hakukoneoptimoinnin sivustolla lähetä sähköpostia linko

Archive for "Chardonnay" Category

Matkailu, maku, hakea tietoa, tämä on ollut jatkuvasti elämässäni viime aikoina. Viime aikoina Palasin Bento Gonçalves, ihana alue, jolla olen erittäin hyvä, ja voisin käydä joitakin viinitilat, jotka eivät vielä tiedä. Ensimmäinen pysäkki oli Pizzato, laakson viinitarhat, jossa olin ystävällisesti vastaanottanut Flávio Pizzato, yksi Rosendahl kumppaneiden.


Alku Pizzato oli sama kuin muiden viinitilat Serra Gaucha, joiden saapuminen Italian maahanmuuttajia, jotka asettuivat alueelle ja istutti ensimmäiset viiniköynnökset. Tässä tapauksessa, kehityskaari yhtiö alkoi saapumisesta vuonna 1880 Antonio Pizzato peräisin Italian alueella Vicenza, Veneton. Hänen jälkeensä Kauppa kosketti hänen poikansa Giovanni, isoisä Plinio Pizzato, maanviljely, paitsi intohimo viiniä, rakkautta viininvalmistuksen. Hän oli vastuussa asennuksesta yhtiö - 1960-luvun lopulta - laakson viinitarhat, ja tuottaa viiniä kaupallisessa mittakaavassa. Tämä tapahtui vuonna 1998, pojat, Flavio, Flavia, Jane ja Ivo alkoi piirtää etikettien Pizzato. Sittemmin viini esittelee paremmin jäsennelty ja laatuviinien, jota sen korkean profiilin, Merlot.


Sparkling tuotettu perinteisellä menetelmällä


Barrelia room


Tuotantoalue

Niistä viinit maistanut, mielestäni kaikki on jo perustettu DNA99 ja Chardonnay (ja ilman puuta) DO (alkuperänimitys laakson viinitarhat) vahvisti laadun kuppiin. Rahastot, kuten Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot ja Alicanten Bouschet, yllättynyt. Koska tarrat Fausto linjan, valmistettu rypäleistä viinitarhojen PIZZATO Dr. Faust, joka sijaitsee kaksi Lajeados, Serra Gaucha, kuten Fausto Brut, Demi Sec Fausto Fausto Cabernet Sauvignon ja 2011 sadon Fausto Merlot Rosé, kiinnitti huomiota . Maista ja tekevät johtopäätöksensä.

Vierailut - Joka päivä 10h 17h ja lauantaisin ja pyhäpäivinä klo 10 18pm. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse: (54) 3459.1155 ja (54) 3055,0440.

Talo Umare hote l on kauniisti entisöity boutique sydämessä Buenos Aires, joka taloa bistro sama nimi, joukossa mainitaan yksi 50 parhaista ravintoloista Latinalaisessa Amerikassa. Tämä oli puitteet esittelyä ja todistusta hyvästä Patagonian viinejä minun viime matkan ympäri maata kutsui viinit Argentiinan.


Illalla alkoi luento Patagonia antama Carolina Peter, johtaja vienti Bodega Familia Schroeder.

Yhteenvetona Rosendahl Patagonia, välissä leveyspiirien 30 ja 40 etelään ja muodostuu alueet Neuquen ja Rio Negro, maisema on autiomaa tavallinen, arid - green näkyy vain alueilla kastellaan Rio Negro, liitto Neuquén joet ja Limary, syntynyt Andeilla. Alue on hyvin kylmä, jossa laajalla lämpötila-alueella, noin 20 astetta, joka suosii hidasta kypsymistä viinirypäleet, ja vähän sadetta, joka auttaa hedelmän järki. Jotkut lähes satavuotista viiniköynnöksiä rinnalla uusia kasveja. Niistä lajikkeet, ei ole vain lippulaiva Malbec, mutta Pinot Noir ja Cabernet Franc, kantoja, jotka ovat sopeutuneet hyvin ilmastoon. Sen viinit vakuuttavat suuri eleganssia, rikkaus aromit, maut vilkas happamuus, joka antaa erinomaisen ikääntymisen mahdollisia.

Lopussa luennon seurasi kollegoiden kesken Didu Russian ( www.didu.com.br ), Beto Gerosa ( www.vinho.ig.com.br ) ja Deco Rossi ( www.enodeco.com.br ) ja huone liite, jossa meillä oli mahdollisuus maistaa erilaisia ​​etikettejä neljä viinitilat alueella, Humberto Canale, Malma, Fin del Mundo, Desierto ja Schroeder perhe.

 • Humberto Canale Pinot Noir 2011 - ST (88)
 • Humberto Canale Vanha Vineyard Malbec 2011 - ST (87)
 • Humberto Canale Vanha Vineyard Riesling 2013 - Highlights - ST (90)

 • Malma Pinot Noir 2012 - ST (85)
 • Malma Malbec Family Reserve 2011 - Highlights - ST (89)
 • Universe Malma Malbec 2009 - ST (87)

 • Bodefa Fin del Mundo Reserva 2012 - ST (86)
 • Bodega Fin Cabernet Franc 2009 - Highlights - ST (89)
 • Bodega Fin del Mundo Special Blend 2009 - ST (87)


 • Desierto 25 Chardonnay 2012 - ST (86)
 • Desierto Pampa Malbec 2009 - ST (87)
 • Desierto 25 CS / MBC / SYR 2011 - ST (87)
 • Desierto 25 Cabernet Sauvignon 2011 - Highlights - ST (91+)

 • Saurus Barrel Käynyt Pinot Noir 2011 - ST (87)
 • Saurus Barrel Fernented Malbec 2012 - ST (89)
 • Perhe Schroeder S 2009 - Highlights - ST (90)

Me kiinni illalla nauttia kauniista keittiön ravintola Casa Umare, jonka Chef Dario Gualtieri, pidetään paikallinen viite. Hän työskenteli Francis Malman muun tunnettuja luvut gastronomiaa, sekä Buenos Airesissa ja São Paulo.

Tarkemmat tiedot ja yhteystiedot Hotel & Bistro, tässä: http://casaumare.com/home/

Alun perin julkaistu teksti sarakkeessa Living Life | Notebook Pleasure & Cia | Journal Gazette

Viinin maistelua liittyy yleensä kylmempi kausi. Mutta tämä ei estä juomaa arvostetaan kesällä. Sen sijaan, enemmän täyteläinen, tulevat kuvaan, kevyt ja raikas viini: kuohuviini, valkoinen, rosé-ja punaviinien kulkematta puuta.

Vuonna kellareissa ehdotan valitset tarroja uusia viljelykasveja. Nämä ovat enemmän happamuus ja siten suurempi tuoreus. Älä unohda myös tarkistaa alkoholipitoisuuden. Alempi (13% on ihanteellinen), alempi tunne lämpöä. Yleensä Kesällä viinit on helpompi juoda ja halvempaa.

Joten sinulla on enemmän käsitys aromit ja maut, lämpötila on keskeinen tekijä. Jos viini on maistui hyvin kylmä, ja se on peruutettu sen tuoksu, se tekee yhä ilmeisemmäksi tunne katkeruutta ja tanniinit punaisen. Se tarjoillaan kuumaa, alkoholi on selvemmin. Tuolloin samppanjanjäähdytin on välttämätön lisävaruste.

Sparkling (käyttölämpötila 6-8 C)

Vaikka samppanja on maailmankuulu ja kunnioitettu, kansalliset kuohuviini on myös yllättävä tuoreutta.

Valkoinen (Käyttölämpötila 10º 12ºC: seen asti)

Intian Chilen Sauvignon Blanc, Chardonnay Brasileiro, Vinho Verde Portugalista, Argentiinan Torrontes, ranska Muscadet, kevyt ja raikas. Ottaen happamuus korkealaatuista valkoviini, aina valita uusia viljelykasveja.

Rosé (Käyttölämpötila välillä 10º 12º C)

Ne on valmistettu rypäleistä ja viiniytetyistä kanssa kuori vähän aikaa, vain mitata väriä juoda. Tuloksena on herkkä viinejä kuten valkoinen, aromaattinen, mutta enemmän rakenne on kitalaessa, joiden avulla ne voivat valvoa paremmin jäsennelty ruokia.

Punainen valo (käyttölämpötila 14 ° C)

Kevyt punaiset, hapokas ja alhainen tanniini kuormitus ovat sopivimmat. Esim Pinot Noir, Gamay, Tempranillo, Bonarda ovat myös hyviä vaihtoehtoja.

Adolfo Canvas Brut - Brasilia - R 33 dollaria - Space Doc

 • Kirkkaan vaaleankeltainen visuaalinen, keskikokoisia ja pieniä kuplia hyvä pysyvyys. Aromit muistuttavat sourdough leipää, hedelmäinen ja kukkainen. Maku näyttää keskimäärin creaminess, hyviä hedelmiä, raikas, voimakas ja hapokas.

Castellroig Cava Brut Court - Espanja - £ 74 - Grand Cru

 • Kuohuviini kaunis espanjalainen, valmistettu leikkaamalla viinirypäleet Macabeo, Parellada, Xarello. Sitrushedelmien tuoksu muistiinpanoja omenaa, päärynää ja jotkut paahdettua ja mineraalien. Kuiva ja jäsennelty maku, suuri happamuus ja creaminess.

White Field Duke 2012 - Espanja - £ 30 - Space Doc

 • Valmistettu Viura viinirypäleitä (80%) ja Sauvignon Blanc (20%), joka näyttää visuaalisen oljen keltainen ja vihreä kohokohtia. Karhunvatukka tuoreet hedelmät kuten omena ja persikka. Maku on hedelmäinen ja on tasapainoinen ja hyvin integroitu happamuutta.

Dadivas Pinot Noir 2012 - Brasilia - R 42,90 dollaria - OK Supermarket

 • Valitsema Englanti lehden Decanter yhdeksi kuudesta parhaista Brasilian viinit, Pinot Noir sekä suuri hinta näyttää paljon tyypillisyys kypsiä punaisia ​​hedelmiä muistiinpanoja, hieman kukka vivahteita. Pehmeä maku, raikas ja pyöreä. Helppo viiniä juoda ja miellyttää.

Tapada do Fidalgo Rosé 2012 - Portugali - £ 35 - Carone

 • Tämä tarra, erittäin kiitosta kilpailussa, osoitti visuaalisen live kirsikka, voimakas aromi, hedelmäinen, muistuttaa karviainen. Hän jatkoi delighting suussa. Hän kiinnitti huomiota suuren happamuutta ja tuoreutta.

Palmira Sauvignon Blanc 2012 - Chile - £ 29 - Zanatta

 • Miellyttävä tuoksu, jossa sitrushedelmiä. Kuten puuttumista nurmikasvien. Maista kevyt, pehmeä ja hapokas. Maistuvat ilman suuria tekopyhyydestä. Viiniä päivittäin.

Palmira Chardonnay 2012 - Chile - £ 29 - Zanatta

 • Tuore, iloinen, ominaisuuksia muistiinpanoja valkoista hedelmiä, päärynä, persikka, sitrushedelmien ja mineraalien valoa. Maista mieto, nykyisten ja hapokas. Toinen viini viedään rannalla tai altaalla.

Crios Susana Balbo Torrontes 2012 - Argentiina - £ 46 - www.wine.com.br

 • En voinut olla huomaamatta Argentiinan Torrontés. Raikas tuoksu kukka muistiinpanoja tyypillistä ruusuja ja litsi. Maku on kevyt ja raikas, pehmeä, suuri happamuus. Tyylikäs ja hyvä pysyvyys.

28. syyskuuta minulla oli tilaisuus tavata useita Brasilian tarrat CIC (Industry Centre, kauppa- ja Bento Gonçalves Services) tapahtuma nimeltä "Back to Brazil Viini kuusikymmentä minuuttia." Siellä huolimatta lyhyessä ajassa voisi olla huolellisesti kuohuviini linjan ja chardonnay viiniä Quinta Don Boniface.

Quinta Don Boniface on perhe Rosendahl johdolla veljet Marina ja Gonçalo Libardi (kuvassa yllä). Sijaitsee 800 metriä merenpinnan yläpuolella Caxias do Sul, Rio Grande do Sul. Hanke syntyi vuonna 2000 rakentamisen Vineyard Santa Lucian ja San Francisco Vineyard.

Tuotanto aloitettiin vuonna 2007, ja nykyään pyörii sammas 150000 pulloa vuodessa, keskittyy on kuohuviinien, joka hallitsee 80% tästä, mikä osoittaa, mikä on parasta meidän terroir.

Peruslinja koostuu 4 tarrat, Muscat, Brut, Rosé, Brut Rosé. Maistanut kaksi tarroja, menemme heille:

Quinta Don Boniface Brut - 12% - ST (87)
- Valmistettu Charmat menetelmällä, se on leikkaus Merlot ja Chardonnay. Se esittelee visuaalinen oljenkeltainen, selkeä ja kirkas, voimakas Perlage, pienet ja pysyviä kuplia. Tuoksu on muistiinpanoja hedelmiä, kuten melonia ja omena, jossa hiiva taustalla. Maku samettinen kosketus, hyvää hedelmää, tasapainoinen ja jatkuva viimeistely. Kuohuviini kauneus. R 39,00 dollaria.

Quinta Don Boniface Brut Rosé - 12% - ST (87)
- Epätavallinen leikkaus Chardonnay, Merlot ja Sangiovese. Visual taipumusta kirsikka, selkeä ja kirkas, hieno Perlage ja pesistente. Vuonna nenä korostaa muistiinpanoja punaisia ​​hedelmiä, kuten mansikkaa ja vadelmaa. Maku on raikas, hedelmäinen muistiinpanoja.

Habitat rivillä on kuusi tarroja, Cabernet, Merlot, Liköörit, Champanoise, Brut Rosé ja Chardonnay. Maistanut kaksi tarroja, Champenoise ja Chardonnay (hiljainen).

Quinta Don Boniface Brut Champenoise 2009-12% - ST (90)
- Valmistettu Champenoisen menetelmällä, sama jota kuohuviiniä Champagnen alueen, viinirypäleet chardonnay 50% Pinot Noir ja 50%. Hän jäi 18 kuukautta hiivan kanssa. Se oli kohokohta ExpoVinis vuonna 2012, luokitellaan TOP TEN. Se esittelee visuaalinen oljenkeltainen, selkeä ja kirkas, voimakas perlage, erittäin hieno ja pysyviä kuplia. Complex ja herkkä aromi muistuttavat manteleita, hunajaa, hiiva ja leivontaan. Miellyttävä suussa tuntuu, raikas, tasapainoinen muistiinpanoja vahvistavat nenä. Kuohuviini, joka tekee vaikutuksen laadusta. R 65,00 dollaria.

Quinta Don Boniface Chardonnay - 13.5% - ST (88)
- Valmistettu 100% Chardonnay rypäleistä ja kypsytetään säiliö ruostumatonta terästä. Siinä on vaaleankeltainen visuaalinen, selkeä ja kirkas. Nenän trooppisia hedelmiä muistiinpanoja ja hieman voinen sävyjä ja manteli. On kitalaessa on keskitäyteläinen hyvä tasapaino alkoholin ja happamuus, hyvä keskittyminen hedelmiä, ja hyvä pysyvyys. Miellyttävä yllätys. R 55,00 dollaria.

Pyhässä Hengessä
linja Quinta Don Boniface löytyy talo Vila Velha Port, keskustele Gil. Avenue Champagnat, 107, Costa da Praia Vila Velha - ES, 29100-010 - Puhelin: 27 3329-3518

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Hyvää huomenta ystäväni, tänään on päivä #CBE (Brasilian Brotherhood of Enoblogs). Peli on seuraavanlainen. Joka kuukausi kollega, bloggaaja, valitse teema. Sieltä ostimme pulloa ja osoitti, lähettämistä meidän vaikutelmia ensimmäisenä päivänä kunkin kuukauden. Tässä kuussa jotka valitsivat teemana oli blogi Living Life "brasilialainen valkoviini, rypäleen ja mihin hintaan tahansa".

Viinin päätimme oli Don Laurindo Chardonnay 2011, että maistui äskeisellä Rosendahl. Se on 100%: Chardonnay, että jo ylpeilee etiketti DO (alkuperänimitys). Valley of Viinitilat oli ensimmäinen alue, jossa alkuperänimitys luokituksen (DO) viinejä maahan. Hänen standardi vahvistetaan, että kaikki rypäleiden tuotannon ja jalostuksen juoma suoritetaan määritellyn alueen laakson viinitarhat. DO on myös tiukempia sääntöjä viljelyn ja jalostuksen kuin vahvistettu Origin ilmaisin (IP) voimassa saavuttamiseen DO rekisteri, myöntää INPI. Yksi näistä säännöistä päättää, että chardonnay on vähintään 85% lajikkeen ja TB vähintään 11% tilavuudesta. Sokerointi ja keskittyminen rypälemehujen eivät ole sallittuja. Poikkeuksellisissa vuosina Regulatory neuvoston Aprovale voi sallia rikastamiseen määrin. Saattaa olla kulkua viinien tammitynnyreissä, mutta eivät saa "chips" ja sirut tai puunkappaleita.

Henkilökohtainen Rating: * ST 86 - Don Laurindo Reserve Chardonnay 2011-12% - R 36,00 dollaria - Here

Cup visuaalisen näyttää kirkkaan keltainen, Frank nenä esittää hedelmäsalaattia ananaksella muistiinpanoja, persikka, vihreä omena ja meloni. Ajattelin myös kukka toteaa. Maku on kuiva ja hyvää hedelmää keskittymistä ja tietty mineraalinen. Hapokas tukea, tasapainoinen, luoden hyvät tuoreutta. Keskiarvo pysyvyys. Kevyt, raikas viini, ihanteellinen tähän helleaalto olet tekemässä.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Seuraavat kommentit matkan etelään Brasilian, tänään puhua vähän siitä vierailevat Rosendahl Casa Venturini. Viinitila sijaitsee keskellä Serra Gaucha, Flower sisällä da Cunha Rio Grande do Sul. Maan Kukko , jossa perinteet ja myytit Italian maahanmuuttoon ovat säilyneet.

Historia Rosendahl alkoi vuonna 1989 vanhan perheen rakenne, syntynyt alueella 1970-luvulla 1980-luvun loppupuolella, yhteisyritys São Paulo gaucho viinintekijä vie Rosendahl. Vuosien Rosendahl on tehty huolellinen rakennemuutoksen, säilyttäen alkuperäiset ominaisuudet. Kaikki silmällä laatuun, mutta menettämättä kulttuuriperintöä.

Vuonna 1997 uusia yhteiskunnallista muutosta, yhtiön nimi on Garcia & Venturini. Vuonna 2001 aloittaa tuotanto hienoja viinejä linja, saattavat tuotteita markkinoille, jotka sittemmin myönnetään maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2009, 20-vuotiaana, projekti tullut uuteen vaiheeseen avaaminen viini puiston matkojen, kirjoittamalla viinimatkailu Brasiliassa.

Felipe Bebber viinintekijä Rosendahl.

Koska olimme vähän aikaa vierailuun, lähdimme suoraa makuista sen parhaita viinejä, pystysuora Chardonnay syö 2007 vuosikertaa 2008, 2009, 2010, 2011 ja 2012, todellinen etuoikeus.

Super myönsi Casa Venturini Chardonnay 4. peräkkäinen vuosi on yksi 16 parhaiten edustavia näytteitä National Wine arviointi, tärkein tapahtuma Brasiliassa, jossa minulla oli kunnia osallistua tänä vuonna. Mikä parasta, viini maksaa 29 dollaria viiniä.

En aio tehdä kuvauksen yksittäisen viinejä. Luulin kaikki hyvin samanlaisia, muistiinpanoja meloni, banaani ja ananas. Suussa, keskitäyteläinen, hyvä tasapaino happamuus ja alkoholi, ilman katkeruutta loppua. Hedelmäinen jälkimaku, vahvistaa muistiinpanoja nenä ja lopullinen keskimääräinen pysyvyys. Korostus sato vuonna 2012, joka osoitti tarpeeksi tuoreus, tietenkin, hänen nuorisoa.

Toinen viini maistui oli Casa Venturini Tannat 2009 myös National Assessment, oli joukossa 30% edustavimmat (CROP 2012). Viini runsaalla rakenteen, jolla on 18 kuukautta tammitynnyreissä, hyvä intensiteetti aromit, tummia hedelmiä, paahdettu, eläin kosketus. Kuiva viini, oikea happamuus, tasapainoinen alkoholi, keskitäyteläinen, tanniininen, jossa lopullinen keskimääräinen pysyvyys. Se myös maksaa R 29,00 dollaria Rosendahl.

Matkustin Rio Grande do Sul kutsusta IBRAVIN toiseen painos Image Project.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Korkea Angle Campos Rosendahl on perheyritys, jossa yli 150 vuotta, joka tunnetaan nimellä "naisten viini" sen kolmesta omistajasta on naisia ​​ja jossa on enemmän kuin 50% kädestä työn muodostaman naisia. Sijaitsee Itä Rio Grande do Sulin Campaign, Itaqui (RS). Alue liittyy 31 rinnakkaista, kuvitteellinen linja, joka leikkaa läpi maissa kuten Australia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Chile ja Argentiina, jota pidetään parhaiten soveltuvat istutus viinirypäleet, esittämällä hyvin määritelty ilmasto-olot.

Sisällä maistanut viinejä Rosendahl äskettäin vieraillut Etelä, kuohuviini Up Kurssit Extra Brut kutsui minua tarpeeksi huomiota. Se on laadittu kanssa lajikkeista Chardonnay ja Pinot Noir perinteisellä menetelmällä (champenoise), jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa.

Henkilökohtainen Rating: ST (90) - 12,5% - Chardonnay ja Pinot Noir - R 35,00 dollaria - Rosendahl verkkosivuilla ( ).

 • Visuaalinen oljen keltainen pieniä ja pysyviä kuplia. Hiiva aromit, mineraali, koskettaa hunajaa ja kuivattuja hedelmiä. Elegantti ja karu. Maku on hyvä runko ja hapokas. Tasapainoinen. Pitkä aromaattinen pysyvyys, kuivatut hedelmät ja hiivaa muistiinpanoja.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Äskettäisessä tapaamisessa tuottajien Pinto Bandeira (RS), minulla oli tilaisuus ja etuoikeus maistaa omakohtaisesti, seurassa Daniel Geisse ja Abarzúa Carlos Espejo, käynnistää Rosendahl Cave Geisse: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009, Cave Geisse Blanc de Noir Brut Vintage 2009.

Vuonna 1979 Chilen Mario Geisse (Ex Chandon Brasilian), Rosendahl sijaitsee Pinto Bandeira (RS), joka on 76 hehtaaria, joista 23 ovat sopivia Chardonnay ja Pinot Noir viljelyä. Alueella on hyvät terminen amplitudi on korkeampi (750 metriä) ja viileämpi kuin laaksoon ja viinitarhojen, ihanteellisen aurinko kanta viinien tuotantoon.

Valvonnassa tauteja ja tuholaisia, kehittämä Chilessä yhtiön Lazo TPC (Thermal Pest Control) on käytössä, kuumaa ilmaa jet kone, joka aktivoi luonnollista vastustuskykyä kasvien, vähentynyt torjunta-aineiden käyttö.

Niille, jotka eivät vielä tiedä kuohuviinejä tehdä vain valkoisia rypäleitä Chardonnay kutsutaan Blanc de Blancs, valkoinen valkoinen. Ja Blanc de Noirs, harvemmin, tehdään vain punainen viinirypäle, yleensä Pinot Noir.

Täydellinen maistamishuoneen Aurora Rosendahl, jossa tuotteet esiteltiin.

Julkaisu: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009 (12,5% alkoholia ja 8,5 grammaa sokeria litrassa), 100% Chardonnay, valmistettiin perinteisellä menetelmällä (Champenoisen), 28 kuukauden autolyysi.

 • Visuaalinen vihertävän keltainen pieniä, lukuisia ja pysyviä kuplia. Nenä muistiinpanoja kuivattuja hedelmiä, trooppinen, kukka, leipomo ja hunajaa. Keskitäyteläinen, happamuus on silmiinpistävää, ja erittäin mukava creaminess. Pysyvät, aromaattinen, esitteli tuoreutta ja paahdettua muistiinpanoja, ilman katkeruutta.

Julkaisu: Cave Geisse Blanc de Blanc Brut Vintage 2009 (12,5% alkoholia ja 8,5 grammaa sokeria litrassa), 100% Pinot Noir, sitä valmistettiin perinteisellä menetelmällä (Champenoisen), 28 kuukautta autolyysi.

 • Visuaalinen media voimakkuus vaaleanpunainen hieno Perlage. Avoin nenä punainen ja valkoinen hedelmä, kukka koskettaa ja hiiva. Structured maku, erittäin hapokas ja hyvä creaminess. Aromaattinen pysyvyys hyvä intensiteetti, jättäen lopullisen varsin tuoreita.

Capixabas voi pian löytää Shop Ville du Vin Victoria hintaan R 85,00 dollaria real pullo.

* Matka Rio Grande do Sul kutsusta IBRAVIN toiseen painos Image Project.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Marcos Fonseca - Leyda Chardonnay Erä 5 "Wild Hiivat" 2007-14%.

Käytin näin viiniä. Tyypillinen Chardonnay tyyliin NM, joissa pistävä hedelmiä, voita, kevyt paahtoleipää, riitä tasapainottavat hapokas ja jopa hivenaine. Tällä kertaa ei vastannut odotuksia. Kaipasin enemmän läsnä happamuus, perustavanlaatuinen tavaraa viini on tasapainoinen ja elossa. Ilman tätä se saa hieman tylsää. Johtopäätös: wine olla humalassa melko nuori (uskaltaisin sanoa jopa 3 vuotta vanha), samalla kun Verve riitä hoitamaan ylilyöntejä.

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa

Myöhään tiistaina osallistui yhdenmukaistettu illallisen sponsoroi dynaaminen duo Helio Massoni ja Simey Santos Enotria, yhdessä tuovan Vinci Scrambled ravintola, täällä osavaltion pääkaupunki. Esittää viini oli voitto edustajat maahantuonti, Rafael Port ja Ederson Possatti, joka antoi työtä.

Tytär suuren Nicolas Catena, tärkein ja arvostetuin nimi argentiinalaista viiniä, Laura Catena tunnetaan kaikkialla maailmassa kuin lähettiläänä Malbec rypäleen. Hän opiskeli biologiaa Harvardissa ja lääketieteen Stanfordin, mutta hylätty lääketieteen omistautua viniticultura puolivälissä-90: n oikea käsi Bodegas Catena Zapata isänsä varatoimitusjohtajana ja vielä löytää aikaa ajaa omia viinitilat, Luca (kunnianosoitus Hänen poikansa on sama nimi) ja La Posta.

Kaunis viini Laura Catena

Valikko kehitettiin viritetty ravintolan henkilökunta, johti Chef Ana Beatriz Seguchi, jossa sommelier on Enotria Helio Massoni. Se oli laatu osoittavat, missä ruokaa on muodostunut täydellisen kumppanuuden viinejä.

Ruokalaji: Mini kultainen Brie salaatin ja tangerine vähentäminen - (Huom 1000)

Aloitimme illan Luca Chardonnay 2009 (rypäleen Burgundin), R 149,00 dollaria, ST (91). Hän meni 12 kuukautta tammitynnyreissä. Nenä kypsiä ananas huomata, voita, aprikoosi ja hunajaa. Kermainen maku, rasva, jossa suuri happamuus tukevat painoa, pitkä jälkimaku. Mukaan Robert Parker, tämä upea valkoinen on ehdokas paras Chardonnay Argentiinasta tulee vuodesta toiseen ulos, joilla ansaitsi 92 peräkkäistä pistettä vuonna 2009 kauden.

Prato: Kamerun osteri ja inkivääri kastike (mausteinen)

Luca Pinot Noir 2009 (rypäleet Orchard alueella Ranskassa), R $ (149,00), ST (91). Perinteisiä makuja kirsikka, kukka, maanläheinen, pehmeät tanniinit, hapokas, tasapainoinen. Hän on kestänyt tarpeeksi mausteinen ruokalaji. Hän sai 93 pistettä Robert Parker vuonna tämän 2009 sato, korkein luokitus myöntämiä kriittinen Argentiinan Pinot Noir!

Prato: Naurua al Salto (silputtu oxtail) - syödä Polvillesi!

Luca Laborde Double Valitse Syrah 2009, R 142,00 dollaria, ST (92). Visual pilaantuu öljy, kypsiä hedelmiä aromeja, nahkaa ja savustettua lihaa, paahdettua muistiinpanoja tammea ja mausteita. Maku on runsas, rehevä hyvin jäsennelty tanniinit, hedelmiä soseet ja pippurilla. Erittäin pitkä ja jatkuva.

Prato: leike musta (kivihiili), jossa churrasqueados vihanneksia ja perunamuusi maniokki. TOP

Neljäs astia harmonisoitiin kaksi TOP viinejä Rosendahl, BESO Dante 2009 (nimetty poika keinoja Laura Catena), R 189,00 dollaria, ST (94), leikkaus Cabernet Sauvignon (45%) ja Malbec (55%) ja Uco laaksossa kolme erilaista rypäleen viini, Gualtallary 1500 korkeudessa. Kupissa näyttää epätavallinen eleganssia argentiinalaisia ​​viinejä, erittäin kermainen, voimakas, yksi vinhaço.

Muiden on TOP LUCA MALBEC 2009 100% Malbec, R 180,00 dollaria, ST (91+), voimakas, näyttää paljon rakenne, rasvaa, mutta irrottaa puu, joka kätkee hedelmät sekä nenän ja suun . Enemmän odotamme, mielestäni enemmän 2 aninhos pullotettu puuta yhdistää.

Banana parfait suklaa, sulkea illalla annos glicolse!

RESTAURANT viritetty - R Affonso Claudio 259 LJ 4 - Singing Beach - Vitória, ES | CEP: 29055-570 - Puh: 3315.80.92

Enotria - Avenida Rio Branco, 1383 -. Canto Beach - Vitória-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Seuraa blogi Living Life Twitterissä

Nauti blogin sivu Elämän Facebookissa