søgemaskine optimering hjemmeside indsende email emhætte

Arkiv for 'Frankrig' Category

Det er mine venner, hvis 2015 vil være godt ved jeg ikke ikke, men i starten er vidunderligt, rs. Tidligere i denne uge deltog jeg med venner Felipe Colombo, Wellington Andrade, Marcos Fonseca og værten Anja Almeida i Balcony "NALOCA" en vin aften betagende, magiske, med sjældne vine, storslået, god mad og masser af grin. Mødet havde fire etaper. Det startede med champagne Dom Perignon Vintage 2004 (Felipe), Krug Grande Cuvée Brut NV (Mark) og Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 Jeff Koons Edition (Wellington), efterfulgt af to sæsoner, 1966 (Silvestre) og 1985 (Anja), jo mere hæderkronede portugisisk rødvin, Barca Velha - vi forsøger at afslutte med den storslåede Taylors Quinta de Vargellas Fladgate Vintage Port 1968 (Silvestre) og blev overrasket af værten med en Pera Manca 1995 at lukke natten. I dette første indlæg vil jeg tale om de champas der er blevet ordentligt harmoniseret med en guddommelig Mariscada, foto nedenfor:

Kokken Mariscada Aldir Almeida

Dom Perignon Vintage 2004

Skålen viste fine Perlage, blomsteragtige og citrus noter, med ristet lidt (bagning). En vin af medium krop, meget elegant, med meget frisk smag, og mineral, med stor surhedsgrad og evig vedholdenhed. Note (ST): 91/100

Krug Grande Cuvée Brut NV

Helt anderledes end DP, større koncentration og struktur, men frisk, cremet og elegant. Malt noter, valnødder, kastanjer, honning, moden frugt, der kommer fra en blanding af ca. 40 vine base af op til 10 forskellige årgange. Bemærk: (ST): 92/100

Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 "specialudgave signeret af kunstneren Jeff Koons."

Anses af Richard Geoffroy maison juvel, har Rosé Champagne et perfekt valg af hvide druer (Chardonnay), der afbalancerer stærk personlighed blæk (Pinot Noir), efterfulgt af aldring otte til ti år i kældrene. Sublime! Visuelle skræl løg, cremet skum, fine Perlage og en aromatisk smag og rigdom gør Dom Pérignon Rosé en virkelig speciel champagne. Forfriskende og silkeblød. Note (ST): 96/100

Forestil dig at starte en aften med champagne: Drappier, Salon Le Mesnil 1999 Jacques Selosse; rejse for hvide og røde vine fra producenter som Raveneau, Roulot, Romanée-Conti, D'Anguerville, Frederic Magnien, Philippe Pacalet og Egly-Outiet. Nå, det var den aften, som venner, Julius Portugal og Roberto Merlo, i byen Colatina (ES), som også deltog andre venner, Marcos Fonseca, Gilberto Giubert og vore digníssimas koner. Det var en magisk aften, sjove gutter, nice, som bekræftede at sige, at livet er for kort til at smage dårlige vine.

Champagne Drappier (12%)

Smukke, traditionelle, bageri med intense noter. Nervøs mund, livlig syreindhold, forfriskende og fyldig. Han forlod en forfriskende og ren fornemmelse i munden. ST (93+)

Champagne Salon Blanc de Blancs Le Mesnil i 1999 (12%)

Komplekse, meget lette og lækre noter af rust og mineral. Bond samme og på samme tid, frisk. Integro, med stor vej forude. ST (95 +)

Champagne Jacques Selosse VO (12%)

Visual gullig, meget smukt. Næse utrolig kompleks og intens. Bageri noter blandet med mineraler, tørret frugt og honning. Ganen med fremragende friskhed. Køligt og tørt. Bred, fylder hele ganen. Crazy !!! ST (98)

Domaine François Raveneau Chablis Premier Cru "Forêt i 2009 (13%)

Noget nyt, men med elegance. Intens gul øje, meget mineralsk smag, god syre, forfriskende og med slutningen af ​​citrusfrugter. ST (92)

Roulot Meursault Domaine Les Meix Chavaux 2006 (12,8%)

Denne bouillon viste en medium diskret smag, men med en tilstedeværelse i den fantastiske mund og en surhedsgrad, der kvalificerer en lang levetid. ST (90)

Domaine de la Romanée-Conti Vosne-Romanée 1er Cru 2008 (13%) "Cuvée Duvault-Blochet"

Større status symbol vinøs verden fortjente at dobbelt foto med min Canon rs. Ifølge en kollega, disse dele (Cuvée Duvault-Blochet) allerede hører til Domaine i lang tid, men druerne sælges til negocians undtagen i ekstraordinære år, når vinen er lavet. Skålen viste en intens aroma, meget ren (mest rene), med en udestående note sure kirsebær. Koncentreret ganen og delikat, med meget fine tanniner, surhed elektrificerende, engagerende og bred. Utroligt frisk. Lækker. Fantastisk. ST (99+).

Domaine Marquis D'Anguerville Volnay 1er Cru 2010 (13,5%)

Rige aroma, koncentreret, viser macererede jordbær noter. Koncentreret ganen, med masser af tanniner. Den federe panelet. Mere kraft og mindre finesse. Men det er en stor vin, hæmmet af sammenligning. ST (90)

Frederic Magnien Chambertin-Clos de Beze Grand Cru 2004 (13,5%)

Meget elegant med noter af røde frugter, silkeagtig tekstur og friskhed på ganen. Det overskredet mine forventninger. ST (93)

Philippe Pacalet Chambolle-Musigny 2011 (12,5%)

Meget ung, primær, moden frugt. Ganen med god struktur, silkeagtig tekstur, hvilket bekræfter frugt næse var meget lang. Det bør udvikle pænt for de næste 10 år. ST (91+)

Egly-Coteaux Champenois Ouriet Ambonnay rouge 2011 (12,5%)

En reel overraskelse i skålen. En meget lignende beskrivelse til DRC, men med en mere citrusfrugter og lidt mindre surhed og friskhed. En vinhaço, sjældne, med masser af karakter. ST (98+)

Philipponnat Royale Réserve Brut (12%)

Vi lukker med denne Champa. Jeg kunne ikke vurdere. På dette tidspunkt i spillet allerede var blevet bortvist! LOL

Kun Joy! Tak venner!

Kraftfuld show!

Alle ved, at Cave Geisse er en af de mest respekterede og anerkendte mousserende vinproducenter i Brasilien og resten af verden. Men få ved, at nu underskriver en Champagne Premier Cru.

Om eftermiddagen lørdag havde jeg det privilegium at smage på første hånd, den første blog udstationering en personlig mening om det første parti af Champagne Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru flaske nr 00176 1500 produceret. Denne Champagne er resultatet af et samarbejde mellem to familier, der deler det samme arbejde filosofi, den franske Dumont og den brasilianske Geisse.

Projektet begyndte i 2007, da Geisse modtaget i sin vingård i Pinto Bandeira, franskmanden Philippe Dumont, ejer lidt mere end 5 hektar Premier Cru i Chigny-les-Roses - Reims, med mere end 300 års tradition i regionen . Philippe var meget glade for den kvalitet og stil af mousserende udarbejdet af Mario Geisse, og tilhørsforhold på grund af det arbejde, filosofi begge familier endte i en invitation til Mario Geisse ville producere den første champagne med brasilianske etiket.

Er 1.500 flasker, da omfanget af produktionen i de lander med Premier Cru appellation er meget begrænset, og værdien af de områder med denne kvalitetsstandard kan nå 1,5 millioner euro per hektar. Af de 200 landsbyer i Champagne, er kun 43 ret til at bruge navnet Premier Cru, betegnelse gives til meget få producenter i regionen for funktion og placering af sine vinmarker høj kvalitet.

Personlig Rating:
ST (93) - 50% Chardonnay / Pinot Noir 50% - 12,5% - Produktion per hektar: 8000 kg - høst: September - gør metode: Champenoise / Traditional - Gæring: ca.. 180 dage - med udløb tid: 36 måneder - Sukker indhold: 12 gram per liter - Produktion: 1.500 flasker - R $ 290,00 i Victoria.

 • Visual bleg strågul, perlage med små bobler, talrige og god vedholdenhed. Næsen har noter af brioche og brød dominerende (ingen toast), hvid frugt, og en temmelig fremtrædende mineral. Ganen har god syrlighed, fyldig, med god koncentration af hvide frugter, fremragende vedholdenhed og lækker eftersmag, især gær. Bør forbedre med et par års kælder. En stor champagne, fortjener dette partnerskab mellem to store producenter.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook


Garage ejer og leder af bevægelsen døbt af Robert Parker som Bad Boy af Saint Emilion, Jean Luc Thunevin er en af de mest respekterede vinproducenter i Bordeaux. Hans vine er konstant hyldet af internationale kritikere. Dens ikon er Château de Valandraud , bestrides af vinelskere fra hele verden, har jeg haft lejlighed til at smage. Slottet blev forfremmet til Premier Grand Cru Classé B, nu i 2012.

For nylig mødte jeg i koppen sin hvidvin, N. 02 Blanc Valandraud 2007. De fleste af de afgrøder, retten anvendte er 50% Sauvignon Blanc og 50% Semillon. Hvis du undrer dig over, hvorfor du aldrig har set denne vin, er du ikke alene. Produktionen er meget lille. Normalt kun 3.000 til 4.000 flasker produceres.

Personlig Rating: ST (92) - Frankrig - Bordeaux - 50% Sauvignon Blanc og 50% Semillon - R $ 243,00 - Importør House Porto

Visuel strågul, frugtsmag (citron, fersken, pære), let mandel og mineralske noter. Ganen er delikat, tynd, let cremet, store syreindhold, medium krop, med en meget harmonisk mund sent, afbalanceret med fersken og mineral eftersmag. Sin tønde aldring i 12 måneder viser, at træet ikke blande sig, støtte. En hvid respekt, der vil udvikle sig meget godt, at få kompleksitet.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

Château du Cèdre ligger i Cahors appellation d'origine contrôlée (AOC) Fransk kendt for at være fødestedet for den Malbec drue. Der skal sine vine være mindst 70% af Malbec suppleret med op til 30% Merlot og Tannat. Personlighed Malbec fra Cahors er udtrykt ved ganske tanninrig vine når unge til gavn i aldring, svarende til robuste versioner af Bordeaux vine.

Ejendommen Château du Cedre er økologisk, ingen herbicider anvendes, er der ingen sprøjtning mod råd og kun organisk forbindelse anvendes. Vingården er opdelt i tre dele, der udgør de to bedste typer jord fundet i Cahors region. Den største andel af 12,5 ha mod øst med en sydvestlige eksponering er stenet kalksten og bidrager til niveauet af varme og vand, der producerer vin med fine tanniner og meget lang. De andre to parceller på 5,5 ha og 7,5 ha, både mod syd er dækket med Galets blandet med rødt jernholdig sand overfladen med sten og mudder nedenfor, vine er stærkere og mere alkoholiker.

Personlig Rating:
Chateau du Cèdre Cahors Le Cedre
2000 - ST (88) - 13,5%

Visual stadig meget mørke, viser en vin ikke være mere end ti år. Intens næse af modne sorte frugter, vanilje, læder og en Jordet baggrund. Ganen viste nok krop, fine tanniner, nuværende og afbalanceret syrlighed, hvilket giver en besparelse støtte. Vedvarende finish. Der er en vin, der kommer til charme, men viser en evne til at ældes meget store.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook


Af Marcos Fonseca - Louis Bernard Gigondas 2003-14%.

Modstridende oplysninger om producent side i databladet vin og på bagsiden etiket. Sandheden er, at det har i sit flertal Grenache druesort, efterfulgt af Syrah, som måske eller måske ikke Mourvedre og Cinsault og Mourvèdre og Carignan.

Fra hvad jeg har læst, at "ansigt" er en négociant købe druer og vinificeret næsten uden træ, for at bevare karakteren af frugt og, tror jeg, for at redde en Dindin.

Bland af sort og rød frugt med en meget diskret estrebariazinha, en røget lys og en genert Pimentinha. Hvad står er faktisk den frugt, stadig helt fuld i toppen af ​​sine ni år. I munden, en blød vin med ufarlige tanniner, korrekt surhedsgrad og medium vedholdenhed. God balance. På trods af den relativt unge frugt, jeg ved ikke, om det har struktur for en meget længere vagt. Hvis jeg havde en anden flaske, drikker i de næste 2 eller 3 år.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. En anden behagelig overraskelse modtog jeg gennem Wine Club Winelands, styrke revision for nylig offentliggjort i bloggen, som viser fordelene ved at deltage i denne nye måde at shopping, skaber mulighed for at møde i koppen, druer og vin fra forskellige lande, trosretninger , nogle unikke, ekspanderende horisonter, forbedre vores litragem.

Denne gang var det en hvidvin Bourgogne uden at passere gennem træ, Turn-Clessé appellation (vidste), en (AOC) for hvidvin, som har den Chadonnay som den eneste tilladte drue, som ligger i den nordlige del af det lokale Mâconnais . Der er ingen Premier Cru AOC dette. Det blev skabt i 1999, da dette område blev opgraderet til at være et navn "særskilt - raw Mâconnais" som for eksempel Pouilly-Fuissé.

Vinen smagte var LG Turn-Clessé 2010 fra vinmarker har alderen mellem 25 og 90 år, hvor producenten, Laurent Estate Gondard, er opsat på at understrege, at høsten sker på det sidst mulige øjeblik, så druerne er "super moden "og kan bevæge sig til den største vin rigdom og kompleksitet aromaer.

Personlig Rating: ST (90) - Frankrig - Bourgogne - Turn - Clessé - 100% Chadonnay - 13% - Wine Club Winelands

Visuel strågul af middel intensitet og skinnende. Aroma med mineralsk dominans ved at fusionere med noter af hvide frugter, tropiske frugter og urter. Medium krop, god syre, genererer friskhed nok. Eftersmag bekræfter næsen, med behagelig finish og gennemsnitlig vedholdenhed.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

Winston Leonard Spencer Churchill, bedre kendt som Sir. Winston Churchill, var den mest berømte britiske statsmand, primært som den britiske premierminister under Anden Verdenskrig, og ifølge nogle, hyldet den demokratiske verden, som den store drivkraft for den militære kampagne, der besejrede Hitler.

Udover statsmand Winston Churchill var en forfatter. Han modtog Nobelprisen i litteratur i 1953, på grund af de seks bind af hans berømte værk "The Second World War". Opfundet mange sætninger, der er blevet berømt:

Ulempen af ​​kapitalismen er den ulige fordeling af velstanden; den fordel, at socialismen er den lige fordeling af elendighed.

Journalisten spørger den gamle Churchill, den 80 eller 90-noget ...

- Churchill, hvad er hemmeligheden bag denne levetid?

- Sport, min kære, sporten ... aldrig praktiseret.

Ingen foregiver, at demokrati er perfekt eller fejlfri. Det er blevet sagt, at demokrati er den værste styreform, bortset fra alle de andre former, der er blevet forsøgt fra tid til anden.

Churchill var forelsket i champagne, især ved huset Pol Roger og tog hver dag. Han havde et godt forhold til Odette Pol Roger, direktør for det berømte Champagne huset. I 1944 blev de præsenteret på en frokost på den britiske ambassade i Paris, og, ifølge virksomheden, Odette var en budbringer for den franske modstandsbevægelse i årene med besættelse, hvilket er grunden til Churchill styrket sit forhold til House Pol Roger.

Pol Roger fremstillet specielt til ham 500ml flasker, for ifølge statsministeren, "en hel flaske (750 ml) er for meget for mig at drikke alene og halv flaske (375 ml) er usandsynligt, at være værd at lytte til den skælde min kone vil give mig fordi jeg drikker. 500ml er det perfekte beløb. "

Da Churchill døde i 1965, huset Pol Roger betalte ham en hyldest. I 25 år har de placeret en sort sorg stribe på alle champagneflasker til Storbritannien.

I Brasilien er Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut importeret af Mistral og omkostninger R $ 790,00.

Personlig Rating:
ST (99) samplet ved Meeting Mistral 2012

 • Den assemblage er for det meste Pinot Noir, suppleret med Chardonnay. Vælger kun de bedste frugter kommer fra vinmarker i Vallée de la Marne og Côte des Blancs. Denne champagne forbliver udløb i kældrene i kontakt med bærme af gær i mere end syv år, før stikning.
 • Gul visuelle middel intensitet, med små bobler og talrige; intens og vedvarende Perlage. Næse med traditionelle noter af brioche, gær, hvid frugt, citrus, med blomster hånd.
  Ganen har en stor krop, god syre, fin og rigelig mousse. Afbalanceret og blød, uden bitterhed. Aromatiske vedholdenhed er meget lang, med eftersmag af brioche, citrusfrugter og tørrede frugter. En sand nektar af guderne!

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

Udarbejdet af en af de mest respekterede og berømte Chateauneuf du Pape-producenter, Vincent Avril, Clos des Papes, dit input vin Le Petit Vin d`Avril er en blanding 30% Grenache, 20% Syrah, 15% Cabernet Sauvignon, 15 % Merlot, 10% Mourvèdre, 10% Carignan, høstet i hånden, som ikke passerer gennem tønde. Hvad smagt er en fusion af afgrøder, med 2/3 af 2004 og en anden 1/3 af afgrøden i 2005. Et andet højdepunkt er designet på etiketten, en skål mellem vin og manden.

Etiketten bemærker også beskrivelsen Vin de Table, mening, fælles fransk vin, som ikke har nogen geografisk betegnelse andet end Frankrig (Product af Frankrig), der repræsenterer 55% af den franske produktion. Ved lov, kan disse vine ikke også angive i flasken en druesort eller afgrøde.

Personlig Rating: ST (90) - Frankrig - Chateauneuf du Pape - 13,5% - Premium importør - R $ 85,00

Visuel rubin, klare og lyse, uden evolution af halo. På næsen har noter af røde frugter og blomster diskret. Ganen er tør, god krop, god syre, afbalanceret indhold af alkohol og fine tanniner. Eftersmagen bekræfter næsen, med masser af frugt og en dvælende finish. En lækker vin, som ikke trætte ganen!

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

I løbet af 2011, bladets redaktion evalueret over 1000 champagner, der er tilgængelige. På smagning, de vigtigste kriterier var kvalitet og tilgængelighed. Når resultaterne blev tabuleret blandt top 10, mange kendte navne, men det første var enstemmig, Taittinger Comtes de Champagne 2000. Fin Champagne Magazine er den eneste internationale publikation helliget Champagne.

Følgende er listen: "100 bedste 2012 champagner".

 • Taittinger Comtes de Champagne 2000
 • Taittinger Vintage 2004
 • Louis Roederer Cristal Rosé 2002
 • Dom Pérignon Rosé 2000
 • Dom Pérignon 2002
 • Bollinger Grande Année Rosé 2002 La
 • Laurent-Perrier Alexandra Rosé 1998
 • Piper-Heidsieck Rare 2002
 • Charles Heidsieck Brut Réserve NV
 • Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

De i alt 100 bedste "ranking" Champagnes kan læses her:

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook