La designació de la verema és la qualificació més alta que es pot assignar a un vi de Porto. Vi de Porto Vintage s'obté a partir de la collita de només un any es considera, i és un nom que es dóna només en els anys considerats d'excepcional qualitat. Patir un envelliment en bóta durant un període màxim de dos anys i mig, posteriorment envellit en ampolla. El seu potencial d'envelliment és enorme, gairebé immortal. Aquesta va ser la sensació que vaig tenir que provar Taylor Fladgate 1968 Vintage Port Quinta De Vargellas, ara 47 anys i que mostra una qualitat opcional. Simplement perfecte al meu entendre. El bol mostrar una increïble complexitat, animals notes de carn i cuir envellit, verdures, com el tabac, el te i el torrat, cafè i ametlles torrades. Paladar concentrat, tanins sedosos, equilibrat, amb bona acidesa i subtil dolçor. ST memorable (100).

Quinta das Vargellas és propietat de Taylor de més de 100 anys, es troba a la part superior del Duero. Aquesta granja magnifica on els raïms són trepitjats pels veremadors, contribueix en gran mesura als vins utilitzats en una gran quantitat de la verema de Taylor.

En els anys en què no hi ha vintage declarat decideix embotellar una cinquena part de la verema. Quinta das Vargellas és la "joia de la corona" de Taylor, sent reconegut com un dels millors vinyes del món. El vi de Porto és una sola collita, va a millorar amb l'edat i es pot mantenir en l'ampolla diversos anys.