søgemaskineoptimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

Arkiv for 'Spanien' Category

Vin - tekstkolonne oprindeligt udkom i Living Life | C2 + Pleasure & Co | The Journal Gazette

Normalt når jeg tænker på en spansk vin, snart kommer til lederen af ​​Rioja-regionen. Måske historien om gode overraskelser i skålen. Navnet stammer fra floden Oja, lille biflod til store flod Ebro, der løber gennem det nordøstlige Spanien. Rioja vine er for det meste lavet med Tempranillo drue, med oprindelse i det pågældende land. Det producerer dybe farver, rige smag, og med et stort potentiale for aldrende vine. Yderst kompleks, med tiden udvikle en karakter, der ligner læder.

Du kan tjekke etiketten navnet på visse underområder: Rioja Baja, og Rioja Alavesa Rioja Alta. Hver har en lidt anderledes klima og topografi. Rioja Alta, i nordøst, producerer kraftfulde og mere strukturerede vine, der har brug for mere tid til at nå toppen. Når moden, de er de bedste og mest delikate i regionen. Rioja Alavesa, også i nordøst, tegner sig for den mindre område Rioja, og producerer mere frugtig og fyldig vin. Allerede Rioja Baja er i sydøst, hvor jorden ikke hjælper, bliver de mest almindelige vine, hovedsagelig er baseret på druen Garnacha (Grenache).

Allerede regionen Ribera del Duero, som huser de store vingårde i landet, som også stammer i forhold til de vidunderlige vine fra Rioja. Navnet kommer fra Ribera del Duero-floden Duero, hvilket gør den berømte Douro i Porto Portugal at følge mod vest. Klimaet i denne dal er meget tørt med meget varme dage og meget kolde nætter i løbet af sommeren, og meget intense vintre. I denne tilstand surhedsgrad drue Tempranillo, med fint rødt navn der stiger. Resultatet er vine med stor intensitet, struktur og silkeblød tekstur.

Hvordan vælger en spansk vin

I almindelighed er den spanske vin er defineret af alder. Derfor bør de vilkår på etiketten; Unge eller Roble; Crianza, Reserva og Gran Reserva; refererer til den tid, de modne vine i egetræsfade, og derefter flaskerne inden de bliver solgt.

Vine er mærket som "unge eller Roble" har ringe eller ingen eg aldring. Vine er for elskere af frugtig og frisk stil. Allerede de "Crianzas", som tilbragte et år i fad og en anden i flasken, tilbyder god kompleksitet, de fleste er stadig domineret af frugtagtig karakter. De "Reserver" Udbudte antydninger af vanille, krydderier, læder, fordi endnu et år, de tilbragte i egetræ. Og endelig de Gran Reservationer ", som er den" bedste ". Kun fremstilles i store årgange, tilbringer mindst to år i tønde og tre mere i flasken, før de markedsføres.

Var disse vine, navnlig dem Rioja (Bodega Bagordi- ) og Ribera (Bodega Lambuena- ), er de vigtigste aktører, der sat i ny fase slurke af Spanien, i en nylig smagning arrangeret af importøren Radar Aroeira Restaurant Bistro & lageret.

En gruppe af bedømmere: Fernando Rabelo (Importør radar), Thiago Valentine (GB5), Marcelo Vasconcellos (Aroeira), spansk sommelier Deborah Sanchez (Soeta Restaurant), Frederico Cassaro (Radar - Sales), Vicente (direktør radar) og André Costa Leal (GB5).

Nedenfor er en oversigt over de vigtigste:

Amt Palacios rød 2009 - Ribera del Duero - 85 £ - import Radar (27-3213-3131)

 • Vin af Bodega Lambuena indgang, uden at passere gennem træ; præsenterer smuk aroma, frisk med noter af violet, modne sorte og røde frugter. God krop, intens og med god vedholdenhed på ganen.

Lambuena Roble 2011 - Ribera del Duero - kr 112 - Radar importør (27-3213-3131)

 • Et sammensat sort Tempranillo passerer 70% amerikansk eg og 30% fransk i fire måneder. Velsmagende aroma, Blomster. Rund, "hot", men ikke alkohol.

Lambuena 2010 Crianza - Ribera del Duero - kr 215 - Radar importør (27-3213-3131)

 • En fantastisk rød i et stort øjeblik i dit liv. Kraftfuld, fyldig og elegant. Intens aroma med noter af kokos, kakao og krydderier. I munden, struktureret, elegant og lang, med godt integreret alkohol. At meditere!

Usoa Young Bagordi 2012 - Rioja - 76 £ - import Radar (27-3213-3131)

 • Udarbejdet i overensstemmelse med, miljøvenlige, biodynamisk koncept viste med stor aroma, åbne fra begyndelsen, med noter af sorte og røde frugter og krydderier som nelliker. Let og elegant smag.

Usoa af Bagordi 2009 Crianza - Rioja - kr 140 - importere Radar (27-3213-3131)

 • Også udarbejdet under biodynamisk koncept viste en attraktiv duft af rosiner, vanilje og krydderier. Smag: Rund, søde tanniner med god frugt og flot afslutning.

Bagordi 2008 Crianza - Rioja - kr 117 - importere Radar (27-3213-3131)

 • Blød, rund og med god vedholdenhed. Lavet den traditionelle måde med trin 12 måneder barriques i 12 + flaske. Kraftfuld og balanceret.

Bagordi Reserva 2005 - Rioja - kr 190 - importere Radar (27-3213-3131)

 • Trods i 2005 ni års liv, viste sig at være meget nyt. Aroma noget med mælk og vanille. Fyldig, kraftfuld og blød. Velsmagende drik, men det vil udvikle sig meget i løbet af det næste årti. For oenophiles der er ikke travlt!

Bagordi Gran Reserva 2001 - Rioja - £ 440 - importere Radar (27-3213-3131)

 • Meget fin og kompleks med noter af frugt, ristet kaffe, Cigar, med blomster minder, der var skiftevis som udviklede sig i skålen. På ganen velsmagende, elegant og afbalanceret, bekræfter noter af næsen. Behov 1 time karaffel at vise, at kom.

I den mytiske by Haro, hovedstaden i Rioja Alta, hvor måske den mest ekstraordinære sammentræf der kommer godhed og sværhedsgraden af det milde klima i jorden, hvor Bodegas López de Heredia, den ældste af Haro og en af de første tre af La Rioja.

Den strategiske placering af sine vinmarker, den ekstraordinære kvalitet af afgrøder og anvendes sorter, dens komplement i en usædvanlig vinkælder, hvis oprettelsen proces blev gennemført langsomt og med stor hengivenhed.

Når du indtaster labyrint af kældre, bygget med solide blokke, som er på klippen, den imponerende styrke og storhed, så det blev kaldt "katedralen Vin".

Fra den opnåede viden i deres forhold til de franske handlende i Haro beboere og støtte deres forretningsmæssige og regnskabsmæssige undersøgelser under sit ophold i Bayonne, Don Rafael López de Heredia y Landeta begyndte processen med vinfremstilling.

D. Rafael besluttede at designe og bygge et underjordisk område, hvor at gemme tønder og begynder skabelsen af ​​sine vine. Udvælgelse og kærlighed. Er to ord, der blev Bibelen på deres vine.

Processen med vinfremstilling er blevet en familie tradition, der er gået fra generation til generation, er en mystisk til stede i det daglige arbejde, forankret i traditionen med en dyb overbevisning i de værdier og metoder, der er vedtaget frem til i dag.

Kilde til ovenstående oplysninger: National Spiritus

Personlig Bedømmelse: GRAN VINA bosconia røde bog 1994 - ST (94) - Tempranillo (80%), Garnacho (15%), Graciano Mazuelo y - 10 år i tønder og er aftappet uden filtrering

 • Visuel brunlig uden bundfald, smukt udviklede glorie (orange). Typiske aroma af god intensitet, antydninger af kød, gammelt træ er forbundet med kogte og krydret frugt. Ganen viste blød, med en frugtagtig karakter, bekræfter næse, runde, god syre og en lang eftersmag. Evolved meget godt. Anbefal dekantering. Værdig til at blive delt. Tak Dr. Julio Portugal.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Udarbejdet af Bodega Ntra.Sra. del Rosario i Castilla-La Mancha, en region med en tradition i vinfremstilling i Spanien, Canforrales Classico 2010 er en rødvin fremstillet af 100% Tempranillo drue, gode og billige. Ikke går igennem træ, gæres i rustfri, der passerer gennem mikro-iltning proces. Denne teknik indebærer indsprøjtning små beløb og kontrolleret ilt under eller efter gæringen, som efterligner de røde vine i alderen i tønde modtager, når de modnes træet, og dermed bidrager til at udvikle blødere tanniner og en mere stabil farve uden enhver brug af egetræ.

La Mancha er en ideel drue voksende område, hvilket resulterer i et lille hektarudbytte. Hertil kommer, at sundheden for deres vinstokke er ekstraordinær på grund af lange solskinstimer, de modtager på deres brede modningscyklus.

Alsidigheden af ​​hans jord giver dig mulighed for at vise en lang række af druer fra hele verden uden problemer, supplerer indfødte drue Airen og Tempranillo, hvis kvalitet har tilladt salg vokse støt i de seneste år.

For hvem kender ikke, La Mancha er den største vin region i verden, med omkring 450.000 hektar vinmarker inden for sit område af produktionen, hvoraf omkring 165 000 er i stand til at producere vine med "oprindelsesbetegnelse".

Personlig Bedømmelse: ST (88) - Spanien - 100% Tempranillo - Ville du Vin - 49.00 R $

Tinto unge træ gratis, velsmagende, præget af intens frugt (hindbær, solbær). Frisk ganen med en fløjlsagtig konsistens. En rund vin, der drikker nemt.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Nå venner, som lovet i dag er dagen for at bogføre min mening samtidigt med andre blogs om vin Toro Loco Tempranillo 2011 Dag blev døbt som TOROLOCODAY, hvor vi bruger #torolocoday hashtagTwitter for nem søgning af læsere. Hvis du har din mening og har ingen blog, åbenbart på twitter hjælp hashtag.

Før at udtrykke min mening om vin i koppen ville gøre nogle overvejelser.

Det første punkt, hvor finder jeg vigtigt, og jeg har ikke set nogen kommentere, er, at jeg blev advaret af en af International Wine & Spirits Competition, der stammer denne medieafspiller websted og fundet, at TORO LOCO fik sølvmedalje blandt andet 969, det er rigtigt mine venner, var 969 vine, der fik denne pris sammen, ikke i isolation. Kan give, her .

Medierne

Den "forme" som nyheden brød, der giver megen vægt, siger, det er en af ​​verdens fineste vine til 3,59 €, genereret enorm forventning, hvilket gør selv erfarne oenophiles pirassem det store hoved, glemmer, at en vin 25 reelle, kan ikke og vil aldrig have stor kvalitet (kompleksitet) i skålen. Markedsføringen var borgmester, er spørgsmålet, om nyheden blev plantet eller var mangel på viden om, hvem afsløres. På den anden side tror jeg Vin, det selskab, der sælger denne vin var ærlig at sælge til denne pris, og let at sælge det samme beløb for det dobbelte af værdien.

Hvad er en god vin?

En god vin er frem for alt en vin, som du kan lide nok til at drikke, fordi hovedformålet med vin er at bringe glæde til den person, der drikker det. Efter, at kvaliteten af ​​en vin afhænger af, hvordan han ser et sæt standarder for ydeevne, der er aftalt og fastlagt af uddannede specialister. Disse standarder involverer begreber som: balance, vedholdenhed, dybde, kompleksitet og troskab til sin typeegenskaber. Men ingen af disse begreber er objektivt målbare.

Hvad er en dårlig vin?

Det er temmelig underligt, at de fleste retten erklære, at en vin er "godt", fordi du kan lide det, ikke bære med det ret til at sige, at en vin er "dårlig", bare fordi du ikke "lide" det. Dette spørgsmål gør sin egen regel, de fleste ikke ønsker at tvinge andre til at leve efter dem.

Sandheden er, at der i øjeblikket er meget få dårlige vine i verden sammenlignet med, hvad der var for 20 år siden. Og mange af de vine, vi kunne kalde dårlige er faktisk bare dårlige flasker, der var dårligt behandlet og gjort vinen placeret dem ender forkælet.

Smag er personlig

Hvis du finder en dårlig vin eller en flaske, eller endda en vin, der anses for god, men som du ikke kan lide, gå videre til en anden, der passer dig. Drikke en angiveligt stor vin, som du ikke kan lide er sådan en dum handling, såsom at se et tv-show, der vil forlade dig kede sig. Skift kanal, udforske.

Min form for vurdering

Lad os nu glemme medierne og blot analysere vin eller ikke værd sin pris. For at gøre min blinde vurdering, satte Toro Loco med anden vin drue Tempranillo, med værdier over ham, indtil 60,00.

Løbet var onsdag med venner Rodrigo Mazzei (blog Vin og Travel) og Gustavo Bumachar oenophile. Vi placerede to vine til duel hvor den individuelle blev serveret af glas fra den anden blindt bemærke sekvensen. Forbundne vine var Codice Tempranillo 2008 i intervallet 60 reelle og den anden var Sabor Fast Tempranillo 2008 Young, den ene med "90 points Robert Parker" i intervallet 46.00 på markedet Resultat:. Toro Loco gjorde ikke grim, andenplads, bliver bedre end den ægte smag vin med 90 point RP, og bag Codice. Ville endda udvide dette bevis, som beviser med andre vine, men jeg troede, at jeg ikke har brug for.

Min personlige bemærkning og beskrivelse:
ST (84)

I glas vin viste en visuel lilla, aroma af lav intensitet, med henvisning til frisk frugt (kirsebær og jordbær). Ganen viste lys krop, lavt syreindhold, blød, rund, frugtagtig og en korte ende. Kort sagt, det er en simpel vin, let at drikke .. ". Egnet til din prisklasse." For denne pris vil købe igen.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

I går aftes havde vi det 3. møde i broderskab Living Life. Den tidligere valgte tema var Spanien, der blev smagt blindt. Som altid taler jeg her, bliver blindt alting klarere.

Et af de foretrukne omlægning af vin smagsdommere er blindsmagning. Før du tænker i mørke rum med bind for øjnene smagsdommere, eller andre former for masochisme vil snart forklare, at smagerne er ikke blinde (lol), flaskerne er. Eller alligevel flasker har deres ansigter dækket, (billedet ovenfor).

I en blindsmagning, som deltager ikke ved, hvad du smagning. Teorien bag denne øvelse er, at kende identiteten af ​​de vine kan gøre smagerne foretrækker eller i modsætning til en vin ved dens omdømme (navn, pris, note ...) og ikke, hvad der virkelig føler koppen. Nogle gange, ekstremt dygtige smagere gøre blinde smagsprøver af vin og forsøge at identificere dem, og dermed forbedre deres sensoriske viden.

Hvis du ikke ved nok om vin til at blive afhørt af etiketterne, er der ikke meget grund til at udføre denne test. Men der er noget i blindsmagning, der virkelig hjælper med at fokusere din koncentration om, hvad der er at bevise; og det er altid en god praksis. Praksis er, vil have store overraskelser!

Spanien er et bjergrigt, varmt og tørt land, med mere jord til vinmarker end nogen anden nation i verden. Hun er den tredje i verdens produktion vinproduktion efter Frankrig og Italien.

Den spanske vin vækket en lang hvileperiode med under gennemsnittet. I øjeblikket Spanien er et mere levende land i form af vin, med en stor kvalitet prisforhold x. I årtier, kun den mest berømte region i Spanien for sine rødvine, Rioja, og det klassiske område af vin tilsat alkohol, Jerez, stod ud blandt de internationale fine vine.

I øjeblikket er mange andre vinregioner, producerer vine virkelig kvalitet, nogle endda overraskende.

Lovene om vine fra Spanien har en kvbd kategori på to niveauer: oprindelsesbetegnelse (DO), en højere placering (DOC), der blev oprettet i 1991 indtil videre, Rioja og Priorat er de eneste regioner med DOC-niveau (også kendt som Doca). Vine, der ikke kan betegnes som en del af DO kategori bordvin kaldes Vino de Tierra (svarende til Vins de Pays i Frankrig).

Svinemørbrad

Natten havde vi ubudne gæster 2, Las Brujas Sauvignon Blanc fra Uruguay og Rye Tja, en Passito di Pantelleria, som jeg vil kommentere på et indlæg i fremtiden.

I forslaget af mødet, gjorde vi en lille rundtur i Spanien: Ribera del Duero, Rioja og Priorat blindt.

1 - Protos Gran Reserva 2004 - Spanien - Ribera Del Duero - 100% Tempranillo - 14% - halvøen - 400.00 - ST (87)

 • Berømt for sin høje kvalitet rødvine, regionen Ribera del Duero hjalp gnist interesse i verden af ​​spanske vine.
 • Visuel lilla, let overskyet med suspenderede partikler. Næse viste moden sort frugt, strejf af tunge træ, med god aromatisk vedholdenhed. Ganen med god syre, højt indhold af alkohol, fine tanniner, en let bitterhed i munden ende, der generer. Stærkt forbedret med fødevarer. En vin, der ikke retfærdiggøre sin pris. I modsætning til sæsonen 2001, som jeg beskriver her .

2 - Vallobera Reserve 1997 - Spanien - Rioja - 100% Tempranilo - Ingen importør i Brasilien - 30 $ - ST (91+)

 • Rioja ligger i nord-centrale Spanien, den største producerende region i landet (bag Ribera del Duero og Priorat). Præsenterer vin med forskellige ansigter, afhængig af, hvor længe de er i alderen, før de forlader vingården. Jeg er en fan af den traditionelle stil, som samplet nedenfor, hvile i store egetræsfade i lange perioder.
 • Visuel granat, klare og lyse. På næsen præsenterede traditionelle noter af tørret frugt, strejf af mate te, tjære. Gane udviste balance mellem tanniner, alkohol og syreindhold, fine tanniner og nice med stor gustatory vedholdenhed. Klar til at blive smagt, og med god udsigt til fremtidig aldring. Det var den bedste vin af panelet i min udtalelse.

3 - Salme 2007 - Spanien - Priory - Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon Cariñena - 14,5% - Devinum - 175.00 - ST (90)

 • Priorat er en af de nye regioner i Spanien, betragtes som optimal for rødvin, er nord for byen Tarragona, nordøstlige Spanien.
 • Visuel lilla, højt indhold af alkohol (tætte og lange tårer). Næsen havde aroma af røde frugter gelé, kaffe, vanilje og let toast. Ganen viste god krop, fine tanniner, blød mund rundt. Lang gustatory vedholdenhed. Alkohol dominerede løbet syreindhold, der giver følelsen af ​​at være sød.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

På opfordring af min ven Roberto Jr., sent onsdag, 25, deltog en smagning af spanske vine Importør B-CubeEnotria, hvor han er her i Helligånden. Det var en meget interessant rundvisning i Spanien, hvor jeg kunne mødes fra 7 forskellige regioner Vin: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja og Somontano, en reel lektion om personlighed hver region. I videoen ovenfor kommerciel direktør for den importerende Valeria Reel taler lidt om importøren og vine smagt.

Spanien er et bjergrigt, varmt og tørt land, med mere jord til vinmarker end nogen anden nation i verden. Hun er den tredje i verdens produktion vinproduktion efter Frankrig og Italien.

Den spanske vin vækket en lang hvileperiode med under gennemsnittet. Øjeblikket Spanien er et mere levende land i form af vin, med en stor kvalitet prisforhold x. I årtier, kun den mest berømte region i Spanien for sine rødvine, Rioja, og det klassiske område af vin tilsat alkohol, Jerez, stod ud blandt de internationale fine vine.

I øjeblikket er mange andre vinregioner, såsom dem nævnt ovenfor i smagning vin producerer virkelig kvalitet, nogle endda overraskende.

Al love vine fra Spanien har en kvbd kategori på to niveauer: oprindelsesbetegnelse (DO), en højere placering (DOC), der blev oprettet i 1991 indtil videre, Rioja og Priorat er de eneste regioner med DOC-niveau (også kendt som Doca). Vine, der ikke kan betegnes som en del af DO kategori bordvin kaldes Vino de Tierra (svarende til Vins de Pays i Frankrig).

Efter min mening var det højdepunktet i aften Cava Masters 1312 (dato for begyndelsen af sine aktiviteter) - Penedès - 12% - Xarel det; Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava er den officielle betegnelse for den traditionelle metode mousserende vin, der produceres primært i Penedès, selv om der er et par producenter i resten af Spanien.

Visuelt medie strå intensitet gul, tynd, vedvarende og store, klare og lyse perlage. Intens aroma, noter ligner en champagne toast, brioche, smør, tørrede frugter (hasselnødder og mandler), og et strejf af frisk frugt og et lidt mineralsk baggrund. Smag udførte tør, god krop, god syre og stor friskhed. Cremet mousse, vedholdende, lang eftersmag med en blød tekstur og aroma af ristet brød, hvide frugter, og.

Efterfulgt over 10 vine generelt meget tilfreds, undtagen i min mening den første hvide (SB), der blev parfumeret med "kat tisse" stærk, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) £ 76.00 (Penin Guide 2011: 91 og Guldmedalje - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Ifølge hvid: LAUS FLOWER chardonnay "Somontano" 13,5% ST (90) £ 89,00. Først steg: Inurrieta Mediodía Garnacha; Merlot "Navarra" (14%) ST (88) R $ 76,00 - Efter rose :. LAUS FLOWER Merlot (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 første røde : LAUS OAK Merlot; Cabernet Sauvignon; Tempranillo Somontano 13,8% ST (86) £ 89,00. Ifølge Rød: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%) ST (86) R $ 59,00.

Tredje rødt: Tempranillo DARDANELOS 04 måneder på nye franske egetræsfade (13,8) ST (89) £ 89,00 - Flasken er meget smuk, moderne design. Røde værelse: Inurrieta SUR "Garnacha; Syrah; Graciano "(06 måneder i amerikansk egetræsfade) (14,5%) ST (89) R $ 76,00. Femte rødt: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 måneder i amerikanske egetræsfade (13%) ST (88) R $ 76,00. Den sjette og sidste vin: CARODORUM dets "Tinta de Toro" (10 måneder på franske egetræsfade) (15%) ST (92+) R $ 129,00, fyldig cremet, for dem, der gerne den stil, er en vinhaço!

Vinene vil være til rådighed i fremtiden Enotria Avenue Rio Branco, 1383 Vitória - ES, 29055-643

Telefon: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Vin Shoppen Enotria, der ligger i Praia do Canto i Vitoria-ES, der blev afholdt i går aftes i "stil" lanceringen af online spansk Hvide Guerilla. Den innovative linje af hvidvin lavet af Maetierra Slot tilhører den spanske koncern Vintae. Er 8 etiketter, Albariño, Verdejo, Riesling, Gewürztraminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier og Chardonnay Barica Smee. Alt fra den mest ikoniske vin region i Spanien, der helt sikkert bringer en unik og revolutionerende på mange måder, som behændigt samler forskellige typer af hvide druer allerede etablerede samling.

Desuden er deres flasker er en skål for kunst. Den online spanske White Guerrilla har et moderne og unikt design, med etiketter af forskellige flasker, inspireret af oprindelse og egenskaber det dyrkede druer. Etiketterne blev skabt af selskabet Moruba Gáfico Designer Studio, en af de mest prestigefyldte i Spanien, med den spanske illustration studiet Brasmind. Producenten Vintae sørgede også at omfatte i kassen en notesbog med detaljerede oplysninger om processen med at skabe disse "hvide krigere", samt data fra dyrkning af forskellige sorter og prøvesmagning noter.

For at harmonisere, intet bedre end traditionel spansk ret, oprindeligt fra Valencia, Paella. Kendt kok Enrique Vega (billedet ovenfor) har udarbejdet en seafood Hav, den perfekte krydderier. Det var en reel integration, hvilket giver et spor af kulturel enhed blandt spanske hvidvin og deres typiske madlavning.

De plakat drenge på strækningen: Simey Santos, Manu Brandao, Helio Massoni og Gilson Pimentel Muniz

Jeg fik denne kvartet indtil to om morgenen, taler om vin tema i deres kompleksitet. Denne chat forskellige idéer af emner for bloggen, jeg tror, ​​der vil generere stor interesse for læsere opstået.

De vine af glas:

Spansk Hvid Guerrilla Albariño - Valles de Sadacia - Espannha - 12,8% R $ 79,00 - ST (86)

Albariño er den første produceret inden for de geografiske grænser for den selvstyrende region La Rioja. Bægeret viste milde frugtagtige noter og en medium syreindhold, frugtagtig eftersmag og mellemstore vedholdenhed.

Spansk Hvid Guerrilla Verdejo - Valles de Sadacia - Espannha - 12% - 79,00 £ - ST (86)

Det vurderes, at denne sort er indfødte til Rueda oprindelsesbetegnelse. Helt uslebne, tørkeresistente, med en tyk hud og stærke, mindre følsomme end andre hvide sorter, for forskellige sygdomme. Resultatet i jord Rioja-vin er frisk, flavorful og sødere.

Spansk Hvid Guerrilla Sauvignon Blanc - Valles de Sadacia - Espannha - 11,8 - 89,00 £ - ST (85)

Det er en kompleks række i synspunkt vin og vinfremstilling. Litteraturen siger, at tilpasse sig de betingelser, der findes i La Rioja har været meget vellykket og resulterede i en bøde, aromatisk og frisk vin. Glasset Dog ikke behage det flertal, der forventede en typeegenskaber af chilenerne. Efter min mening viste en unik personlighed, synde i friskhed og kort vedholdenhed.

Spansk Hvid Guerrilla Riesling - Valles de Sadacia - Espannha - 12,1% - R $ 99,00 - ST (87)

Denne forskellighed haft en vellykket tilpasning i regionen. Viste fin og elegant aroma, med fravær af traditionel vaseline. Mellem syreindhold og god struktur.

Spansk Hvid Guerrilla Gewürztraminer - Valles de Sadacia - Espannha - 12,2% - R $ 99,00 - ST (88)

Denne sort er indfødte og traditionelt anvendes til hvidvine fra Alsace (Frankrig) og i nogle områder af Tyskland. Resultatet i koppen med typeegenskaber i La Rioja er en vin med god syre, sødme, som omfatter noter af honning, citrus, ganske interessante hånd.

Spansk Hvid Guerrilla Chardonnay - Valles de Sadacia - Espannha - 12,1 - 89,00 £ - ST (87)

Chardonnay sorten aldrig før blevet udformet inden for de geografiske grænser for den selvstyrende region La Rioja. Det er en af ​​de sorter med større tilpasningsevne. Jord med lav fertilitet og høj saltholdighed, sammen med koldt og vådt vejr. I en rund vin glas viste, især i frugt og honning noter.

Spansk Hvid Guerrilla Chardonnay tønder - Valles de Sadacia - Espannha - 6 måneder i egetræsfade - 13% - R $ 99,00 - ST (87)

Tag ristet med typisk modne frugter af Chardonnay sort, god krop, perfekt til at nyde med pasta eller fiskesauce.

Spansk Hvid Guerrilla Viogner tønde - Valles de Sadacia - Espannha - 6 måneder i egetræsfade - Viogner -13% - R $ 129,00 - ST (91)

Fremstillet af druer, der er høstet med en høj grad af modenhed til at understøtte tønden aldring, er denne vin lavet fedt med smart mund, en perfekt balance mellem blomsteragtige aroma af krydderier og ristet tønde. Det absolutte bedste af natten!

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Den virtuelle butik wine.com.br vine, har netop udgivet prisen i Brasilien Toro Loco Tempranillo 2011, spansk vin, der forårsagede forundring i vinen verden for at blive kåret som en af de bedste vine i verden og koster 3.59 pounds ( omkring £ 11,50). Gennem sin Facebook-side, rapporterede, at vinen vil blive solgt i Brasilien til R $ 25,00. At bestille .

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Efter at forårsage megen diskussion i vinen verden for at være kåret som en af de bedste vine i verden og koster 3.59 pounds (omkring £ 11,50), Toro Loco Tempranillo 2011, har allerede en importør. Den wine.com.br officielt annonceret gennem dets direktør, Anselmo Endlich, på sin Facebook-side, har virksomheden netop startet processen med at importere vin til Brasilien. Vil blive solgt i Brasilien til R $ 25,00. [email protected] at reservere r.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Sitet Land i dit område madlavning udsendt en nyhed i dag, indse, at en gruppe af eksperter på International Wine and Spirits Competition valgt en vin, Toro Loco Tempranillo 2011, solgt i et populært supermarked i UK for kun tre, 59 pounds (omkring £ 11,50) som en af ​​de bedste i verden. Ifølge britiske medier, de såkaldte "blinde test« udkonkurrerede anden vin koster op til ti gange den værdi.

Så langt så godt, vi ved, at en billigere vin kan overvinde dyreste vine, fordi mere er klar til forbrug, mere tiltalende. Nu der skrev denne nyhed glemte at beregne importafgifter i Brasilien. Afhængigt af, hvem importerer og måde at markedsføre denne vin ville være her mellem 40 og 70 dollars.

Det er produceret i regionen Utiel-Requena, i den spanske provins Valencia.

Den wine.com.br officielt annonceret gennem dets direktør, Anselmo Endlich, på sin Facebook-side, har virksomheden netop startet processen med at importere vin til Brasilien. Vil blive solgt til en pris på $ 25,00. [email protected] at reservere r.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook