hakukoneoptimoinnin sivustolla lähetä sähköpostia linko

Archive for "Ranskan" Category

Se on minun ystäväni, jos 2015 tulee olemaan hyvä En tiedä, mutta alku on ihana, rs. Aiemmin tällä viikolla osallistuin ystävien Felipe Colombo, Wellington Andrade, Marcos Fonseca ja isäntä Anja Almeida Parveke "NALOCA" viiniä ilta henkeäsalpaava, maaginen, jossa harvinaisia ​​viinejä, upea, hyvää ruokaa ja paljon naurua. Kokous oli neljä vaihetta. Se alkoi samppanjaa Dom Perignon Vintage 2004 (Felipe), Krug Grande Cuvée Brut NV (Mark) ja Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 Jeff Koons Edition (Wellington), jonka jälkeen kaksi kautta, 1966 (Silvestre) ja 1985 (Anja), enemmän Maineikas portugali punaviini, Barca Velha - yritämme lopuksi upea Taylorin Quinta de Vargellas Fladgate Vintage Port 1968 (Silvestre) ja olivat yllättyneitä isäntä Pera Manca 1995 sulkea yön. Tässä ensimmäinen viesti aion puhua champas jotka on asianmukaisesti sopusointuun jumalallisen Mariscada, kuva alla:

Keittiömestari Mariscada Aldir Almeida

Dom Perignon Vintage 2004

Kulho osoitti hienoa Perlage, kukka ja sitrushedelmien toteaa, paahdettua pieni (leivontaan). Viini keskitäyteläinen, hyvin elegantti, erittäin raikas maku, ja mineraali, suurella happamuus ja iankaikkinen pysyvyys. Note (ST): 91/100

Krug Grande Cuvée Brut NV

Aivan erilainen kuin DP, suurempi keskittyminen ja rakenteesta, mutta raikas, kermainen ja tyylikäs. Malt toteaa, saksanpähkinät, kastanjat, hunajaa, kypsää hedelmää, tulevat seoksesta noin 40 viineistä pohjan jopa 10 eri vuosikertojen. Huom: (ST): 92/100

Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 "erikoisversio allekirjoittanut taiteilija Jeff Koons."

Pidetään Richard Geoffroy maison koru, Rosé Champagne on täydellinen valinta valkoisia rypäleitä (chardonnay), joka tasapainottaa vahva persoonallisuus musteen (Pinot Noir), jonka jälkeen ikääntymisen kahdeksan-kymmenenvuotta kellareissa. Sublime! Visual kuori sipulit, kermainen vaahto, hieno Perlage ja aromaattinen maku ja rikkaus tekevät Dom Pérignon Rosé todella erityinen samppanjaa. Virkistävä ja silkkinen. Note (ST): 96/100

Kuvittele alkaa yö samppanjaa: Drappier, Salon Le Mesnil 1999 Jacques Selosse; matkustaa valkoinen ja punainen viinejä tuottajilta kuten RAVENEAU, Roulot, Romanée-Conti, D'Anguerville, Frederic Magnien, Philippe Pacalet ja Egly-Outiet. No, se oli yön tarjoamia ystäviä, Julius Portugalissa ja Roberto Merlo, kaupungin Colatina (ES), joka myös osallistui muita ystäviä, Marcos Fonseca, Gilberto Giubert ja meidän digníssimas vaimoja. Se oli maaginen ilta, hauska kaverit, kiva, mikä vahvisti sanomalla, että elämä on liian lyhyt maku huono viinejä.

Champagne Drappier (12%)

Kaunis, perinteinen, leipomo intensiivistä muistiinpanoja. Hermostunut suu, eloisa happamuus, raikas ja täyteläinen. Hän jätti virkistävä ja puhdas suutuntuma. ST (93+)

Champagne Salon Blanc de Blancs Le Mesnil vuonna 1999 (12%)

Complex, erittäin kevyt ja herkullinen muistiinpanoja ruostetta ja mineraalien. Bond samat ja samaan aikaan, tuoreita. Integro, suurella tiestä. ST (95+)

Champagne Jacques Selosse VO (12%)

Visual kellertävä, erittäin kaunis. Nenä uskomattoman monimutkainen ja intensiivistä. Leipomo muistiinpanot sekoitettu mineraaleja, kuivatut hedelmät ja hunaja. Suulaki erinomainen tuoreutta. Viileä ja kuiva. Leveä, täyttää koko kitalaki. Hullu !!! ST (98)

Domaine François RAVENEAU Chablis Premier Cru "Forêt vuonna 2009 (13%)

Hieman uutta, mutta tyylikkäästi. Voimakkaan keltainen silmä, hyvin mineraali maku, hapokas, raikas ja lopussa sitrushedelmiä. ST (92)

Roulot Meursaultin Domaine Les Meix Chavaux 2006 (12,8%)

Tämä liemi osoitti keskipitkän diskreetti maku, mutta läsnäolo upea suussa ja happamuus, joka täyttää pitkä käyttöikä. ST (90)

Domaine de la Romanée-Conti Vosne-Romanée 1er Cru 2008 (13%) "Cuvée Duvault-BLOCHET"

Suur statussymboli viinimäisestä maailma ansaitsi kaksinkertainen valokuva Canon rs. Mukaan kollegalle, nämä osat (Cuvée Duvault-BLOCHET) kuuluvat jo Domaine pitkään, mutta viinirypäleet myydään negocians paitsi poikkeuksellisissa vuotta, kun viini on valmistettu. Kulho osoitti voimakas aromi, erittäin puhdasta (puhtain), jossa erinomainen huomautuksen hapankirsikka. Väkevä kitalaen ja herkkä, erittäin hieno tanniinit, hapokas sähköistää, harjoittaa ja leveä. Uskomattoman raikas. Herkullinen. Fantastic. ST (99+).

Domaine markiisi d'Anguerville Volnay 1er Cru 2010 (13,5%)

Täyteläinen aromi, keskittynyt, osoittaa musertuu mansikka toteaa. Väkevä maku, runsaasti tanniinit. Lihavampia paneelissa. Enemmän tehoa ja vähemmän hienovaraisuutta. Mutta se on loistava viini, vaikeuttaa vertailua. ST (90)

Frederic Magnien Chambertin-Clos de Bèze Grand Cru 2004 (13,5%)

Erittäin tyylikäs muistiinpanoja punaisia ​​hedelmiä, silkkinen ja raikkautta kitalaessa. Se ylitti odotukseni. ST (93)

Philippe Pacalet Chambolle-Musigny 2011 (12,5%)

Hyvin nuoret, ensisijainen, kypsää hedelmää. Maku hyvä rakenne, silkkinen, vahvistaa hedelmä nenä oli hyvin pitkä. Sen pitäisi kehittyä hyvin seuraavien 10 vuoden aikana. ST (91+)

Egly-Coteaux Champenois Ouriet Ambonnay rouge 2011 (12,5%)

Todellinen yllätys kulhoon. Hyvin samankaltainen kuvauksen DRC, mutta enemmän sitrushedelmien ja hieman vähemmän happamuutta ja tuoreutta. Vinhaço, harvinainen, runsaasti luonnetta. ST (yli 98)

Philipponnat Royale Réserve Brut (12%)

Me lopetamme tämän Champa. En voinut arvioida. Tuossa vaiheessa peli oli jo karkotettu! rs

Vain Joy! Kiitos ystävät!

Näytä voimakas!

Kaikki tietävät, että Cave Geisse on yksi arvostetuimmista ja tunnustettu kuohuviiniä tuottajille Brasiliassa ja maailma. Mutta harvat tietävät, että nyt allekirjoittaa Champagne Premier Cru.

Iltapäivällä lauantain minulla oli etuoikeus maistaa omakohtaisesti, ensimmäinen blogi lähettämistä henkilökohtainen lausunto ensimmäiset Champagne Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru pullon nro 00176 1500 tuotettu. Tämä Samppanja on seurausta kumppanuus kahden perheille, jotka jakavat samaa työtä filosofian, Ranskan Dumont ja Brasilian Geisse.

Hanke alkoi vuonna 2007, jolloin Geisse sai hänen Rosendahl Pinto Bandeira, ranskalainen Philippe Dumont, omistaja hieman yli 5 hehtaarin Premier Cru in Chigny-les-Roses - Reims, jolla on yli 300 vuoden perinteet alueella . Philippe oli tyytyväinen laatu ja tyyli kuohuviiniä laatimien Mario Geisse, ja yhtäläisyyksiä takia työn filosofiaa sekä perheille päätyi kutsun Mario Geisse tuottaisi ensimmäinen samppanjaa Brasilian etiketti.

Ovat 1500 pullot, koska tuotantomäärä laskeutuu Premier Cru nimitys on hyvin rajallinen ja arvon alueilla tämä laatutaso voidaan saavuttaa 1,5 miljoonaa euroa hehtaarilta. 200 kylien Champagne, vain 43 on oikeus käyttää nimeä Premier Cru, nimitys myönnetään hyvin vähän alueen tuottajille laadukkaita toiminta ja sijainti viinitarhoja.

Henkilökohtainen Rating:
ST (93) - 50% Chardonnay / Pinot Noir 50% - 12,5% - Tuotanto hehtaaria kohden: 8000 kg - sato: syyskuu - mikä menetelmä: Champenoise / Perinteinen - Käyminen: Noin. 180 päivää - kypsymisaika: 36 kuukautta - sokeripitoisuus: 12 grammaa litrassa - Tuotanto: 1500 pullot - R 290,00 dollaria Victoria.

 • Visual vaalean oljen keltainen, perlage pieniä kuplia, lukuisia ja hyvä pysyvyys. Nenä on muistiinpanoja muottien ja leivän hallitseva (ei paahtoleipää), valkoinen hedelmiä, ja melko näkyvästi mineraali. Maku on hapokas, täyteläinen, hyvä keskittyminen valkoinen hedelmiä, erinomainen pysyvyys ja herkullinen jälkimaku, erityisesti hiivaa. Pitäisi parantua muutaman vuoden kellariin. Suuri samppanja, ansaitsee tämän kumppanuuden kahden suuren tuottajan.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa


Autokorjaamoyrittäjä ja johtaja liikkeen puhuttu Robert Parker Bad Boy Saint Emilion, Jean Luc Thunevin on yksi arvostetuimmista viininviljelijöiden Bordeaux. Hänen viinit ovat jatkuvasti kehuttu kansainväliset kriitikot. Sen kuvake, Château de Valandraud , kiistänyt viinin ystäville ympäri maailmaa, minulla on ollut tilaisuus maistaa. Chateau ylennettiin Premier Grand Cru Classé B, nyt vuonna 2012.

Äskettäin tapasin cup sen valkoviini, N. 02 Blanc Valandraud 2007. Suurin osa kasvien, tuomioistuin käytetään 50% Sauvignon Blanc ja 50% Semillon. Jos mietit, miksi et ole koskaan nähnyt tätä viiniä, et ole yksin. Tuotanto on hyvin pieni. Yleensä vain 3000 ja 4000 pulloja tuotetaan.

Henkilökohtainen Rating: ST (92) - Ranska - Bordeaux - 50% Sauvignon Blanc ja 50% Semillon - R 243,00 dollaria - Maahantuoja House Porto

Visual oljen keltainen, hedelmäinen (sitruuna, persikka, päärynä), kevyt mantelin ja mineraalien muistiinpanoja. Maku on herkkä, ohut, hieman kermainen, suuri happamuus, keskitäyteläinen, hyvin harmoninen suun myöhään, tasapainoinen persikka ja mineraali jälkimaku. Sen tynnyri ikääntyminen 12 kuukautta osoittaa, että puu ei häiritse, tukevat. Valkoinen kunnioituksesta, joka kehittyy hyvin, saada monimutkaisuus.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Château du Cèdre sijaitsee Cahors appellation d'origine contrôlée (AOC) Ranskan tunnetaan myös syntymäpaikka Malbec rypäleen. Siellä, sen viinit on oltava vähintään 70% Malbec täydennetään jopa 30% Merlot ja Tannat. Persoonallisuus Malbec Cahors ilmaistaan ​​melko tanniininen viinit nuorena, hyötyvät ikääntyminen, samanlainen vankka versioihin Bordeaux viinejä.

Omaisuus Château du Cedre on orgaanista, ei aineita käytetään, ei ruiskuttaminen lahoa ja vain orgaanista yhdistettä käytetään. Viinitarha on jaettu kolmeen osaan, jotka muodostavat kaksi parasta maaperän tyypistä löytyy Cahors alueella. Suurin osuus 12,5 hehtaarin itään, jossa Lounais-altistus on kallioinen kalkkikiven ja edistää tasot lämmön ja veden, jotka tuottavat viinejä hieno tanniinit ja erittäin pitkä. Kaksi muuta tontit 5.5 ha ja 7,5 ha, molemmat etelään päin on päällystetty galets sekoittaa punaista ferruginous hiekkaa pinta kivi ja mutaa alapuolella, viinit ovat vahvempia ja alkoholisti.

Henkilökohtainen Rating:
Chateau du Cèdre Cahors Le Cedre
2000 - ST (88) - 13.5%

Visual edelleen hyvin tumma, osoittaa viinin olla yli kymmenen vuotta. Intense nenä kypsiä mustia hedelmiä, vaniljaa, nahkaa ja maanläheinen taustan. Maku osoitti tarpeeksi kehon, hieno tanniinit, nykyinen ja hapokas, jolloin säästö tukea. Pysyvät loppuun. On viini, joka tulee charmia, mutta näyttää kykyä ikä erittäin suuria.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa


Marcos Fonseca - Louis Bernard Gigondas 2003-14%.

Ristiriitaiset tiedot tuottaja sivulla lomakkeessa viiniä ja selässä etiketissä. Totuus on, että se on sen suurin Grenache rypälelajike, jota seuraa Syrah, joka on tai ei Mourvedre ja Cinsault sekä Mourvèdre ja Carignan.

Mitä olen lukenut, "kasvot" on négociant ostaminen viinirypäleet ja viiniytetyistä lähes puuta, säilyttää luonteen hedelmä- ja, luulen, säästää dindin.

Sekoita musta ja punainen hedelmiä hyvin huomaamaton estrebariazinha, savuinen valo ja ujo pimentinha. Mikä erottuu on todella hedelmää, vielä melko täynnä yläreunassa sen yhdeksän vuotta. Suussa, pehmeä viini, jossa vaarattomia tanniinit, oikea happamuus ja keskisuurten pysyvyys. Hyvä tasapaino. Huolimatta suhteellisen nuori hedelmää, en tiedä, jos se on rakenteeltaan paljon kauemmin vartija. Jos minulla oli toinen pullo, juoda seuraavan 2 tai 3 vuotta.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. Toinen miellyttävä yllätys sain läpi Wine Club Winelands, vahvistamalla tarkastelu äskettäin julkaistu blogissa, joka osoittaa liittymisen eduista tämän uuden tavan ostoksia, luoda tilaisuus tavata cup, viinirypäleet ja viinit eri maista, nimityksiä , joitakin ainutlaatuisia, laajentaa näköaloja, parantamalla litragem.

Tällä kertaa se oli valkoviini Burgundin kulkematta puu, Turn-Clessé appellation (ei tiedä), yksi (AOC) ja valkoviini, jonka chadonnay ainoana sallittuja rypäleen, joka sijaitsee Pohjois seutukunnassa Mâconnais . Ei ole Premier Cru AOC tätä. Se perustettiin vuonna 1999, kun tämä alue oli päivittänyt olla nimi "erillisellä - raaka Mâconnais", kuten esimerkiksi, Pouilly-Fuissé.

Viinin maistui oli LG Turn-Clessé 2010 viinitarhojen on ikään välillä 25 ja 90 vuotta, jos tuottaja, Laurent Estate Gondard, haluaa korostaa, että sato on tehty viime hetkellä, jotta rypäleet ovat "super kypsä "ja voi siirtyä suurin viinintuottaja rikkautta ja monimutkaisuutta aromit.

Henkilökohtainen Rating: ST (90) - Ranska - Bourgogne - Turn - Clessé - 100% Chadonnay - 13% - Viini Club Winelands

Visuaalinen olki keltainen keskipitkän intensiteettiä ja kiiltävät. Tuoksu mineraali ylivoima sulauttamalla muistiinpanoja valkoista hedelmiä, trooppisia hedelmiä ja yrttejä. Keskitäyteläinen, hapokas, tuottaa tarpeeksi raikkautta. Jälkimaku vahvistaa nenä, miellyttävä viimeistely ja keskimääräinen pysyvyys.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Winston Churchill, joka tunnetaan paremmin nimellä Sir. Winston Churchill, oli kaikkein kuuluisa brittiläinen valtiomies, lähinnä Britannian pääministerin aikana toisen maailmansodan ja, joidenkin mukaan, tervehdittiin demokraattinen maailma, koska suuri kuljettaja sotilaallisen kampanjan, joka kukisti Hitlerin.

Sitä paitsi valtiomies, Winston Churchill oli kirjailija. Hän sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1953, koska kuusi määriä hänen tunnetuin työnsä "Toinen maailmansota". Loi monia lauseita, jotka on tullut kuuluisaksi:

Huonona puolena kapitalismi on rikkauksien epätasainen jakautuminen; etuna sosialismi on tasapuolinen jakautuminen kurjuuden.

Reportteri kysyy vanha Churchill, 80 tai 90-jotain ...

- Churchill, mikä on salaisuus tämän pitkäikäisyys?

- Sport, rakas, urheilu ... koskaan harjoiteltu.

Kukaan ei väitä, että demokratia on täydellinen tai virheetön. On sanottu, että demokratia on pahin valtiomuoto lukuun kaikki muut muodot, jotka ovat yrittäneet aika ajoin.

Churchill oli rakastunut samppanjaa, erityisesti talon Pol Roger ja vei joka päivä. Hänellä oli hyvät suhteet Odette Pol Roger, johtaja kuuluisa Champagne talon. Vuonna 1944 niitä esitettiin lounaalle Britannian suurlähetystön Pariisin ja mukaan yhtiö, Odette oli sanansaattaja Ranskan vastarintaliikkeen vuosina miehityksen, minkä vuoksi Churchill vahvisti suhteitaan House Pol Roger.

Pol Roger valmistettu erityisesti hänelle 500ml pullot koska mukaan pääministeri, "koko pullon (750 ml) on liikaa minulle juoda yksin ja puoli pulloa (375 ml) on todennäköisesti kannattaa kuunnella haukkumiset Vaimoni anna minulle koska olen juominen. 500ml on täydellinen määrä. "

Kun Churchill kuoli vuonna 1965, talon Pol Roger maksoi hänelle veroa. 25 vuotta, ne sijoitetaan musta suru viivalla kaikkien samppanjapullojen Britanniaan.

Brasiliassa, Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut maahantuoja Mistral ja kustannusten R 790,00 dollaria.

Henkilökohtainen Rating:
ST (99) näytteet Meeting Mistral 2012

 • Kokoonpano on enimmäkseen Pinot Noir, täydentää Chardonnay. Valitsee vain parhaat hedelmät tulevat viinitarhoja Vallée de la Marne ja Côte des Blancs. Tämä samppanja jää erääntyvän kellareissa kosketuksissa rankin hiivojen yli seitsemän vuotta ennen pistämistä.
 • Keltainen visuaalinen media intensiteettiä, pieniä kuplia ja lukuisia; voimakas ja jatkuva Perlage. Nenä perinteinen muistiinpanoja briossi, hiiva, valkoinen hedelmiä, sitrushedelmiä, kukka koskettaa.
  Maku on suuri elin, hapokas, hieno ja runsas mousse. Tasapainoinen ja pehmeä, ilman katkeruutta. Aromaattinen pysyvyys on hyvin pitkä, jälkimaku briossi, sitrushedelmien ja kuivattuja hedelmiä. Todellinen jumalten nektaria!

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Jonka yksi arvostetuimmista ja kuuluisa Chateauneuf du Pape tuottajille, Vincent Avril, Clos des Papes, syöte viini Le Petit Vin d`Avril on sekoitus 30% Grenache, 20% Syrah, 15% Cabernet Sauvignon, 15 % Merlot, 10% Mourvèdre, 10% Carignan, poimitaan käsin, joka ei läpäise barrelilta. Mikä maistanut on fuusio viljelykasvien, jossa 2/3 2004 ja toinen 1/3 sato vuonna 2005. Toinen kohokohta on suunnittelun etiketissä, paahtoleipää välillä viiniköynnös ja miehen.

Etiketti toteaa myös kuvaus Vin de Table, merkitys, yhteiset ranskalaista viiniä, joka ei ole maantieteellinen merkintä muuta kuin Ranskassa (Product of France) eli 55% Ranskan tuotannosta. Lain mukaan näitä viinejä voi myös ilmoittaa pullossa rypälelajike tai sadon.

Henkilökohtainen Rating: ST (90) - Ranska - Chateauneuf du Pape - 13.5% - Premium maahantuoja - R 85,00 dollaria

Visual rubiini, selkeä ja kirkas, ilman kehittymisestä halo. On nenä on muistiinpanoja punaisia ​​hedelmiä ja kukka huomaamaton. Maku on kuiva, hyvä runko, hapokas, tasapainoinen alkoholipitoisuus ja hieno tanniinit. Jälkimaku vahvistaa nenä, runsaasti hedelmiä ja jälkimaku. Herkullinen viini, joka ei väsytä maku!

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Vuonna 2011 lehden toimituskunta arvioi yli 1000 samppanjat, jotka ovat käytettävissä. Käytössä makuista, tärkeimmät kriteerit olivat laatua ja saatavuutta. Kun tulokset taulukoitiin kärjessä 10, monia tuttuja nimiä, mutta ensimmäinen oli yksimielinen, Taittinger Comtes de Champagne 2000. Fine Champagne Magazine on ainoa kansainvälinen julkaisu omistettu Champagne.

Seuraavassa on lista: "100 parasta 2012 samppanjaa".

 • Taittinger Comtes de Champagne 2000
 • Taittinger Vintage 2004
 • Louis Roederer Cristal Rosé 2002
 • Dom Pérignon Rosé 2000
 • Dom Pérignon 2002
 • Bollinger Grande Année Rosé 2002 La
 • Laurent-Perrier Alexandra Rosé 1998
 • Piper-Heidsieck Rare 2002
 • Charles Heidsieck Brut Réserve NV
 • Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

Yhteensä 100 Best "ranking" samppanjaa voi lukea täältä:

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa