keresőoptimalizálás honlap nyújt be az e-mail páraelszívó

Archive for the 'Wine Boltok Kategória

Old Town nyert, kevesebb mint egy hónap, egy új helyet szerelmeseinek Bacchus italát. Ez a bor Spot, amely összehozza a szobájába borszaküzlet és csemege bolt, Shopping Vila Velha. A parancs Gilberto Faria, aki több mint 20 éve a borpiacon, és Helio Massoni (Ex-Enotria és Perim), 10 éves karrierjét, mint a sommelier.

Az új pincészet megtalálja körül 800 címkék 15 ország, a válogatott, amely magában foglalja az ismert gyártók és néhány ritkaságokat. A ház egy Enomatic gép, amely lehetővé teszi frakcionált borok, a választás akár négy címke, csomagolás és a tökéletes hőmérséklet.

A bolt egy helyet tanfolyamok, előadások, confraternities, harmonizált vacsorák és rendezvények általában. Szintén ott talált italok, mint a whisky, rum, vodka, brandy és kézműves sörök.

Kísérő fecskék, van egy speciális felvágottak, kolbászok, sajtok, befőttek, olajok és egyedi menüt készült ételeket a tanácsadás szakács Isaura Caliari.

Megfelelő javaslatokat: Sajt Tapas (Ibérico, manchego és kecske) RS 38.90 x Wine Viu Manent Estate Reserve Cabernet Sauvignon. RS 49.90 - Sajt Granapadano mézzel, RS 36.00 x bor - Nero D'avola Borgo Sanleo IGT, RS 48.00, A desszert, cukrászsütemény szeder RS 18,00 x habzóbor Stravaganzza Don Giovanni Muscat, RS 43 90.

Ügyfelek is megtalálja a kiegészítők széles választéka. Hamarosan megnyílik egy trafikban egy szélesebb körű bortárolásra. Beszélni fogunk hamarosan.

Cím: Shopping Vila Velha - Floor L2 - Vila Velha - ES - Telefon: (27) 3533,2173

Hivatalos megfogalmazás hétfőn foglalkozik a szabályozási területek, a címkézés, az ellenőrzés és címlet. A vezetők értékeli a pozitív változást

A kiadvány az új szabályozó rendelet törvény Wine hétfőn (24) a Hivatalos Közlönyben (DOU) alatt n. 8198/2014 kell hozni a jogbiztonság és tisztázni fontos pontokat a borok előállításához, gyümölcslevek, szénsavas és származékai az országban. A frissített verzió olyan kérdésekkel foglalkozik, mint a szabályozás, a címkézés, az ellenőrzés, a stílus, a tanúsítás, hogy a származás, egyebek között. Fontos változás, korrekciójával kapcsolatos korlátok - más néven cukorral - a must és elismerését újbor termőterületek 10 brazil államot (RS, SC, PR, SP, MG, ES, MT, GO, a BA és a PE ).

Szerint a jogi tanácsadója a brazil Wine Institute (Ibravin), Kelly Bruch, az új rendelet nem egyértelmű meghatározása, hogy mely termékek tartoznak a szabályozás: az összes származékok a szőlő és bor, amelynek eredete vagy szőlőtörköly százalékos Több mint ötven százalék. "Kivéve fejezte ki, hogy üdítőitalok és a nektár, akkor is, ha a megszerzett kötelezően 50% szőlőlé," tette hozzá.

Mert azt tanácsolja másik eltérés volt, hogy összehangolja a kiegészítő identitás és a minőségi szabványok borok és pezsgők, mint a cukortartalom, egyenlőségjelet ezek a szabályok a Mercosur. Ettől és most lesz hivatalosan is lehet nevezni a pezsgő Nature, a specifikáció glükóz literenként árak ebben a kategóriában, és azok besorolása extra brut, brut és demi-sec. Ebben a tekintetben a maradékcukor-szintek borok száraz típusú is szabályozzák, és sima mindkét asztali vékony.

Kelly kifejti, hogy tekintettel a Expedition Guide to Free Traffic, a kötelezettség korlátozódott borok és termékek, a szőlő és a bor ömlesztve értékesített. A rendelet azt is megállapítja, hogy a Földművelésügyi Minisztérium, Állattenyésztési és Ellátási (MAPA) a felelősséget kapcsolatban szabványokat és a bor ömlesztve, a bor regisztráció, hogy hozzanak létre és közigazgatási ügyekben kapcsolatos bűncselekmények meghatározott rendeletben Wine. "Voltak változások a törvény, hogy tartalmaz néhány gyakorlat által már elfogadott a térképet," mondja. "Azt is világosabbá teszik a lehetőségét, hogy a minisztérium alá megállapodásokat az állami szervek és ügynökségek delegálni végrehajtása bizonyos hatáskörökkel a számukra kijelölt, például a kataszteri nyilvántartás," magyarázza.

Egyszerűsítés Records

Tekintettel a regisztráció a letelepedés és a termék, a rendelet olyan általános irányelveket, így akár kiegészítő közigazgatási aktus konkrétabb előírásokat, megjelölve a benyújtandó dokumentumok, például. Az érvényesség ideje a rekordok tartották 10 éves, de a rendelet kimondja, hogy ez nem önálló szerzett jogot, a producer alkalmazkodnia kell, amikor új jogszabályok végrehajtását.

További újdonság, hogy a termelő állít vagy palackozzák borok, pezsgők és származékai szőlő és a bor harmadik létesítmények szerződés alapján a szolgáltatásnyújtás. Ebben az esetben a lehetőségét, hogy a nevét, a szolgáltató a címkén, a termékfelelősség és annak biztosítása, hogy ezek vezethető a termelő saját maga.

A konkrét elem szabályozza a regisztrációs bortermelők és termékek, amelyek nem rendelkeznek önálló formalizációs keresztül történik tagság szövetkezetek létrehozásáról általános iránymutatásokat annak működését. A Szövetség ügyvezető igazgatója a szövetkezet állami pincészetek Dél Rio Grande do (Fecovinho), Hélio MARCHIORO, ez az intézkedés hozza a jogbiztonságot az egész ágazatot. "Mivel a most már a menetrend dolgozni rendeletek mi már keresi hosszú ideig," mondja.

Címkézéséről és cukorral, a must

A műszaki igazgatója Ibravin, Leocir Bottega, a rendelet hozza legfontosabb előrelépés, mint a borok korrekció határok - más néven cukorral must és a címkén. Bottega kifejti, hogy az új szabály megállapítja menetrend dátum és típusú termékek. Magától értetődő, például a 2% -os alkohol a négy év alatt közzététele után a rendelet és 1% az ötödik évet követően a borok alkoholtartalma 10 ° és 13 ° készült a Vitis vinifera. Ez a szabály eltérő mértékben alkalmazva asztali borok a hibrid és az amerikai szőlő. Cserébe jött létre egy tétel, amely kimondja, hogy kivételes körülmények között a térkép növelheti a korrekció legfeljebb 3% -os jelenleg érvényben.

A címkézésre, a rendelet vesz részletesebb meghatározását, amely kimondja, hogy minden része a csomagolás vagy bármilyen anyagot használnak, beleértve a tömítés (dugók), értjük, a címkét. Ők is hozzá néhány külső tételek, mint például a besorolás az iparosítás, a letelepedés tekintetében a tevékenység, a figyelmeztető mondatot meghatározott konkrét jogszabályok, a lejárati dátumot és a tétel azonosítása vagy indulás. "Néhány ilyen elem, bár kötelező, voltak szórványos jogszabályokkal, és nem a bor rendeletet. Fontos változás, hogy szükség ugyanazok a szabályok is az importált ", mondja Bottega. Emellett mostantól, akkor is szabályozza, a normatív utasítás, a kvalitatív és Reserve és Gran Reserva a nemzeti címkék.

A bejelentés a kiadvány a rendelet készítette elnök Dilma Rousseff során részvétel a hivatalos megnyitó a Nemzeti Szőlő Fesztivál Caxias do Sul, múlt csütörtökön (20). Ugyanakkor a kiadvány hatályba lépett tegnap, akkor pénteken (21), ahogy megjelent. A rendelet szabályozza a bortörvény egy régi igényt az ágazat, amely várja kihirdetését 2008 óta teszi a részleteket a Wine törvény n. 7678/1988, melyet 2004-ben frissített törvény n. 10.970 annak érdekében, hogy keresik harmonizációja brazil jogszabályok a Wine rendelet Mercosur (GMC n. 45/96).