Сеарцх Енгине Оптимизатион поднесе сајт екстрактор емаил

Архива за 'Француска' Категорија

Свако зна да Геиссе пећина је једна од најцењенијих и признатих произвођача шампањца из Бразила и света. Али мало је познато да данас потпише Цхампагне Премиер Цру.

У суботу поподне сам имао привилегију да из прве руке укусу, што је први блог да поставите лично мишљење о прва серија од Цаве Геиссе Пхилиппе Думонт шампањац Премиер Цру флаше број 00176 од 1500 произведених. Ово Шампањац је резултат партнерства између две породице који деле исту филозофију рада, Думонт Геиссе француски и бразилски.

Пројекат је почео у 2007, када Геиссе примио у својој винарији у Пинто Бандеира, Француз Филип Думонт, власник нешто више од 5 ари Премиер Цру Цхигни-лес-Росес - Реимс, са преко 300 година традиције у региону . Филип је био одушевљен квалитетом и стилу пенушавих вина произведених Марио Геиссе и афинитетима због радне филозофије обе породице завршио на позив да се скрене Марио Геиссе је први шампањац са бразилском етикетом.

Да ли су 1.500 боца, јер је обим производње у земље са Премиер Цру имена је веома ограничен, а вредност ове области са стандардима квалитета може да достигне 1,5 милиона евра по хектару. Од 200 села Шампањи, само 43 имају право да користе ознаку Премиер Цру ознаку додељује за веома ретких произвођача у региону, због високог квалитета и локације својих винограда.

Лични Евалуација:
СТ (93) - 50% Цхардоннаи / 50% Пинот Ноир - 12,5% - Производња по хектару: 8000 кг - жетва: Септембар - Начин припреме: Цхампеноисе / Традиционални - Ферментација време: Прибл. 180 дана - Време сазревања: 36 месеци - Дипломски шећер: 12 грама по литру - Продукција: 1.500 боца - Р $ 290,00 у Викторији.

 • Визуелна бледо жуте сламе, Перлаге са ситних мехурића, бројне и добро упорност. Нос има ноте Бриоцхе и хлеб који доминира (без тост), белог воћа и минерала веома истакнути. Непца има велику киселост, доброг укуса и мириса, са добром концентрацијом белог воћа, великом упорношћу и укусно накнадним укусом, посебно квасци. Треба побољшати са још неколико година подрума. Велики шампањац, достојан овог партнерства између два велика произвођача.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у


Гаража власник и лидер покрета под називом Роберт Паркер као Бад Бои Светог Емилион, Жан Лик Тхуневин је један од најцењенијих винара у Бордоу. Њихова вина су доследно признат од стране међународних критичара. Њена икона, Цхатеау де Валандрауд , оспорава оенопхилес широм света, имао сам прилику да пробају. Замак је унапређен у Премиер Гранд Цру Цлассе Б, сада у 2012.

Недавно сам упознао у свом шоља белог вина, Н. 02 Бланц де Валандрауд 2007. У већини култура, рез се користи је 50% совињон блан и 50% Семијон. Ако се питате зашто нисте видели ово вино, нисте сами. Производња је веома мала. Обично само 3.000 до 4.000 боца се производе.

Лични Евалуација: СТ (92) - Француска - Бордо - 50% совињон блан и 50% Семијон - Р $ 243.00 - Увоз Хоусе Порт

Визуелна сламе жута, воћни укуси (лимун, бресква, крушка), светли бадем и минералне белешке. Непца је деликатна, танка, благо кремаст, добар киселост, средње тело, са веома складном заостали укус у устима, у равнотежи са накнадним укусом брескве и минерала. Његова барел старење за 12 месеци показују да дрво не меша адјувант. Бела поштовања које ће добро развија, добија комплексност.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Цхатеау ду Цедре се налази у Цахорс Аппеллатион д'оригине контролисаног порекла (АОЦ) француског познат по томе што је родно место Малбец. Ту, његови вина мора имати најмање 70% Малбец, допуњен и до 30% мерло и Таннат. Личност Малбец из Цахорс вина изражава прилично танинске када млади, користи за старење, као робусне верзије Бордо вина.

Имовина Цхатеау ду Цедре је органски, не користе се хербициди, не прскање против трулежи и само органско једињење се користи. Виноград је подељен у три дела који чине прва два типа земљишта налазе у региону Цахорс. Највеће учешће од 12,5 ха на истоку са југозападне експозиције је стеновита кречњака и доприносе нивоа топлоте и воде, производњу вина са веома финим танинима и веома дуге. Друге две површине од 5,5 ха и 7,5 ха, оба окренута југу покривени Галетс помешана са црвенкастим песком њорка површине од камена и блата испод, вина су јачи и алкохоличари.

Лични Евалуација:
Цхатеау ду Цедре Каор Ле Цедре
2000 - СТ (88) - 13.5%

Визуелна и даље веома мрачно, не означава да вино са више од десет година. Интензивна нос зрелог црног воћа, ваниле, коже и земљани позадине. Непца показао врло фино тело, танине, уравнотежену киселост и садашњост, дајући подршку Спаситеља. Упоран финиш. Постоји вино које долази на шарм, али показује врло велику способност да узраста.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у


Аутор: Марк Фонсеца - Лоуис Бернард Гигондас 2003-14%.

Опречне информације на страници произвођача, техничким и вино на задњој етикети. Оно што је сигурно је да је у њиховом већинском касти Гренацхе, затим Сира, који може или не може Моурведре и Цинсаулт или Моурведре и Царигнан.

Из онога што сам прочитао, "лице" је негоциант ко купује грожђе и вина готово да нема дрва за очување воћног карактера и, мислим, да сачувате диндин.

Помешајте црвено и црно воће са естребариазинха веома дискретно, помало задимљен и мало бибера стидљив. Оно што стварно издваја јесте плод, и даље прилично пуна на врху својих девет година. У устима, вино меки танини безопасан, тачно киселост и средњих упорност. Добар баланс. Упркос релативно младог воћа, не знам да ли има стражаре структуру за много дуже. Да сам имао још једну флашу, пити у наредне 2 или 3 године.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. Још једно пријатно изненађење сам добио кроз Вине Цлуб Винеландс, јачање преглед недавно објављен у блогу који показује предности придруживања овај нови начин куповине, стварајући могућност да се упознају са стакла, грожђа и вина из разних земаља, деноминација неке јединствене, шири видике, побољшање наше литрагем.

Овог пута било је бело вино од Бургундије и не пролази кроз дрво, деноминација Турн Цлессе (не зна), један (АОЦ) у белом вину, који је као једини цхадоннаи грожђа дозвољеног у северном делу Мацоннаис дела региона Нема Премиер Цру АОЦ.. Настала је 1999, када је ово подручје је ажуриран да буде ознака "посебан - Мацоннаис сирови" као што је, на пример, у Поуилли-доделени.

Пробао вино је ЛГ Укључите Цлессе 2010 из лозе су старости између 25 и 90 година, где продуцент Лоран Естате Гондард, жели да нагласи да је жетва врши у последњем могућем тренутку, тако да је грожђе су "супер сазри "и може да се креће на винском веће богатство и комплексност укуса.

Лични Евалуација: СТ (90) - Француска - Боургогне - Турн - Цлессе - Цхадоннаи 100% - 13% - Винеландс Вино Клуб

Визуелна слама жута средњег интензитета и светле. Арома претежно минерална, мешање са нотама белог воћа, тропског воћа и трава. Средња тело, добар киселост, генерисање довољно свежину. Афтертасте потврђује нос са лепим дораде и средње упорност.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Винстон Ленард Спенсер Черчил, познатији као Сир. Винстон Черчил је био најпознатији британски државник, углавном због тога што је премијер Уједињеног Краљевства током Другог светског рата и, по некима, проглашен од стране демократског света, као велики вођа војне кампање која је поразила Хитлера.

Поред државник Винстон Черчил је био писац. Добио Нобелову награду за књижевност 1953, због шест томова његовог чувеног рада "Другог светског рата". Кованице су многи изрази који су постали познати:

Лоша страна капитализма је неједнака расподела богатства, предност социјализма једнака дистрибуција беде.

Новинар питао старог Черчила, 80 или 90-Нешто ...

- Черчил, шта је тајна дуговечности ове?

- Спорт, драги мој, спорт ... не практикује.

Нико се претвара да је демократија савршено и без мане. Он је рекао да је демократија је најгори облик владавине осим свих оних других облика који су покушавали с времена на време.

Черчил је волео шампањца, посебно од стране куће и Пол Рогер је сваки дан. Он је имао добре односе с Одетом Пол Рогер, директор чувеног шампањца куће. У 1944, они су представљени на свечаном ручку у британској амбасади у Паризу и, према компанији, Одет је био курир за француског покрета отпора током година окупације, због чега је Черчил ојачала своју везу са кућом Пол Рогер.

Пол Рогер произведен посебно за њега 500мл боце јер је, према речима премијера, "цела боца (750мл) је превише за мене да пијем и пола боце (375мл) је вероватно да ће бити вредно слушања грде моја жена ће дај ме, јер ја пијем. 500мл је савршен износ ".

Када је Черчил умро 1965, кућа Пол Рогер му плаћа почаст. За 25 година, ставио црну жалости на свим боца шампањца у Великој Британији.

У Бразилу, шампањац Пол Рогер Цувее Винстон Черчил Брут је увезло Мистрал и кошта УС $ 790.00.

Лични Евалуација:
СТ (99) узоркује у Мистрал Меетинг 2012

 • Скуп је углавном Пинот Ноир, Цхардоннаи допуњен. Бира само најбоље воће, долази из винограда у Вале де ла Марне и Цоте дес Бјела. Ово Шампањац сазревања у подрумима и даље у контакту са квасца муља за више од седам година у односу на лепљење.
 • Визуелна жута средњег интензитета, са ситних мехурића и бројним, интензивна и упорни Перлаге. Традиционални нос нотама Бриоцхе, квасац, бело воће, цитруси, са цветним детаљима.
  Непца показује велико тело, добру киселост, фино Моуссе и изобиљу. Уравнотежен и мека, без горчине. Ароматични упорност је веома дуг укус са Бриоцхе, цитруса и сушеног воћа. Прави нектар богова!

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Приредио један од најугледнијих и најпознатијих произвођача Цхатеаунеуф ду Папе, Винсент Аврил од Цлос дес Папес, ваш унос вина Ле Петит Вин д'Аврил је мешавина 30% Гренацхе, 20% сира, 15% каберне совињон, 15 % мерло, 10% Моурведре, 10% Царигнан, бере руком, која не пролази кроз цев. Шта је пробао спој виноградима, као 2/3 од 2004, а више од једне трећине од бербе 2005. Још једна карактеристика је дизајн на етикети, тост од винове лозе и човека.

Налепница такође примећује опис Вин де Табле, што значи, заједничке француско вино, који нема географског порекла, осим производа из Француске (Франце), што представља 55% француске производње. По закону, ова вина не могу да указују боца сорта грожђа или бербе.

Лични Евалуација: СТ (90) - Француска - Шатонеф ду Папе - 13,5% - Премиум увозник - Р $ 85,00

Визуелна рубин, јасан и светао, без ореола еволуције. Нос показује нота црвеног воћа и благи цветни. Непца је сува, добро тело, добро киселост, уравнотежен садржај алкохола и финих танина. Укус потврђује нос са довољно воћа и успостављање дуготрајног завршити. Укусно вино које не замарају непце!

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Током 2011 Редакција магазина евалуиране у 1000 шампањце који су доступни на тржишту. На дегустације, најважнији критеријуми су били квалитет и приступачност. Када су резултати табеларно међу првих 10, много познатих имена, али први је био једногласан Таиттингер Цомтес де Цхампагне 2000 ликовних шампањац магазин је једини међународни публикација посвећена шампањац..

Следи листа: "100 Бест шампањце за 2012".

 • Таиттингер Цомтес де Цхампагне 2000
 • Таиттингер Берба 2004
 • Лоуис Роедерер Цристал Розе 2002
 • Дом Перињон Розе 2000
 • Дом Перињон 2002
 • Боллингер Ла Гранде Година Розе 2002
 • Лоран-Перије Александра Розе 1998
 • Пипер-Хеидсиецк Раре 2002
 • Чарлс Хеидсиецк Брут Ресерве НВ
 • Чарлс Хеидсиецк Бланц де Милленаирес 1995

Укупно 100 најбољих рангираних "шампањце" можете прочитати овде: хттп://бит.ли/МРхЗ2к

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Давање просегуименто колона "Јефтин и добар", ја говорим данас о француској произвођач вина Цхапоутиер припремљен, сира и Гренацхе, која не пролази кроз цев, Мариус роуге 2010. Његови виногради се налазе у ИГТ Паис д'Оц, Лангдок Русијон.

Лангдок Русијон је најважнији произвођач Вин де Паис (ВДП) из Француске, са 80% од укупног броја. Много је означена у оквиру регионалног имена Вин де Паис д'Оц и други са именима локалних округа. У ВДП стандарди су мање строги од оних АОЦ, омогућавајући винари фракција вариеталс сојева нетрадиционалне и помешати са домаћих и међународних грожђа. ВДП Статус саветује веће признање него на основном нивоу вин де табле. Скоро сви су направљени од мешавине пет грожђа јужне класика, мешавина је регулисано АОЦ. Сира, познат у суседном региону долине Роне, постаје све популарнији, каталонски Моурведре и Царигнан вина су тамне, танинске и љуто. Гренацхе и Цинсаут, гаји врло воћно и једноставно.

Цхапоутиер је највеће име у Роне Мицхел Цхапоутиер је један од највећих винара из Француске, изабраних неколико пута винар у години коју је Ревуе ду Вин де Франце, дао нову димензију вина из региона, достиже савршенство у различитим апоенима и Северној Јужна Виногради су органски узгајане и имају ниске приходе. Вино је почаст свом деди, Мариус.

Лични Евалуација: СТ (88) - Француска - Лангуедоц Русијон - сира и Гренацхе - 13,5% - Увозник Мистрал - Р $ 52.00

Као што сам рекао горе ово вино не иде кроз шуму која јој даје свеж, чист плод. Визуелна средњег интензитета рубин, јасан и светао. На носу црвеног воћа и црни бибер, цветним и тоуцх балзамико. Непца је свеже, воћно, средње доброг укуса и мириса, балансиран између киселости и садржаја алкохола, квалитетни меки танини. Крај са добрим упорношћу. Па вреди знати.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Основана од 1912 у срцу Цхампагне, Дамери близу Епернаи, Ј. од ТЕЛМОНТ има 146 хектара (36 сопственог винограда), Де ТЕЛМОНТ има изванредан извор квалитетних грожђа од најбољих ТЕРРОИРС попут Цоте дес Бјела, а Вале де ла Марне. Грожђе су најважнији део шампањца. Дакле ДеТелмонт брине о винограду помоћу културе идеалне методе да створи хармонију и равнотежу између земљишта и винограда.

Винарија: Ј. Од ТЕЛМОНТ - Земља: Француска - Назив: Гранд Ресерве Брут - Грожђе: 34% Цхардоннаи, Пинот Ноир 33% и 33% Пинот Меуниер - Боја: жута сламе - Тип: Спарклинг - Апел: Шампањац - Просечна старост лозе: 30 година - Географски положај: Цхампагне - Винифицатион: Традиционални темперам са контролисаном - Домаћи: Од 15 до 24 месеци у боци - Алц: 12%

Увозник: ввв.дацонфрариа.цом.бр

Сајт: хттп://ввв.цхампагне-де-телмонт.цом

Цена: 190.00

Лични Евалуација: СТ (90)

Визуелни светло жута, мали мехурићи у добром количини, са малом крагном. Нос има ноте тост хлеб карактеристика, квасцу, брескве и бадема. Непца показао веома суву, фантастичну киселост, добро тело, путераст укус, дуго завршити. Шампањац са карактеристика весео.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер