda frukter och blommor, och att en mer elegant smak, säger slag. En Brunello att bevisa på knä. Druvor: 100% Sangiovese ST (94).

Solengo 2008 - R $ 460: Ett vin med skarpa moderna karaktär, välbalanserad och med stor koncentration. Dess färg är intensiv med en bukett av mogna frukter som svarta vinbär och björnbär, med rostade ek drag. Förtrollar silkeslen struktur. Mycket tunn. Han ber om en drink efter en annan. Druvor: 45% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot och 25% Syrah ST (95+).

Den importerande Magnun kom till Brasilien vinproducenter Rafael Tirado av chilenska viner Laberinto (längst till vänster bild) och Meinard Bloem också chilenska Lagar de Bezana (bilden ovan till höger kant). Den första staden besöktes Victory, och då blir Rio och Sao Paulo.

Vid middagen innehas av Bristro Ville du Vin i Praia do Canto, fick vinproducenter opinionsbildare för provsmakning viner som presenterades Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2011 Laberinto Pinot noir 2010 Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008 Lagar de Bezana Aluvión Grand Reserve 2007 och Lagar de Bezana Limited Edition 2007. Vinerna åtföljdes av särskilda rätter tillagade av kocken tomat, som bläckfisk carpaccio, råbiff och lamm Confitering Pernil vin risotto med funghi. Harmoniseringen av rätter med vita och röda viner var perfekt! "Andra-me". Slutligen har en särskild efterrätt serveras: Panna cotta choklad.

Företagaren och ägare av import, Raphael ZANETTE (bilden ovan mitten), deltog också i evenemanget och rostat med gäster. Vinerna finns i Ville du Vin butik.

Följ min personliga bedömning nedan:

Beläget i pre Anderna, 600 meter över havet, har Lake marginaler Colbun, detta fantastiska projekt Rafael Tirado, en av de mest kända och respekterade chilenska vinproducenter, endast 18 hektar och en rad priser och utmärkelser. Den Laberinto namn skildrar Rafael vingårdar, som planterades i kurvor och olika riktningar, för att dra nytta av mångfalden i marken och ökar solexponering. Således druvor och viner får struktur och komplexitet.

Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2011 till 12,5% R $ 94,00 - ST (93) Detta är en av de bästa, eller bättre, Sauvignon Blanc chilenska som har smakat hittills. Han hade smakat 2007 årgång, som importerades från House of Porto, jag har fortfarande ett par flaskor och är i högsta grad levande. Den aktuella grödan under 2011 tog 94 poäng (Descorchados 2012) visade samma egenskaper, men med en mer uttalad surhetsgrad efter ålder. Visual gröngul, hog plommon aromer, ljus gräs och fänkål. Smaken är fräsch, ren och citrus, med vissa mineral och en ovanlig struktur för en Sauvignon Blanc.

Octopus Carpaccio x Sauvignon Blanc

Laberinto Pinot noir 2010 - ST (90) - 13,5% - R $ 120,00 - Pinot Detta var första gången jag smakade. Visual klart ruby, spännande näsa visas en del av rök, harts, skadar lite frukt visas. Men i smak visade att kom. Stor surhet, generera mycket friskhet, ren och färsk frukt. Bra balans och en slutlig trevlig mun.

Steak Tartare x Pinot Noir

Historien om winery Lagar de Bezana, började på 90-talet när entreprenörs Ricardo Benzanilla ventures i en värld av vinstockar och vin. Vi valde en mark som ligger i Alto Cachapoal, vid foten av Anderna, 87 km söder om Santiago. Det milda klimatet och temperaturvariationen mellan dag och natt, har sitt ursprung speciella viner, unika terroir. Holländarna som åkte till Chile med 15 år Meinard Bloem, för ett år sedan till winery vinmakare. Det var hans första besök i Brasilien.

Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008-85% Cabernet och 15% Syrah - 14,4% - ST (88) - R $ 62,00 - Lagar de Bezana Aluvión Grand Reserve 2007-63% Syrah och 47% Cabernet - 14,5 % - ST (90) - R $ 105,00 - Lagar de Bezana Limited Edition 2007 - ST (90+) - 100% Syrah - 14,5% - R $ 145,00.

  • På viner från vingården Lagar de Bezana, jag hittade mycket lika. Harts näsa, med inslag av svart frukt i sockerlag snarare extrahera och alkoholister. Alla med 14,5%. Med tanke på dessa egenskaper visar åtminstone första luftning av en timme, för att eliminera mycket av alkoholen. För det andra, försöka harmonisera med unctuous rätter, med massor av saftighet. En annan intressant faktor, och positiv, är den skenbara livslängden för dessa viner. Med tanke på att alkohol är en viktig del i utvecklingen av ett vin, förutom de tanniner och surhet, recomento, trots redan är i en redan hög ålder, en bra källare tid värms naturligtvis !!!.

Lammstek confit med vin risotto funghi x reds av Lagar de Bezana, perfekt, som sagt ovan, behöver du unctuous rätter ... lol!

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook


Genom Marcos Fonseca - Louis Bernard Gigondas 2003-14%.

Motstridiga uppgifter om producentansvar webbplatsen på ett datablad för vin och på baksidan etiketten. Sanningen är att den har i sin majoritet Grenache druvsort, följt av Syrah, som kan eller inte kan Mourvèdre och Cinsault och Mourvèdre och Carignan.

Från vad jag läst, är "ansikte" en négociant köper druvor och vinifieras nästan utan trä, för att bevara karaktären av frukt och, tror jag, för att rädda en dindin.

Blanda av svart och röd frukt med en mycket diskret estrebariazinha, en rökig ljus och en blyg pimentinha. Vad utmärker sig är faktiskt frukten, fortfarande ganska fullt på toppen av sina nio år. I munnen, en mjuk vin med ofarliga tanniner, rätt surhetsgrad och medel uthållighet. Bra balans. Trots den relativt unga frukt, jag vet inte om det har strukturen för en mycket längre vakt. Om jag hade en annan flaska, dricka under de närmaste 2 eller 3 år.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Sent på tisdagen deltog i en harmoniserad middag sponsras av den dynamiska duon Helio Massoni och Simey Santos av Enotria, tillsammans med import Vinci i Scrambled restaurang, här i delstatens huvudstad. Att presentera vinet var i seger representanter för import, Rafael hamn och Ederson Possatti, som gav jobbet.

Dotter till den stora Nicolas Catena, den viktigaste och mest respekterade namn argentinskt vin, är Laura Catena känd över hela världen som en ambassadör för Malbec druvan. Han studerade biologi vid Harvard och medicin vid Stanford, men övergav medicin för att ägna sig åt viniticultura i mitten av 90-talet högra arm Bodegas Catena Zapata far in som vice vd och ändå finner tid att köra sina egna vingårdar, Luca (hyllning hans son med samma namn) och La Posta.

Den vackra vin Laura Catena

Menyn har utvecklats av tweaked restaurang personal, ledde Chef Ana Beatriz Seguchi, med Sommelier av Enotria Helio Massoni. Det var en kvalitet show, där köket har bildat ett perfekt partnerskap med viner.

Dish: Mini gyllene brie med sallad och tangerine minskning - (Not 1000)

Vi började kvällen med Luca Chardonnay 2009 (druva av Burgund), R $ 149,00, ST (91). Han gick för 12 månader i ek. Näsa med mogen ananas notera, smör, aprikos och honung. Krämig smak, fett, med stor surhetsgrad uppbära vikten, med en lång eftersmak. Enligt Robert Parker, är denna fantastiska vita kandidaten bästa Chardonnay från Argentina träder år ut och år in, efter att ha tjänat 92 poäng i rad i 2009 säsongen.

Prato: Kamerun till ostron och ingefära sås (kryddig)

Luca Pinot Noir 2009 (druvor fruktträdgård regionen i Frankrike), R $ (149.00), ST (91). Traditionella smaker av körsbär, blommigt, jordnära, mjuka tanniner, bra syra, balanserad. Han har stått tillräckligt kryddig maträtt. Han fick 93 poäng från Robert Parker i denna 2009 års skörd, det högsta betyget som utfärdas av en kritisk argentinska Pinot Noir!

Prato: Skratt al Salto (strimlad oxtail) - att äta knäna!

Luca Laborde Double Välj Syrah 2009 R $ 142,00, ST (92). Visuella förgås olja, mogna fruktaromer, läder och rökt kött, med rostade toner av ek och kryddor. Smaken är rik, frodig med välstrukturerade tanniner, med frukt jordgubbskompott och peppar. Mycket lång och ihållande.

Prato: escalope svart (kol), med churrasqueados grönsaker och mosade kassava. TOPP

Den fjärde skålen harmoniserades med de två översta viner från vingården, BESO AV DANTE 2009 (uppkallad efter sonen av medel för Laura Catena), R $ 189,00, ST (94), en minskning på Cabernet Sauvignon (45%) och Malbec (55%) med Uco Valley tre olika druvor vingårdar, en Gualtallary med 1500 höjd. I koppen visar en ovanlig elegans till argentinska viner, mycket krämig, kraftfull, en vinhaço.

Den andra är TOP LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, R $ 180,00, ST (91+), kraftfull, visar mycket struktur, fett, men med en fristående trä som döljer frukten både på näsan och i munnen . Mer vi vänta, jag tror mer en 2 aninhos flaska detta trä kommer att integrera.

Banan parfait med choklad, för att stänga på kvällen med en dos av glicolse!

RESTAURANG tweaked - R Affonso Claudio 259 lj 4 - Singing Beach - Vitória, ES | CEP: 29.055-570 - Tel: 3315.80.92

Enotria - Avenida Rio Branco, 1383 -. Canto Beach - Vitoria-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Import Capixaba
Brödraskapet främjas på huvudkontoret igår, 30 juli (måndag), en vinprovning med 12 viner. Evenemanget syftade till den officiella lanseringen av chilenska viner linje
François Lurton Hacienda Araucano , allt under befäl av sommleier Cleber Alves, som beskriver lite om importören och en vingård i videon ovan.

Gården har just fått ett intyg om "biodynamiska viner", vilket är något annat än apprecieringen av marken och anläggningen i sin naturliga miljö, med hjälp av preparat och föreningar av växt-, djur- och mineral (biologiska delen) i exakta tider, med hänsyn till de astrala influenser och naturens cykler (dynamiska delen).

Familjen har Lurton vin vener: två fäder, bröder, genererade en nedstigning på cirka 15 druvodlare, vinproducenter, Négociants, kort sagt: en hel generation tillägnad vin. Jacques och Francois Lurton söner André, en legend i Bordeaux. Alltid haft revolutionära idéer för franska konservativa normer, experiment med icke-traditionella druvor i nya regioner, förespråkar användning av screwcap lansera djärv design handen blandade regional kultur för att marknadsföra sina viner. De började sin karriär som konsulter, som arbetar runt om i världen som flyger vinproducenter. Hans internationella erfarenhet tjänade dem kontakter och ett intressant begrepp om vinet geografi många länder där så småningom började inse sin egen produktion. De bestämde sig för att producera kvalitetsviner, men prisvärd, med hjälp av sekundära regioner ökar i länder som Chile, Argentina och Spanien, samt upprättande av partnerskap med producenter i Uruguay, Australien och Portugal.

Foto kredit ovan: Arismario Oliveira

Den klättring grupp att utvärdera viner: Stående; Sidney Santiago, André Andrés, Leonardo Conick (ägare), jag, Tom (rorsman restaurang) och hans vän Sitting .; Fred Julio Lemos (Papaghut), Elvecio Fae (regissören ExpoVinhos Victoria), Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves och Rafael Dias (DOC Space).

Viner av glaset förvånad, mestadels presenterade en utmärkt kostnads ​​med priser mellan 29,00 till 329,00. Höjdpunkten i min mening fick de billigaste vinerna, som den dyraste hade en skyldighet att vara bra. Av de 12 viner 4 klassificera som "bra och billiga".

Vitt vin Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Valley Casablanca, Curicó och lolol) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "Bra och billig"

Den bästa kostnads-nytto i natten, detta SB, visade typiska aromer av tropisk frukt cup och en liten örtartade. Smaken är lätt, fruktig, balanserad syra och uppfriskande. Ett enkelt vin att dricka och förstå dess förslag. Stora köp.

Vitt vin - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Valley lolol - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Denna andra SB 5% jäst på fat, visade fördröjningar i näsan, mindre översvallande än den första. Smaken är krämig, mindre fruktig, flera mineral egenskaper, bra balans, bra syra, trevlig avslutning.

Vitt vin GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

Chardonnay visade att "smaka charm" visuell gult guld, klara, ljusa, mycket intensiva aromer, erinrar smör popcorn, honung, aprikos, vanilj. Smaken och fyllig, fruktig, bra syra, men syndade i balansräkningen, skulle trä har mindre uppmärksamhet, hon gömde lite frukt. En fråga om personlig smak.

Rött vin Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Vin tjänar ert förslag, ljus, fruktig, utan mycket anspråk, utmärkt val för fest.

Araucano Rödvin RESERV Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "Bra och billig"

CS reserver visar redan en större komplexitet, peppar doft av nymalet, svart och röd frukt. Palate visade fasta tanniner, bra kropp, fruktig och tillräcklig syra. Mycket bra val för en grill.

Araucano Rödvin RESERV Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "Bra och billig"

Den Carmenere nöjd mig också, typiska toner av peppar, kryddor och bär. Smaken är fruktig, bra kropp, bra syra och en bra uthållighet.

Araucano Rött vin pinot noir RESERV 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Mycket mogen jordgubbe, vinbär och körsbär. Färska smak, lätt fyllig, lätt att dricka och att behaga.

Rödvin Humo BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir och 5% Syrah - Valley lolol - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Mer återhållsamma i näsan, men med en läcker mun, krämig, fruktig, trä mycket väl placerade, balanserad och en lång eftersmak.

Araucano Rödvin RESERV Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "Bra och billig"

Vin är mycket trevligt, mycket runda, redo, Docinha frukt, en sann "feminina vin."

Rött vin Clos De lolol 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - Valley lolol - 18 månader i fat andra användning - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90+)

Denna domstol hade anis anteckningar, blommor och röda frukter. Smaken har bra kropp, fina tanniner, bra syra och bra ihållande finish.

Rödvin Cabernet Sauvignon GRAN Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 månader i fat (70% nya, 30% andra bruk) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90+ )

Den första anteckningen i näsan var ade svart oliv, som försvunnit öppnar massor av frukt, plommon, guava och vanilj bakgrund. Smaken är tät, bra syra, vilket skapar en trevlig friskhet, fruktig, mineral ljus, med en trevlig avslutning.

Rödvin ALKA CARMENERE 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 månader på ekfat - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Med all skyldighet att vara bra, Alka, Top of the winery, presenterade frodiga anteckningar på näsan, rostat kaffe, cigarrlåda, lövträ, röd frukt och vanilj. Smaken bekräftar kvalitet och näsan konstaterar mycket krämig, fruktig, balanserad, behöver några år i flaskan för att visa större komplexitet. Vackra vin!

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Ge proseguimento den "Bra och billig" kolumnen, jag talar i dag på en fransk rött vin gjort producenten Chapoutier, Syrah och Grenache, som inte passerar genom pipan, Marius rouge 2010. Hans egna vingårdar ligger inom IGT Pays d'Oc, Languedoc Roussillon.

Languedoc Roussillon är den viktigaste producenten av lantvin (VDP) i Frankrike, med 80% av den totala. Mycket är märkt enligt den regionala appellationen Vin de Pays d'OC och den andra med namnen på de lokala distrikten. Regler för VDP är mindre stränga än de som AOC, möjliggör vinproducenter fraktion sorter viner från icke-traditionella stammar och blanda med infödda och internationella druvor. Statusen för VDP ger större erkännande än grundnivån vin de table. Nästan alla är gjorda av en blandning av fem klassiska sydliga druvor och blandningen regleras av drifttillståndet. Den Syrah, känd i den angränsande regionen i Rhônedalen, är allt populärare; Mourvèdre och Carignan den katalanska göra mörka viner, garvsyra och kryddig. Den Grenache och Cinsaut, mycket odlade är fruktig och lätt.

Chapoutier är det största namnet i Rhône. Michel Chapoutier är en av de största vinproducenter i Frankrike, valde flera gånger vinmakare av året av Revue du Vin de France, gav en ny dimension till vinerna i regionen, når perfektion i olika valörer i norr och South. Vingårdarna är ekologiskt odlade och har låga inkomster. Vinet är en hyllning till hans farfarsfar, Marius.

Personlig Betyg: ST (88) - Frankrike - Languedoc Roussillon - Syrah och Grenache - 13,5% - Importör Mistral - R $ 52,00

Som jag sagt ovan detta vin inte gå igenom trä som ger en fräsch, ren frukt. Visual medelhög intensitet rubin, klar och tydlig. På näsan röd och svart frukt, svartpeppar, blommig och en touch balsamvinäger. Smaken är fruktig, frisk, medelfyllig, balanserad mellan syra och alkoholhalt; mjuka tanniner av god kvalitet. Avsluta med god uthållighet. Mycket värt att veta.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Producerad endast i de bästa åren, den regionala Alentejo vin, rött Esporão Private Selection 2008 åldras i 12 månader på franska ekfat, följt av ett annat skede av 18 månader på flaska innan du går till marknaden. 2008 årgång personlighet är resultatet av våren färskhet, extrema sommarförhållanden och val av druvsorter DOC Alicante Bouschet, Aragones och Syrah. En stor del av äran för framgången av detta vin är på grund av den svenska vinmakaren David Baverstock.

Personlig Betyg: ST (93) - Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones och Syrah - 14,5% - guldmedalj världsomspännande tävling bryssel 2012 Award Excelência- Wine Magazine 2011

Visual intensiv, klar och tydlig granat. Inledande aromer som påminner om plommon i sockerlag, rostat, blommigt ljus och en underbar mineral bakgrund. Smaken är fett, elegant, bra syra och strukturerade tanniner, med bra balans. Lång aromatisk uthållighet, med bra koncentration av frukt. Dess tunna och livliga tanniner visa sin tidig ålder, vilket gör tro på en stor lagringspotential. Ett vin som efterlyser ett glas efter varandra, inte trött. Den idealiska matchande rätter jakt bas eller mjuka ostar.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook