søkemotoroptimalisering hjemmeside sende email extractor

Arkiv for 'Chardonnay' Kategori

Reise, smak, søke informasjon, dette har vært en konstant i livet mitt i det siste. Nylig jeg returnerte til Bento Gonçalves, flott område hvor jeg føler meg veldig bra, og jeg kunne besøke noen vinprodusenter som ikke ennå vet. Første stopp var på Pizzato, Valley of the Vineyards, der jeg ble vennlig mottatt av Flávio Pizzato, en av vingård partnere.


Begynnelsen av Pizzato var lik som i andre vinprodusenter i Serra Gaucha, med ankomsten av italienske immigranter som bosatte seg i området, og plantet de første vinstokker. I dette tilfellet banen selskapet begynte med ankomsten i 1880 av Antonio Pizzato opprinnelse i den italienske regionen Vicenza, i Veneto. Etter ham, ble avtalen rørt av hans sønn Giovanni, bestefar Plinio Pizzato, jordbruk, i tillegg til lidenskap for vin, kjærlighet for vinproduksjon. Han var ansvarlig for å installere selskapet - siden slutten av 1960-tallet - i Valley of the Vineyards, og produsere vin i kommersiell skala. Dette skjedde i 1998, sønner, Flavio, Flavia, Jane og Ivo, begynte å trekke etikettene av Pizzato. Siden da vinen presenterer bedre strukturert og kvalitetsviner, drevet av sin høye profil, Merlot.


Glitrende produsert av den tradisjonelle metoden


Barrels rom


Produksjonsområdet

Blant vinene smakt, tror jeg alle allerede etablert som DNA99 og Chardonnay (med og uten tre) DO (benevnelse av Origin Valley of the Vineyards) bekreftet kvaliteten i koppen. Reservene som Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot og Alicante Bouschet, overrasket. Siden etikettene av Fausto linje, laget med druer fra vinmarker i PIZZATO Dr. Faust, som ligger i to Lajeados, Serra Gaucha, som Fausto Brut, Demi Sec Fausto, Fausto Cabernet Sauvignon og 2011 avling av Fausto Merlot Rosé, trakk oppmerksomhet . Smak og trekke sine konklusjoner.

Besøk - Hver dag fra 10t til 17t og på lørdager og helligdager fra kl 10 til 18pm. Mer informasjon via e-post eller telefon: (54) 3459.1155 og (54) 3055,0440.

Huset Umare hote l er et vakkert restaurert boutique i hjertet av Buenos Aires, som huser en bistro samme navn, oppført blant en av de 50 beste restaurantene i Latin-Amerika. Dette var innstillingen for presentasjon og bevis på gode Patagonske viner i min siste tur over hele landet invitert av viner fra Argentina.


Kvelden begynte med et foredrag om Patagonia gitt av Carolina Peter, direktør for eksport av Bodega Familia Schroeder.

Oppsummert vingården Patagonia, som ligger mellom paralleller 30 og 40 sør og dannet av de regionene i Neuquen og Rio Negro, er landskapet et ørkensletten, tørre - grønn vises bare i områdene vannes ved Rio Negro, foreningen av Neuquén elver og Limary, født i Andesfjellene. Regionen er svært kaldt, med store temperaturområde, rundt 20 grader, noe som favoriserer den langsomme modning av druene, og med litt regn, noe som bidrar til frukten tilregnelighet. Noen nesten hundreårige vinstokker sameksistere med nye planter. Blant de varianter, er det ikke bare flaggskipet Malbec, men Pinot Noir og Cabernet Franc, stammer som har tilpasset seg godt til klimaet. Sine viner imponere med stor eleganse, rikdom av aromaer, smaker med en livlig syrlighet som gir en utmerket aldrende potensial.

På slutten av foredraget fulgte blant kolleger Didu Russian ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) og Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ) for et rom i anneks, hvor vi hadde muligheten til å smake på ulike etiketter fire vinprodusenter i regionen, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto og Schroeder Familie.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Old Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Old Vineyard Riesling 2013 - Høydepunkter - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Malbec Family Reserve 2011 - Høydepunkter - ST (89)
 • Universe Malma Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Bodega Fin Cabernet Franc 2009 - Høydepunkter - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Special Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Høydepunkter - ST (91+)

 • Saurus Barrel Gjæret Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Saurus Barrel Fernented Malbec 2012 - ST (89)
 • Familie Schroeder S 2009 - Høydepunkter - ST (90)

Vi avsluttet kvelden nyter den vakre cuisine restaurant Casa Umare, hvis Chef Dario Gualtieri, regnes som en lokal referanse. Han jobbet med Francis Malman, blant andre kjente figurer gastronomi, både i Buenos Aires og São Paulo.

Fullstendig informasjon og kontakt Hotel & Bistro, her: http://casaumare.com/home/

Opprinnelig publisert tekst i kolonne Leve livet | Notebook Pleasure & Cia | The Journal Gazette

Vinsmaking er vanligvis forbundet med kaldere sesongen. Men dette hindrer ikke drikke er verdsatt i sommer. I stedet for den mer fyldig, kommer inn i bildet, lett og forfriskende vin: glitrende, hvit, rosé og røde viner uten å passere gjennom tre.

I kjellere foreslår jeg at du velger etiketter for nye avlinger. Disse vil bli mer syre, og følgelig en større friskhet. Ikke glem å også kontrollere alkoholinnhold. Den nedre (13% er ideelt), desto lavere er følelsen av varme. Generelt sommer viner er lettere å drikke og billigere.

Så har du en større oppfatning av aromaer og smaker, er temperaturen en nøkkelfaktor. Hvis vinen er smakt veldig kaldt, og har kansellert sine aromaer, gjør det mer tydelig følelsen av bitterhet og tanniner for rødt. Det serveres varm, alkohol er mer merkbar. På den tiden, er en isbøtte viktig tilbehør.

Sparkling (driftstemperatur 6 til 8 C)

Til tross for champagne er verdenskjent og respektert, nasjonal glitrende har også en overraskende friskhet.

Hvit (Driftstemperatur 10º til 12 ºC)

Indian chilenske Sauvignon Blanc, Chardonnay Brasileiro, Vinho Verde fra Portugal, argentinske Torrontes, fransk Muscadet, lett og forfriskende. Vurderer surhet som den høyeste kvaliteten på en hvitvin, alltid velge nye avlinger.

Rosé (arbeidstemperatur mellom 10º til 12º C)

De er laget med druer og vinified med skallet for en liten stund, bare for å måle en farge for å drikke. Resultatet er delikate viner som hvit, aromatisk, men med mer struktur på ganen, noe som gjør dem i stand til å overvåke mer strukturerte retter.

Rødt lys (driftstemperatur 14ºC)

Lys rød, god syre og lav tannin belastning som er mest egnet. Eg Pinot Noir, Gamay, Tempranillo, Bonarda er også gode alternativer.

Adolfo Canvas Brut - Brasil - R $ 33 - Space Doc

 • Sterkt lys gul visuelle, mellomstore og små bobler med god utholdenhet. Aromaer som minner om surdeigsbrød, fruktig og floral. Ganen viser gjennomsnittlig creaminess, god frukt, frisk, intens og balansert syre.

Castellroig Cava Brut Court - Spania - £ 74 - Grand Cru

 • En glitrende vakker spansk, tilberedt med en skjære druer Macabeo, Parellada, Xarel·lo. Sitrus duft med noter av eple, pære og noen ristet og mineral. Tørr og strukturert gane, flott syre og creaminess.

Hvit Feltet Duke 2012 - Spania - £ 30 - Space Doc

 • Utarbeidet med Viura druer (80%) og Sauvignon Blanc (20%), presenterer en visuell strå gul med grønne høydepunkter. Blackberry frisk frukt som eple og fersken. Ganen er fruktig og har balansert og godt integrert syre.

Dadivas Pinot Noir 2012 - Brasil - R $ 42,90 - OK Supermarked

 • Valgt av det engelske magasinet Decanter som en av de seks beste brasilianske viner, Pinot Noir, samt stor pris viser mye typicality med modne røde frukt notater, med noen blomster nyanser. Bløte ganen, frisk og rund. En enkel vin å drikke og å behage.

Tapada do Fidalgo Rosé 2012 - Portugal - £ 35 - Carone

 • Denne etiketten, skryt i løpet, viste visuell levende kirsebær, intens aroma, fruktig, minner stikkelsbær. Han fortsatte å glede i munnen. Hun trakk oppmerksomhet ved god syre og friskhet.

Palmira Sauvignon Blanc 2012 - Chile - £ 29 - Zanatta

 • Behagelig aroma, med sitrusfrukter. Som fravær av urteaktige. Smak lys, med myk tekstur og god syre. Å smakes uten store pretensjoner. Vin for dag til dag.

Palmira Chardonnay 2012 - Chile - £ 29 - Zanatta

 • Frisk, munter, og har noter av hvite frukter, pære, fersken, sitrus og mineral lys. Smak mild, med nåværende og balansert syre. En annen vin for å bli tatt til stranden eller bassenget.

Crios Susana Balbo Torrontes 2012 - Argentina - £ 46 - www.wine.com.br

 • Jeg kunne ikke gå glipp av en argentinsk torrontes. Frisk aroma med floral notater typisk for roser og litchi. Ganen er lett og frisk, med en myk tekstur, flott syrlighet. Stilig og god utholdenhet.

28. september fikk jeg anledning til å møte flere brasilianske etiketter i CIC (Industry Senter, Handel og Bento Gonçalves Services) event med tittelen "Tilbake til Brasil Wine i seksti minutter." Det til tross for den korte tiden kunne bevise nøye glitrende linje og en chardonnay vin Quinta Don Boniface.

Quinta Don Boniface er en familie vingård, ledet av brødrene Marina og Gonçalo Libardi (bildet over). Ligger 800 meter over havet i Caxias do Sul, Rio Grande do Sul. Prosjektet ble født i 2000 med byggingen av Vineyard Santa Lucia og San Francisco Vineyard.

Produksjonen startet i 2007, og i dag dreier Thrush 150.000 flasker pa, fokusert på produksjon av musserende, som dominerer med 80% av dette beløpet skal demonstrere hva som er best i vår terroir.

Den grunnleggende linje består av fire etiketter, Muscat, Brut, rose, Brut Rosé. Smakt to etiketter, vi går til dem:

Quinta Don Boniface Brut - 12% - ST (87)
- Utarbeidet av Charmat metoden, er det en skjæring Merlot og Chardonnay. Den presenterer en visuell strågule, klare og lyse, intense perlage, små og vedvarende bobler. Aromaen har toner av frukt som melon og eple, med en gjær bakgrunn. Gane med fløyelsaktig touch, god frukt, balansert og vedvarende finish. En glitrende skjønnhet. R $ 39,00.

Quinta Don Boniface Brut Rosé - 12% - ST (87)
- En uvanlig kutt av Chardonnay, Merlot og Sangiovese. Visual tending til kirsebær, klar og lyssterk, med fin perlage og pesistente. I nesen fremhever toner av røde frukter som jordbær og bringebær. Ganen er frisk med fruktige noter.

Habitat linje består av seks etiketter, Cabernet, Merlot, likør, Champanoise, Brut Rosé og Chardonnay. Smakte to etiketter, Liers og Chardonnay (stille).

Quinta Don Boniface Brut Liers 2009-12% - ST (90)
- Utarbeidet av Champe metoden, den samme som brukes av glitrende Champagne-regionen, druene Chardonnay 50% Pinot Noir og 50%. Han bodde i 18 måneder i kontakt med gjæren. Det var høydepunktet ExpoVinis i 2012, klassifisert som topp ti. Den presenterer en visuell strå gul, klar og lyssterk, intens perlage, veldig fin og vedvarende bobler. Kompleks og delikat aroma som minner mandler, honning, gjær og baking. Hyggelig munnfølelse, frisk, balansert med noter bekrefter nesen. En musserende vin som imponerer med sin kvalitet. R $ 65,00.

Quinta Don Boniface Chardonnay - 13,5% - ST (88)
- Laget med 100% Chardonnay druer og gjæret i ståltank rustfritt. Den har en lys gul visuell, klare og lyse. I nesen av tropisk frukt notater og litt buttery toner og mandel. På ganen er middels kropp med god balanse mellom alkohol og syre, god konsentrasjon av frukt, og med god utholdenhet. Hyggelig overraskelse. R $ 55,00.

I Den Hellige Ånd
linjen av Quinta Don Boniface kan bli funnet i House of Vila Velha Port, snakke med Gil. Avenue Champagnat, 107, Costa da Praia Vila Velha - ES, 29100-010 - Telefon: 27 3329-3518

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

God morgen mine venner, er i dag en dag med #CBE (brasiliansk Brotherhood of Enoblogs). Spillet er som følger. Hver måned en confrere, blogger, velge et tema. Fra der vi kjøpte våre flasker og viste seg, legger våre inntrykk på den første dagen i hver måned. Denne måneden som valgte temaet var bloggen leve livet ", en brasiliansk hvitvin, drue og enhver pris".

Vin vi valgte var Don Laurindo Chardonnay 2011 som smakte et siste besøk til vingård. Det er en 100% chardonnay som allerede skryte etiketten DO (benevnelse av Origin). Valley of the Vineyards var den første regionen med opprinnelsesbetegnelse klassifiserings (DO) viner i landet. Hans standard fastslår at all drue produksjon og foredling av drikke blir utført i den definerte regionen i Valley of the Vineyards. DO har også strengere regler for dyrking og prosessering som de som er etablert for Origin indikasjon (IP) i kraft til oppnåelse av DO registrere, gitt av INPI. En av disse regler bestemme at Chardonnay har minst 85% av variasjonen og TB minst 11 volum%. Sugaring og konsentrasjonen av musts er ikke tillatt. I unntaks år Reguleringsrådet Aprovale kan tillate berikelse til en viss grad. Det kan være passering av viner eikefat, men vil ikke få lov "chips" og chips eller trebiter.

Personlig vurdering: * ST 86 - Don Laurindo Reserve Chardonnay 2011-12% - R $ 36,00 - Her

Koppen den visuelle viser en lys gul, frank nese presentere en fruktsalat med ananas notater, fersken, grønt eple og melon. Jeg tenkte også floral notater. Ganen er tørr med god frukt konsentrasjon og en viss minerality. God syre støtte, balansert, skape god friskhet. Gjennomsnittlig utholdenhet. En lett, frisk vin, ideelt for denne hetebølge du gjør.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Etter kommentarer fra turen til Sør-Brasil, i dag snakker litt om å besøke vingården Casa Venturini. Den vingård ligger hjertet av Serra Gaucha, Flower inne da Cunha i Rio Grande do Sul. Earth Rooster , der tradisjoner og myter av italiensk innvandring har blitt bevart.

Historien til vingård begynte i 1989 med en gammel familiestruktur, født i regionen i 1970. På slutten av 1980-tallet, et joint venture av São Paulo med en gaucho vinmakeren tar vingård. Gjennom årene har vingård gjennomgått en grundig omstrukturering, og samtidig opprettholde sine opprinnelige egenskaper. Alle med et øye på kvalitet, men uten å miste den kulturelle arv.

I 1997, med ny samfunnsmessig endring, vil selskapet bli kalt Garcia & Venturini. I 2001 starter produksjon av fine viner linje, plassere produkter på markedet som senere skulle bli tildelt over hele verden.

I 2009, i en alder av 20, kom inn i prosjektet i en ny fase åpne vinen park for turistbesøk, inn i vin turisme i Brasil.

Felipe Bebber vinmakeren av vingård.

Som vi kort tid etter besøket, vi forlot for direkte smaking av sine beste viner, en vertikal Chardonnay spise 2007 årgangene 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012, en ekte privilegium.

Super tildelt Casa Venturini Chardonnay den fjerde året på rad er blant de 16 mest representative prøver av National Wine Evaluation, den viktigste hendelsen i Brasil, hvor jeg hadde det privilegium å delta i år. Best av alt, koster vinen $ 29 på vin.

Jeg har ikke tenkt til å lage en beskrivelse av de enkelte viner. Jeg trodde alle svært like, med noter av melon, banan og ananas. I munnen, et medium legeme, god balanse mellom syre og alkohol, uten bitterhet ende. Fruktig ettersmak, bekrefter notater nese og en endelig gjennomsnittlig utholdenhet. Opplyser avlingen i 2012 som viste nok friskhet, selvfølgelig, av sin ungdom.

En annen vin smakte var Casa Venturini Tannat 2009 også i nasjonal vurdering, var blant de 30% mest representative (CROP 2012). En vin med god struktur, med 18 måneder på eikefat, gode intensitet aromaer, mørk frukt, ristet, dyr touch. Tørr vin, riktig syre, balansert alkohol, middels fylde, garvesyre, med en endelig gjennomsnittlig utholdenhet. Det koster også R $ 29,00 på vingård.

Jeg reiste til Rio Grande do Sul på invitasjon fra IBRAVIN til en annen utgave av bilde Prosjektets.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

The High Angle Campos vingård er et familieeid med mer enn 150 år, er kjent som en "kvinne vin" for sine tre eiere å være kvinne og har mer enn 50% av hånd-til-arbeid dannet av kvinner. Ligger i den østlige delen av Rio Grande do Sul Campaign, Itaqui (RS). Regionen er forbundet med 31 parallelle, en tenkt linje som skjærer gjennom land som Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Chile og Argentina, som regnes som den mest hensiktsmessige for å plante druer, ved å presentere veldefinerte klimatiske forhold.

Innen smakt viner fra vingård på en siste tur til Sør, heter det glitrende Up Kurs Extra Brut meg nok oppmerksomhet. Den er utarbeidet med varianter Chardonnay og Pinot Noir etter den tradisjonelle metoden (Champe), hvor den andre gjæringen skjer i flasken.

Personlig vurdering: ST (90) - 12,5% - Chardonnay og Pinot Noir - R $ 35,00 - vingård hjemmeside ( ).

 • Visual strå gul med små og vedvarende bobler. Gjær aromaer, mineral, med innslag av honning og tørket frukt. Elegant og strenge. Gane med god fylde og god syre. Balansert. Long aromatisk utholdenhet, med tørket frukt og gjær notater.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

I et nylig møte med produsenter av Pinto Bandeira (RS), hadde jeg muligheten og privilegiet å smake første hånd, i selskap med Daniel Geisse og Abarzúa Carlos Espejo, lanserer vingård Cave Geisse: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009, Cave Geisse Blanc de Noir Brut Vintage 2009.

Grunnlagt i 1979 av den chilenske Mario Geisse (Ex Chandon fra Brasil), er vingård ligger i Pinto Bandeira (RS), som har 76 hektar, hvorav 23 er egnet for Chardonnay og Pinot Noir dyrking. Regionen har god termisk amplitude er høyere (750 meter) og kjøligere enn dalen og vingårdene, med en ideell solar posisjon for produksjon av vin.

I kontroll av sykdommer og skadedyr, utviklet en teknikk i Chile av selskapet Lazo TPC (Thermal Pest Control) anvendes, kan en varm luftstrålemaskin som aktiverer den naturlige forsvar av planter, redusert ved bruk av plantevernmidler.

For de som fortsatt ikke vet de musserende viner laget kun med hvite druer Chardonnay kalles Blanc de Blancs, hvit hvit. Og Blanc de Noirs, sjeldnere, er laget kun med rød drue, vanligvis Pinot Noir.

Perfekt smaker rom av Aurora vingård, der produktene ble presentert.

Release: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009 (12,5% alkohol og 8,5 gram sukker per liter), 100% Chardonnay, ble utarbeidet av den tradisjonelle metoden (Champe), 28 måneders autolyse.

 • Visual grønnaktig gul med små, mange og vedvarende bobler. Nese med toner av tørket frukt, tropisk, floral, bakeri og honning. Medium kroppen, surhet slående, og en veldig fin creaminess. Vedvarende, aromatisk, present friskhet og ristet notater, uten bitterhet.

Release: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009 (12,5% alkohol og 8,5 gram sukker per liter), 100% Pinot Noir, det ble utarbeidet av den tradisjonelle metoden (Champe), for 28 måneder i autolyse.

 • Visuelt medium intensitet lys rosa med fint perlage. Åpen nese av røde og hvite frukt, blomster innslag og gjær. Strukturert ganen, veldig god syre og god creaminess. Aromatisk utholdenhet av god intensitet, og etterlater en endelig helt frisk.

Den Capixabas kan snart finne Shop of Ville du Vin i Victoria til en pris på R $ 85,00 reais en flaske.

* Reiste til Rio Grande do Sul på invitasjon fra IBRAVIN til en annen utgave av bilde Prosjektets.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Marcos Fonseca - Leyda Chardonnay Lot 5 "Wild Gjær" 2007-14%.

Jeg pleide å like denne vinen. En typisk Chardonnay stil NM, med stikkende frukt, smør, en lys toast, alt er veldig godt balansert med god syre og enda et spor mineral. Denne gangen ikke oppfyller forventningene. Jeg savnet en mer tilstede surhet, er grunnleggende element for vin balansert og levende. Uten dette blir det litt kjedelig. Konklusjon: vin skal drikkes ganske ung (vil våge å si enda en 3 år gammel) mens du har verve nok til å takle utskeielser.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Sent tirsdag deltok på en harmonisert middag sponset av den dynamiske duoen Helio Massoni og Simey Santos fra Enotria, i samarbeid med import Vinci i Egge restaurant, her i delstatshovedstaden. Å presentere vinen var i seiers representanter for import, Rafael Port og Ederson Possatti, som ga jobben.

Datter av den store Nicolas Catena, den viktigste og mest respekterte navn argentinsk vin, er Laura Catena kjent over hele verden som en ambassadør for Malbec druen. Han studerte biologi ved Harvard og medisin ved Stanford, men forlatt medisin for å vie seg til viniticultura i midten av 90-tallet på høyre arm Bodegas Catena Zapata far som visepresident og fortsatt finner tid til å kjøre sine egne vingårder, Luca (hyllest sin sønn med samme navn) og La Posta.

Den vakre vin Laura Catena

Menyen ble utviklet av forskjøvet restaurant ansatte, ledet Chef Ana Beatriz Seguchi, med Sommelier av Enotria Helio Massoni. Det var en kvalitet show, der maten har dannet et perfekt partnerskap med viner.

Dish: Mini golden brie med salat og mandarin reduksjon - (Note 1000)

Vi startet kvelden med Luca Chardonnay 2009 (drue av Burgund), R $ 149,00, ST (91). Han gikk for 12 måneder i eik. Nese med moden ananas notat, smør, aprikos og honning. Kremaktig smak, fett, med stor surhet å bære vekten, med en lang finish. Ifølge Robert Parker, denne flotte hvite er kandidaten beste Chardonnay fra Argentina går år ut og år inn, etter å ha tjent 92 sammenhengende poeng i 2009-sesongen.

Prato: Kamerun til østers og ingefærsaus (krydret)

Luca Pinot Noir 2009 (druer frukthage regionen i Frankrike), R $ (149.00), ST (91). Tradisjonelle smaker av kirsebær, floral, jordnær, myke tanniner, god syre og balansert. Han har tålt nok krydret rett. Han fikk 93 poeng fra Robert Parker i denne 2009 høst, den høyeste rating tildelt av en kritisk argentinske Pinot Noir!

Prato: Latter al Salto (strimlet oksehale) - for å spise knærne!

Luca Laborde Double Velg Syrah 2009, R $ 142,00, ST (92). Visuelle perishes olje, moden frukt aromaer, skinn og røkt kjøtt, med ristede toner av eik og krydder. Ganen er rik, frodig med godt strukturerte tanniner, med fruktkompott og pepper. Veldig lang og vedvarende.

Prato: escalope svart (kull), med churrasqueados grønnsaker og mashed kassava. TOP

Den fjerde fatet ble harmonisert med de to øverste viner fra vingården, BESO Dante 2009 (oppkalt etter sønnen til hjelp av Laura Catena), R $ 189,00, ST (94), et kutt på Cabernet Sauvignon (45%) og Malbec (55%) med Uco dalen tre ulike drue vingårder, en Gualtallary med 1500 høyde. I cupen viser en uvanlig eleganse til argentinske viner, veldig kremaktig, kraftig, en vinhaço.

Den andre er TOP LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, R $ 180,00, ST (91+), kraftig, viser mye struktur, fett, men med en frittliggende tre som skjuler frukten både på nesen og i munnen . Mer vi vente, tror jeg flere en to aninhos Flaske dette treet vil integrere.

Banan parfait med sjokolade, for å lukke den kvelden med en dose av glicolse!

RESTAURANT forskjøvet - R Affonso Claudio 259 lj 4 - Singing Beach - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Tlf: 3315.80.92

Enotria - Avenida Rio Branco, 1383 -. Canto Beach - Vitoria-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook