sökmotoroptimering webbplats lämna e-extractor

Arkiv för "Cabernet Sauvignon" Category

Resor, smak, söka information, detta har varit en konstant i mitt liv på sistone. Nyligen återvände jag till Bento Gonçalves, underbart område där jag känner mig väldigt bra, och jag kunde besöka några vingårdar som ännu inte känner till. Första stoppet var på Pizzato, Valley of the Vineyards, där jag blev vänligt mottagen av Flávio Pizzato, en av winery partners.


I början av Pizzato var lika stor som andra vingårdar i Serra Gaucha, med ankomsten av italienska invandrare som bosatte sig i området och planterade de första vinrankorna. I det här fallet, banan för företaget började med ankomsten 1880 av Antonio Pizzato ursprung i den italienska regionen Vicenza i Veneto. Efter honom var affären rörd av hans son Giovanni, farfar Plinio Pizzato, jordbruk, förutom passion för vin, kärlek till vinframställning. Han var ansvarig för att installera företaget - sedan slutet av 1960-talet - i dalen av vingårdar och producerar vin i kommersiell skala. Detta skedde 1998, söner, Flavio, Flavia, Jane och Ivo, började dra etiketterna på Pizzato. Sedan dess har vinet presenteras bättre strukturerade och kvalitetsviner, som drivs av sin höga profil, Merlot.


Mousse produceras genom den traditionella metoden


Fat rum


Produktionsområdet

Bland de viner som smakade, jag tror att alla redan etablerad som DNA99 och Chardonnay (med och utan trä) DO (ursprungsbeteckning Valley of the Vineyards) bekräftade kvaliteten i koppen. Reserverna, såsom Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot och Alicante Bouschet, förvånad. Eftersom märkningen av Fausto linje, gjorda med druvor från vingårdar i Pizzato Dr. Faust, som ligger i två Lajeados, Serra Gaucha, som Fausto Brut, Demi Sec Fausto, Fausto Cabernet Sauvignon och 2011 skörd av Fausto Merlot Rosé uppmärksammade . Smaka och dra sina slutsatser.

Besök - Varje dag från 10h till 17h och på lördagar och helgdagar från 10:00 till 18pm. Mer information via e-post eller per telefon: (54) 3459.1155 och (54) 3055,0440.

Den Portus importören, känd i marknadsföringen av vinmarknaden portugisiska märken som Quinta da Bacalhoa och Romaneira, har ökat sin katalog. Nyheten är viner i den italienska vin Argiano, producent av Brunello di Montalcino, en av de äldsta etiketterna i regionen och de första att få certifieringen DOCG (denominering kontrollerat ursprung och garanti).

Founded in 1580, den italienska Argiano, som ligger i regionen Toscana, befalldes av grevinnan Noemi Marone Cinzano 1992 tills nyligen - mars 2014 - efter köpet av brasilianska Andre Esteves, BTG Pactual. Med 100 hektar vinodlingar och olivlundar, är det en av de mest traditionella vingårdar i Montalcino, som har deltagit i skapandet av Brunelllo Consortium.

Att presentera sina etiketter, Roberto Rodrigues Jr (lokal representant - 98.168-1718 / 99.874 till 2727) sammanträdde i Carone Wine Store i Vila Velha, Espírito Santo, en grupp av opinionsbildare nyligen alla harmoniserade med rätter från kocken Arlette, som Det är en träff. Vinerna imponerade av den höga kvaliteten, särskilt elegans, mycket svårt att hitta på sistone.


L'o Rosato 2009 - R $ 115: Denna rosévin rosa korall nyans, ger fina aromer av körsbär, jordgubbar och röd björnbär. Smaken bekräftar lukt intryck, med utmärkt syra och fräschör. Ljus och trevlig, lämplig att dricka med aptitretare eller som ett komplement till sallader och andra förrätter. Harmonierar perfekt med skaldjur, fisk och andra lätta livsmedel. Producerad med 100% Sangiovese druvor. Även om 5-åriga liv visade anmärkningsvärt fräsch. ST (88)

Zucchini fyllda med mynta, ruccola och ost!

NC 2008 - R $ 130: CN som på latin betyder unik och omisskännlig personlighet är ett stort vin, bra kropp, med mjuka tanniner och en lång eftersmak. Blandningen av Cabernet Sauvignon (40%), Merlot (20%), Syrah (20%) och Sangiovese (20%) visar på styrkan av Cabernet Sauvignon, Merlot sötma gör bro mellan den jordnära starka inslag av Sangiovese druvor, och kryddor, rött och svart frukt av Syrah. ST (90)

Medallion av oxfilé tillsammans med tunt Baroa och cashewnötter


Rosso di Montalcino 2010 - R $ 130: En medelfyllig vin, bra koncentration och intensiv rubinröd färg. Smaken är elegant, balanseras med röda fruktsmaker, violett, mentol och jord. En trevlig, mjuk och sammetslen vin som produceras med Sangiovese druvan. Kan harmoniseras med rött kött, kalvkött, bruschetta, ost och pasta. ST (90)

Brunello di Montalcino 2007 - R $ 290: Från intensiv rubinröd färg, doft av röda frukter och blommor, och att en mer elegant smak, säger slag. En Brunello att bevisa på knä. Druvor: 100% Sangiovese ST (94).

Solengo 2008 - R $ 460: Ett vin med skarpa moderna karaktär, välbalanserad och med stor koncentration. Dess färg är intensiv med en bukett av mogna frukter som svarta vinbär och björnbär, med rostade ek drag. Förtrollar silkeslen struktur. Mycket tunn. Han ber om en drink efter en annan. Druvor: 45% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot och 25% Syrah ST (95+).

Hus Umare hote l är ett vackert renoverat boutique i hjärtat av Buenos Aires, som inrymmer en bistro samma namn, finns med bland en av de 50 bästa restaurangerna i Latinamerika. Detta var inställningen för presentation och bevis på goda Patagonien viner i min senaste resa över hela landet inbjuden av Wines of Argentina.


Kvällen inleddes med en föreläsning om Patagonia från Carolina Peter, chef för export av Bodega Familia Schroeder.

Sammanfattningsvis vingården Patagonia, som ligger mellan paralleller 30 och 40 söder och bildade av regionerna Neuquen och Rio Negro, är landskapet ett ökenslätten, torra - grönt visas endast i de områden som bevattnas av Rio Negro, föreningen av Neuquén floder och Limary, född i Anderna. Regionen är mycket kallt, med stort temperaturområde, cirka 20 grader, vilket gynnar den långsamma mognaden av druvorna, och med lite regn, som hjälper frukt förstånd. Några nästan hundraåriga vinstockar samexistera med nya anläggningar. Bland de sorter, det är inte bara flaggskeppet Malbec, men Pinot Noir och Cabernet Franc, stammar som har anpassat sig väl till klimatet. Dess viner imponerar med stor elegans, rikedom av dofter, smaker med en livlig syra, vilket ger en utmärkt lagringspotential.

Vid slutet av föreläsningen följde bland kollegor Didu Russian ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) och Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ) för ett rum i bilaga, där vi hade möjlighet att smaka olika etiketter fyra vingårdar i regionen, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto och Schroeder familj.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Old Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Old Vineyard Riesling 2013 - Höjdpunkter - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Malbec Family Reserve 2011 - Höjdpunkter - ST (89)
 • Universum Malma Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Bodega Fin Cabernet Franc 2009 - Höjdpunkter - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Special Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Höjdpunkter - ST (91+)

 • Saurus Barrel Fermented Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Saurus Barrel Fernented Malbec 2012 - ST (89)
 • Familj Schroeder S 2009 - Höjdpunkter - ST (90)

Vi stängde kvällen njuter av den vackra köket restaurang Casa Umare, vars kock Dario Gualtieri, betraktas som en lokal referens. Han arbetade med Francis Mälman, bland andra välkända figurer gastronomi, både i Buenos Aires och São Paulo.

Fullständig information och kontakt Hotel & Bistro, här: http://casaumare.com/home/

På lördag kväll var jag på en vertikal provsmakning med läckra chilenska viner Don Melchor, jätte topp Concha y Toro, den nyöppnade restaurangen Grotto Grill (en närliggande konversation), Canto Beach, i sällskap med mina gamla vänner Anja Manuel, Marcos Fonseca och deras fruar, med alltid.

Vingården Concha y Toro anses vara den näst mäktigaste vin varumärke i världen, en symbol för den chilenska vin, med 16 utmärkelser "Winery of the Year" och redovisas i de mest prestigefyllda branschtidningar, med höga poäng i Wine Spectator och The Wine Advocate .

Vi hade möjlighet att smaka på årgångarna 2000, 2002 och 2004 av hans mest berömda vin, med Enrique Tirado som vinmakare. Enligt min mening, två skördar stod: 2000 och 2004, mer uppriktig och balanserad.

Don Melchor 2000 | 13,6% alkohol | 100% Cabernet Sauvignon | 14 månader på franska ekfat, 70% av första användning och 30% andra bruk.

 • Trots sin ålder, var han helt och levande. Aroma charmiga, hur jag vill ha det. Frukt redan lämnat scenen, lämnar tertiära anteckningar ta över som cigarrlåda och tjära. Mjuka gommen, medelhög surhet och god uthållighet. Blint risk för att vara en god Bordeaux. Jag tror att det inte utvecklas. Notera: 92/100

Don Melchor 2002 | 14% etanol | 96% Cabernet Sauvignon och 4% Cabernet Franc | 14 månader på franska ekfat 70% av första användning och 30% andra användningsområden.

 • Den svåraste grödan att bedöma. Arom stängd, men med det goda mun. Strukturerad, kraftfull, men inte tillräckligt för att förtrolla. Det kan visa sig i framtiden. Obs: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% alkohol | 94% Cabernet Sauvignon och 6% Cabernet Franc | 14 månader på franska ekfat 70% av första användning och 30% andra användningsområden.

 • Utmärkt på höjden av mode. Aroma intensiv, med citrustoner (körsbär), svart och kryddor. Smaken är strukturerad, elegant och kraftfull. Bekräftar näsan anteckningar. Mycket balanserad. Obs: 94/100

Beredd genom Lurton familjen, bra referens när det gäller kvalitet och innovation, Kawin, ord som betyder "party" är en cabernet sauvignon med druvor från den chilenska centrala dalen, där klimatet gynnar en bättre mognad av druvorna. De föreslagna winery producerar kvalitetsviner till överkomliga priser, med hjälp av sekundära regioner på uppgång, såsom Chile har bekräftats i skålen.

Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - ST (86) - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 33,00
- Importör: The Brotherhood.

Vin tjänar ert förslag, ljus, fruktig och mjuk. Ett bra val för fest eller för de dagar då vi bara dricker utan större pretentioner, hälsa!

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Den importerande Magnun kom till Brasilien vinproducenter Rafael Tirado av chilenska viner Laberinto (längst till vänster bild) och Meinard Bloem också chilenska Lagar de Bezana (bilden ovan till höger kant). Den första staden besöktes Victory, och då blir Rio och Sao Paulo.

Vid middagen innehas av Bristro Ville du Vin i Praia do Canto, fick vinproducenter opinionsbildare för provsmakning viner som presenterades Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2011 Laberinto Pinot noir 2010 Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008 Lagar de Bezana Aluvión Grand Reserve 2007 och Lagar de Bezana Limited Edition 2007. Vinerna åtföljdes av särskilda rätter tillagade av kocken tomat, som bläckfisk carpaccio, råbiff och lamm Confitering Pernil vin risotto med funghi. Harmoniseringen av rätter med vita och röda viner var perfekt! "Andra-me". Slutligen har en särskild efterrätt serveras: Panna cotta choklad.

Företagaren och ägare av import, Raphael ZANETTE (bilden ovan mitten), deltog också i evenemanget och rostat med gäster. Vinerna finns i Ville du Vin butik.

Följ min personliga bedömning nedan:

Beläget i pre Anderna, 600 meter över havet, har Lake marginaler Colbun, detta fantastiska projekt Rafael Tirado, en av de mest kända och respekterade chilenska vinproducenter, endast 18 hektar och en rad priser och utmärkelser. Den Laberinto namn skildrar Rafael vingårdar, som planterades i kurvor och olika riktningar, för att dra nytta av mångfalden i marken och ökar solexponering. Således druvor och viner får struktur och komplexitet.

Laberinto Sauvignon Blanc Cenizas Barlovento 2011 till 12,5% R $ 94,00 - ST (93) Detta är en av de bästa, eller bättre, Sauvignon Blanc chilenska som har smakat hittills. Han hade smakat 2007 årgång, som importerades från House of Porto, jag har fortfarande ett par flaskor och är i högsta grad levande. Den aktuella grödan under 2011 tog 94 poäng (Descorchados 2012) visade samma egenskaper, men med en mer uttalad surhetsgrad efter ålder. Visual gröngul, hog plommon aromer, ljus gräs och fänkål. Smaken är fräsch, ren och citrus, med vissa mineral och en ovanlig struktur för en Sauvignon Blanc.

Octopus Carpaccio x Sauvignon Blanc

Laberinto Pinot noir 2010 - ST (90) - 13,5% - R $ 120,00 - Pinot Detta var första gången jag smakade. Visual klart ruby, spännande näsa visas en del av rök, harts, skadar lite frukt visas. Men i smak visade att kom. Stor surhet, generera mycket friskhet, ren och färsk frukt. Bra balans och en slutlig trevlig mun.

Steak Tartare x Pinot Noir

Historien om winery Lagar de Bezana, började på 90-talet när entreprenörs Ricardo Benzanilla ventures i en värld av vinstockar och vin. Vi valde en mark som ligger i Alto Cachapoal, vid foten av Anderna, 87 km söder om Santiago. Det milda klimatet och temperaturvariationen mellan dag och natt, har sitt ursprung speciella viner, unika terroir. Holländarna som åkte till Chile med 15 år Meinard Bloem, för ett år sedan till winery vinmakare. Det var hans första besök i Brasilien.

Lagar de Bezana Cabernet Sauvignon 2008-85% Cabernet och 15% Syrah - 14,4% - ST (88) - R $ 62,00 - Lagar de Bezana Aluvión Grand Reserve 2007-63% Syrah och 47% Cabernet - 14,5 % - ST (90) - R $ 105,00 - Lagar de Bezana Limited Edition 2007 - ST (90+) - 100% Syrah - 14,5% - R $ 145,00.

 • På viner från vingården Lagar de Bezana, jag hittade mycket lika. Harts näsa, med inslag av svart frukt i sockerlag snarare extrahera och alkoholister. Alla med 14,5%. Med tanke på dessa egenskaper visar åtminstone första luftning av en timme, för att eliminera mycket av alkoholen. För det andra, försöka harmonisera med unctuous rätter, med massor av saftighet. En annan intressant faktor, och positiv, är den skenbara livslängden för dessa viner. Med tanke på att alkohol är en viktig del i utvecklingen av ett vin, förutom de tanniner och surhet, recomento, trots redan är i en redan hög ålder, en bra källare tid värms naturligtvis !!!.

Lammstek confit med vin risotto funghi x reds av Lagar de Bezana, perfekt, som sagt ovan, behöver du unctuous rätter ... lol!

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Den 28 september hade jag tillfälle att träffa flera brasilianska etiketter i CIC (Industry Centre, handel och Bento Gonçalves Services) händelse med titeln "Tillbaka till Brasilien vin i sextio minuter." Det trots den korta tid kan visa sig vara noga på 10 etiketter, där Pizzato Fausto Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) var en höjdpunkt.

VERVE är latin fantasi som stimulerar poeten, talaren, konstnären; nåd, livlighet av sprit. Vinet är en blandning av Cabernet Sauvignon, Merlot och Tannat. Lagrats 12 månader på franska ekfat nya och begagnade.

Fausto är en referens till tätort, i Minnesota, där druvorna odlas. Det finns 16 hektar, som ligger i FAUSTO LÄKARE Castro, två Lajeados (RS), också i Minnesota, 50 km från huvudkontoret i Valley of the Vineyards.

Den Pizzato vingård ligger i Valley of the Vineyards (RS), startade 1880 av Antonio Pizzato ursprung i den italienska regionen Vicenza i Veneto. Sedan verksamheten blev rörd av hans son Giovanni, farfar Plinio Pizzato. Han var ansvarig för att installera företaget, sedan slutet av 1960-talet, Valley of the Vineyards, och producera vin kommersiellt. År 1998, barnen Flavio, Flavia, Jane och Ivo, började skapa fina etiketter från Pizzato.

Personlig Betyg: ST (90) - Pizzato Fausto Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) - R $ 50,00 i vinet - - Winemaker Flavio Pizzato

Visual tät rubin, intensiva aromer av mörka bär, plommon, lakrits, kryddor, kaffe och rostade ek anteckningar. Smaken är torr, mjuk, bra syra, balanserad med alkoholhalten, bra kropp, fruktig, med tanniner och bra uthållighet. En vacker nationell röd, "balanserad", gladde mig mycket.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Sent på tisdagen deltog i en harmoniserad middag sponsras av den dynamiska duon Helio Massoni och Simey Santos av Enotria, tillsammans med import Vinci i Scrambled restaurang, här i delstatens huvudstad. Att presentera vinet var i seger representanter för import, Rafael hamn och Ederson Possatti, som gav jobbet.

Dotter till den stora Nicolas Catena, den viktigaste och mest respekterade namn argentinskt vin, är Laura Catena känd över hela världen som en ambassadör för Malbec druvan. Han studerade biologi vid Harvard och medicin vid Stanford, men övergav medicin för att ägna sig åt viniticultura i mitten av 90-talet högra arm Bodegas Catena Zapata far in som vice vd och ändå finner tid att köra sina egna vingårdar, Luca (hyllning hans son med samma namn) och La Posta.

Den vackra vin Laura Catena

Menyn har utvecklats av tweaked restaurang personal, ledde Chef Ana Beatriz Seguchi, med Sommelier av Enotria Helio Massoni. Det var en kvalitet show, där köket har bildat ett perfekt partnerskap med viner.

Dish: Mini gyllene brie med sallad och tangerine minskning - (Not 1000)

Vi började kvällen med Luca Chardonnay 2009 (druva av Burgund), R $ 149,00, ST (91). Han gick för 12 månader i ek. Näsa med mogen ananas notera, smör, aprikos och honung. Krämig smak, fett, med stor surhetsgrad uppbära vikten, med en lång eftersmak. Enligt Robert Parker, är denna fantastiska vita kandidaten bästa Chardonnay från Argentina träder år ut och år in, efter att ha tjänat 92 poäng i rad i 2009 säsongen.

Prato: Kamerun till ostron och ingefära sås (kryddig)

Luca Pinot Noir 2009 (druvor fruktträdgård regionen i Frankrike), R $ (149.00), ST (91). Traditionella smaker av körsbär, blommigt, jordnära, mjuka tanniner, bra syra, balanserad. Han har stått tillräckligt kryddig maträtt. Han fick 93 poäng från Robert Parker i denna 2009 års skörd, det högsta betyget som utfärdas av en kritisk argentinska Pinot Noir!

Prato: Skratt al Salto (strimlad oxtail) - att äta knäna!

Luca Laborde Double Välj Syrah 2009 R $ 142,00, ST (92). Visuella förgås olja, mogna fruktaromer, läder och rökt kött, med rostade toner av ek och kryddor. Smaken är rik, frodig med välstrukturerade tanniner, med frukt jordgubbskompott och peppar. Mycket lång och ihållande.

Prato: escalope svart (kol), med churrasqueados grönsaker och mosade kassava. TOPP

Den fjärde skålen harmoniserades med de två översta viner från vingården, BESO AV DANTE 2009 (uppkallad efter sonen av medel för Laura Catena), R $ 189,00, ST (94), en minskning på Cabernet Sauvignon (45%) och Malbec (55%) med Uco Valley tre olika druvor vingårdar, en Gualtallary med 1500 höjd. I koppen visar en ovanlig elegans till argentinska viner, mycket krämig, kraftfull, en vinhaço.

Den andra är TOP LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, R $ 180,00, ST (91+), kraftfull, visar mycket struktur, fett, men med en fristående trä som döljer frukten både på näsan och i munnen . Mer vi vänta, jag tror mer en 2 aninhos flaska detta trä kommer att integrera.

Banan parfait med choklad, för att stänga på kvällen med en dos av glicolse!

RESTAURANG tweaked - R Affonso Claudio 259 lj 4 - Singing Beach - Vitória, ES | CEP: 29.055-570 - Tel: 3315.80.92

Enotria - Avenida Rio Branco, 1383 -. Canto Beach - Vitoria-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Efter nyheterna direkt från södra Brasilien, idag tala om en brasiliansk vin Gaucho kampanj som tar en dos av marknadsföring och reklam, efter en trend i Brasilien och i hela världen. I detta fall, som kan ses i videon, tar vinet skyldigheten att ha ett uttalande på etiketten det styrande organet, och är en viktig touch och vad som är på modet på grund av förbud. Etiketten säger: Om du dricker, gå rida! Det är förvisso en viktig råd att innehålla höga olyckor med motorfordon i Brasilien.

Skapandet av Vineyard Routhier & Darricarrère i Rosario do Sul, var Gaucho Region kampanjen startades 2002 av bröderna Pierre och Jean Daniel Darricarrère -Franska, uppvuxen i Uruguay, kom till Brasilien på 70-talet för att studera.

Tillsammans med planteringsprojekt citrus, planterade 6 hektar vinstockar Cabernet Sauvignon och Chardonnay.

Inse potentialen vin Gaucho kampanjen beslutade Routhier familjen att gå vidare i sin passion för vin och övervaka Darricarrère familj i detta projekt också.

Vinet kostar 65,00 och behagar koppen. Mer information finns på http://www.redvin.com.br .

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook   

För dem som följer bloggen vet av min passion för utvecklats, gamla viner. I detta skede, de uppvisar unika egenskaper, tanniner är avrundade och buketten utvecklas,komplexitet. Det är svårt att veta i laget, rätt tid att öppna flaskan. På senare tid har jag ätit och överraskade mig en hel del med nämnda utvecklats viner enklare. Efter att ha glädje mig samma, eller mer, att toppviner av stora vingårdar. En sådan erfarenhet hänt i helgen för att bevisa Montes Alpha Cabernet Sauvignon 1995 på toppen av sina nästan 18 år, visade han liv och förmåga att tillfredsställa mig i skålen.

Riktig klassiker i Sydamerika, Montes Alpha var den första stora chilenska rött, inspirerade av de bästa Bordeaux viner. Det röstades "Bästa chilenska Bordeaux" av Decanter Magazine, och är en kvalitet som motsvarar en "cru borgerlig" pris tre eller fyra gånger.

Personlig Betyg: ST (88) - Den aktuella grödan säljs för 98.00 reais i import Mistral

 • I den visuella visade en mycket atijolada färg, näsa med balsamico toner (tall och ceder), kryddnejlika, och en rökt ljus. Smaken är lätt, konstruerad för en viss torrhet, vilket visar att de tanniner fortfarande överleva. Bekräftar noterna i näsan, med en slutlig med genomsnittliga uthållighet. Nu minns, ett gott vin är, framför allt, ett vin som du tycker nog att dricka, eftersom huvudsyftet med vin är att ge njutning till den person som dricker det.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook