βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαγωγέας

Αρχείο για την 'Ισπανία' Κατηγορία

Κρασί - στήλη Κείμενο εμφανίστηκε αρχικά στο Living Life | C2 + Pleasure & ΣΙΑ | Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Κανονικά, όταν σκέφτομαι ένα ισπανικό κρασί, έρχεται σύντομα στο κεφάλι της περιοχής Rioja. Ίσως η ιστορία καλής εκπλήξεις στο μπολ. Το όνομα προέρχεται από τον ποταμό Oja, μικρό παραπόταμο του μεγάλου ποταμού Έβρου, το οποίο περνά μέσα βορειοανατολική Ισπανία. Κρασιά Rioja είναι ως επί το πλείστον με Tempranillo σταφυλιών, καταγωγής της εν λόγω χώρας. Παράγει βαθιά χρώματα, πλούσια αρώματα, και με μεγάλες δυνατότητες για κρασιά παλαίωσης. Εξαιρετικά πολύπλοκη, με το χρόνο να αναπτύξουν ένα χαρακτήρα που μοιάζει με δέρμα.

Μπορείτε να ελέγξετε το όνομα της ετικέτας ορισμένων υπο-περιοχές: Rioja Baja, και Rioja Alavesa Rioja Alta. Καθένα από αυτά έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό κλίμα και η τοπογραφία. Rioja Alta, στα βορειοανατολικά, παράγει ισχυρή και πιο δομημένη κρασιά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσει στην κορυφή. Όταν ωριμάσει, που είναι η καλύτερη και πιο λεπτή από την περιοχή. Rioja Alavesa, επίσης, στα βορειοανατολικά, αντιπροσωπεύει την μικρότερη περιοχή της Rioja, και παράγει περισσότερο φρουτώδες και πλούσιο κρασί. Ήδη Rioja Baja είναι στα νοτιοανατολικά, όπου το έδαφος δεν βοηθά, γίνονται τα πιο κοινά κρασιά, που βασίζεται κυρίως στην Garnacha σταφυλιών (Grenache).

Ήδη η περιοχή της Ribera del Duero, το οποίο στεγάζει τα μεγάλα οινοποιεία της χώρας, καταγωγής, επίσης, σε σχέση με τα υπέροχα κρασιά της Rioja. Το όνομα προέρχεται από τον ποταμό Ribera del Duero Duero, γεγονός που καθιστά το περίφημο Douro στο Πόρτο της Πορτογαλίας να ακολουθήσει προς τα δυτικά. Το κλίμα της κοιλάδας είναι εξαιρετικά άγονο με πολύ ζεστές μέρες και πολύ κρύες νύχτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και πολύ έντονη χειμώνες. Σε αυτή την κατάσταση η οξύτητα του Tempranillo σταφυλιών, με λεπτή κόκκινη όνομα τους αυξάνεται. Το αποτέλεσμα είναι κρασιά με μεγάλη ένταση, τη δομή και μεταξένια υφή.

Πώς να επιλέξετε ένα ισπανικό κρασί

Σε γενικές γραμμές, το ισπανικό κρασί ορίζεται από ηλικία. Ως εκ τούτου, οι όροι για την ετικέτα? Νέοι ή Roble? Crianza, Reserva και Gran Reserva? αναφέρονται στο χρόνο που τα ώριμα κρασιά σε δρύινα βαρέλια, και στη συνέχεια τα μπουκάλια πριν από την πώληση.

Κρασιά χαρακτηρισμένα ως "Young ή Roble" έχει μικρή ή καθόλου γήρανση βελανιδιάς. Κρασιά είναι για τους λάτρεις της φρουτώδες και φρέσκο ​​ύφος. Ήδη οι «crianzas", η οποία πέρασε ένα έτος σε βαρέλι και ένα άλλο στο μπουκάλι, προσφέρουν καλή πολυπλοκότητα, οι περισσότεροι εξακολουθούν να κυριαρχούνται από φρουτώδη χαρακτήρα. Τα "Αποθεματικά" προσφορά νότες βανίλιας, μπαχαρικών, δέρματος, επειδή άλλη μια χρονιά που πέρασε σε δρύινα βαρέλια. Και, τέλος, οι Gran Κρατήσεις, "που είναι το" καλύτερο ". Παράγεται μόνο σε εξαιρετικές χρονιές, να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια στο βαρέλι και τρεις στο μπουκάλι πριν τεθούν σε εμπορία.

Ήταν αυτά τα κρασιά, ειδικά εκείνων της Rioja (Bodega Bagordi- ) και Ribera (Bodega Lambuena- ), οι κύριοι παράγοντες που βάζουν σε νέα φάση γουλιές της Ισπανίας, σε μια πρόσφατη δοκιμή που διοργανώθηκε από τον εισαγωγέα Ραντάρ εστιατόριο Aroeira Bistro & Αποθήκη.

Μια ομάδα των αξιολογητών: Fernando Rabelo (Εισαγωγέας Radar), Τιάγκο Valentine (GB5), Marcelo Vasconcellos (Aroeira), Ισπανικά sommelier Deborah Sanchez (Soeta Restaurant), Frederico Cassaro (Radar - Πωλήσεις), Vicente (Διευθυντής ραντάρ) και André Costa Leal (GB5).

Παρακάτω είναι ένας λογαριασμός από τα κυριότερα σημεία:

County Palacios κόκκινο 2009 - Ribera del Duero - 85 £ - Ραντάρ εισαγωγής (27-3213-3131)

 • Οίνος Bodega Lambuena εισόδου, χωρίς να διέλθουν από το ξύλο? παρουσιάζει όμορφο άρωμα, φρέσκο ​​με νότες βιολέτας, ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα. Καλή σώμα, έντονο και με καλή εμμονή στον ουρανίσκο.

Lambuena Roble 2011 - Ribera del Duero - 112 £ - Ραντάρ εισαγωγέας (27-3213-3131)

 • Μια ποικιλίας Tempranillo περνά το 70% αμερικανικά δρύινα βαρέλια και 30% γαλλικά για τέσσερις μήνες. Tasty άρωμα, floral. Round, "καυτό", αλλά δεν είναι το αλκοόλ.

Lambuena 2010 Crianza - Ribera del Duero - 215 £ - Ραντάρ εισαγωγέας (27-3213-3131)

 • Ένα εκπληκτικό κόκκινο σε μια μεγάλη στιγμή της ζωής σας. Ισχυρό, γεμάτο σώμα και κομψό. Έντονο άρωμα με νότες από καρύδα, κακάο και μπαχαρικών. Στο στόμα, δομημένη, κομψό και πολύ καιρό, με καλά ενσωματωμένες αλκοόλ. Για να διαλογίζεται!

Usoa Νέοι Bagordi 2012 - Λα Ριόχα - £ 76 - εισαγωγή ραντάρ (27-3213-3131)

 • Παρασκευάζεται σύμφωνα με την, φιλική προς το περιβάλλον, βιοδυναμική έννοια έδειξε με μεγάλη άρωμα, ανοιχτό από την αρχή, με νότες μαύρων και κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών όπως το γαρίφαλο. Ελαφρύ και κομψό γούστο.

Usoa της Bagordi 2009 Crianza - Λα Ριόχα - 140 £ - Ραντάρ εισαγωγής (27-3213-3131)

 • Επίσης εκπονήθηκε υπό την έννοια βιοδυναμική έδειξε ένα ελκυστικό άρωμα σταφίδας, βανίλιας και μπαχαρικών. Palate: Στρογγυλό, γλυκό τανίνες με καλούς καρπούς και όμορφο τελείωμα.

Bagordi 2008 Crianza - Λα Ριόχα - £ 117 - Ραντάρ εισαγωγής (27-3213-3131)

 • Μαλακό, στρογγυλά και με καλή επιμονή. Φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο με το στάδιο 12 μήνες σε βαρέλια για 12 + μπουκάλι. Ισχυρό και ισορροπημένη.

Bagordi Reserva 2005 - Λα Ριόχα - 190 £ - εισαγωγή ραντάρ (27-3213-3131)

 • Παρά το γεγονός ότι το 2005, εννέα χρόνια ζωής, αποδείχθηκε πολύ νέα. Άρωμα κάτι με το γάλα και τη βανίλια. Full-σώμα, ισχυρό και μαλακό. Tasty ποτό, αλλά θα εξελιχθεί πολύ κατά την επόμενη δεκαετία. Για oenophiles που είναι σε καμία βιασύνη!

Bagordi Gran Reserva 2001 - Λα Ριόχα - £ 440 - εισαγωγή ραντάρ (27-3213-3131)

 • Πολύ λεπτή και πολύπλοκη με νότες από φρούτα, καβουρδισμένος καφές, πούρο, με floral αναμνήσεις που εναλλασσόμενο όπως εξελίχθηκε στο μπολ. Στο στόμα, νόστιμο, κομψό και ισορροπημένο, επιβεβαιώνοντας τις σημειώσεις της μύτης. Χρειάζεστε 1 ώρα καράφα για να δείξει ότι ήρθε.

Στην μυθική πόλη της Haro, πρωτεύουσα της Rioja Alta, όπου ίσως η πιο εξαιρετική σύμπτωση έρχεται την καλοσύνη και τη σοβαρότητα του ήπιου κλίματος της γης, όπου η Bodegas López de Heredia, το παλαιότερο από Haro και μία από τις τρεις πρώτες του La Rioja.

Η στρατηγική θέση των αμπελώνων της, η εξαιρετική ποιότητα των καλλιεργειών και ποικιλιών που χρησιμοποιούνται έχουν το συμπλήρωμα της σε μια εξαιρετική κάβα, τη δημιουργία του οποίου η διαδικασία υλοποιήθηκε με αργούς ρυθμούς και με μεγάλη αγάπη.

Όταν μπαίνετε στο λαβύρινθο των κελάρια, χτισμένο με ανθεκτικό μπλοκ που βρίσκονται πάνω στο βράχο, την εντυπωσιακή δύναμη και το μεγαλείο, έτσι ονομάστηκε η "Cathedral of Wine".

Από τη γνώση που αποκτήθηκε στη σχέση τους με τους Γάλλους εμπόρους σε κατοίκους Haro και την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των λογιστικών σπουδές τους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μπαγιόν, Don Rafael López de Heredia y Landeta ξεκίνησε τη διαδικασία της οινοποίησης.

Δ Rafael αποφάσισε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα υπόγειο χώρο όπου να αποθηκεύετε τα βαρέλια και ξεκινά τη δημιουργία των κρασιών της. Επιλογή και αγάπη. Υπάρχουν δύο λέξεις που έγινε η βίβλος των κρασιών τους.

Η διαδικασία της οινοποίησης έχει γίνει μια οικογενειακή παράδοση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, είναι μια μυστικιστική παρόντες στην καθημερινή εργασία, ριζωμένη στην παράδοση, με βαθιά πίστη στις αξίες και τις μεθόδους που έχουν υιοθετηθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή των παραπάνω πληροφοριών: Εθνική Liquor

Προσωπικά Αξιολόγηση: GRAN VINA bosconia ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ 1994 - ST (94) - Tempranillo (80%), Garnacho (15%), Graciano Mazuelo y - 10 χρόνια σε βαρέλια και εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα

 • Visual καφέ χωρίς ίζημα, όμορφα εξελιγμένη φωτοστέφανο (πορτοκαλί). Τυπικά αρώματα καλή ένταση, υπαινιγμούς του κρέατος, παλιό ξύλο που σχετίζονται με μαγειρεμένα και πικάντικο φρούτα. Ο ουρανίσκος παρουσίασαν μαλακά, με φρουτώδη χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας τη μύτη, στρογγυλά, καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Εξελίχθηκε πολύ καλά. Προτείνετε καθίζηση. Αξίζει να μοιράζονται. Ευχαριστώ Δρ Julio Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Ετοιμάστηκε από Bodega Ntra.Sra. del Rosario στην Castilla-La Mancha, μια περιοχή με παράδοση στην παραγωγή κρασιού στην Ισπανία, Canforrales Classico 2010 είναι ένα κόκκινο κρασί φτιαγμένο από 100% Tempranillo σταφυλιών, καλό και φθηνό. Δεν περνούν από ξύλο, ζύμωση σε ανοξείδωτες το οποίο περνά μέσα από τη διαδικασία μικρο-οξυγόνωση. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση μικροσκοπικών ποσοτήτων και ελεγχόμενη οξυγόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη ζύμωση, το οποίο μιμείται τα κόκκινα κρασιά ωριμάζει σε βαρέλι λαμβάνουν όταν ωριμάζουν το ξύλο και έτσι βοηθά στην ανάπτυξη μαλακότερο τανίνες και ένα πιο σταθερό χρώμα, χωρίς οποιαδήποτε χρήση της βελανιδιάς.

La Mancha είναι ένα ιδανικό αμπελοκαλλιέργεια περιοχή, με αποτέλεσμα μια μικρή απόδοση ανά εκτάριο. Επιπλέον, η υγεία των αμπελιών τους είναι εξαιρετική λόγω των πολλών ωρών ηλιοφάνειας που λαμβάνουν την ευρεία κύκλο ωρίμανσής τους.

Η ευελιξία της γης του, σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια μεγάλη ποικιλία των σταφυλιών από όλο τον κόσμο, χωρίς προβλήματα, συμπληρώνοντας αυτόχθονες Airen σταφυλιών και Tempranillo, των οποίων η ποιότητα επέτρεψε πωλήσεις αυξάνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Για οποίοι δεν γνωρίζουν, La Mancha είναι η μεγαλύτερη περιοχή κρασιού στον κόσμο, με περίπου 450.000 εκτάρια αμπελώνων εντός της περιοχής παραγωγής, εκ των οποίων περίπου 165 000 είναι ικανό να παράγει κρασιά με «ονομασία προέλευσης».

Προσωπικά Αξιολόγηση: ST (88) - Ισπανία - 100% Tempranillo - Ville du Vin - R $ 49.00

Tinto νέους ξύλο δωρεάν, νόστιμο, που χαρακτηρίζεται από έντονη φρούτων (βατόμουρο, φραγκοστάφυλο). Φρέσκο ​​ουρανίσκο με βελούδινη υφή. Ένα στρογγυλό κρασί που πίνει εύκολα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Λοιπόν φίλοι, όπως είχε υποσχεθεί σήμερα είναι η μέρα για να δημοσιεύσετε τη γνώμη μου, ταυτόχρονα με άλλα blogs για την Ημέρα κρασί Toro Loco Tempranillo 2011 ήταν βαπτίσθηκε ως TOROLOCODAY, στην οποία χρησιμοποιούμε το hashtag #torolocoday στο twitter για εύκολη αναζήτηση από τους αναγνώστες. Αν έχετε την άποψή σας και δεν έχει blog, δηλωτικό στο twitter χρησιμοποιώντας το hashtag.

Πριν εκφράζοντας τη γνώμη μου για το κρασί στο κύπελλο θα κάνει κάποιες σκέψεις.

Το πρώτο σημείο στο οποίο θεωρώ σημαντικό, και δεν έχω δει κανέναν να σχολιάσει, είναι ότι ειδοποιήθηκε από έναν από τους International Wine & Spirits Competition που προήλθε αυτό το site media player και διαπίστωσε ότι η TORO LOCO πήρε το ασημένιο μετάλλιο, μεταξύ άλλων, 969, ότι είναι σωστό οι φίλοι μου, ήταν 969 κρασιά που πήρε αυτό το βραβείο μαζί, όχι χωριστά. Μπορεί να παρέχουν, εδώ .

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Το «σχήμα» που, όπως η είδηση, δίνοντας μεγάλη έμφαση, λέγοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο για € 3,59, δημιουργούνται τεράστια αναμονή, κάνοντας ακόμη έμπειρος oenophiles pirassem το μεγάλο κεφάλι, ξεχνώντας ότι ένα κρασί 25 πραγματική, δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να έχουν μεγάλη ποιότητα (πολυπλοκότητα) στο μπολ. Το μάρκετινγκ ήταν δήμαρχος, το ερώτημα είναι κατά πόσον νέα φυτεύτηκε ή ήταν η έλλειψη γνώσης του που αποκαλύπτεται. Από την άλλη πλευρά, νομίζω ότι το κρασί, την εταιρεία που πωλεί το κρασί ήταν ειλικρινής για να πωλήσει για την τιμή αυτή, και είναι εύκολο να πωλήσει το ίδιο ποσό για το διπλάσιο της αξίας.

Τι είναι ένα καλό κρασί;

Ένα καλό κρασί είναι, πάνω απ 'όλα, ένα κρασί που σας αρέσει αρκετά για να πιει, διότι ο κύριος σκοπός του κρασιού είναι να φέρει χαρά στο πρόσωπο που το πίνει. Μετά από αυτό, η ποιότητα ενός κρασιού εξαρτάται από το πώς να παρακολουθήσουν μια σειρά από πρότυπα επιδόσεων, συμφώνησε και ιδρύθηκε από εκπαιδευμένους ειδικούς. Τα πρότυπα αυτά περιλαμβάνουν έννοιες όπως: ισορροπία, η επιμονή, το βάθος, την πολυπλοκότητα και την πιστότητα στην τυπικότητα της. Ωστόσο, καμία από αυτές τις έννοιες είναι αντικειμενικά μετρήσιμα.

Τι είναι ένα κακό κρασί;

Είναι αρκετά περίεργο, οι περισσότεροι το δικαίωμα να δηλώσει ότι ένας οίνος είναι "καλό", γιατί σας αρέσει, δεν εμπεριέχει το δικαίωμα να πούμε ότι το κρασί είναι "κακό" μόνο και μόνο επειδή εσείς δεν το κάνετε "like" αυτό. Αυτή η ερώτηση κάνει το δικό του κανόνα, οι περισσότεροι δεν θέλουν να αναγκάσουν τους άλλους να ζουν σύμφωνα με αυτούς.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα υπάρχουν πολύ λίγα κακά κρασιά στον κόσμο, σε σύγκριση με ό, τι ήταν πριν από 20 χρόνια. Και πολλά από τα κρασιά που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κακό είναι στην πραγματικότητα απλώς κακή μπουκάλια που κακώς χειρισμός και έκανε το κρασί τοποθετείται αυτούς καταλήγουν χαλασμένο.

Γεύση είναι προσωπική

Αν βρείτε ένα κακό κρασί ή ένα μπουκάλι, ή ακόμα και ένα κρασί που θεωρείται καλή, αλλά που δεν σας αρέσει, να προχωρήσουμε σε ένα άλλο που σας ταιριάζει. Πίνοντας ένα δήθεν καλό κρασί, το οποίο δεν σας αρέσει είναι μια τέτοια ηλίθια πράξη, όπως βλέποντας μια τηλεοπτική εκπομπή που θα σας αφήσει βαρεθεί. Αλλάξτε το κανάλι, να εξερευνήσουν.

Μορφή μου από την αξιολόγηση

Τώρα ας ξεχάσουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απλά να αναλύσει το κρασί, ή δεν αξίζει την τιμή του. Για να κάνετε τυφλή εκτίμηση μου, βάλτε το Toro Loco με άλλα tempranillo οινοποιήσιμων σταφυλιών, με τιμές πάνω από αυτόν, μέχρι 60.00.

Ο αγώνας ήταν την Τετάρτη με τους φίλους Rodrigo Mazzei (blog Wine and Travel) και Gustavo Bumachar oenophile. Τοποθετήσαμε δύο κρασιά στη μονομαχία, στην οποία μεμονωμένα επιδόθηκε από το γυαλί από το άλλο τυφλά σημειώνοντας την ακολουθία. Αξιόπιστες κρασιά ήταν Codice Tempranillo 2008 στην περιοχή των 60 πραγματική και η άλλη ήταν η Sabor Ρεάλ Tempranillo 2008 Young, ένα με "90 πόντους Robert Parker" στην περιοχή των 46.00 στην αγορά Αποτέλεσμα:. Την Toro Loco δεν έκανε άσχημο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, είναι καλύτερη από την πραγματική γεύση κρασί με 90 πόντους RP, και πίσω του Codice. Θα επεκταθεί ακόμη και αυτή την απόδειξη, αποδεικνύοντας με άλλα κρασιά, αλλά σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται.

Η προσωπική μου σημείωμα και περιγραφή:
ST (84)

Στο ποτήρι το κρασί έδειξε μια οπτική μοβ, αρώματα χαμηλής έντασης, αναφορικά με φρέσκα φρούτα (κεράσι και φράουλα). Ο ουρανίσκος έδειξε ελαφρύ σώμα, χαμηλή οξύτητα, μαλακό, στρογγυλό, φρουτώδες και ένα σύντομο τέλος. Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα απλό κρασί, είναι εύκολο να πιει .. ". Κατάλληλο για το εύρος τιμών σας." Για ότι η τιμή θα αγοράσει πάλι.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Χθες το βράδυ είχαμε την 3η συνάντηση της αδελφότητας Living ζωή. Η επιλέξει προηγουμένως το θέμα ήταν η Ισπανία, η οποία δοκίμασε τυφλά. Όπως πάντα μιλώ εδώ, τυφλά τα πάντα γίνεται σαφέστερη.

Ένα από τα αγαπημένα εκτροπές των γευσιγνώστες είναι η τυφλή δοκιμή. Προτού να σκεφτείτε σε σκοτεινά δωμάτια, με δεμένα μάτια γευσιγνώστες, ή άλλες μορφές μαζοχισμού σύντομα θα εξηγώντας ότι οι δοκιμαστές δεν είναι τυφλή (lol), οι φιάλες είναι. Ή, τέλος πάντων μπουκάλια έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, (που απεικονίζεται ανωτέρω).

Σε μια τυφλή δοκιμή, ο οποίος παρευρίσκεται δεν ξέρεις τι γεύση. Η θεωρία πίσω από αυτή την άσκηση είναι ότι το να γνωρίζει την ταυτότητα των οίνων μπορούν να κάνουν οι δοκιμαστές προτιμούν ή σε αντίθεση με ένα κρασί από τη φήμη του (όνομα, τιμή, σημειώστε ...) και όχι τι πραγματικά αισθάνεται το κύπελλο. Μερικές φορές, εξαιρετικά εξειδικευμένο γευσιγνώστες κάνει τυφλή γευσιγνωσία κρασιού και προσπαθούν να τους εντοπίσουν, βελτιώνοντας έτσι την αισθητηριακή γνώση τους.

Αν δεν γνωρίζετε αρκετά για το κρασί να αμφισβητηθεί από τις ετικέτες, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για να εκτελέσετε αυτή την δοκιμασία. Ωστόσο, υπάρχει κάτι στην τυφλή δοκιμή που πραγματικά βοηθά να εστιάσει τη συγκέντρωσή σας σε ό, τι αποδεικνύεται? και είναι πάντα μια καλή πρακτική. Πρακτική είναι θα έχουν μεγάλες εκπλήξεις!

Η Ισπανία είναι μια ορεινή, ζεστό και ξηρό χώρα, με περισσότερη γη στους αμπελώνες από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο. Αυτή είναι η τρίτη σε παραγωγή παγκόσμιας παραγωγής οίνου μετά τη Γαλλία και την Ιταλία.

Το ισπανικό κρασί ξύπνησε μια μακρά λανθάνουσα περίοδο με απόδοση κάτω του μέσου όρου. Επί του παρόντος, η Ισπανία είναι μια πιο ζωντανή χώρα όσον αφορά το κρασί, με μια μεγάλη τιμή σχέση ποιότητας x. Για δεκαετίες, μόνο την πιο διάσημη περιοχή της Ισπανίας για τους ερυθρούς οίνους της Rioja, και η κλασική περιοχή του ενισχυμένου οίνου, Jerez, ξεχώρισε μεταξύ των διεθνών εκλεκτά κρασιά.

Επί του παρόντος, πολλές άλλες περιοχές παραγωγής κρασιού, παραγωγή κρασιών είναι πραγματικά ποιότητα, μερικές ακόμη έκπληξη.

Οι νόμοι για τα κρασιά της Ισπανίας έχουν μια κατηγορία ΟΠΠΚΠ σε δύο επίπεδα: Ονομασία Προέλευσης (DO), μια υψηλότερη κατάταξη (DOC), που δημιουργήθηκε το 1991 μέχρι σήμερα, Rioja και Priorat είναι οι μόνες περιοχές με επίπεδο DOC (επίσης γνωστή ως DOCa). Κρασιά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ως μέρος της κατηγορίας DO του επιτραπέζιου οίνου που ονομάζεται Vino de Tierra (ισοδύναμο με το Vins de Pays της Γαλλίας).

Χοιρινό φιλέτο

Το βράδυ είχαμε εισβολείς 2, Las Brujas Sauvignon Blanc από την Ουρουγουάη και τη Καλά Rye Passito di Παντελερία ένα, εγώ θα σχολιάσω για μια θέση στο μέλλον.

Στην πρόταση της συνεδρίασης, κάναμε μια μικρή περιοδεία της Ισπανίας: Ribera del Duero, Rioja και Priorat τυφλά.

1 - Πρώτος Gran Reserva 2004 - Ισπανία - Ribera Del Duero - 100% Tempranillo - 14% - Χερσόνησος - 400,00 - ST (87)

 • Διάσημο για υψηλής ποιότητας κόκκινα κρασιά της, η περιοχή του Ribera del Duero βοήθησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου από ισπανικά κρασιά.
 • Visual μωβ, ελαφρά συννεφιά με αιωρούμενα σωματίδια. Μύτη έδειξε ώριμα μαύρα φρούτα, υπαινιγμό του βαρύ ξύλο, με καλό αρωματικό επιμονή. Ουρανίσκο με καλή οξύτητα, υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, ευγενικές τανίνες, μια μικρή πικρία στο τέλος στόμα, που ενοχλεί. Βελτιωθεί σημαντικά με την τροφή. Ένα κρασί που δεν δικαιολογεί την τιμή του. Σε αντίθεση με την εποχή του 2001, το οποίο έχω περιγράψει εδώ .

2 - Vallobera Reserve 1997 - Ισπανία - Λα Ριόχα - 100% Tempranilo - Κανένας εισαγωγέας στην Βραζιλία - $ 30 - ST (91+)

 • Rioja βρίσκεται στο βόρειο-κεντρική Ισπανία, τη μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής στη χώρα (πίσω από Ribera del Duero και Priorat). Παρουσιάζει οίνων με διαφορετικά πρόσωπα, ανάλογα με το πόσο καιρό θα είναι ηλικίας πριν φύγουν από το οινοποιείο. Είμαι οπαδός του παραδοσιακού στυλ, όπως δειγματοληψία παρακάτω, στηρίζεται σε μεγάλο δρύινα βαρέλια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Visual γρανάτης, διαυγές και λαμπερό. Στη μύτη παρουσιάζονται παραδοσιακές νότες ξηρών καρπών, άγγιγμα του συντρόφου τσάι, πίσσα. Ουρανίσκο έδειξε ισορροπία μεταξύ τανίνες, αλκοόλ και οξύτητα, ευγενικές τανίνες και ωραία με μεγάλη γευστική εμμονή. Έτοιμος να δοκιμάσει, και με καλή προοπτική για το μέλλον της γήρανσης. Ήταν το καλύτερο κρασί του πάνελ κατά τη γνώμη μου.

3 - Ψαλμοί 2007 - Ισπανία - Priory - Grenache, Syrah και Cabernet Sauvignon Cariñena - 14,5% - Devinum - 175.00 - ST (90)

 • Priorat είναι μία από τις νέες περιφέρειες της Ισπανίας, θεωρείται βέλτιστη για τους ερυθρούς οίνους, βρίσκεται βόρεια της πόλης της Tarragona, βορειοανατολική Ισπανία.
 • Visual μωβ, υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (πυκνό και μακρύ δάκρυα). Η μύτη έχει αρώματα από κόκκινα φρούτα ζελέ, καφέ, βανίλια και ελαφρά τοστ. Ουρανίσκο έδειξε καλό σώμα, μαλακές ταννίνες, μαλακό στρογγυλό στόμα. Long γευστική εμμονή. Αλκοόλ κυριάρχησαν πάνω οξύτητα, δίνει την αίσθηση ότι είναι γλυκό.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Μετά από πρόσκληση του φίλου μου Roberto νεώτερος, αργά την Τετάρτη, 25, παρακολουθούσε μια γεύση από ισπανικά κρασιά Εισαγωγέας B-Cube σε ENOTRIA, στην οποία ο ίδιος είναι εδώ στο Άγιο Πνεύμα. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση της Ισπανίας, όπου θα μπορούσαν να συναντηθούν από 7 διαφορετικές περιοχές κρασιού: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja και Somontano, ένα πραγματικό μάθημα για την προσωπικότητα της κάθε περιοχής. Στο παραπάνω βίντεο ο εμπορικός διευθυντής της εισαγωγής Valeria Reel μιλάει λίγο σχετικά με τον εισαγωγέα και τα κρασιά που δοκιμάστηκαν.

Η Ισπανία είναι μια ορεινή, ζεστό και ξηρό χώρα, με περισσότερη γη στους αμπελώνες από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο. Αυτή είναι η τρίτη σε παραγωγή παγκόσμιας παραγωγής οίνου μετά τη Γαλλία και την Ιταλία.

Το ισπανικό κρασί ξύπνησε μια μακρά λανθάνουσα περίοδο με απόδοση κάτω του μέσου όρου. Επί του παρόντος, η Ισπανία είναι μια πιο ζωντανή χώρα όσον αφορά το κρασί, με μια μεγάλη τιμή σχέση ποιότητας x. Για δεκαετίες, μόνο την πιο διάσημη περιοχή της Ισπανίας για τους ερυθρούς οίνους της Rioja, και η κλασική περιοχή του ενισχυμένου οίνου, Jerez, ξεχώρισε μεταξύ των διεθνών εκλεκτά κρασιά.

Επί του παρόντος, πολλές άλλες αμπελουργικές περιοχές, όπως αυτές που αναφέρονται στην ανωτέρω δοκιμάζοντας κρασιά που παράγουν πραγματικά την ποιότητα, ακόμη και κάποια έκπληξη.

Al νόμους κρασιά από την Ισπανία έχουν μια κατηγορία ΟΠΠΚΠ σε δύο επίπεδα: Ονομασία Προέλευσης (DO), μια υψηλότερη κατάταξη (DOC), που δημιουργήθηκε το 1991 μέχρι σήμερα, Rioja και Priorat είναι οι μόνες περιοχές με επίπεδο DOC (επίσης γνωστή όπως DOCa). Κρασιά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ως μέρος της κατηγορίας DO του επιτραπέζιου οίνου που ονομάζεται Vino de Tierra (ισοδύναμο με το Vins de Pays της Γαλλίας).

Κατά τη γνώμη μου, το highlight της βραδιάς ήταν η Cava Masters 1312 (ημερομηνία από την έναρξη των δραστηριοτήτων του) - Penedès - 12% - Xarel αυτό? Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava είναι ο επίσημος όρος για την παραδοσιακή μέθοδο αφρώδης οίνος, που παράγεται κυρίως στις Penedès, αν και υπάρχουν λίγοι παραγωγοί στην υπόλοιπη Ισπανία.

Visual μέτριας έντασης άχυρο κίτρινο, λεπτό, επίμονες και μεγάλες, καθαρές και φωτεινές perlage. Έντονα αρώματα, νότες μοιάζει με μια φρυγανιά σαμπάνιας, τσουρέκι, το βούτυρο, τους ξηρούς καρπούς (φουντούκια και αμύγδαλα), και ένα άγγιγμα από φρέσκα φρούτα και ένα ελαφρώς μεταλλικό φόντο. Palate εκτελούνται ξηρό, καλό σώμα, καλή οξύτητα και μεγάλη φρεσκάδα. Κρεμώδη υφή, επίμονη, μακρύ τελείωμα με μια μαλακή υφή και τα αρώματα των φρυγανισμένο ψωμί, λευκό καρπούς, και.

Ακολούθησαν πάνω από 10 κρασιά σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος, εκτός κατά τη γνώμη μου, το πρώτο λευκό (SB) που ήταν αρωματισμένο με "γάτα κατούρημα" ισχυρή, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) € 76.00 (Penin Guide 2011: 91 και Χρυσό Μετάλλιο - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Σύμφωνα με λευκό: LAUS ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ CHARDONNAY "Somontano" 13,5% ST (90) £ 89,00. Πρώτα αυξήθηκε: Inurrieta Mediodia Garnacha? Merlot "Navarra" (14%) ST (88) R $ 76,00 - Σύμφωνα αυξήθηκε :. LAUS ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ MERLOT (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 Πρώτη κόκκινο : LAUS OAK Merlot? Cabernet Sauvignon? Tempranillo Somontano 13,8% ST (86) £ 89,00. Σύμφωνα με το Κόκκινο: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%) ST (86) R $ 59,00.

Τρίτο κόκκινο: Tempranillo DARDANELOS 04 μήνες σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια (13,8) ST (89) £ 89.00 - Το μπουκάλι είναι πολύ όμορφο, μοντέρνο σχεδιασμό. Κόκκινο Δωμάτιο: Inurrieta SUR "Garnacha? Syrah? Graciano "(06 μήνες σε δρύινα αμερικανικά βαρέλια) (14,5%) ST (89) R $ 76,00. Πέμπτο κόκκινο: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια American (13%) ST (88) R $ 76,00. Το έκτο και τελευταίο κρασί: CARODORUM της "Tinta de Toro» (10 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια) (15%) ST (92+) R $ 129,00, γεμάτο κρεμώδες, για εκείνους που τους αρέσει το στυλ, είναι μια vinhaço!

Τα κρασιά που θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον ENOTRIA Avenue Rio Branco, 1383, Vitória - ES, 29055-643

Τηλέφωνο: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Το κατάστημα κρασί ENOTRIA, που βρίσκεται στην Praia do Canto σε Vitória-ES, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο "στυλ" το λανσάρισμα του online ισπανική Λευκό ανταρτών. Η καινοτόμος σειρά των λευκών κρασιών γίνεται από Maetierra Castle ανήκει στην ισπανική ομάδα Vintae. Είναι 8 ετικέτες, Albariño, Verdejo, Riesling, Gewürztraminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier και Chardonnay Barica Smee. Τα πάντα, από τα πιο εμβληματικά οινοπαραγωγική περιοχή της Ισπανίας που σίγουρα φέρνει μια μοναδική και επαναστατική με πολλούς τρόπους που φέρνει επιδέξια μεταξύ διαφορετικών τύπων των λευκών σταφυλιών που έχουν ήδη καθοριστεί συλλογή.

Επιπλέον, μπουκάλια τους είναι μια πρόποση για την τέχνη. Η online ισπανική Λευκό ανταρτών έχει ένα μοντέρνο και μοναδικό σχεδιασμό, με ετικέτες από διαφορετικές φιάλες, εμπνευσμένο από την προέλευση και τα χαρακτηριστικά των καλλιεργούμενων σταφυλιών. Οι ετικέτες που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία Moruba Gáfico Designer Studio, ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους στην Ισπανία, με το ισπανικό στούντιο εικόνα Brasmind. Ο παραγωγός Vintae φρόντισε επίσης να συμπεριλάβει στο πλαίσιο ενός φορητού υπολογιστή με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της δημιουργίας αυτών των "λευκών πολεμιστές", καθώς και τα δεδομένα από την καλλιέργεια διαφόρων ποικιλιών και δοκιμάζοντας σημειώσεις.

Για την εναρμόνιση, τίποτα καλύτερο από το παραδοσιακό ισπανικό πιάτο, αρχικά από την Βαλένθια, παέγια. Ο διάσημος σεφ Enrique Vega (που απεικονίζεται ανωτέρω) έχει ετοιμάσει μια θάλασσα θαλασσινά, το τέλειο καρύκευμα. Ήταν μια πραγματική ενσωμάτωση, δίνοντας ένα ίχνος της πολιτιστικής ενότητας ανάμεσα σε ισπανικά λευκά κρασιά και τυπική κουζίνα τους.

Τα αγόρια αφίσα της γραμμής: Simey Santos, Manu Brandao, Helio Massoni και Gilson Pimentel Muniz

Πήρα αυτό το κουαρτέτο μέχρι τις δύο το πρωί, μιλώντας για το θέμα το κρασί στην πολυπλοκότητά τους. Αυτή η συνομιλία διάφορες ιδέες των θεμάτων για το blog, πιστεύω ότι θα δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών προέκυψε.

Τα κρασιά με το ποτήρι:

Ισπανικά White ανταρτών Albariño - Valles de Sadacia - Espannha - 12,8%-R $ 79.00 - ST (86)

Albariño είναι η πρώτη που παράγεται εντός των γεωγραφικών ορίων της αυτόνομης κοινότητας της La Rioja. Το κύπελλο έδειξε ήπια φρουτώδεις νότες και μια μέτρια οξύτητα, φρουτώδη επίγευση και μεσαίες επιμονή.

Ισπανικά White ανταρτών Verdejo - Valles de Sadacia - Espannha - 12% - £ 79.00 - ST (86)

Θεωρείται ότι αυτή η ποικιλία είναι ιθαγενή στην Rueda Ονομασίας Προέλευσης. Αρκετά σκληρή, ανθεκτική, με ένα παχύ δέρμα και ισχυρή, λιγότερο ευαίσθητη από ό, τι άλλες λευκές ποικιλίες για διάφορες ασθένειες ξηρασίας. Το αποτέλεσμα στο έδαφος Rioja κρασί είναι φρέσκα, γευστικά και πιο γλυκιά.

Ισπανικά Λευκό ανταρτών Sauvignon Blanc - Valles de Sadacia - Espannha - 11,8 - £ 89.00 - ST (85)

Είναι μια πολύπλοκη ποικιλία στην άποψη του κρασιού και της οινοποιίας. Η βιβλιογραφία αναφέρει ότι η προσαρμογή στις συνθήκες που επικρατούν στη La Rioja υπήρξε πολύ επιτυχής και οδήγησε σε ένα λεπτό, αρωματικό και φρέσκο ​​κρασί. Ωστόσο, το γυαλί δεν χαροποίησε την πλειοψηφία που αναμένεται μια τυπικότητα των Χιλιανών. Κατά τη γνώμη μου, έδειξε μια μοναδική προσωπικότητα, αμαρτάνει σε φρεσκάδα και μικρής υπολειμματικής διάρκειας.

Ισπανικά White ανταρτών Riesling - Valles de Sadacia - Espannha - 12,1% - R $ 99.00 - ST (87)

Αυτή η ποικιλία είχε μια επιτυχημένη προσαρμογή στην περιοχή. Έδειξε λεπτή και κομψή αρώματα, με την απουσία της παραδοσιακής βαζελίνη. Μέτρια οξύτητα και καλή δομή.

Ισπανικά White ανταρτών Gewürztraminer - Valles de Sadacia - Espannha - 12,2% - R $ 99.00 - ST (88)

Αυτή η ποικιλία είναι η μητρική και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για λευκά κρασιά της Αλσατίας (Γαλλία) και σε ορισμένες περιοχές της Γερμανίας. Το αποτέλεσμα στο κύπελλο με την τυπικότητα της La Rioja είναι ένα κρασί με καλή οξύτητα, γλυκύτητα, που περιλαμβάνει νότες μελιού, εσπεριδοειδών, αρκετά ενδιαφέρουσες πινελιές.

Ισπανικά White ανταρτών Chardonnay - Valles de Sadacia - Espannha - 12,1 - £ 89.00 - ST (87)

A variedade Chardonnay nunca antes tinha sido trabalhada nos limites geográficos da Comunidade Autónoma de La Rioja. É uma das variedades com maior capacidade de adaptação. Solos com baixa fertilidade e alta salinidade, juntamente com clima frio e úmido. Na taça mostrou um vinho redondo, com destaque na fruta e notas de mel.

Spanish White Guerrilla Chardonnay barrica – Valles de Sadacia – Espannha – 6 meses em barrica – 13% – R$ 99,00 – ST (87)

Leve tostado com fruta madura típica da variedade Chardonnay, bom corpo, perfeito para desfrutar com a massa ou o molho de peixe.

Spanish White Guerrilla Viogner barrica – Valles de Sadacia – Espannha – 6 meses em barrica – Viogner -13% – R$ 129,00 – ST (91)

Elaborado a partir de uvas colhidas com um elevado nível de maturidade para suportar o envelhecimento barril, este vinho se apresentou gordo, com boca elegante, um perfeito equilíbrio entre aromas florais e especiarias tostadas do barril. O melhor absoluto da noite!

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

A loja virtual de vinhos wine.com.br, acaba de divulgar o preço no Brasil do Toro Loco Tempranillo 2011 , vinho espanhol que causou espanto no mundo do vinho, por ser eleito um dos melhores vinhos do mundo e custar 3,59 libras (cerca de R$ 11,50). Através de sua página do Facebook, divulgou que o vinho será vendido no Brasil pelo preço de R$ 25,00 . Para reservar .

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Depois de causar muita discussão no mundo do vinho, por ser eleito um dos melhores vinhos do mundo e custar 3,59 libras (cerca de R$ 11,50 ), o Toro Loco Tempranillo 2011 , já tem um importador. A wine.com.br anunciou oficialmente através de seu diretor, Anselmo Endlich , em sua página do Facebook, que a empresa acabou de iniciar o processo de importação do vinho para o Brasil . Será vendido no Brasil pelo preço de R$ 25,00 . Para reserva r [email protected]

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

O site Terra, em sua área de culinária divulgou uma notícia hoje, dando conta que um grupo de especialistas na competição Internacional de Vinhos e Destilados elegeu um vinho, o Toro Loco Tempranillo 2011 , vendido em um supermercado popular do Reino Unido por apenas 3,59 libras (cerca de R$ 11,50) como um dos melhores do mundo. Segundo a imprensa britânica, nos chamados 'testes cegos' o vinho superou outras que custam até dez vezes o valor.

Até ai tudo bem, sabemos que um vinho mais barato pode superar vinhos mais caros, até porque está mais pronto para o consumo, agradando mais. Agora quem escreveu esta notícia esqueceu-se de calcular os impostos de importação para o Brasil . Dependendo de quem importar e a forma de comercialização este vinho ficaria aqui entre 40 e 70 reais.

É produzido na região de Utiel-Requena, na província espanhola de Valencia.

A wine.com.br anunciou oficialmente através de seu diretor, Anselmo Endlich , em sua página do Facebook, que a empresa acabou de iniciar o processo de importação do vinho para o Brasil . Será vendido pelo preço de R$ 25,00 . Para reserva r [email protected] .

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook