søkemotoroptimalisering sende inn webområdet e kjøkkenvifte

Arkiv for 'champagne' Category

Mer buljong Champagne prosjektet til tørst. Dukket opp etter Selosse og holdt den kule bølgen. Friend generøsitet, Dr. Julius Portugal, en student-turned-lærer. \ O /

"Michel og Francis Egly-Ouriet er visjonære produsenter. I sin eiendom på 11 hektar i Abonnay, Verzenay og Bouzy, nesten Grand Cru og eksklusiv beliggenhet i vinmarkene dyrket uten plantevernmidler over førti år med Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Druene høstes for hånd, alltid på det høyeste punktet av sin modenhet, og vinproduksjon er gjort med stammen og ingen filtrering. Resultatet er en liten mengde av vin av stor kompleksitet, med intens og dyp smak. Ifølge Bettane & Desseauve guide, er Egly-Ouriet en vingård som har kommet i løpet av de siste 10 årene, og produktene spilt av elskere av champagner i verden. "

I bolle, selv om den ser etter Selosse, Champagne Egly-Ouriet Grand Cru Brut Rose NV Magnum, holdt bølgen og viste at det også løs, RS dyret. Visual løk hud, veldig fin perlage i kvantitet, aromaer av friske røde frukter og fersken, brioche og krydder. Tørr gane, god struktur, lang. Fortryller. Merk: ST (96). En 750 ml flaske koster $ 590, her .

I vinen verden som i livet ønsker er ikke makt. Trinnene er høy $ og må stole på gavmildheten venner ikke å passere denne uten å verdsette noen buljonger som opplyser sjelen.

Jeg har nylig hatt muligheten til å møte i arbeidsbollen av Anselme Selosse ( ), en av de mest beundrede garasjer i regionen Champagne, Frankrike (55 000 flasker i året), som overskrider sine etiketter (1000) her i Brasil. Hans arbeid filosofi begynner på 6 ha biodynamisk dyrking i Avize, Cramant, Oger, Le Mesnil, Ay, Mareuil-sur-Ay og Ambonnay, som er vinified separat i små fat som ble kjøpt fra Domaine Leflaive, Burgundy flott navn. Noen av deres merker som substans, er vinified av Solera (Spania) system. Kun naturlige gjærsopper anvendes under fermenteringen, og doseringen av ekspedisjonen likør er liten.

Min erfaring var i bollen med NV Brut Rosé Champagne Jacques Selosse, 12,5%, kutte Chardonnay og Pinot Noir, som viste mye karakter, i motsetning til noe som smakte Champagne. Perlage perfekt creaminess og kompleksitet, siden framdrift. Aromaer av ristet toffee, sitrus, vanilje og krydder. Strukturert, bred og kremet gane, utmerket surhet. En champagne levende, unik og nesten uforlignelige. Merk: ST (99)

Alle vet at Geisse Cave er en av de mest respekterte og anerkjente musserende vin produsenter i Brasil og verden. Men få vet at nå signerer en Champagne Premier Cru.

Om ettermiddagen lørdag hadde jeg det privilegium å smake førstehånds, som er den første bloggen til å legge en personlig mening om den første gruppen av Cave Geisse Philippe Dumont Champagne Premier Cru flaske nr 00176 av 1500 produsert. Dette Champagne er et resultat av et samarbeid mellom to familier som deler det samme arbeidet filosofi, fransk og brasiliansk Geisse Dumont.

Prosjektet startet i 2007 da Geisse mottatt på sin vingård i Pinto Bandeira, franskmannen Philippe Dumont, eier av litt over 5 dekar Premier Cru Chigny-les-Roses - Reims, med over 300 års tradisjon i regionen . Philippe var fornøyd med kvalitet og stil musserende viner produsert av Mario Geisse, og slektskap grunn av arbeidsfilosofi både familier havnet på en invitasjon til Mario Geisse ville produsere den første champagne med brasilianske label.

Er 1500 flasker, siden volumet av produksjonen i land med Premier Cru betegnelsen er svært begrenset og verdien av områdene med dette kvalitetsnivået kan nå 1,5 millioner euro per hektar. Av de 200 landsbyene i Champagne, bare 43 har rett til å bruke betegnelsen Premier Cru, betegnelsen gis til svært få produsenter i regionen på grunn av den høye kvaliteten og plasseringen av sine vingårder.

Personlig vurdering:
ST (93) - 50% Chardonnay / 50% Pinot Noir - 12,5% - Produksjon per hektar: 8000 kg - Innhøsting: September - Metode for fremstilling: Champe / Tradisjonell - Fermentering tid: Ca. 180 dager - Tidspunkt for løpetid: 36 måneder - Graduation Sukker: 12 gram per liter - Produksjon: 1500 flasker - R $ 290,00 i Victoria.

 • Visual blek strå gul, perlage med små, mange og gode utholdenhet bobler. Nesen har noter av brioche og brød dominerende (ingen toast), hvite frukter, og en meget fremtredende mineral. Ganen har stor surhet, fyldig, med god konsentrasjon av hvit frukt, god utholdenhet og deilig ettersmak, særlig gjær. Bør forbedre med noen flere år med kjeller. En flott champagne, verdig dette partnerskapet mellom to store produsenter.

Følg bloggen Leve livet på Twitter

Nyt side blogg Leve livet på Facebook

Winston Leonard Spencer Churchill, bedre kjent som Sir. Winston Churchill var den mest berømte britiske statsmann, først og fremst som statsminister i Storbritannia under andre verdenskrig, og ifølge noen, hyllet av den demokratiske verden, som den store driveren av den militære kampanjen som beseiret Hitler.

Foruten stats Winston Churchill var en forfatter. Mottok Nobelprisen i litteratur i 1953, på grunn av de seks bind av hans berømte verk «The Second World War". Laget flere setninger som har blitt berømt:

Ulempen med kapitalismen er den skjeve fordelingen av rikdom; fordelen av sosialisme er lik fordeling av elendighet.

Reporteren spurte den gamle Churchill, 80 eller 90-somethings ...

- Churchill, hva er hemmeligheten for lang levetid?

- Sporten, min kjære, sporten ... aldri praktisert.

Ingen later som demokratiet er perfekt eller uten lyte. Det har blitt sagt at demokrati er den verste styreform bortsett fra alle de andre former som har vært forsøkt fra tid til annen.

Churchill var glad i champagne, særlig ved huset Pol Roger og drakk hver dag. Han hadde et godt forhold til Odette Pol Roger, direktør for den berømte Champagne huset. I 1944 ble de presentert på en lunsj på den britiske ambassaden i Paris, og ifølge selskapet, Odette var et sendebud for den franske motstandsbevegelsen under okkupasjonsårene, noe som er grunnen til at Churchill styrket sitt forhold til huset Pol Roger.

Pol Roger produsert spesielt for ham 500 ml flasker fordi, ifølge statsministeren, "en hel flaske (750 ml) er for mye for meg å drikke alene og halv flaske (375ml) er usannsynlig å være verdt å lytte til skjelle min kone vil gi meg fordi jeg drikker. 500ml er den perfekte mengden. "

Når Churchill døde i 1965, huset Pol Roger betalte ham hyllest. For 25 år, satte en svart stripe med sorg på alle flasker champagne til Storbritannia.

I Brasil er Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut importert av Mistral og koster R $ 790,00.

Personlig vurdering:
ST (99) prøvetatt i Mistral Meeting 2012

 • Samlingen er hovedsakelig Pinot Noir, Chardonnay supplert med. Det velger bare den beste frukten, som kommer fra vinmarker i Vallée de la Marne og Côte des Blancs. Dette Champagne forfall i kjellere forblir i kontakt med bunnfallet fra gjær til mer enn syv år før stikker.
 • Gul visuelt medium intensitet, med små bobler og mange; intens og vedvarende perlage. Tradisjonell nese med toner av brioche, gjær, hvit frukt, sitrus, med blomster innslag.
  Ganen viser stor kropp, utmerket surhet, tynn og rik mousse. Balansert og myke, uten bitterhet. Aromatisk utholdenhet er veldig lang, med ettersmak av brioche, sitrusfrukter og tørket frukt. En sann gudenes nektar!

Følg bloggen Leve livet på Twitter

Nyt side blogg Leve livet på Facebook

I løpet av året 2011 redaksjonen i bladet har vurdert over 1000 champagner som er tilgjengelige i markedet. I smaker, de viktigste kriteriene var kvalitet og dens pris. Når resultatene ble ordnet blant de topp 10, mange kjente navn, men den første var enstemmig, Taittinger Comtes de Champagne 2000 Fine Champagne Magazine er den eneste internasjonale publikasjonen viet til champagne.

Her følger en liste: "100 beste champagner for 2012".

 • Taittinger Comtes de Champagne 2000
 • Taittinger Vintage 2004
 • Louis Roederer Cristal Rosé 2002
 • Dom Pérignon Rosé 2000
 • Dom Pérignon 2002
 • Bollinger La Grande Année Rosé 2002
 • Laurent-Perrier Alexandra Rosé 1998
 • Piper-Heidsieck Rare 2002
 • Charles Heidsieck Brut Réserve NV
 • Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

Summen av Top 100 "ranking" champagner kan leses her:

Følg bloggen Leve livet på Twitter

Nyt side blogg Leve livet på Facebook

J. av Telmont etablert siden 1912 i hjertet av Champagne-området i Damery nær Epernay, har 146 hektar (36 fra sin egen vingård), har De Telmont en ekstraordinær kilde til kvalitet druer fra de beste terroir, Côte des Blancs og som Vallée de la Marne. Druer er den viktigste delen av Champagne. Så DeTelmont bryr seg om vingården med metoder ideelle for å skape en harmoni og balanse mellom land og vinstokker kultur.

Winery: J. De Telmont - Land: Frankrike - Navn: Grand Reserve Brut - Druer: 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir og 33% Pinot Meunier - Farge: Gul halm - Type: Sparkling - appell: Champagne - Gjennomsnittsalderen for vinstokker: 30 år - Geografisk plassering: Champagne - Vinification: Tradisjonelle med kontrollert temperatua - Hjem: Fra 15 til 24 måneder i flasken - ALC: 12%

Importør: www.daconfraria.com.br

Site: http://www.champagne-of-telmont.com

Pris: 190.00

Personlig vurdering: ST (90)

Visuelle lys gul, små bobler i god kvantitet, med liten krage. Nesen viser karakteristiske notater av toast, gjær, fersken og mandler. Ganen viste veldig tørr, fantastisk syre, god kropp, buttery smak, lang finish. Champagne med en jovial karakter.

Følg bloggen Leve livet på Twitter