βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ιστοσελίδας υποβάλει e-mail απορροφητήρα

Αρχείο για την «σαμπάνια» Κατηγορία

Είναι φίλοι μου, αν το 2015 θα είναι καλή δεν δεν ξέρω, αλλά η αρχή είναι υπέροχο, rs. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα παρακολούθησα με τους φίλους Felipe Colombo, Wellington Andrade, Marcos Fonseca και ο οικοδεσπότης Anja Almeida στο μπαλκόνι "NALOCA" ένα κρασί το βράδυ που κόβει την ανάσα, μαγικά, με σπάνια κρασιά, υπέροχο, υπέροχο φαγητό και πολλά γέλια. Η συνάντηση είχε τέσσερα στάδια. Ξεκίνησε με σαμπάνια Dom Perignon Vintage 2004 (Felipe), Krug Grande Cuvée Brut NV (Μάρκος) και Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 Jeff Koons Edition (Wellington), που ακολουθείται από δύο εποχές, 1966 (Silvestre) και το 1985 (Anja), το πιο επιφανή πορτογαλική κόκκινο κρασί, Μπάρτσα Velha - προσπαθούμε να τελειώσουμε με Quinta de Vargellas Fladgate Vintage Port ο Μεγαλοπρεπής του Taylor 1968 (Silvestre) και εξεπλάγησαν από τον ξενιστή με ένα Πέρα Manca 1995 για να κλείσει το βράδυ. Σε αυτό το πρώτο post θα μιλήσουμε για τα Champas που έχουν εναρμονισθεί δεόντως με ένα θεϊκό Mariscada, παρακάτω φωτογραφία:

Ο σεφ Mariscada Aldir Almeida

Dom Perignon Vintage 2004

Το κύπελλο έδειξε πρόστιμο perlage, floral και νότες εσπεριδοειδών, με φρυγανισμένο μικρό (ψήσιμο). Ένα κρασί μεσαίου σώματος, πολύ κομψό, με εξαιρετικά φρέσκια γεύση, και ορυκτών, με μεγάλη οξύτητα και την αιώνια επιμονή. Σημείωση (ST): 91/100

Krug Grande Cuvée Brut NV

Αρκετά διαφορετικό από το DP, μεγαλύτερη συγκέντρωση και δομή, αλλά και φρέσκο, κρεμώδες και κομψό. Βύνη σημειώσεις, καρύδια, κάστανα, μέλι, ώριμα φρούτα, τα οποία προέρχονται από ένα μείγμα περίπου 40 κρασιά βάσης μέχρι και 10 διαφορετικές χρονιές. Σημείωση: (ST): 92/100

Dom Pérignon Rosé Vintage 2003 "ειδική έκδοση υπογεγραμμένη από τον καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς».

Θεωρείται από τον Richard Geoffroy Το Maison κόσμημα, το Ροζέ σαμπάνια έχει μια τέλεια επιλογή των λευκών σταφυλιών (Chardonnay) που ισορροπεί την έντονη προσωπικότητα του μελανιού (Pinot Noir), ακολουθούμενη από τη γήρανση οκτώ έως δέκα χρόνια στα κελάρια. Sublime! Οπτική κρεμμύδια φλούδα, κρεμώδη αφρό, πρόστιμο perlage, και μια αρωματική γεύση και τον πλούτο κάνουν το Dom Pérignon Rosé ένα πραγματικά ξεχωριστό σαμπάνια. Δροσιστικό και μεταξένια. Σημείωση (ST): 96/100

Sabragem στα γαλλικά sabrage, είναι το όνομα της τεχνικής για την ανοίγοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια ή αφρώδη οίνο με σπαθί. Έγινε δημοφιλής μετά τη Γαλλική Επανάσταση, όταν ο Ναπολέων Βοναπάρτης, έφιππος δεν θα μπορούσε να κάνει το παραδοσιακό άνοιγμα των υπηρεσιών, και να χρησιμοποιηθεί το σπαθί του για να αποκεφαλίσει μερικά μπουκάλια σαμπάνιας που κέρδισε το Madame Clicquot (η χήρα Cliqcuot). Φράση απαθανάτισε: "Στη νίκη του αξίζει, είναι απαραίτητο σε ήττα"

Για να θέλετε να εμπλακούν στην περιπέτεια της Εύας αυτής της Πρωτοχρονιάς εδώ είναι μερικές πολύτιμες συμβουλές copiladas περιοδικού Κελάρι:

 • Ο χώρος της εκδήλωσης θα πρέπει να είναι πλήρης και χωρίς εύθραυστα αντικείμενα.
 • Τους παρόντες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να σταθεί πίσω του, ποτέ μπροστά, γιατί το γυαλί συμφόρησης θα πετάξει λίγα μέτρα μακριά.
 • Το μπουκάλι θα αποκεφαλιστεί πρέπει να είναι καλά διατηρημένα με απλή ψύξη (6 ° C είναι ιδανική) και δεν πρέπει να την ταρακουνήσει να μην αυξήσει την εσωτερική πίεση. Το προϊόν αυτό έχει θεμελιώδη σημασία, διότι, αν το υγρό είναι ζεστό, η φιάλη μπορεί να εκραγούν όταν σπάθη πλήγμα. Συνιστάται ότι είναι σε ένα κουβά με πάγο και νερό για τουλάχιστον δύο ώρες πριν sabragem.
 • Αφαιρέστε όλη την κάψουλα που περιβάλλει το λαιμό της φιάλης.
 • Είναι κρίσιμο να βρούμε το γυαλί ραφή, διαιρώντας τα δύο μισά της φιάλης. Το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να ανοίξετε θα πρέπει να ακολουθήσει ακριβώς την τροποποίηση του λαιμού της φιάλης.
 • Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι ότι ένα ύφασμα χαρτοπετσέτα είναι συνδεδεμένη με το μεταλλικό σύρμα κρατώντας το φελλό. Έτσι, όταν κρατώντας την πετσέτα κατά τη διάρκεια sabragem, ο λαιμός (που συνδέονται με την πετσέτα) δεν θα πετάξει μακριά, αποφεύγοντας κάθε είδους βλάβη ή ζημία.
 • Στεγνώστε το μπουκάλι ώστε να μπορείτε να το κρατήσετε με πλήρη αποφασιστικότητα.
 • Κρατήστε το μπουκάλι τυλιγμένο σε χαρτοπετσέτα με το ένα χέρι. Η φιάλη θα πρέπει να είναι σε μία κεκλιμένη θέση, έτσι ώστε το ξίφος μπορεί να ολισθαίνει μέσα από το γυαλί για να φτάσει το προεξέχον στόμιο του λαιμού.
 • Το χτύπημα πρέπει να είναι στεγνή και σταθερή. Η εσωτερική πίεση του κυλίνδρου θα προκαλέσει το υπόλοιπο της υπηρεσίας. Τυπικά ο λαιμός έξω ακέραιος, αφήνοντας μια λεία επιφάνεια στο στόμιο της φιάλης. Αν το κρασί είναι καλά διατηρημένα με απλή ψύξη οποιοδήποτε υγρό θα χαθούν. Μπορεί να υπάρχουν, ωστόσο, κάποια απώλεια του φυσικού αερίου, ως εκ τούτου, συνιστούμε να μην χρησιμοποιούν ακριβά μπουκάλια στην πράξη. Τότε όλοι θα απολαύσουν την σαμπάνια και το κόμμα θα είναι πλήρης.

Εδώ είναι μερικά βίντεο:
Κατά την επιλογή των νέων είναι σημαντικό - ότι υπάρχουν σαμπάνιες, κρασιά cava και άλλα ειδικά αφρώδη που μπορεί να γευτεί εδώ και δεκαετίες. Αλλά σε γενικές γραμμές αυτό το είδος του κρασιού γίνεται να πίνεται νέους. Μετά από τρία χρόνια σχετικά με την οινοποίηση, ο ίδιος αρχίζει να χάνει την οξύτητα, φρέσκα αρώματα και το perlage, χαρά σύμβολο.

Μείνετε συντονισμένοι στο επίπεδο του σακχάρου - Ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ικανοποιούνται με μια αφρώδη είναι περιεκτικότητά τους σε ζάχαρη. Αν προτιμάτε το ξηραντήριο, η Brut και εξω-brut είναι το πλέον κατάλληλο. Υπάρχει επίσης η φύση ή μηδενικής δόσεως, με λιγότερη ζάχαρη σε σύγκριση με την εξω-brut. Ήδη δευτερόλεπτα ή demi-secs είναι πιο γλυκιά.

Προτιμήστε Charmat ή παραδοσιακή; Όταν σαν αφρώδη σημείωση, εφόσον γίνεται με παραδοσιακό τρόπο ή Charmat μέθοδο. Αυτή η πληροφορία βρίσκεται συνήθως στο μπροστινό μέρος της ετικέτας, κάτω από το εμπορικό σήμα. Προερχόμενη από τη διάσημη γαλλική περιοχή της Καμπανίας, και χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, η παραδοσιακή μέθοδο (δεύτερη ζύμωση στη φιάλη) χρησιμοποιείται όταν θέλετε να κάνετε αφρώδη γεμάτο, σύνθετο και γήρανση ικανότητα. Ήδη παρασκευάστηκε με τη μέθοδο Charmat (δεύτερη ζύμωση σε μεγάλες ανοξείδωτες δεξαμενές), συνήθως ελαφρύτερο και φρέσκο, με αρώματα φρούτων και θα πρέπει να είναι μεθυσμένος νεαρός.

Care Θερμοκρασία - Ice ναι. Ηλίθια, όχι! Στη Βραζιλία, ο αφρώδης είναι πολύ συνδέεται με το καλοκαίρι? και πολλοί τείνουν να αποδείξουν βλακωδώς κρύο. Αυτό είναι λάθος. Αν δοκίμασαν πολύ κρύο τα αρώματα και οι γεύσεις είναι άτολμη. Πίνετε απλούστερη σε περίπου 6 βαθμούς (συν ή μείον η θερμοκρασία του ψυγείου), και πιο περίπλοκη από ό, τι 12 βαθμούς. Όπως εδώ είναι πολύ ζεστό, αφρώδη μπορούν να αφαιρεθούν από το κελάρι ψυγείο ή το κρασί ελαφρώς κάτω από τη θερμοκρασία λειτουργίας και διατηρούνται σε κάδο πάγου.

Μάθετε πώς μπορείτε να δοκιμάσετε

Οπτική ανάλυση - Στο άσπρα, το ελαφρύτερο χρώμα υποδεικνύει τη νεολαία. Αλλά το κίτρινο χρυσό δείχνει ότι η αφρώδης έχουν κάποια ηλικία.

Αξιολογήστε τις φυσαλίδες ή perlage - Δώστε προσοχή. Όσο υψηλότερη η ποιότητα του προϊόντος, είναι μικρότερα και πιο πολυάριθμες φυσαλίδες.

Νιώστε τις μυρωδιές - Κοίτα διακρίνει τα αρώματα που εμφανίζονται. Μερικά αφρώδη κρασιά είναι πιο φρέσκα και φρουτώδη αρώματα. Άλλοι επισημαίνουν καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα και φρυγανισμένο ψωμί. Αν ξέρετε πείτε ποιο από τα δύο προτιμάτε, βοήθησε τον πωλητή για να δείξει κάτι της αρεσκείας σας.

Το παραπάνω σύνδεσμο θα έχετε αφρώδη Συμβουλές -
ΕΔΩ.

Ένα άλλο ζωμό έργο σαμπάνια στο διψασμένο. Εμφανίστηκε μετά Selosse και πραγματοποιήθηκε νομική κύμα. Φίλος Γενναιοδωρία, Δρ Julius Πορτογαλία, ένας φοιτητής γύρισε δάσκαλος. \ O /

"Michel και Francis Αίγλη-Ouriet είναι οραματιστής παραγωγούς. Στο 11 στρεμμάτων κτήμα του στο Abonnay, Verzenay και Bouzy, σχεδόν Grand Cru και προνομιακή τοποθεσία, αναπτύσσονται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων στους αμπελώνες πάνω από σαράντα χρόνια από το Pinot Noir, Pinot Meunier και Chardonnay. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι, πάντα στο υψηλότερο σημείο της ωριμότητάς του, και το κρασί γίνεται από τα στελέχη και αφιλτράριστο. Το αποτέλεσμα είναι μια μικρή ποσότητα κρασιού της μεγάλης πολυπλοκότητας, με έντονο και βαθύ άρωμα. Σύμφωνα με Bettane & Desseauve οδηγό, Αίγλη-Ouriet είναι το κρασί που οι περισσότεροι πρόοδο κατά τα τελευταία 10 χρόνια, και τα προϊόντα της αμφισβητούνται από τους λάτρεις της σαμπάνιας σε όλο τον κόσμο. "

Στο κύπελλο, παρόλο που εμφανίζεται μετά Selosse, η σαμπάνια Αίγλη-Ouriet Grand Cru Brut Rose NV Magnum, κατείχε το κύμα και έδειξε ότι είναι επίσης χαλαρό ζώων, rs. Οπτική φλούδα κρεμμυδιού, πολύ λεπτή perlage σε ποσότητα νωπών αρώματα κόκκινων φρούτων, καθώς και τα ροδάκινα, τα τσουρέκια και τα μπαχαρικά. Ξηρά γεύση, καλή δομή, καιρό. Μαγεύει. Σημείωση: ST (96). Ένα μπουκάλι 750 ml κοστίζει 590 δολάρια, εδώ .

Στον κόσμο του οίνου όπως και στη ζωή θέλετε δεν είναι δύναμη. Τα βήματα είναι υψηλό και χρειαζόμαστε $ βασίζονται στην γενναιοδωρία των φίλων για να μην περάσει αυτό χωρίς να αντιλαμβάνομαι κάποια ζωμοί που κάνουν ευτυχείς η ψυχή.

Είχα πρόσφατα την ευκαιρία να συναντηθεί με το ποτήρι το έργο του Anselme Selosse ( ), ένα από τα πιο θαυμαστά συνεργεία της περιοχής της Καμπανίας, στη Γαλλία (55 000 φιάλες ετησίως), η οποία υπερβαίνει τις ετικέτες τους (1000) εδώ στη Βραζιλία. Η φιλοσοφία έργο του αρχίζει με τη βιοδυναμική καλλιέργεια σε 6 εκτάρια σε Avize, Cramant, Oger, Λε Μενίλ, Ay, Ay και Mareuil-sur-Ambonnay, που οινοποιούνται ξεχωριστά σε μικρά βαρέλια που αγοράστηκαν από το Κτήμα Leflaive, μεγάλο όνομα της Βουργουνδίας. Μερικές από τις ετικέτες τους, όπως η ουσία γίνονται σε κρασί μέσω Solera συστήματος (Ισπανία). Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικές ζύμες της ζύμωσης, και η δόση λικέρ expedition είναι μικρή.

Η εμπειρία μου ήταν στο κύπελλο με την NV Brut Rosé σαμπάνιας Ζακ Selosse, 12,5%, κόβοντας το Chardonnay και Pinot Noir, το οποίο έδειξε πολύ χαρακτήρα, σε αντίθεση με ό, τι δοκίμασε σαμπάνια. Perlage τέλεια, την πολυπλοκότητα και κρεμώδη υφή, όπως και με την εξέλιξη. Toasty αρώματα καραμέλας βουτύρου, εσπεριδοειδών, βανίλιας και μπαχαρικών. Δοκιμάστε δομημένη, ευρεία και κρεμώδης, εξαιρετική οξύτητα. Μια ζωντανή σαμπάνια, μοναδικό και σχεδόν αμίμητο. Σημείωση: ST (99)

Ο καθένας ξέρει ότι το σπήλαιο Geisse είναι ένα από τα πιο σεβαστά και να αναγνωριστούν παραγωγής αφρώδους στη Βραζιλία και τον κόσμο. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι υπογράφει τώρα σαμπάνια Premier Cru.

Το απόγευμα του Σαββάτου είχα το προνόμιο να γευτούν από πρώτο χέρι, το πρώτο blog απόσπαση την προσωπική του άποψη για την πρώτη παρτίδα της Καμπανίας Σπήλαιο Geisse Philippe Dumont premier cru μπουκάλι Νο 00176 του 1500 που παράγεται. Αυτή η σαμπάνια είναι το αποτέλεσμα μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο οικογένειες που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία εργασία, η γαλλική Dumont και ο Βραζιλιάνος Geisse.

Το έργο ξεκίνησε το 2007, όταν Geisse έλαβε στο οινοποιείο του στο Pinto Bandeira, Γάλλος Philippe Dumont, ιδιοκτήτης λίγο περισσότερο από 5 στρέμματα Premier Cru στην Chigny-les-Roses - Reims, με πάνω από 300 χρόνια παράδοσης στην περιοχή . Philippe ήταν ικανοποιημένος με την ποιότητα και το ύφος των αφρωδών εκπονήθηκε από τον Mario Geisse, και τις συγγένειες, λόγω της φιλοσοφίας έργο και των δύο οικογενειών κατέληξαν σε πρόσκληση προς τον Mario Geisse θα παράγει την πρώτη σαμπάνια με το Βραζιλιάνο ετικέτα.

Είναι 1.500 φιάλες, δεδομένου ότι ο όγκος της παραγωγής στα εδάφη με Premier Cru ονομασία είναι πολύ περιορισμένη και η αξία των περιοχών με αυτή την πρότυπο ποιότητας μπορεί να φτάσει 1.500.000 ευρώ ανά εκτάριο. Από τα 200 χωριά στην Champagne, μόνο 43 έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομα της Premier Cru, ονομασία που χορηγείται σε πολύ λίγους παραγωγούς της περιοχής για την υψηλή ποιότητα λειτουργία και τη θέση των αμπελώνων της.

Προσωπικά Βαθμολογία:
ST (93) - 50% Chardonnay / Pinot Noir 50% - 12,5% - Παραγωγή ανά εκτάριο: 8.000 kg - συγκομιδή: Σεπτέμβριος - καθιστώντας τη μέθοδο: Champenoise / Παραδοσιακά - Ζύμωση του χρόνου: Περίπου. 180 ημέρες - Χρόνος ωρίμανσης: 36 μήνες - περιεκτικότητα σε σάκχαρα: 12 γραμμάρια ανά λίτρο - Παραγωγή: 1500 μπουκάλια - R $ 290,00 σε Βικτώρια.

 • Οπτική ανοιχτό κίτρινο κίτρινο, perlage με μικρές φυσαλίδες, πολλές και καλές επιμονή. Η μύτη έχει νότες από τσουρέκι και ψωμί κυριαρχούν (κανένα τοστ), λευκό φρούτα, και ένα αρκετά εξέχοντα ορυκτών. Ο ουρανίσκος έχει καλή οξύτητα, γεμάτο σώμα, με καλή συγκέντρωση των λευκών φρούτων, εξαιρετική επιμονή και νόστιμη επίγευση, ειδικά μαγιά. Θα πρέπει να βελτιωθεί με μερικά χρόνια από το κελάρι. Μια μεγάλη σαμπάνια, αντάξια αυτής της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο μεγάλων παραγωγών.

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Winston Leonard Spencer Churchill, περισσότερο γνωστή ως ο Sir. Ουίνστον Τσώρτσιλ, ήταν ο πιο διάσημος Βρετανός πολιτικός, κυρίως ως του Ηνωμένου Βασιλείου Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και, σύμφωνα με ορισμένους, χαιρέτισε τον δημοκρατικό κόσμο, καθώς η μεγάλη κινητήρια δύναμη της στρατιωτικής εκστρατείας που νίκησε τον Χίτλερ.

Εκτός από πολιτικός, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ένας συγγραφέας. Τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας το 1953, λόγω των έξι τόμους του περίφημου έργου του «Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος». Επινόησε πολλές φράσεις που έχουν γίνει διάσημος:

Το μειονέκτημα του καπιταλισμού είναι η άνιση κατανομή του πλούτου? Το πλεονέκτημα του σοσιαλισμού είναι η ίση κατανομή της μιζέριας.

Ο δημοσιογράφος ρωτά τον παλιό Τσώρτσιλ, το 80 ή το 90-κάτι ...

- Τσόρτσιλ, ποιο είναι το μυστικό αυτής της μακροζωίας;

- Ο αθλητισμός, αγαπητέ μου, ο αθλητισμός ... ποτέ δεν ασκείται.

Κανείς δεν προσποιείται ότι η δημοκρατία είναι τέλεια ή άψογη. Έχει ειπωθεί ότι η δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, εκτός από όλες αυτές τις άλλες μορφές που έχουν δοκιμαστεί από καιρό σε καιρό.

Τσώρτσιλ ήταν ερωτευμένος με σαμπάνια, ιδίως από το σπίτι Pol Roger και πήρε κάθε μέρα. Είχε μια καλή σχέση με Odette Pol Roger, διευθυντής του διάσημου οίκου σαμπάνιας. Το 1944, παρουσιάστηκαν σε γεύμα στη βρετανική πρεσβεία στο Παρίσι και, σύμφωνα με την εταιρεία, η Οντέτ ήταν ένας αγγελιοφόρος για τη γαλλική Αντίσταση κατά τη διάρκεια των χρόνων της κατοχής, η οποία είναι ο λόγος για τον Τσώρτσιλ ενίσχυσε τις σχέσεις της με τη Βουλή Pol Roger.

Ο Pol Roger κατασκευαστεί ειδικά γι 'αυτόν 500ml μπουκάλια, διότι, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, "ένα ολόκληρο μπουκάλι (750ml) είναι πάρα πολλά για μένα να πιει μόνο και μισό μπουκάλι (375ml) είναι απίθανο να αξίζει να ακούτε την κατσάδα η γυναίκα μου θα δώσε μου επειδή είμαι πόσιμο. 500ml είναι το τέλειο ποσό. "

Όταν Churchill πέθανε το 1965, ο οίκος Pol Roger τον πλήρωσε με το αφιέρωμα. Για 25 χρόνια, τοποθέτησαν ένα μαύρο πένθος λωρίδα σε όλα τα μπουκάλια σαμπάνιας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη Βραζιλία, η σαμπάνια Pol Roger Cuvée Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ Brut εισάγεται από Mistral και το κόστος R $ 790,00.

Προσωπικά Βαθμολογία:
ST (99) δείγματα του Mistral Συνέλευση 2012

 • Το σύνολο είναι κυρίως Pinot Noir, που συμπληρώνεται από Chardonnay. Επιλέγει μόνο τα καλύτερα φρούτα προέρχονται από αμπελώνες της Vallée de la Marne και την Ακτή des Blancs. Αυτή η σαμπάνια παραμένει ωριμάζουν στα κελάρια που έρχονται σε επαφή με τα κατακάθια της ζυμών για περισσότερα από επτά χρόνια πριν κολλήσετε.
 • Κίτρινο οπτική μέτριας έντασης, με μικροσκοπικές φυσαλίδες και πολλά? έντονος και επίμονος perlage. Μύτη με παραδοσιακές νότες του τσουρεκιού, μαγιά, λευκό φρούτα, εσπεριδοειδή, με floral πινελιές.
  Ο ουρανίσκος έχει ένα μεγάλο σώμα, καλή οξύτητα, λεπτή και πλούσια μους. Ισορροπημένο και μαλακό, χωρίς καμία πικρία. Αρωματικά επιμονή είναι πολύ μεγάλη, με επίγευση τσουρεκιού, τα εσπεριδοειδή και τα αποξηραμένα φρούτα. Μια αληθινή νέκταρ των θεών!

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Κατά τη διάρκεια του 2011, συντακτικό προσωπικό του περιοδικού αξιολογείται πάνω από 1.000 σαμπάνιες που είναι διαθέσιμες. Στη δοκιμή, τα πιο σημαντικά κριτήρια ήταν η ποιότητα και η προσβασιμότητα. Όταν τα αποτελέσματα συνοψίζονται μεταξύ των κορυφαίων 10, πολλά γνωστά ονόματα, αλλά η πρώτη ήταν ομόφωνη, Taittinger Comtes de Champagne 2000. εκλεκτή σαμπάνια Magazine είναι η μόνη διεθνής δημοσίευση αφιερωμένο στην Καμπανία.

Ακολουθεί η λίστα: «100 καλύτερα 2012 σαμπάνιες».

 • Taittinger Comtes de Champagne 2000
 • Taittinger Vintage 2004
 • Louis Roederer Cristal Ροζέ 2002
 • Dom Pérignon Rosé 2000
 • Dom Pérignon 2002
 • Bollinger Grande Année Ροζέ 2002 La
 • Laurent-Perrier Αλεξάνδρα Ροζέ 1998
 • Piper-Heidsieck Σπάνιες 2002
 • Charles Heidsieck Brut Réserve NV
 • Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

Το σύνολο των 100 Best "κατάταξη" σαμπάνιες μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Ιδρύθηκε από το 1912, στην καρδιά της περιοχής της Καμπανίας Damery κοντά Epernay, J. Telmont έχει 146 εκτάρια (36 δικό τους αμπελώνα), De Telmont έχει μια εξαιρετική πηγή υψηλής ποιότητας σταφυλιών από τα καλύτερα αμπελοτόπια, η Ακτή des Blancs και Vallée de la Marne. Τα σταφύλια είναι το πιο σημαντικό μέρος της Καμπανίας. Έτσι DeTelmont νοιάζεται για χρησιμοποιούσε ιδανικό μέθοδοι καλλιέργειας για να δημιουργήσει μια αρμονία και ισορροπία μεταξύ γης και αμπελώνες.

Οινοποιείο: J. De Telmont - Χώρα: Γαλλία - Όνομα: Grand Reserve Brut - Σταφύλια: 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir και Pinot Meunier 33% - Χρώμα: Αχυροκίτρινη - Τύπος: Sparkling - προσφυγών: Champagne - Μέση ηλικία της αμπέλια: 30 χρόνια - Γεωγραφική Θέση: Champagne - Οινοποίηση: Παραδοσιακή με ελεγχόμενη temperatua - Αρχική Σελίδα: από 15 έως 24 μήνες στο μπουκάλι - Alc: 12%

Εισαγωγέας: www.daconfraria.com.br

Ιστοσελίδα: http://www.champagne-de-telmont.com

Τιμή: 190,00

Προσωπικά Βαθμολογία: ST (90)

Οπτική ανοιχτό κίτρινο, μικρές φυσαλίδες σε καλή ποσότητα με μικρό κολάρο. Η μύτη παρουσιάζει χαρακτηριστικά νότες φρυγανισμένου ψωμιού, μαγιά, ροδάκινο και αμύγδαλο. Ο ουρανίσκος έδειξε πολύ ξηρό, καταπληκτικό οξύτητα, καλό σώμα, λιπαρό επίγευση και μακρά επίγευση. Σαμπάνια με πρόσχαρος χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το Blog ζουν τη ζωή στο Twitter