hakukoneoptimoinnin esittää verkkosivuilla email linko

Arkisto 'Ravintola' Category

Ystäväni, kokit Emilio Farfan Recchia ja Ivan Di Cesar (entinen Argento Parrillan), joka tunnetaan toimimaan yksi Argentiinan ruokaa, päätti ryhtyä yrittäjiksi. He avasivat La Dolina, pieni yhden hengen huone ravintola ja laiha menu, jossa heillä on vapaus harjoittaa enemmän tekijäkäsitykseen keittiö. Klassinen Empanadas kanssa criollo kastike saanut näkyvyyttä valikosta kanssa yhtätoista. Uutuus on Hermanos ja Lomitos sandubas kotitekoinen touch, tehty grillattua lihaa. Talossa toimii myös makkaraa ja lihat Parrilla. Saat intohimoisesti viini, palvelu on hyvälaatuista. Asianmukaiset Kupit ja laaja valikoima viinejä, jossa asiakas valitsee shop vieressä, Zanata Viini Store, ja maksoi hylly hinta. Jos päätät ottaa talon viiniä, korkki maksaa 15,00 real. Ja mieluummin olutta, Quilmes on 1 litran pullo 18.00 real.

Katsokaa kirottu empanada valmis, että kauneus. Kustannukset 4,50 real ja tulee lämmin, mukana criollo kastike ja varsin täyte. Tarjoillaan laatat ... todellinen viehätys!

Aivan kuten Empanadas, löysin ruoka herkullista. Hame pihvi on super osoitetun, melko pehmeä ja maukas.

Paikka on yksinkertainen: on työpöytä ja pöydän hallissa, mutta mielestäni nämä taulukot jalkakäytävällä on erittäin ilmoitettu.

---------------------------

Osoite: Av. Carlos Gomes de sa, nro 730, Store 8, edessä pizzeria Bixiga -. Forest Beach Vitória / ES

Toimitus: jakelupalvelu on tarkoitus joulukuun alussa.

Aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin 18-0 h.

Puhelin: (27) 3207.7944 9274.6410 ja

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti blogi sivu Elämän Facebookissa

Uusi osoite: Av. Carlos Gomes de sa, nro 730, Store 8, edessä pizzeria Bixiga -. Forest Beach Vitória / ES

Toimitus: jakelupalvelu on tarkoitus joulukuun alussa.

Aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin 18-0 h.

Puhelin: (27) 3207.7944 9274.6410 ja

Mitä muuta voimme haluamme? Ainutlaatuinen sijainti, henkilökohtainen palvelu, laadukkaita elintarvikkeita. Tämä on ehdotus La Dolina ravintola avoinna vain ajanvarauksella, vähintään kymmenen henkilöä. Sivusto on Fradinhos alueella, jossa tunne on loppuunmyyty Victoria. Kuka kulkee ruukut ovat Ivan päämiehet ja Emilio, joka ampuu vein tähän paikkaan, jossa he viettävät myötätuntoa soittaa mitään todisteita. Tulevaisuudessa kulttuuritapahtumat edistetään paikallaan, esimerkiksi Jazz show.

Minulla oli kunnia olla ensimmäinen asiakas, jossa ryhmän kanssa ystäviä ja hyviä hyväksyä kulhot ja suositella palvelua.

Älä unohda merkitä illallista, vilkaise joka valmistautui meille. Vain varoittaa, että siellä on myös Empanadas, unohdin ottaa kuvan lol ... Soita ja tarkistaa oma! (9274.64.10)

Homebread

Brie juusto kotitekoisia aprikoosi hilloa

Chef Emilio valmistelu ruokia


Steak Ancho huomautus 1000 !!!

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Liiallinen alkoholinkäyttö on haitallista terveydelle! Jos juot, älä aja!

Guaramare 2009

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Monien rakastama ja vihasi harvat, jotka puhuvat sitä ja palkkasoturi, totuus ja puhuminen äyriäiset grillattu Mar, hän on verraton .Vinhos päärynä MANCA valkoinen 2004 (st 93) ja FRUNTESPINA GRAN VARAUS 2001 (90 st) armonizaram erittäin hyvin runsas ja herkullinen ruokalaji.
puh 3272.1300