hakukoneoptimoinnin esittää verkkosivuilla email linko

Arkisto "Syrah" Luokka

Almaúnica 2012 Syrah, punaviini on valmistettu viinitarhojen Valley (RS) alue, jossa myös jättää joitakin parhaista punaisten Brasilian, on minun viini viikon. Almaúnica viinitila on tuottanut tasokkaita viinejä, tämä Syrah kuten, pyöreä, pehmeä, monimutkainen, kulkee 18 kuukautta tammitynnyreissä, joka iski minulle erittäin hyvin muotoillut, ei häiritsevää hedelmää. Lumoava tuoksu, musta ja punainen hedelmiä, karamelli, suklaa, tupakka, mausteet ja myös paistiksi. Seuraaja samalla tasolla suussa. Aina vivahteita puuta ja hedelmiä. Viini suuri elin, joka ei kyllästy ja palvelee rikkoa ennakkoluuloja Brasilian viiniä. £ 56 Mistä löytää: Emporio DZ (Vila Velha) - Puhelin: 3062-7070

Portus maahantuoja, joka tunnetaan viinin myynnin markkinat portugalin merkit, kuten Quinta da Bacalhôa ja Romaneira, on laajentanut luettelo. Uutuus viinit ovat italialainen viini Argiano, tuottaja Brunello di Montalcino, yksi vanhimmista tarrat alueella ja ensimmäinen saada DOCG (rahayksikkö Controlled ja taattu Origin)-sertifiointi.

Perustettiin vuonna 1580, Italian Argiano, joka sijaitsee Toscanan alueella, komensi kreivitär Noemi Marone Cinzano 1992 viime aikoihin asti - maaliskuu 2014 - oston jälkeen Brasilian Andre Esteves BTG Pactual. 100 hehtaaria viinitarhoja ja oliivipuita, on yksi vanhimmista viinitilat Montalcino, osallistuneensa luomiseen Consortium Brunelllo.

Näyttö niiden merkinnät, Roberto Rodrigues Jr (paikallinen edustaja - 98168-1718 / 99874-2727) tapasi Carone Wine Store Vila Velha, Espírito Santo, yhdenmukaistettu ryhmä suunnannäyttäjiä äskettäin, kaikki astiat Chef Arlette, joka tekee onnistuneesti. Viinit vaikuttunut laadukkaat, varsinkin eleganssia, erittäin vaikea löytää tapahtumat.


L'O Rosato 2009 - R 115 dollaria: Tämä roseeviini koralli vaaleanpunainen sävy, tuo herkkä aromit kirsikka, mansikka ja punainen Mulberry. Suussa, vahvistaa haju vaikutelmia, erinomainen happamuus ja raikkaus. Mieto ja miellyttävä, sopivan juomaan alkupaloja tai lisukkeena salaatteja ja muita pääruokia. Sointuu täydellisesti mereneläviä, kalaa ja muita pehmeitä ruokia. Tuotettu 100% Sangiovese rypäleen. Vaikka 5 vuoden käyttöiän osoittautunut hämmästyttävän tuore. ST (88)

Täytetyt kesäkurpitsa minttu, rucola ja juustoa!

NC 2008 - R 130 dollaria: NC, joka latinaksi tarkoittaa yksilöllisen ja erehtymättömän, on viini suuri persoona, hyvä runko, pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku. Seos Cabernet Sauvignon (40%), Merlot (20%), Syrah (20%) ja Sangiovese (20%) osoittaa vahvuus Cabernet Sauvignon, Merlot makeus voimakkaita sillan Sangiovese rypäleen maanläheinen luonnetta, ja mausteet, punainen ja musta hedelmät Syrah. ST (90)

Medaljonki filet mignon mukana mousseline Baroa ja cashew-pähkinät


Rosso di Montalcino 2010 - £ 130: viini keskitäyteläinen, hyvää keskittymiskykyä ja voimakas rubiininpunainen väri. Maku on elegantti, mielipiteiden makuja punaisia ​​hedelmiä, violetti, mentoli ja maa. Mukava, pehmeä ja samettinen viini tuotetaan Sangiovese rypäleistä. Voidaan yhdenmukaistaa kanssa punainen liha, vasikanliha, bruschetta, juustoa ja pastaa. ST (90)

Brunello di Montalcino 2007 - £ 290: intensiivisen rubiininpunainen väri, tuoksu punaisia ​​hedelmiä ja kukka, ja kitalaki että enemmän tyylikäs, lempeä sanoa. Brunello todistaa itsensä polvilleen. Rypäleet: 100% Sangiovese ST (94).

Solengo 2008 - £ 460: viini raikas, tasapainoinen luonne ja moderni suurta keskittymistä. Sen väri on voimakas kimpun kypsiä hedelmiä kuten mustaherukkaa ja karhunvatukkaa, jälkiä paahdettua tammea. Lumoaa ja silkkinen rakenne. Hyvin ohut. Kysyy yksi kulaus toisensa jälkeen. Lajikkeet: 45% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot ja 25% Syrah ST (95+).

Magnum maahantuoja toi Brasilian viinintuottajien Rafael Tirado Chilen viinin Laberinto (kuvassa äärimmäisenä vasemmalla) ja Meinard Bloem myös Chilen Lagar de Bezana (kuvassa yllä äärimmäisenä oikealla). Ensimmäinen kaupunki vieraili oli Victoria, ja sitten tulee Rion ja São Paulo.

Illallisella hallussa Bristro Ville du Vin Praia do Canto, viinivalmistajat sai mielipidevaikuttajat makuista jossa viinit Laberinto Sauvignon Blanc Ashes Barloventon 2011 esiteltiin Laberinto Pinot Noir 2010 Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008 Lagar de Bezana alluvium ja Grand Reserva 2007 Lagar de Bezana Limited Edition 2007 viinit olivat mukana erikoisruokalajeista keittiömestari valmistaa Tomaatti kuin mustekala carpaccio, tartar ja Jalka viiniä confit risotto funghi lammasta. Yhdenmukaistaminen ruokia valko-ja punaviinien oli täydellinen! "Toinen minä." Lopuksi erityinen jälkiruoka tarjoiltiin: Panna Cotta suklaa.

Yrittäjä ja omistaja Tuominen, Raphael Zanette (kuvassa yllä keskellä), myös osallistui tapahtumaan ja paahdettua vieraille. Viinit ovat nyt saatavilla Ville du Vin myymälä.

Seuraa minun henkilökohtainen rating alla:

Sijaitsee pre Andes, 600 metriä, järven rannalla Colbun, tämä fantastinen projekti Rafael Tirado, yksi kuuluisimmista ja arvostetuimmista Chilen viininviljelijöiden, on vain 18 hehtaaria ja erilaisia ​​palkintoja ja tunnustuksia. Nimi Laberinto kuvaa viinitarhat Raphael, jotka on istutettu kaarteissa ja eri suuntiin hyödyntää luonteenomainen maaperän monimuotoisuus ja lisätä altistusta. Kanssa, että viinirypäleet ja viinit tulevat rakenteeltaan ja monimutkaisuus.

Laberinto Sauvignon Blanc Ashes Barloventon 2011-12,5% R 94,00 dollaria - ST (93) Tämä on yksi parhaista, tai parempi, Chilen Sauvignon Blanc olen maistanut tasalla. Jo oli osoittautunut 2007 sato, joka oli peräisin House Porto, minulla on vielä pari pulloa ja on voimissaan da Silva. Nykyisen 2011 vuosikerta 94 pistettä johti (Descorchados 2012), osoitti samat ominaisuudet, mutta voimakkaampi happamuus iän. Visual vihertävän keltainen, haisee sika luumu, kevyt ruohoa ja fenkolia. Maku on raikas, puhdas ja sitrushedelmien joidenkin mineraalien ja epätavallinen rakenne ja Sauvignon Blanc.

Octopus Carpaccio x Sauvignon Blanc

Labyrinth Pinot Noir 2010 - ST (90) - 13,5% - R 120,00 dollaria - Tämä Pinot oli ensimmäinen kerta, kun olen maistanut. Visual Ruby selvää, kiehtova nenä näkymisen merkille savua, hartsista, hieman vahingoittamatta hedelmiä näkyviin. Kuitenkin maku osoitti se tuli. Suuri happamuus, tuottaa paljon tuoreus, hedelmät puhdas ja raikas. Hyvä tasapaino ja lopullinen miellyttävä suussa.

Tartarpihvi x Pinot Noir

Historia Rosendahl Lagar de Bezana, alkoi 90-luvulla, kun yrittäjä Ricardo Benzanilla Ventures maailmaan viinitarhoja ja viinejä. Valitsi maa sijaitsee Alto Cachapoal, että jalka Andeilla, 87 km Santiagosta etelään. Leuto ilmasto ja lämpötila vaihtelu yön ja päivän, Viinit ovat peräisin, ainutlaatuinen terroir. Hollantilainen joka meni Chileen 15 vuoden Meinard Bloem, vuosi sitten Rosendahl valmistajan nimi. Se oli hänen ensimmäinen vierailu Brasiliaan.

Mill Bezana Cabernet Sauvignon 2008-85% Cabernet ja 15% Syrah - 14.4% - ST (88) - R 62,00 dollaria - Lagar de Bezana Aluvión Grand Reserve 2007-63% Syrah ja 47% Cabernet - 14.5 % - ST (90) - R 105,00 dollaria - Lagar de Bezana Limited Edition 2007 - ST (90 +) - 100% Syrah - 14.5% - R 145,00 dollaria.

  • Tietoja viinejä Rosendahl Lagar de Bezana, löytyy hyvin samankaltaisia. Hartsipitoinen nenä, muistiinpanoja musta hedelmiä sokeriliemessä, ote ja varsin alkoholisti. Kaikki on 14,5%. Kun nämä ominaisuudet osoittavat, ainakin ensimmäinen ilmastus 1 tunti, poistaa paljon alkoholia. Toiseksi pyritään yhdenmukaistamaan kanssa rasvaista ruokaa, jossa on tarpeeksi mehukkuus. Toinen mielenkiintoinen ja myönteinen tekijä on ilmeinen pitkäikäisyys näitä viinejä. Ottaen huomioon, että alkoholi on olennainen osa kehitystä viiniä, sekä tanniinit ja happamuus, recomento, vaikka jo ollessa jo korkea ikä, hyvä aika kellari, lämmitetty !!! on looginen.

Jalka karitsan kanssa confit viinin risotto funghi x punaiset värisävyt Lagar de Bezana, täydellinen, kuten sanoin edellä, tarvitsevat rasvaista ruokia ... lol!

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa


Mark Fonseca - Louis Bernard Gigondas 2003-14%.

Ristiriitaiset tiedot tuottajan sivun, että tekninen ja viiniä vastaetiketin. Varmaa on, että se on sen suurin kastiin Grenache, jonka jälkeen Syrah, joka voi olla tai ei Mourvedre ja Cinsault tai Mourvèdre ja Carignan.

Mitä olen lukenut, "kaveri" on négociant joka ostaa viinirypäleet ja viininvalmistuksen lähes puuta, säilyttää luonteen hedelmien ja mielestäni säästää Dindin.

Sekoita mustaa ja punaista hedelmät hyvin huomaamaton estrebariazinha, savuinen valo ja ujo pimentinha. Mitä todella erottuu on hedelmä, vielä melko täynnä huipulla yhdeksän vuotta. Suussa, pehmeä viini, jossa vaarattomia tanniinit, oikea happamuus ja keskisuurten pysyvyys. Hyvä tasapaino. Huolimatta suhteellisen nuori hedelmää, en tiedä, jos rakenne huomattavasti pidemmät. Jos minulla oli toinen pullo, juo seuraavien kahden tai kolmen vuoden aikana.

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

Myöhään tiistaina osallistuivat illalliselle sponsoroi yhdenmukaistetun dynaaminen duo Helio Massoni ja Simey Santos ENOTRIA, yhdessä tuovan Vinci, ravintola Salatut täällä osavaltion pääkaupunki. Esittelemään viinejä oli voitto edustajat maahantuonti, Rafael Porto ja Possatti Ederson, joka antoi temppu.

Tytär suuri Nicolas Catena, tärkein ja arvostetuin nimi argentiinalaista viiniä, Laura Catena tunnetaan ympäri maailmaa lähettiläänä Malbec rypäleen. Opiskeli biologiaa Harvardin ja lääketieteen Stanfordin, mutta hylätty lääke omistautua viniticultura puolivälissä 90: n oikea käsi Bodegas Catena Zapata isä varapuheenjohtajana ja silti löytää aikaa ajaa omia viinitilat, Luca (nimeltään pojalleen saman nimen) ja La Posta.

Kaunis viinit Laura CATENE

Valikko on kehittänyt ravintolan henkilökunta siirtyi, käski Chef Ana Beatriz Seguchi, jossa Sommelier ENOTRIA Helio Massoni. Se oli laatu osoittavat, missä ruokaa on muodostanut kumppanuuden täydellinen viinejä.

Ruokalaji: Golden brie salaattia ja vähensi mandariini Mini - (Huomautus 1000)

Aloitimme yö Luca Chardonnay 2009 (viinirypäleet Burgundin), R 149,00 dollaria, ST (91). Meni läpi 12 kuukautta tammitynnyreissä. Nenä kypsää ananasta, voita, aprikoosi ja hunaja. Kermainen maku, rasvaa, erittäin hapokas tukevat paino, pitkä jälkimaku. Mukaan Robert Parker, tämä upea valkoinen on ehdokas paras Chardonnay Argentiinasta tulee vuodesta toiseen ulos, ollut suorittanut 92 peräkkäistä pistettä vuonna 2009 kausi.

Ruokalaji: katkarapu osteri kastike ja inkivääri (mausteinen)

Luca Pinot Noir 2009 (rypäleen tarhaan alueella Ranskassa), (£ 149.00), ST (91). Perinteiset aromit kirsikka, kukka, maanläheinen, pehmeän tanniininen, hapokas, tasapainoinen. Kestäneet tarpeeksi hyvin mausteinen ruokalaji. Sai 93 pistettä Robert Parker tällä kaudella 2009, korkeimman arvosanan myöntämä kriitikko Pinot Noir Argentiinan!

Prato: Riso al Salto (silputtu oxtail) - syödä polvia!

Luca Laborde Double Valitse Syrah 2009, R 142,00 dollaria, ST (92). Visual pilaantuu öljy, aromit kypsää hedelmää, nahkaa ja savustettua lihaa, ja vinkkejä paahdettua tammea ja mausteita. Maku on runsas, rehevä, hyvin jäsennelty tanniinit, hedelmiä soseet ja pippurilla. Hyvin pitkä ja jatkuva.

Prato: Leike musta (kivihiili), jossa churrasqueados vihanneksia ja perunamuusi maniokki. TOP

Neljäs kurssi on yhdenmukaistettu kaksi TOP viinejä Rosendahl, BESO DE DANTEn 2009 (kunnianosoitus pojalle Laura Catena), R 189,00 dollaria, ST (94), leikkaus Cabernet Sauvignon (45%) ja Malbec (55%), jossa rypäleet Uco Valley 3 eri viinitarhoja, yksi Gualtallary 1500 korkeudessa. Kulhoon näyttää epätavallinen eleganssia, kuohkea, voimakas, yksi vinhaço argentiinalaisia ​​viinejä.

Toinen on ylös LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, £ 180,00, ST (91+), voimakas, osoittaa paljon rakenne, rasvaa, mutta jossa on erillinen puu, joka piilottaa hedelmät sekä nenän ja suun . Mitä kauemmin odotamme, mielestäni enemmän aninhos 2 pulloa, että puu yhdistää.

Banaani parfait suklaa, sulje yö annos glicolse!

Salattuja RAVINTOLA - £ 259 Affonso Claudio lj 4 - Beach Corner - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Puh: 3315.80.92

ENOTRIA - Av Rio Branco, 1383 -. Praia do Canto - Vitoria-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

Maahantuoja Capixaba
Brotherhood edistettävä sen pääkonttori eilen 30. heinäkuuta (maanantai), makuista 12 viinejä. Tapahtuma oli suunnattu virallista julkaisua Chilen viinien verkossa
Francois Lurton Hacienda Araucano , kaikki komensi sommleier Cleber Alves, jossa kuvataan hieman maahantuoja ja Rosendahl video yllä.

Rosendahl on juuri saanut sertifikaatin "biodynaaminen viinit", joka ei ole mitään muuta kuin maan arvo ja tehdas sen luonnollinen elinympäristö, käyttämällä mineraaliyhdisteet ja valmisteiden kasvien, eläinten ja (orgaaninen osa) vuonna tarkat ajat, ottaen huomioon Astral vaikutteita ja sykliä luonto (dynaaminen osa).

Lurton perhe on viini suonissaan: kaksi isää, veljeä, syntyy laskeutuminen noin 15 viljelijät, viininviljelijöiden, Negociants, lyhyesti: kokonaisen sukupolven omistettu viiniä. Jacques ja Francois, pojat André Lurton, legenda Bordeaux'ssa. Aina ollut vallankumouksellinen ideoita Ranskan konservatiivinen standardien kokeilla epätavanomaisesta viinirypäleitä uusille alueille, käytön edistäminen kierrekorkkimikrosentrifugiin, hyödyntää rohkea muotoilu sekoittaa paikallisen kulttuurin edistämiseksi viinejä. Aloitti uransa konsultit työskentelevät ympäri maailmaa lentävät viinintuottajien. Hänen kansainvälistä kokemusta ja kontakteja kerännyt niitä mielenkiintoinen käsite noin viini maantiede eri maissa, mikä alkoi vähitellen pitämään omaa tuotantoa. He päättivät tuottaa viinejä laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia, käyttämällä toissijaisia ​​alueita nousussa maissa, kuten Chilessä, Argentiinassa ja Espanjassa, sekä luoda kumppanuuksia tuottajien Uruguayssa, Australia ja Portugali.

Luotto kuva yllä: Arismario Oliveira

Luokan kiipeily arvioida viinit: pysyvä; Sidney Santiago, André Andrès, Leonardo Conick (omistaja), I, Tom (Kuljettajan ravintola) ja hänen ystävänsä Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio FAE (johtaja ExpoVinhos Victory), Premier Sommelier Sonia Aiello Cleber Alves ja Rafael Dias (DOC tila).

Viinejä laseittain yllättynyt, enimmäkseen esitti erinomaisen kustannushyöty hinnat vaihtelevat 29,00-+329,00. Kohokohta oli mielestäni halvin viinejä, koska kallein oli velvollisuus olla hyvä. 4 12 viinien luokitella "hyvä ja halpa".

Kawin Valkoviini Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Casablanca Valley, Curico ja Lolol) - 12,5% - R 29,00 dollaria
- ST (88)
- "Hyvä ja halpa"

Paras kustannus x hyöty yö, tämä SB osoitti tyypillisen kulhoon trooppisia hedelmiä aromit ja lievää nurmikasvien. Maku on kevyt, hedelmäinen, tasapainoisen hapokas ja virkistävä. Helppo viiniä juoda ja ymmärtää oman ehdotuksen. Hyvä ostaa.

Valkoviini - Sauvignon Blanc Araucano 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Lolol Valley - Colchagua Valley - 12,5% - R 69,00 dollaria - ST (86)

Että muut 5%, että SB on käynyt tynnyri, oli ujo nenässä, vähemmän elämäniloinen kuin ensimmäinen. Maku on kermainen, vähemmän hedelmäinen, enemmän mineraali ominaisuudet, hyvä tasapaino, hyvä hapokkuus ja miellyttävä jälkimaku.

Valkoviini GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R 129,00 dollaria - ST (88)

Chardonnay osoitti, että "viehätys" makuista, kullankeltainen ulkonäkö, selkeä, kirkas, erittäin voimakas tuoksu, muistuttaa popcorn voita, hunajaa, aprikoosia, vaniljaa. Maku ja pullea, hedelmäinen, hapokas, mutta syntiä tasapainossa, puu voisi olla vähemmän huomiota, piilotti vähän hedelmiä. Makuasia.

Kawin Punaviini Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R 29,00 dollaria - ST (86)

Viini palvelemisesta ehdotuksen, kevyt, hedelmäinen, ilman teeskentelyä, erinomainen valinta puolueen.

Viini VARAA Cabernet Sauvignon Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R 49,00 dollaria
- ST (88)
- "Hyvä ja halpa"

CS jo varauksen osoittaa suurempaa monimutkaisuutta, aromit mustapippuria myllystä, musta ja punainen hedelmiä. Maku osoitti yritys tanniinit, hyvä runko, hedelmäinen ja riittävä happamuus. Hyvä vaihtoehto grilli.

Viini Araucano VARAUS 2010 Carmenere - Chile - 100% Carmenere - Valle de Colchagua - 13,5% - R 49,00 dollaria
- ST (87)
- "Hyvä ja halpa"

Carmenere myös ilahdutti minua, tyypillinen muistiinpanoja pippuri, mauste ja punaisia ​​hedelmiä. Maku on hedelmäinen, hyvä runko, hyvä hapokkuus ja hyvä pysyvyys.

Viini Pinot Noir VARAUS Araucano 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R 69,00 dollaria - ST (88)

Erittäin kypsä mansikka, mustaherukka ja kirsikka. Tuore maku, kevyt-keskitäyteläinen, helppo juoda ja miellyttävä.

Viini humo BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir ja 5% Syrah - Lolol Valley - 15.5% - R 109,00 dollaria - ST (90)

Enemmän hillitty nenä, mutta herkullinen, kermainen, hedelmäinen, puuta erittäin hyvät, tasapainoinen ja pitkä jälkimaku suuhun.

Viini Araucano VARAUS Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Valle de Colchagua - 14.5% - R 65,00 dollaria
- ST (88) - "hyvä ja halpa"

Erittäin mukava viini, hyvin pyöreä, valmis, hedelmä docinha, todellinen "tyttömäinen viiniä."

Viini Clos LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - Lolol Valley - 18 kuukautta tynnyreissä toisen käytön - 14.5% - R 109,00 dollaria - ST (90 +)

Tämä tuomioistuin oli muistiinpanoja Aniksen, kukka ja punainen hedelmä. Maku on hyvä runko, hieno tanniinit, hapokas ja hyvä pysyvyys loppuun.

Punaviini Cabernet Sauvignon GRAN Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 kuukautta tynnyreissä (70% uusi, 30% toinen käyttö) - 14,5% - R 149,00 dollaria - ST (90 + )

Ensimmäinen huomautus nenä oli ADE musta oliivi, joka haihtui avaamalla paljon hedelmiä, luumu, guava ja taustalla vaniljaa. Maku on tiivis, hapokas, luoda miellyttävä, hedelmäinen, kevyt mineraali tuoreus, miellyttävä jälkimaku.

Viini ALKA Carmenère 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 kuukautta tammitynnyreissä - 15% - R 329,00 dollaria - ST (92+)

Kanssa mitään velvollisuutta olla hyvä, Alka, TOP Rosendahl esitteli elämäniloinen muistiinpanoja nenä, paahdettu kahvi, sikarin laatikko, lehtipuu, punaisia ​​hedelmiä ja vaniljaa. Maku vahvistaa laatua ja muistiinpanoja nenä, hyvin kermainen, hedelmäinen, tasapainoinen, tarvitsevat muutaman vuoden pullossa osoittamaan suurempaa monimutkaisuutta. Kaunis viiniä!

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

Antaa proseguimento sarakkeessa "hyvä ja halpa", puhun tänään ranskalainen punaviini laadittu tuottaja Chapoutier, Syrah ja Grenache rypäleistä, joka ei kulje piipun, Marius rouge 2010 Heidän omat viinitarhat sijaitsevat IGT Pays d'Oc, Languedoc Roussillon.

Languedoc Roussillon on tärkein tuottaja Vin de Pays (VDP) Ranska, 80% kokonaismäärästä. Paljon on merkitty alla alueellinen nimitys Vin de Pays d'OC ja toisia nimiä kuntansa. VDP standardit ovat väljemmät kuin AOC, joka mahdollistaa viinivalmistajat Faction rypälelajikeviinit ei-perinteisten kantoja ja sekoita natiivi ja kansainvälisten viinirypäleitä. Asema VDP antaa enemmän tunnustusta kuin perustason vin de table. Lähes kaikki on valmistettu sekoitus viisi rypäleistä Etelä klassikko, seos säädellään AOC. Syrah, kuuluisa lähialueilta Rhônen laakson, on tulossa yhä suositumpaa; Mourvèdre ja Carignan n, teemme tumma, tanniininen ja mausteinen viinejä. Grenache ja Cinsaut, kasvatetaan hyvin hedelmäinen ja helppo.

Chapoutier on suurin nimi Rhône. Michel Chapoutier on yksi suurimmista viinintuottajien Ranskan valittu lukuisia kertoja vuoden viinitarhuri jonka Revue du Vin de France, antoi uuden ulottuvuuden viinejä alueen saavuttaen täydellisyyden eri ilmentyminä Pohjois-ja Etelä. viinitarhat ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä ja pienituloisia. Viini on kunnianosoitus hänen isoisänsä, Marius.

Henkilökohtaiset Arvosana: - Ranska - Languedoc Roussillon - Syrah ja Grenache - ST (88) 13,5% - Maahantuoja Mistral - R 52,00 dollaria

Kuten sanoin edellä viini ei mene läpi puusta, joka antaa sille tuore, puhdas hedelmiä. Visual Medium intensiteetti rubiini, selkeä ja kirkas. On nenä punainen ja musta hedelmiä, mustapippuria, kukka ja valo balsamico kosketus. Maku on raikas, hedelmäinen, keskitäyteläinen, tasapainoinen välillä happamuus ja alkoholipitoisuus; tanniinit pehmeä hyvälaatuisia. Loppuun hyvä pysyvyys. No hyvä tietää.

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

Valmistetaan vain parhaista vuosista, Alentejo Regional Wine Spur Private Selection 2008 punaviiniä kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen toinen vaihe 18 kuukautta pullossa ennen menossa markkinoille. Luonne 2008 vuosikerta on seurausta raikkaus keväällä, äärimmäisen kesäolosuhteissa ja valikoima lajikkeiden DOC Alicanten Bouschet, Aragones ja Syrah. Paljon luottoa onnistumisen tätä viiniä johtuu Australian viininvalmistaja David Baverstock.

Henkilökunta arvioita - Portugali - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones ja Syrah - ST (93) 14,5% - Gold Medal Concours Mondial de Bruxelles 2012 Award Excelência- 2011 Wine Magazine

Visual voimakas, selkeä ja kirkas granaatti. Alkuperäinen aromit muistuttaa luumu sokeriliemessä, paahdettu, lievää kukka ja ihana mineraali tausta. Maku on rasvaa, tyylikäs, hyvä hapokkuus ja jäsennelty tanniinit, hyvin tasapainossa. Pitkä aromaattinen pysyvyys, hyvä keskittyminen hedelmiä. Hienon ja vilkas tanniinit näyttää varhain, uskomaan upean ikääntyminen potentiaalia. Viini, joka vaatii kuppi toisensa jälkeen, ei väsynyt. Ihanteellinen vastaavia perustuvat ruokia metsästys tai pehmeitä juustoja.

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa