optimizarea motorului de căutare prezinte site-ul de e-mail extractor

Arhiva pentru "Malbec 'Categorie

Umare House este un frumos restaurată de tip boutique, hote l în inima de Buenos Aires, care gazduieste un bistro cu același nume figurează printre una dintre cele mai bune 50 de restaurante din America Latină. Acest lucru a fost setarea pentru prezentarea și dovada de vinuri fine din Patagonia în călătoria mea recentă în întreaga țară la invitația de Vinuri din Argentina.


Seara a inceput cu o prelegere pe regiunea Patagonia dat de Peter Carolina, director al exporturilor de Bodega Familia Schroeder.

În rezumat fabrica de vinuri Patagonia, situat între paralelele de 30 și 40 și în regiunile sud formate de Neuquén și Rio Negro, peisajul este un desert simplu, arid - verde apare numai în zonele irigate de Rio Negro, râuri Neuquén si uniune de Limary, născut în Anzi. Regiunea este foarte rece, cu spectru larg de temperatură, în jur de 20 de grade, ceea ce favorizează maturarea lentă a strugurilor, iar cu putina ploaie, care ajuta la sanatatea mintala a fructelor. Unele viță de vie aproape centenar coexista cu plante noi. Printre soiurile, există nu numai pilot Malbec, dar Pinot Noir și Cabernet Franc, tulpini, care s-au adaptat bine la clima. Vinurile sale impresiona cu mare eleganta, bogatie de arome, arome, cu aciditate plin de viață, care oferă un excelent potențial de îmbătrânire.

La sfârșitul cursului urmat printre colegii Didu Russo ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) și Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ), la o cameră în anexă, în cazul în care am avut ocazia de a gusta diferite etichete patru fabrici de vin din regiune, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto și Schroeder de familie.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Vechi Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Vechi Vineyard Riesling 2013 - Recomandate - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Family Reserve Malbec 2011 - Recomandate - ST (89)
 • Malma Universe Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Franc Bodega Fin Cabernet 2009 - Recomandate - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Special Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / CSM / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Recomandate - ST (91+)

 • Saurus Barrel fermentat Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Barrel Fernented Saurus Malbec 2012 - ST (89)
 • Familia Schroeder S 2009 - Recomandate - ST (90)

Am închis noaptea se bucură de frumos restaurant gastronomie Casa Umare, al cărui bucătar Dario Gualtieri, considerată o referință local. A lucrat cu Francis Malman, printre alte figuri bine-cunoscute de produse alimentare, atât în ​​Buenos Aires și São Paulo.

Toate datele de contact și Hotel & Bistro, aici:

Château du Cedre este situat în Cahors, denumire d'origine contrôlée (AOC) francez cunoscut ca fiind locul de nastere al struguri Malbec. Acolo, vinurile ei trebuie să aibă un minim de 70% din Malbec, completate cu 30% Merlot și Tannat. Personalitatea de Malbec de la Cahors este exprimată de vinuri destul de tanic, atunci când tineri, beneficiind in imbatranire, similar cu versiunile robuste de vinuri de Bordeaux.

Proprietatea Château du Cedre este organic, nu erbicide sunt folosite, nu pulverizarea împotriva putregai și numai compus organic este utilizat. Podgoria este împărțit în trei părți care alcătuiesc cele mai bune două tipuri de soluri se găsesc în regiunea de Cahors. Cea mai mare parte a 12,5 ha la est cu o expunere de sud-vest este calcar stâncos și care contribuie la nivelurile de căldură și de apă, care produc vinuri cu taninuri foarte fine și foarte lung. Celelalte două parcele de 5,5 ha și 7,5 ha, ambele orientate spre sud sunt acoperite cu galets amestecat cu nisip roșiatic roșie pe suprafața cu piatră și noroi de mai jos, vinurile sunt alcoolici mai puternice și mai mult.

Personal Evaluare:
Chateau du Cedre Cahors Le Cedre
2000 - ST (88) - 13,5%

Visual încă foarte întunecat, care arată un vin nu mai mult de zece ani. Nas intens de fructe coapte negru, vanilie, piele și un fond de pamant. Palatului a arătat foarte corp, tanini fine, aciditate echilibrată și prezent, oferind un suport de economisire. Final persistent. Este un vin care vine de farmec, dar arată capacitatea de a vârstă foarte mare.

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook

Marți seara a participat la o cină sponsorizat de duo dinamic armonizate Helio Massoni și Simey Santos a Enotria, în parteneriat cu importul Vinci, restaurant Scrambled aici în capital de stat. Pentru a prezenta vinurile fost în reprezentanți victoria importatoare, Rafael Porto și Possatti Ederson, care au dat truc.

Fiica cea mare Nicolas Catena, numele principal și cel mai respectat de vin argentinian, Laura Catena este cunoscut în întreaga lume ca un ambasador de struguri Malbec. Studii de biologie la Harvard și medicină la Stanford, dar a abandonat medicina pentru a se dedica la viniticultura în brațul drept tată mijlocul anilor 90 Bodegas Catena Zapata în calitate de vice-președinte și găsește încă timp pentru a rula propriile lor fabrici de vin, Luca (numit la fiul său cu același nume) și La Posta.

Frumoasele Vinurile Laura Catena

Meniul a fost dezvoltat de către personalul restaurantului sa mutat, a poruncit Chef Ana Beatriz Seguchi, cu Sommelier Enotria Helio Massoni. A fost un spectacol de calitate, în cazul în care bucătăria a format un parteneriat cu vinurile perfecte.

Dish: brie aur cu salată și mandarină redus Mini - (Nota 1000)

Am început noaptea cu Luca Chardonnay 2009 (struguri de Burgundia), R 149.00 dolari, ST (91). A trecut prin 12 luni în stejar. Nas cu note de ananas copt, unt, caise și miere. Palatului cremos, gras, cu mare aciditate a susține greutatea, cu un finisaj lung. Potrivit lui Robert Parker, acest superb alb este cel mai bun candidat Chardonnay din Argentina intra an de an, după ce a câștigat 92 de puncte consecutive în sezonul 2009.

Dish: Creveti cu sos de stridii și ghimbir (picant)

Luca Pinot Noir 2009 (livada de struguri din regiunea de Franța), (£ 149.00), ST (91). Arome tradiționale de cires,, taninuri florale de pământ, moi, aciditate bună, echilibrată. Îndurat destul de bine fel de mâncare picant. A primit 93 de puncte, de la Robert Parker în acest sezon 2009, cel mai mare rating acordat de către criticul de un Pinot Noir argentinian!

Prato: Riso al Salto (coadă de bou tocat) - să mănânce genunchi!

Luca Laborde Double Select Syrah 2009, R 142.00 dolari, ST (92). Piere vizuale de ulei, arome de fructe coapte, piele și carne afumată, cu note de stejar prăjită și condimente. Palatului este taninuri bogate, luxuriante, bine structurate, cu compot de fructe și piper. Foarte lung și persistent.

Prato: Escalop negru (cărbune), cu churrasqueados legume si piure de manioc. TOP

A patra Cursul a fost armonizată cu două vinuri de top de la fabrica de vinuri; BESO DE DANTE 2009 (tribut pentru fiul prin Laura Catena), R 189.00 dolari, ST (94), o reducere de Cabernet Sauvignon (45%) și Malbec (55%), cu struguri din UCO Valea trei podgorii diferite, unul dintre Gualtallary cu 1500 altitudine. În castron arată o eleganță neobișnuită a, foarte cremos, puternic, o vinhaço vinuri argentiniene.

Cealaltă este TOP LUCA Malbec 2009 100% Malbec, £ 180.00, ST (91+), puternic, arată mult structura, grasimi, dar cu un lemn detașat care ascunde fructele atât pe nas și în gură . Cât așteptăm mai mult, cred că mai multe aninhos o sticla de 2 care lemnul va integra.

Parfeu Banana cu ciocolata, pentru a închide noaptea cu o doză de glicolse!

RESTAURANT Scrambled - £ 259 Affonso Claudio lj 4 - Plaja Corner - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Tel: 3315.80.92

Enotria - Av Rio Branco, 1383 -. Praia do Canto - Vitoria-ES - 55 (27) 3345 - 8696 -

Urmați blog-ul de zi de viață pe Twitter

Bucurați-vă pagina de blog Viața de zi pe Facebook