hakukoneoptimoinnin lähettää verkkosivuilla sähköposti liesituuletin

Arkisto ajaksi 'Merlot' Category

Äskettäisessä maistajaisia ​​sponsoroi Dunamis Rosendahl in School Food   University of Caxias do Sul maistanut omakohtaisesti yhtä hyvin utelias Brasilian viini, Merlot Dumamis "valkoinen" 2012.

Voi minulta kysytään: Merlot ei rypäleen että? Julio César Kunz, johtaja Dunamis ja Emilio Kunz, viininvalmistuksen konsultti jotka olivat läsnä selitti, että viini on valmistettu rypäleistä lajike Merlot. Sen jälkeen menetelmä Blanc Noir, rypäleen mehu erotetaan välittömästi, mikä estää louhintaa väri ja tanniinit kuoresta. Viini täydentää verkossa Shall We Dance, joka on myös Pinot Grigio, Cabernet Franc ja Merlot viinejä.

Esitys oli sokea viinien kanssa. Vuonna kulhoon esitteli erilaisia ​​tuoksuja, kuten papaija. Maku raikas, kevyt, hapokas ja viipyvä viimeistely. Keskikurssi, US 39,00 dollaria.

Viinitarhat sijaitsevat Dunamis kampanja Gaucho Rio Grande do Sul, kunnassa Don Pedrito, 18 km Bage, ja myös Cotiporã Serra Gaucha, jotka tuottavat kuohuviinit.

Seuraa Blog Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

28. syyskuuta minulla oli tilaisuus tavata monia Brasilian tarrat CIC (Center of Teollisuus, kauppa ja palvelut Bento Gonçalves) tapahtuma nimeltä "Paluu Brasilia Viini kuusikymmentä minuuttia." Siellä huolimatta lyhyessä ajassa voi osoittautua varovasti noin 10 tarrat, joissa Fausto Pizzato Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) oli yksi kohokohdista.

VERVE on Latinalaisen mielikuvitusta, joka stimuloi runoilija, puhuja, taiteilija, armo, eloisuus hengessä. Viini on sekoitus Cabernet Sauvignon, Merlot ja Tannat. Kypsytetty 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä, uusia ja käytettyjä.

Fausto on viittaus paikkaan Serra Gaucha, jossa rypäleet ovat kasvaneet. On 16 hehtaaria, sijaitsee Castro lääkäri Faust, kaksi Lajeados (RS), vielä Serra Gaucha, 50 km yhtiön pääkonttorissa Valley.

Pizzato Rosendahl sijaitsee Valley (RS), sai alkunsa vuonna 1880, Antonio Pizzato peräisin Italian alueella Vicenza Veneto. Sen jälkeen liike on koskettanut hänen poikansa Giovanni, isoisä Plinius Pizzato. Hän oli vastuussa asentamisesta yritys, sillä 1960-luvun lopulla, laaksossa, ja tuottaa viinejä kaupallisesti. Vuonna 1998 lasten Flavio, Flavia, Jane ja Ivo alkoi luoda tarroja hienoja Pizzato.

Henkilökohtainen arviointi: ST (90) - Fausto Pizzato Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) - US 50,00 dollaria klo Rosendahl - - winemaker Flavio Pizzato

Visual Ruby tiheä, voimakas tuoksu tummia hedelmiä, luumuja, lakritsi, mausteet, kahvi muistiinpanoja ja paahdettua tammea. Maku on kuiva, pehmeä, hapokas, tasapainoinen alkoholipitoisuus, hyvä runko, hedelmäinen, tanniinit ja hyvä pysyvyys. Kaunis punainen kansallinen "tasapainoinen", ilahdutti minua suuresti.

Seuraa Blog Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa