Сеарцх Енгине Оптимизатион поднесе сајт екстрактор емаил

Архива за 'Шпанија' Категорија

У митском граду Харо, престонице Ла Риоја Алта, можда тамо где је невероватна случајност улази у доброту и тежину благе климе на земљи, где су Бодегас Лопез де Ередиа, најстарији од Харо и један од прва три Ла Риоха.

Стратешки положај својих винограда, изузетан квалитет усева и сорти који се користе имају свој комплемент у изузетним подрума, чије стварање је спроведен процес споро и са великом пажњом.

Када уђете у лавиринт из подрума, изграђен са блоковима који су тешко на стени, импресивне снаге и величине, па је названа "Катедрала вина".

Од стечених знања у својим односима са Француском трговци живе у Харо и подржава њихово пословање и рачуноводство студије спроведене током боравка у Бајон, Д. Рафаел Лопез де Ередиа г Ландета почео процес прављења вина.

Д. Рафаел је одлучио да дизајнира и изгради подземни простор где ће се цеви и почиње стварање својих вина. Избор и љубав. Су две речи које су постале библија њихових вина.

Винарства процес је постао породична традиција која се преноси с генерације на генерацију, ово је мистик у свакодневном раду, укорењен у традицији са дубоком вером у вредности и метода усвојеним до дана данашњег.

Извор наведене информације: Национални Вино

Лични Евалуација: ВИНА Босцониа ГРАН РЕЗЕРВА 1994 Тинто - СТ (94) - Темпранилло (80%), Гарнацхо (15%), Грациано г Мазуело - 10 година у бурадима је држано и без филтрације

  • Визуелна браонкасто без талога, са лепим хало еволуирао (наранџаста). Ароме доброг интензитета, наговештава меса, старог дрвета, у вези са компот и зачињено. Непца показао мекан, са воћним карактером, потврђујући нос, округле, добро киселост и дуг финиш. Еволвед веома добро. Препоручујем претакање. Достојан да буде заједничка. Хвала др Хулио Португалија.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Припремила Бодега Нтра.Сра. дел Росарио у Цастилла-Ла Манцха, региону са традицијом прављења вина у Шпанији, Цанфорралес Цлассицо 2010 је црвено вино прави од 100% Темпранилло грожђа, добра и јефтина. Не пролази кроз дрво, које се ферментисаног од нерђајућег челика пролази кроз процес микро-оксигенације. Ова техника подразумева убризгавање момент количине кисеоника и под контролом за време или после ферментације, која имитира старијих црвених вина склоп зри приликом пријема дрво и, самим тим, помаже да се развије блаже танини и стабилније боје без Свака употреба храста.

Ла Манча је идеалан простор за гајење грожђа, што резултира малим приносом по хектару. Осим тога, здравље њихове лозе је изузетан због дугих сунчаних сати добијају у великом циклусу сазревања.

Свестраност земљишта нам омогућава да представимо широк спектар грожђа из целог света звука, допуњујући аутохтону Аирен и Темпранилло грожђе, чији квалитет је дозвољена продаја стално расте у последњих неколико година.

Јер, ко не зна, Ла Манча је највећи вино регион у свету, са око 450.000 хектара винограда у оквиру своје области производње, од чега око 165 000 у стању да произведе вина са "имена порекла".

Лични Евалуација: СТ (88) - Шпанија - 100% Темпранилло - Вилле ду Вин - Р $ 49.00

Млади црвено, дрво-фрее, укусно, обележила је снажна воћа (малине, рибизле). Свеже непца са баршунастом текстуром. Округли вино пијете са лакоћом.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Па пријатељи, као што је обећао данас је дан да поставите своје мишљење истовремено са осталим блоговима о вину Торо Лоцо Темпранилло 2011. Дан је ТОРОЛОЦОДАИ синхронизовано који користимо хасхтаг # торолоцодаи на твиттер да олакша потрагу за читаоце. Ако имате своје мишљење и нема блог, манифестује на цвркут користећи хасхтаг.

Пре изражавајући своје мишљење о вину у чаши би неке разматрања.

Прва тачка у којој сматрам важно, а нисам видео никога коментар на је да сам упозорио је читалац на сајту Међународне Вине & Спиритс конкурса који је настао овај медиј и утврдио да ТОРО ЛОЦО добио сребрну медаљу у другим 969, тако је моји пријатељи, били су 969 вина која заједно остварили ову награду, а не у изолацији. Може, овде .

Медији

"Форма", као вест, дајући много нагласком, рекавши да је то један од најбољих вина на свету за 3,59 милиона евра, генерише огроман антиципација, чинећи чак и искусним оенопхилес пирассем велике главе, заборављајући да је вино 25 стварно, не може и никада неће имати велики квалитет (сложеност) у чинију. Маркетинг је био градоначелник, питање је да ли је вест подметнута или је недостатак знања који су обелодањени. С друге стране, мислим да је вино, компанија која продаје то вино био искрен у продају по тој цени, а лако да прода исти износ за двоструку вредност.

Оно што је добро вино?

Добро вино је, пре свега, да сте довољно вина да пије, јер је главни циљ вина је да донесе задовољство са особом која га пије. Након тога, квалитет вино зависи од тога колико је највише скуп стандарда перформанси, договорено и основана од стране обучених стручњака. Ови стандарди укључују појмове као што су: стање, истрајност, дубину, комплексност и верности свом типичности. Међутим, ниједан од тих концепата је објективно мерљива.

Шта је лоше вино?

То је прилично чудно, највише право да се прогласи да је вино "добро" јер вам се свиђа, не носи са собом право да каже да је вино "лош", само зато што се не "воле" га. У овом случају то је сама правило, плус не желећи да натера друге да живе у складу са њима.

Истина је да тренутно има веома мало вина у свету је лош у односу на оно што је било пре 20 година. И многи од вина можемо назвати лоше су заправо само лоши боца које су слабо руковати и направио вино ставља их на крају размажен.

Укус је лични

Ако вам је лоше вино или флашом, или чак вино које се сматра добро, али што ти се не свиђа, преместите у неки други који вам одговара. Пијем вино наводно велику, која вам се не свиђа је чин толико глуп да гледају ТВ програм који омогућава досадно. Промените канал, истражују.

Моја процена образац

Сада хајде да заборавимо на медије и анализирати само вино, или не вреди своју цену. Да би своју слепу процену, ставио Торо Лоцо са другим вина Темпранилло грожђа, са вредностима већим од њега, до 60.00.

Трка је у среду са пријатељима Родриго Маззеи (блог Вино и путовања) и Густаво Бумацхар оенопхиле. Ми смо ставили два вина на двобој, који је служио у индивидуалном стакла други слепо наводећи секвенцу. Вина су упарени шифра 2008 Темпранилло у њихових 60, а други је био прави укус Млади Реални Темпранилло 2008 са овим "90 бодова Роберт Паркер" у распону од 46,00 на тржишту Резултати:. Торо Лоцо није ружан, био Друго, пре него што је стварни укус вина са 90 поена, РП, а после кодекса. Чак ће продужити овај доказ, доказујући са другим винима, али ми не треба.

Мој лични опис и напомена:
СТ (84)

У чаши вина показала визуелне љубичасте, ароме ниског интензитета, који се односи на свеже воће (трешње и јагоде). Непца показао лако тело, ниска киселост, округле, меке, воћног и кратак завршни. Укратко, то је једноставно вино, лако се пије ... "Одговара распону цена." За ту цену ће поново купити.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Синоћ смо имали састанак 3. братства живе живот. Одабрана тема била раније Шпанија, коју су дегустирали слепа. Као и увек, ја овде говорим, слепо све постаје јасније.

Један од омиљених скретања за оцењивача је слепа дегустација. Пре него што помислите у тамним просторијама, повез преко очију тастера, или други облици мазохизма ускоро објашњавајући да дегустатори нису слепи (лол), боце су кец. Или ипак су боце имају своја лица покривена, (на слици горе).

У слепом дегустацију, који присуствује не знају шта се доказује. Теорија која стоји иза ове вежбе је да сазна идентитет вина могу да се воле или тастера за разлику од посебних углед за вино (назив, цена, фуснота ...), а не оно што се стварно осећа стакло. Понекад, изузетно вешти тастера до слепе дегустације вина и покуша да их идентификује, чиме се побољшава њихов сензорни знања.

Ако не знате довољно о ​​вину се у питање налепницама, нема много разлога да се изврши овај тест. Међутим, постоји нешто у слепој дегустацији заиста помаже да усмерите своју концентрацију на оно што се показује, а то је увек добра пракса. Пракса је да имају велике изненађења!

Шпанија је планинска земља, топло и суво, са више земљишта у виноградима него било која друга земља на свету. Она је трећа у производњи светске производње вина, иза Француске и Италије.

Шпански вино пробудио успавану дуг период уз ниже просечне перформансе. Тренутно, Шпанија је земља још живе у смислу вина, уз велику вредност за к цена. Деценијама, једини регион у Шпанији најпознатији по својим црвеним винима, Риоја, и класичног региону утврђени вина, Херес, истицао међу међународним вина.

Тренутно, многи други винских региона, производњу вина су заиста квалитетно, неки чак и изненађујуће.

Закони о винима Шпаније имају категорију КВПСР на два нивоа: имена порекла (ДО), виши ранг (ДОЦ), основана 1991. До сада, Риоја и Приорат су једини региони ДОЦ ниво (такође познат као Доца). Вина која се не квалификују као део ДО категорије стоног вина зове Вино де Тиерра (еквивалентно национална вина из Француске).

Свињски Тендерлоин

Ноћу смо имали два уљезе, Лас Брујас Саувигнон Бланц из Уругваја и добро Раж Пассито ди Пантеллериа, који ће коментар на пост у будућности.

У предлогу састанку смо урадили малу турнеју по Шпанији: Рибера дел Дуеро, Риоја и Приорат слепо.

1 - Протос Гран Ресерва 2004 - Шпанија - Рибера дел Дуеро - 100% Темпранилло - 14% - Полуострво - 400,00 - СТ (87)

  • Познат по својим квалитетним црвеним винима, регион Рибера дел Дуеро помогао побуди интересовање у свету од стране шпанских вина.
  • Визуелна љубичаста, мало облачно са суспендованим честицама. Нос је показао зрелог црног воћа, дрвета интензиван додир, са добром ароматичним упорношћу. Палате са добром киселошћу, висок садржај алкохола, финих танина, благи финале горчине у устима, што тишти. Знатно побољшан са храном. Вино да не оправдава своју цену. За разлику од жетве у 2001, коју сам описао овде .

2 - Валлобера Јанеиро 1997 - Шпанија - Риоха - 100% Темпранило - Не увозник у Бразилу - $ 30 - СТ (91 +)

  • Риоха се налази у централној северној Шпанији, највећи производњу региону земље (иза Рибера дел Дуеро и Приорат). Представља вина са различитим лицима, у зависности од тога колико дуго се старо пре него што напусти винарију. Ја сам љубитељ традиционалном стилу, као узоркована ниже, одмара у великим храстовим бурадима на дуже време.
  • Визуелна гранат, јасан и светао. У традиционалној носа показала белешке сувог воћа, додир мате чаја, тар. Палате показао равнотежу танина, киселина и алкохола, финих танина и лепо са великом упорношћу укуса. Спремни да се проба, а са добрим изгледима за будуће старења. То је најбоље вино панела у мом мишљењу.

3 - Псалми 2007 - Шпанија - Приорат - Гренацхе, сира, каберне совињон и Царинена - 14,5% - Девинум - 175.00 - СТ (90)

  • Приорат је један од нових региона Шпаније, сматра оптимално за црна вина, налази северно од града Тарагоне, североисточна Шпанија.
  • Визуелна љубичаста, висок садржај алкохола (сузе густа и дуга). Нос је показао ароме црвеног воћа желе, кафа, ванила и светло тост. Палате показала добро тело, фини танини, меко у устима, округли. Упорност укусни дуго. Алкохол доминирала над киселости, дајући осећај слатко.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

На позив свог пријатеља Роберта Јр, касно у среду, 25, је био на дегустацију вина шпанске увозник Б-коцке на ЕНОТРИА, у којој је он овде представља у Светом Духу. То је био веома интересантан преокрет за Шпанију, где сам упознао различитих вина од 7 региона: ПЕНЕДЕС, Наварра, Рибера дел Дуеро, Торо, Риоха и Сомонтано, праву лекцију о личности сваког региона. У видеу изнад на увоз комерцијални директор Валерија Љиљану говори нешто о увозника вина и пробао.

Шпанија је планинска земља, топло и суво, са више земљишта у виноградима него било која друга земља на свету. Она је трећа у производњи светске производње вина, иза Француске и Италије.

Шпански вино пробудио успавану дуг период уз ниже просечне перформансе Тренутно, Шпанија је земља још живе у смислу вина, уз велику вредност за к цена.. Деценијама, једини регион у Шпанији најпознатији по својим црвеним винима, Риоја, и класичног региону утврђени вина, Херес, истицао међу међународним вина.

Тренутно, многе друге винских региона, као што су они горе наведени у дегустацији, заправо производњу вина квалитета, неки чак и изненађујуће.

Ал закони вина из Шпаније, имају КВПСР категорије на два нивоа: имена порекла (ДО), виши ранг (ДОЦ), основана 1991. До сада, Риоја и Приорат су једини региони ДОЦ ниво (такође познат као Доца). Вина која се не квалификују као део ДО категорије стоног вина зове Вино де Тиерра (еквивалентно национална вина из Француске).

По мом мишљењу, врхунац вечери био Кава Мастерс 1312 (датум почетка својих активности) - Пенедес - 12% - то Ксарел; Пареллада - Р $ 129.00 - СТ (91)

Цава је званични назив за традиционални метод пенушавог вина, произведеног углавном у Пенедес, мада постоји неколико произвођача у остатку Шпаније.

Визуелна сламе жута средњег интензитета, Перлаге танак, упорна и велики, јасан и светао. Интензивне ароме, белешке подсећају на шампањац тост, Бриоцхе, путер, суво воће (бадеми и лешници), и мало свежег воћа и мало минералног порекла. Палате појавио суву, добро тело, добру и велику киселост свежину. Кремаста пјену, упоран, меком текстуром и ароме белог тост хлеб, воће и дуго завршити.

Уследило преко 10 вина уопште веома задовољан, осим по мом мишљењу први празан (СБ) који је са укусом "мачка пее" јаког Инурриета Орхидеја "совињон блан Навара" (13%) СТ (84) £ 76.00 (Пенин Гуиде 2011: 91 и Златна медаља - Такмичења Мондиал де Брукеллес 2008). Према Вхите: ЛАУС ЦВЕЋА Шардоне "Сомонтано" 13.5% СТ (90) £ 89.00. Прва ружа: Инурриета Медиодиа Гарнацха, мерлот "Навара" (14%) СТ (88) Р $ 76.00 - Према руже: ЛАУС ФЛОВЕР Мерлот (мерло, каберне совињон, Сира) "Сомонтано" (13,8%) Р . $ 89.00 Тинто Година: ЛАУС ОАК мерло, каберне совињон, Темпранилло Сомонтано 13,8% СТ (86) £ 89.00. Друго вино: ИУВЕНЕ "Темпранилло" Риоха (13%) СТ (86) £ 59.00.

Треће вино: Темпранилло ДАРДАНЕЛОС 04 месеци у новим француским храстовим бурадима (13,8) СТ (89) £ 89.00 - Бочица је веома леп, модеран дизајн. Црвена соба: Инурриета СУР "Гарнацха, сира, Грациано" (06 месеци у америчким храстовим бурадима) (14,5%) СТ (89) Р $ 76.00. Пето црвено: Темпранилло Риоха ЛОРИНОН Црианза 14 месеци у америчким храстовим бурадима (13%) СТ (88) Р $ 76.00. Шести и последњи вино: ЦАРОДОРУМ његова "Тинта де Торо" (10 месеци у француским храстовим бурадима) (15%) СТ (92 +) Р $ 129.00, кремасто доброг укуса и мириса, за оне који воле стил, је Марц!

Вина ће бити доступни у будућности ЕНОТРИА Авенида Рио Бранцо, 1383, Виторија - ЕС, 29055-643

Телефон: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

ввв.енотриа-ес.цом.бр

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Вино продавница ЕНОТРИА, налази у Праиа до Цанто у Виториа-ЕС, одржана је синоћ у "стилу" Покретање шпанског Беле герилац. Иновативна линија белих вина које производи Цастле Маетиерра, припада шпанској Винтае групе. 8. Да ли су етикете, Албарино, Вердејо, ризлинг, Гевурзтраминер, совињон блан, шардоне, Виогниер и шардоне Барица Смее. Све од најлегендарнијих винског региона Шпаније која доноси колекцију свакако јединствена и револуционарна на много начина, који вешто комбинује различите врсте белог грожђа већ успостављен.

Осим тога, њихове боце се здравица за уметност. Онлине Шпански бели герила има модеран дизајн и јединствен, са различитим ознакама и флашице инспирисан пореклу и карактеристикама сорти. Ознаке су створили компанија Моруба Гафицо Дизајнер Студио, један од најпрестижнијих у Шпанији са шпанском Брасминд илустрација студију. Произвођач Винтае такође побринуо да се у кутији свеску са детаљним информацијама о процесу израде ових "герилци" белу, као и податке из узгоја различитих сорти и Опис вина.

Ускладити, ништа боље од традиционалне шпанске јело, пореклом из Валенсије, паелла. Реномирани кувар Енрике Вега (на слици горе) је припремила плодове мора, савршен зачин. То је био прави интеграција, дајући траг културног јединства међу шпанским белих вина и њиховим типичним кување.

Постеру дечаци линије: Симеи Сантос, Ману Брандао, Хелио Массони и Жилсон Пиментел Муниз

Имам овај квартет до два ујутру говорио о теми вина у својој сложености. Овај разговор је настао разне идеје за блог теме које верујем да ће генерисати велико интересовање међу читаоцима.

Вина на чашу:

Шпански Бела Герила Албарино - Валлес Садациа - Еспаннха - 12,8%, £ 79.00 - СТ (86)

Албарино је први пут произведен у географским границама аутономне заједнице Ла Риоха. У чинији показали благе воћне ноте и средње киселости, воћни укус и средњорочни упорност.

Шпански Бела Герила Вердејо - Валлес Садациа - Еспаннха - 12% - £ 79.00 - СТ (86)

Сматра се да је ова сорта је пореклом из Руеда утврђивање порекла. Прилично грубо, суша отпоран, са дебелом кожом и јаким, мање осетљиви од других белих сорти за разне болести. Резултати у земљишту Риоја вина је свежа, укусна и слађе.

Шпански Бела Герила Саувигнон Бланц - Валлес Садациа - Еспаннха - 11,8 - £ 89.00 - СТ (85)

То је сложен разноврсност у погледу вина и винарства. Литература каже да прилагођавају условима нађеним у Ла Риоха је била веома успешна, а резултирао је фино вино, ароматичним и свеже. Међутим, стакло није по вољи већине који су очекивали типичности од Чилеанаца. По мом мишљењу је показао јединствену личност, грешни и свежине у кратком упорност.

Шпански Бела Герила ризлинг - Валлес Садациа - Еспаннха - 12,1% - £ 99.00 - СТ (87)

Ова сорта је имала успешну адаптацију у региону. Показао фине ароме и елегантне, са одсуством традиционалних Петролатум. Средња киселост и добру структуру.

Шпански Бела Герила Гевурзтраминер - Валлес Садациа - Еспаннха - 12.2% - £ 99.00 - СТ (88)

Ова сорта је пореклом и традиционално се користи за бела вина из Алзаса (Француска), а у неким деловима Немачке. Резултат у чашу са типичности Ла Риоха је вино са добром киселошћу, слатко, које укључују ноте меда, лимуна додирује, прилично занимљива.

Шпански Бела Герила Шардоне - Валлес Садациа - Еспаннха - 12.1 - £ 89.00 - СТ (87)

Сорта шардоне никада раније је израђен у оквиру географских граница аутономне заједнице Ла Риоха. То је једна од сорти са већа прилагодљивост. Ниске плодности земљишта са високим и салинитета, заједно са хладном и влажном времену. У бокал показао круг, нарочито у нотама воћа и мед.

Шпански Бела Герила Шардоне барел - Валлес Садациа - Еспаннха - 6 месеци у храстовим бачвама - 13% - £ 99.00 - СТ (87)

Узмите зрели плод усне типичне за сорте шардоне, добро тело, савршено за уживање са тестенином или рибљи сос.

Шпански Бела Герила Виогнер барел - Валлес Садациа - Еспаннха - 6 месеци у храстовим бачвама - Виогнер -13% - Р $ 129.00 - СТ (91)

Направљен од грожђа убраног са високим нивоом зрелости за подршку старење барел, ово вино се прави масти са паметним устима, савршен баланс између цветних мириса и зачина наздравили буре. Апсолутно најбољи у ноћи!

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Вино продавница вине.цом.бр, је објавио цене у Бразилу Торо Лоцо Темпранилло 2011, шпански вина која је изазвала запрепашћење у винском свету се гласа за једног од најбољих вина на свету и трошкова (3.59 фунти око УС $ 11.50). Кроз свој Фацебоок страници, известио да вино ће се продавати у Бразилу за УС $ 25.00. Да резервишете хттп://бит.ли/ЛиЕтЈк .

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Након изазивања много дебате у свету вина за које је гласао један од најбољих вина на свету и кошта 3.59 фунти (око УС $ 11.50), Торо Лоцо Темпранилло 2011, већ има увозник. Вине.цом.бр званично најавио преко свог директора, Анселмо Ендлицх на својој Фацебоок страници, компанија је управо почео процес увоз вина у Бразил. Да ли ће се продавати у Бразилу за УС $ 25.00 Торолоцо@вине.цом.бр да резервише Р..

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Земља сајт у кување подручју издао вести данас, схватајући да је група стручњака Међународног вина и алкохолних пића изабран за вино, Торо Лоцо Темпранилло 2011, продаје се у супермаркету популарном Великој Британији за само 3 59 фунти (око УС $ 11.50) као један од најбољих на свету. Према британским медијима, такозвана "слепи тестови" надмашио остала вина кошта и до десет пута вредност.

За сада је добро, знамо да се превазиђу јефтинији вино најскупљих вина, јер више није спремна за потрошњу, више угодно. Сад ко је писао ову вест заборавио да израчуна порез увоза за Бразил. У зависности од тога која се баве увозом и маркетиншке методе ово вино ће овде бити између 40 и 70 долара.

Производи се у региону УТИЕЛ-Рекуена, у шпанској покрајини Валенсија.

Вине.цом.бр званично најавио преко свог директора, Анселмо Ендлицх на својој Фацебоок страници, компанија је управо почео процес увоз вина у Бразил. Ће се продавати по цени од $ 25.00 Торолоцо@вине.цом.бр да резервише Р..

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у