hakukoneoptimoinnin esittää verkkosivuilla email linko

Arkisto ajaksi 'Malbec' Category

Umare House on kauniisti entisöity boutique hote l sydämessä Buenos Aires, joka taloa bistro samannimiseen joukossa mainitaan yksi 50 parasta ravintolaa Latinalaisessa Amerikassa. Tämä oli puitteet esittelyä ja todiste hienoja viinejä Patagonia minun viime matkan eri puolilla maata kutsusta Viinit Argentiinassa.


Illalla alkoi luento Patagonian alueella antama Peter Carolina, johtaja vienti Bodega Familia Schroeder.

Yhteenvetona Rosendahl Patagonia, välissä leveyspiirien 30 ja 40 ja etelässä alueiden muodostama Neuquén ja Rio Negro, maisema on autio tavallinen, kuivien - vihreä näkyy vain alueilla kastellaan Rio Negro, Neuquén joet ja liitto Limary, syntynyt Andeilla. Alue on erittäin kylmä, suuret lämpötila-alue, noin 20 astetta, joka suosii hidasta kypsymistä viinirypäleet ja vähän sadetta, joka auttaa järki hedelmän. Jotkut lähes satavuotias viiniköynnöksiä rinnalla uusia kasveja. Keskuudessa lajikkeita, ei ole vain lippulaiva Malbec, mutta Pinot Noir ja Cabernet Franc, kantoja, jotka ovat sopeutuneet hyvin ilmastoon. Viineistään vaikutuksen erittäin tyylikkäästi, rikkaus aromit, maut, eloisa happamuus, joka antaa erinomaisen ikääntymisen mahdollisia.

Lopussa luennon seurannut kollegoiden kesken Didu Russo ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) ja Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ), jotta tilaa liite, jossa meillä oli mahdollisuus maistaa erilaisia ​​tarroja neljä viinitilat alueella, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto ja Schroeder perheelle.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Vanha Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Vanha Vineyard Riesling 2013 - Esittelyssä - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Family Reserve Malbec 2011 - Esittelyssä - ST (89)
 • Malma Universe Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Bodega Fin Cabernet Franc 2009 - Esittelyssä - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Special Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Esittelyssä - ST (91+)

 • Saurus Barrel Käynyt Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Tynnyri Fernented Saurus Malbec 2012 - ST (89)
 • Familia Schroeder S 2009 - Esittelyssä - ST (90)

Suljimme yö nauttia kauniista Casa Umare gastronomia ravintola, jonka kokki Dario Gualtieri, katsotaan paikallinen viittaus. Työskennellyt Francis Malman muun tunnetuista henkilöistä ruokaa, niin Buenos Airesissa ja São Paulo.

Kaikki yhteystiedot ja Hotel & Bistro, tässä: http://casaumare.com/home/

Château du Cedre sijaitsee Cahors, appellation d'origine Contrôlée (AOC) Ranskan tunnetaan myös syntymäpaikka Malbec rypäleen. Siellä hänen viinien on oltava vähintään 70% Malbec, täydennetään 30% Merlot ja Tannat. Persoonallisuus Malbec Cahors ilmaistaan ​​melko tanniininen viinit nuorena, jonka piiriin kuuluisivat ikääntyminen, samanlainen vankka versioita Bordeaux viinejä.

Château du Cedre omaisuus on orgaanista, ei aineita käytetään, ei ruiskutus lahoa ja vain orgaanista yhdistettä käytetään. Viinitarha on jaettu kolmeen osaan, jotka muodostavat kaksi parasta maannostyyppien löytyy alueella Cahors. Suurin osuus 12,5 ha itään, jossa Lounais-altistus on kallioinen kalkkikiven ja edistää kuumuutta ja vettä, tuottavat viinejä erittäin hieno tanniinit ja erittäin pitkä. Kaksi muuta tontit 5,5 ha ja 7,5 ha, sekä etelään peitetään galets sekoittaa punertava ferruginous hiekan pinta kivi ja mutaa alla, viinit ovat vahvempia ja alkoholisteja.

Henkilökohtaiset Arvosana:
Chateau du Cedre Cahorsin Le Cedre
2000 - ST (88) - 13.5%

Visual edelleen hyvin tumma, osoittaa viinin enintään kymmenen vuotta. Voimakas nenä kypsää mustaa hedelmää, vaniljaa, nahkaa ja maanläheinen tausta. Maku oli hyvin kehon, hieno tanniinit, hapokas ja läsnä, mikä säästää tukea. Pysyvät viimeistely. Se on viini, joka tulee charmia, mutta osoittaa kykyä ikä hyvin suuri.

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa

Myöhään tiistaina osallistuivat illalliselle sponsoroi yhdenmukaistetun dynaaminen duo Helio Massoni ja Simey Santos ENOTRIA, yhdessä tuovan Vinci, ravintola Salatut täällä osavaltion pääkaupunki. Esittelemään viinejä oli voitto edustajat maahantuonti, Rafael Porto ja Possatti Ederson, joka antoi temppu.

Tytär suuri Nicolas Catena, tärkein ja arvostetuin nimi argentiinalaista viiniä, Laura Catena tunnetaan ympäri maailmaa lähettiläänä Malbec rypäleen. Opiskeli biologiaa Harvardin ja lääketieteen Stanfordin, mutta hylätty lääke omistautua viniticultura puolivälissä 90: n oikea käsi Bodegas Catena Zapata isä varapuheenjohtajana ja silti löytää aikaa ajaa omia viinitilat, Luca (nimeltään pojalleen saman nimen) ja La Posta.

Kaunis viinit Laura CATENE

Valikko on kehittänyt ravintolan henkilökunta siirtyi, käski Chef Ana Beatriz Seguchi, jossa Sommelier ENOTRIA Helio Massoni. Se oli laatu osoittavat, missä ruokaa on muodostanut kumppanuuden täydellinen viinejä.

Ruokalaji: Golden brie salaattia ja vähensi mandariini Mini - (Huomautus 1000)

Aloitimme yö Luca Chardonnay 2009 (viinirypäleet Burgundin), R 149,00 dollaria, ST (91). Meni läpi 12 kuukautta tammitynnyreissä. Nenä kypsää ananasta, voita, aprikoosi ja hunaja. Kermainen maku, rasvaa, erittäin hapokas tukevat paino, pitkä jälkimaku. Mukaan Robert Parker, tämä upea valkoinen on ehdokas paras Chardonnay Argentiinasta tulee vuodesta toiseen ulos, ollut suorittanut 92 peräkkäistä pistettä vuonna 2009 kausi.

Ruokalaji: katkarapu osteri kastike ja inkivääri (mausteinen)

Luca Pinot Noir 2009 (rypäleen tarhaan alueella Ranskassa), (£ 149.00), ST (91). Perinteiset aromit kirsikka, kukka, maanläheinen, pehmeän tanniininen, hapokas, tasapainoinen. Kestäneet tarpeeksi hyvin mausteinen ruokalaji. Sai 93 pistettä Robert Parker tällä kaudella 2009, korkeimman arvosanan myöntämä kriitikko Pinot Noir Argentiinan!

Prato: Riso al Salto (silputtu oxtail) - syödä polvia!

Luca Laborde Double Valitse Syrah 2009, R 142,00 dollaria, ST (92). Visual pilaantuu öljy, aromit kypsää hedelmää, nahkaa ja savustettua lihaa, ja vinkkejä paahdettua tammea ja mausteita. Maku on runsas, rehevä, hyvin jäsennelty tanniinit, hedelmiä soseet ja pippurilla. Hyvin pitkä ja jatkuva.

Prato: Leike musta (kivihiili), jossa churrasqueados vihanneksia ja perunamuusi maniokki. TOP

Neljäs kurssi on yhdenmukaistettu kaksi TOP viinejä Rosendahl, BESO DE DANTEn 2009 (kunnianosoitus pojalle Laura Catena), R 189,00 dollaria, ST (94), leikkaus Cabernet Sauvignon (45%) ja Malbec (55%), jossa rypäleet Uco Valley 3 eri viinitarhoja, yksi Gualtallary 1500 korkeudessa. Kulhoon näyttää epätavallinen eleganssia, kuohkea, voimakas, yksi vinhaço argentiinalaisia ​​viinejä.

Toinen on ylös LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, £ 180,00, ST (91+), voimakas, osoittaa paljon rakenne, rasvaa, mutta jossa on erillinen puu, joka piilottaa hedelmät sekä nenän ja suun . Mitä kauemmin odotamme, mielestäni enemmän aninhos 2 pulloa, että puu yhdistää.

Banaani parfait suklaa, sulje yö annos glicolse!

Salattuja RAVINTOLA - £ 259 Affonso Claudio lj 4 - Beach Corner - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Puh: 3315.80.92

ENOTRIA - Av Rio Branco, 1383 -. Praia do Canto - Vitoria-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun Blogi Elämän Facebookissa