kereső optimalizálás benyújtani weboldal Email Extractor

Archívum a "Cava" kategória

A Freixenet cava legnagyobb termelője a világon, elindítja partnerségben importőr Qualimpor, a legrangosabb Cava: Freixenet Reserva Real-hoz. Készült Penedès régió (Katalónia), ez cava ment módosított gyártási folyamat, egyedülálló funkciókat. Egy nagy cava kidolgozott nagy szőlő: Macabeo, Xerel, és Parrellada.

Borok különböző évjáratú, így egyesíti a legjobb tulajdonságait minden. Palackozás és tovább érlelnek készülnek parafa fedél, és nem a hagyományos fém zár, olyan tényező, amely lehetővé teszi, hogy megvásárol egy bizonyos csokor. Disgorging és adagolás kézzel készített. Az Ön neve, Reserva Real, abból a tényből ered, hogy ez a cava eredetileg a látogatás, a spanyol királyi család, a Freixenet cava. Ez a cava kapott 90 pont Robert Parker.

Freixenet Reserva Real kizárólag behozott Qualimpor és megtalálható a szaküzletek, bevásárlóközpontok és éttermek. Ez költségek körülbelül R $ 155,00.

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook

Meghívására barátom Roberto Jr., késő szerdán, 25-ben részt vett egy kóstoló a spanyol bor importőr B-Cube on ENOTRIA, amelyben itt, a Szent Lélek. Ez egy nagyon érdekes kirándulás Spanyolország, ahol találkozhattam 7 különböző régiók Bor: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja és Somontano egy igazi lecke a személyiség az egyes régiók. A fenti videó a kereskedelmi igazgató az importáló Valeria Reel beszél egy kicsit az importőr és a kóstolt borok.

Spanyolország egy hegyes, forró és száraz ország, több földterület szőlő, mint bármely más nemzet a világon. Ő a harmadik a gyártási világ bortermelése után Franciaország és Olaszország.

A spanyol bor felébredt hosszú nyugalmi időszak átlag alatti teljesítmény. Jelenleg Spanyolország élénkebb ország szempontjából a bor, és a kiváló minőségű ár arány x. Évtizedek óta, csak a leghíresebb spanyol régió a vörös borok, Rioja, valamint a klasszikus régió borpárlat, Jerez, kitűnt között a nemzetközi finom borokat.

Jelenleg sok más borvidékek, mint például a fent hivatkozott ízű borokat termelő valóban minőségi, némelyikük még meglepő.

Al törvények borok Spanyolország egy mt minőségi kategóriát két szinten: eredetmegjelöléssel (DO), a magasabb rangú (DOC), létre 1991-ben eddig, Rioja és Priorat az egyetlen régiók DOC szint (szintén ismert mint DOCa). Borok, amelyek nem minősülnek része a DO asztali bor kategória hívott Vino de Tierra (egyenértékű a Vins de Pays Franciaország).

Véleményem szerint az est fénypontja volt a Cava Masters 1312 (az időpontot az elején a tevékenységek) - Penedès - 12% - Xarel azt; Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava hivatalos kifejezés a hagyományos módszer pezsgő, amelyeket főként a Penedès, bár van néhány termelő a Spanyolország többi részén.

Visual közepes intenzitású szalmasárga, vékony, tartós és nagy, tiszta és világos perlage. Intenzív aromák, jegyzetek hasonlít egy pezsgő pirítós, kalács, vaj, szárított gyümölcsök (mogyoró és mandula), és egy kis friss gyümölcs és a kissé ásványi háttér. Szájpad végzett száraz, jó test, jó savak és nagy frissességet. Tejszínes mousse, tartós, hosszú lecsengésű egy lágy, aromák pirított kenyér, fehér gyümölcsök, és.

Követte több mint 10 bor általában nagyon örült, kivéve véleményem szerint az első fehér (SB), amelyet illatos "macska pisilni" erős, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) Ft 76.00 (Penin Guide 2011: 91 és Gold Medal - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Szerint fehér: LAUS VIRÁG Chardonnay "Somontano" 13.5% ST (90) £ 89,00. Első rose: Inurrieta Mediodía Garnacha; Merlot "Navarra" (14%), ST (88) R $ 76,00 szerint - rózsa :. LAUS VIRÁG Merlot (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 első piros : LAUS OAK Merlot; Cabernet Sauvignon; Tempranillo Somontano 13.8% ST (86) £ 89,00. Szerint a Red: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%), ST (86) R $ 59,00.

Harmadik piros: Tempranillo DARDANELOS 04 hónapig új francia tölgyfahordóban (13.8) ST (89) £ 89,00 - Az üveg nagyon szép, modern design. Red Room: Inurrieta SUR "Garnacha; Syrah; Graciano "(06 hónap amerikai tölgyfa hordóban) (14.5%) ST (89) R $ 76,00. Ötödik piros: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 hónapos amerikai tölgyfahordókban (13%), ST (88) R $ 76,00. A hatodik és egyben utolsó bor: CARODORUM a "Tinta de Toro" (10 hónap francia tölgyfahordóban) (15%), ST (92+) R $ 129,00, testes, krémes, azoknak, akik szeretik a stílust, egy vinhaço!

A bor lesz elérhető a jövőben ENOTRIA Avenue Rio Branco, 1383, Vitória - ES, 29055-643

Tel: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Kövesse a Blog Élet Élet a Twitteren

Élvezze az oldal blogja Living Life on Facebook