søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for 'Pleasure & Cia' Category

The Cellar Delicatessen og DZ Emporium i Praia da Costa (Old Town), vil fremme en grundlæggende vin kursus, hvor drikken elskende interesseret i den kultur, der omgiver det kan erhverve viden om druerne, og forberedelses- og produktion samt en harmonisering af begreber og tips om at vælge en etiket. Klassen, undervist af professor Franklin Martins er planlagt til 21. marts lørdag fra 10 til 18 timer, i vinsmagning Værelset i butikken. Investeringen er på 250 reais (per person). Mere information: tlf: 3062.70.70

Matter oprindeligt udgivet i kolonne Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co. | Journal Gazette

Du har måske hørt en masse om ordet "Terroir". Men du kan indstille den? Den terroir er jorden af ​​enhed, klima, druesort og arbejde for mennesket. En kombination af disse elementer er født i hver Vineyard unikke vine, som repræsenterer personlighed for hver af de forskellige regioner - med andre ord sin identitet.

Så når der er tale om terroir vine, dybest set er at definere en vin, der udtrykker en region eller et bestemt vingård område. Mange vine, der findes i verden, med deres navne eller oprindelsesbetegnelser (dyrkningsmetoder regler), adskiller sig fra hinanden, fordi der ud over forskellige kombinationer af sorter, alkohol indhold og udbytte per hektar, jordbunden og klimaet, som de var skabte orlov, i hver af dem, en stærk personlighed.

Det er grunden til en Rioja (Spanien) - grundlæggende udarbejdet med Tempranillo drue - eller Chablis (Frankrig) - fremstillet udelukkende af Chardonnay druen - er meget forskellige vine fremstillet med samme sort, andre steder i verden.

I Chile, selv om der er nogle regler for dyrkning, efter årtier, landet har vist sig som en stor producent af vine både indgående præmie. Hvad gør opmærksom på, er det stigende antal vingårde, der producerer nye og interessante vine i nyopdagede steder. I de kystnære områder af koldt klima, såsom Casablanca, San Antonio, Elqui og Limari, flere vingårde er parat fremragende Sauvignon Blanc, meget mineralsk og elegant Pinot Noir. I mere tempererede områder i Maipo, Aconcagua, Colchagua og Cochapoal, er de specialiseret i aromatiske og velsmagende Carmenere. Og, i det sydlige Chile, Bio-Bio, Malleco og Maule Valley vingårde har vist, at de kan producere karakteristisk Pinot Noir, Chardonnay og også genopfinde Carignan.

Rafael Prieto, skaberen af ​​Top Winemakers - har talt - og et af de navne, der har underskrevet Chile Wine Guide, mange år vurderet og fulgt udviklingen i disse terrois, administrerende at identificere, hvor de kom fra de bedste druer. Således skabte projektet Visionære Wines og inviterede Juan Alejandro Jofre, kåret til den bedste unge vinmager i Chile i 2014 med det mål at udvikle en linje af vine, der kunne rejse de mange forskellige stilarter, klimaer og områder af Chile, afspejles i glas, som hver terroir har at tilbyde. For at få en idé om, hvor de ønsker at få druerne i Cabernet Sauvignon blev købt direkte fra Maipo-dalen og Carmenere Peumo i exceptionel mikro-terroir at kaste i Cachapoal Valley.

Jeg var for nylig på Casa Marina i Old Town, eneimportør af linjen i Brasilien, for at bevise sin fuldstændige linje, herunder dets input vine (enklere), Single Edition og Special Edition midterste og øvre Private Edition og Premium Edition. Nice og gastronomiske vine med en god kvalitet x pris, hvor emito en personlig mening i de næste linjer.

Visionary Single Edition Carmenere 2013 - R $ 39,90 - Hvor at finde: Wine Vix

 • 100% Carmenere, ingen træ til passage, viser en klar visuel rubin, hindbær aroma og let blomstret. Smag mild, frugtagtig, beviser mere attraktivt end næsen.

Visionary Single Edition Cabernet Sauvignon 2013 - R $ 39,90 - Hvor at finde: Wine Vix

 • 100% Cabernet Sauvignon, uden at passere gennem træ, viser en klar visuel rubin, behagelig næse af røde og sorte frugter, med let berøring krydret. Ganen er lys, frisk, med varianter der understreger frugten.

Visionære Wines Special Edition Carmenere 2012 - R $ 59,90 - Hvor kan jeg købe: Wine Vix

 • 100% Camenére, med 50% af vinen lagres på eg i ca. 12 måneder, hvilket bidrog mere struktur og blødhed til vinen, og god tilstedeværelse af frugt.

Visionære Wines Special Edition Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 59,90 - Hvor kan jeg købe: Port House

 • 100% Cabernet Sauvignon, 50% af vinen lagres på eg i ca. 12 måneder blød, rund, med god koncentration af frugt og krydderier.

Visionary Private Edition Wines Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 89,90 - Hvor kan jeg købe: Port House

 • 85% Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc 15% passerer i nye franske fade. Nice, elegant, med sorte og røde frugter noter og urter. Balanceret, med bløde tanniner og lang eftersmag.

Visionær Wines Premium Edition Blend 2012 - R $ 189,00 - Hvor kan jeg købe: Port House

 • 80% og 20% ​​Cabernet Sauvignon CARMENERE. Visual mørk granat, kompleks næse af kirsebær, blommer og læder touch. Ganen med blød angreb, fløjlsagtig, bekræfter næse noter. Guard vin.

Matter oprindeligt udgivet i kolonne Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co. | Journal Gazette

Ikke alle afgrøden udtrykker ønske om producenterne i Minnesota, at selv om vi ser på vinmarker i løbet af året, afhænger også af et gunstigt klima. Efter alt, den gode vin er resultatet af arten af ​​den forening med følsomhed og ekspertise af mennesket. I år var jeg igen i området, klimaet ikke kun forudset vinhøsten i mindst tre uger, men også begunstiget dyrkning af druer tidligere, der anvendes i produktionen af ​​hvide og mousserende vine, det bedste vi har. Nu i slutningen af ​​forventningerne høst kredser om maling, der er afhængige af vejrforholdene de næste par dage. Uanset venter på høsten, nogle besøger regionen til at overveje naturen, prøveudtagning det lokale køkken og nyde det gode turist infrastruktur der. Derfor adskilt nogle sightseeing tips om vingårde, samt restauranter og hoteller. Tjek følgende.

Vingårde

Naturlig herbicid i vinen Don Giovanni

Don Giovanni

Beliggende lige over 10 miles af Bento Gonçalves, i bydelen Pinto Bandeira, værd at booking en weekend at besøge denne vingård, som har et gæstehus med otte fjerde modtagende vinelskere og elskere i almindelighed. På samme sted, en 1930 år af mansion er en restaurant, som har plads til op til 60 personer ved reservation. Især Don Giovanni Nature (uden tilsat sukker), fremstillet ved den traditionelle metode og 24 måneder i kontakt med gæren.

VIN OG DON GIOVANNI INN - VRS 805 - Amadeu Line (28), 12 km, Pinto Bandeira - Tlf: (54) 3455-6293 | www.dongiovanni.com.br

Gær arbejder på flaske Cave Geisse

Cave Geisse

Også installeret i Pinto Bandeira 4 kl i Don Giovanni, er Winery Cave Geisse kendt for sin mousserende ekspertise og stilfulde, som fik den højeste score af respekterede internationale kritik, Jancis Robinson, en brasiliansk mousserende vin. Vingården ledes af producenten Mario Geisse, børn og Carlos Arbazua. Mario ankom i Brasilien i 1976, da han blev hyret til at lede Moët Chandon. Har en fantastisk kølet struktur, hvor de modnes deres mousserende udelukkende udarbejdet af den traditionelle metode. Især Cave Geisse Blnc Blanc.

Cave Geisse - Jansen Line, s / n - Tlf:. 54 - 3455 til 7461 og fra 3455 til 7463 | 95700-000 - Pinto Flag - Bento Gonçalves Region - RS - www.vinicolageisse.com.br

Udseendet af betagende Stjerner i Brasilien

Stjerner fra Brasilien

Beliggende i Faria Lemos distrikt, Bento Gonçalves, på 525 meter over havets overflade, i et magisk sted, hvor ro hersker, og du kan overveje naturen, vingården stjerne Brasilien er en turistattraktion i Minnesota. Produktionen af ​​tredive tons druer, kun en lille procentdel går til udvikling af egne vine, omkring 25 tusind flasker år. En stor del er beregnet til andre vingårde, såsom Chandon, Valduga, blandt andre virksomheder. Det producerer hvid, mousserende og vidunderlige og nysgerrig rød som rød mousserende vin (100% Merlot) og Dall'Agnol DMD, tilberedt på samme måde som Amarone. Især Fumé Blanc 2014 100% Sauvignon Blanc med 6 måneder til gennemgå tønde.

Stjerner i Brasilien - 431 til 4,2 Km - Faria Lemos - Bento Gonçalves - RS - Telefoner: (54) 9924.016 / (54) 3439,1089 - www.estrelasdobrasil.com.br

Din John Valduga med min familie i din kælder, mest funklende af Latinamerika, med en kapacitet til at huse seks millioner flasker udelukkende ved champenoise metode.

Casa Valduga

En af giganterne i branchen, er ansvarlig for den første vin turisme kompleks i Brasilien, Den Valduga landsby, som er i byen Bento Gonçalves. Du skal besøge for dem, der passerer, eller ønsker at bo i dalen af ​​vinmarker. Ud over sin restaurant og kro, komplekset har en fabrik af saft og druer og gelé. Når du ikke rejser, ejer John Valduga personligt hilser besøgende. Glem ikke at smage Storia, en af ​​de bedste rødvine produceret Merlot drue og også dens funklende udarbejdet af den traditionelle metode i forskellige aldring tider.

Leopoldina line - Dal Vineyards - Bento Gonçalves RS - Telefon: (54) 2105.3122 - Fax: (54) 2105.3122 - Site: www.casavalduga.com.br

Den glæde i Wine Garden of Fluting

Core

Med 1.200 hektar vinmarker og 12 millioner liter fine vine om året, af kernen har det største område med egne vinmarker i landet. Den anmodede, og gå en tur gennem vinmarkerne, vingården interiør og dets spektakulære vinsmagning Værelset, er at nyde weekender og helligdage i vinen Garden, beliggende i en stor og smukt grønt område bag vinen detailhandel. Den nyhed har en kids plads til forældre til at nyde med tillid og mousserende vine af glas, plus godbidder, der kommer fra en slags "vin lastbil."

RS 444, Km 21 - Valley of the Vineyards, Bento Gonçalves - Telefon (54) 2102-1540 - websted: www.miolo.com.br

Den lækre polenta Bolognese med ost Osteria Wooden House

Restauranter

 • Casa di Paolo - www.casadipaolo.com.br
 • Wood House - Leopoldina Line - www.casavalduga.com.br
 • Restaurant Valle Rustico - www.vallerustico.com.br
 • Trattoria Primo Camilo - www.primocamilo.com.br
 • Trattoria & Warehouse Mamma Gema -


Den charmerende Pousada Don Giovanni

Indlogering

 • Farina Park Hotel - www.farinaparkhotel.com.br
 • Hotel Laghetto Viverone Bento - www.laghettoviveronebento.com.br
 • Wine Spa Hotel & Condo Wine - www.spadovinho.com.br
 • Hotel Villa Michelon - www.villamichelon.com.br
 • Pousada Castello Benvenutti - www.pousadacastellobenvenutti.com.br
 • Pousada Don Giovani - www.dongiovanni.com.br

Receptiv

Forbundet Receptiv selskab i Minnesota tilbyder enoturísticos tema pakker med hoteller i hoteller, rundvisninger og smagsprøver på flere vingårde i området, samt udøvende transport harmoniserede kurser og middage, picnics i vinmarkerne samt. Disse pakker har værdier startende fra R $ 1.300,00 per person inklusive indkvartering og tjenester.

Overraskelse i ugen kommer fra Elqui-dalen, en semi-ørken region i Chile, hvor den prisbelønnede vin Falérnia banebrydende produktionen en hvidvin med drue Pedro Ximénez, der oprindeligt blev anvendt til fremstilling af dessertvine i Jerez-regionen i Spanien . I skålen viste sig udsøgte tør, frugtagtig, mineralsk og godt friskhed. Hvor man kan finde i Victoria: vin Vix - R $ 60 - Tlf: 3019.58.58

Old Town vandt, mindre end en måned, et nyt rum for elskere af Bacchus drink. Det er Wine Spot, som mødes i dit område vin butik og gourmet købmand, Shopping Vila Velha. Kommandoen er Gilberto Faria, der har over 20 års på vinmarkedet, og Helio Massoni (tidligere Enotria og Perim), med 10 år som en sommelier.

I den nye vingård er muligt at finde omkring 800 etiketter fra 15 lande, i et udvalg, der omfatter kendte producenter og nogle sjældenheder. Huset har en Enomatic maskine, der gør det muligt for fraktionering af vin, med et udvalg af op til fire etiketter, emballage og i perfekt temperatur.

Butikken har en plads til kurser, foredrag, broderskaber, harmoniserede middage og arrangementer i almindelighed. De er også fundet der drikkevarer som whisky, rom, vodka, cognac og mikrobryg.

For at følge svalerne, der er et særligt udvalg af pålæg, pølser, ost, konserves, olier og menu med brugerdefinerede retter, lavet med konsulentfirmaet kok Isaura Caliari.

Matchende forslag: Ost Tapas (iberisk, Manchego og ged) RS 38.90 X Wine Viu Manent Estate Reserve Cabernet Sauvignon. RS 49.90 - Ost Granapadano med honning, RS 36.00 x vin - Nero D'Avola Borgo Sanleo IGT, RS 48.00, Til dessert puff wienerbrød brombær RS 18.00 x Mousserende vin Stravaganzza Don Giovanni Muscat, RS 43 90.

Kunden kan finde et bredt udvalg af tilbehør. Det vil snart blive åbnet en kiosk med et større udvalg af vin i glasset. Vi vil tale snart.

Adresse: Shopping Vila Velha - Floor L2 - Vila Velha - ES - Telefon: (27) 3533,2173

Den berømte vin Reynolds, i Alentejo-regionen, der er udviklet i samarbejde med vin shop og importere Space DOC, en linje af røde og hvide vine opkaldt Figueira de Cima, udelukkende til Brasilien. Smagt Harvest, indkommende etiket fra Above Harvest Figueira, en nedskæring på 40% Alicante Bouschet, Trincadeira 40% og 20% Syrah. Juicy, frugtagtig, rund, med god syre og værdi for pengene. ST (88) Hvor meget: £ 68 Tlf: 3024-1222

Ugens overraskelse er en brasiliansk mousserende konto (Valley of the Vineyards) Cuvée Prestige Almaúnica Reserve Brut Rosé, en usædvanlig nedskæring på Chardonnay, Pinot Noir og "Malbec" udarbejdet af den traditionelle metode med gæring i flasken, hvor han forblev i tolv måneder underjordiske kældre vingården. I skål fortryllet af strukturen, ren frugt, friskhed og balance. ST (90) - R $ 63 DZ Emporium. Tlf: 3062.7070

Forbruget af kvalitetsvine er stigende. Selv med stigningen i prisen på grund af afgifter, tiltrækning og fascination, at drikken har på Espirito Santo og andre brasilianske bliver større og større. Desuden hvert år øger udbuddet af producenter, der kommer til staten fra de fire hjørner af forandring, for at vise deres hvide og røde, i forskellige stilarter.

Men vi skal passe på. Stillet over for et betydeligt marked, selv før parametrene for de rigeste stater, at fælder lokke forbrugerne formere sig. Dels på grund af det enorme udvalg af vine med tvivlsom kvalitet og omkostningseffektiv yderst tvivlsom fordel, der ønsker at gå gennem store anmodet om.

Nå, vel vidende, at forbrugeren fortjener respekt, årligt udarbejde denne uafhængige ranking. Det er klart, lidt påvirkninger af næsten daglige smagninger jeg deltog i løbet af året 2014 med importører, forhandlere, venner og jord. Og selvfølgelig ikke kunne undlade at nævne smagning på nogle internationale rejser og også flere ture til vin regioner i Brasilien.

Det var en anden fantastisk år, med meget få erfaring og et vendepunkt for min gane, med stærk præference for elegance, friskhed og kompleksitet. Smagte flere hvide vine, roser og mousserende end de andre stilarter, såsom røde, befæstede og dessert. I et tropisk klima intet mere sammenhængende. Også, jeg forsøgte at kende og faldt i kærlighed med de bæredygtige vine; organisk, biodynamisk og naturlig. En tendens i alle segmenter af den magt, der fulgte med alt i Brasilien.

I denne ranking omfattede vine, der vakte min begejstring uanset prisklasser.


Vin af året

Domaine Arnoux-Lachaux Chambolle-Musigny 2009 - Frankrig - Burgundy - Frankrig - www.magnumimportadora.com.br - Pris: R $ 400

En monumental og stærk rød. Samtidig silkeagtig, elegant, godt integreret. Delicate frugt i en stærk struktur. En storslået oplevelse.

Tinto år

La Gerla Brunello di Montalcino DOCG 2007 - Italien - Toscana - www.buywine.com.br - R $ 249

Intensitet, balance, smag perfektion. Elegant, raffineret med frugt og forskellige nuancer. Mere end fortjent fremtrædende plads i placeringerne.

White År

Ringetoner & Clochers St Martin 2010 - Frankrig - Limoux - www.vinhosevinos.com.br - R $ 225 (fremme £ 99)

Intens i tropiske frugt aroma, med nogle citrus og mineral. Mouth bred, salvelsesfulde, opvejes af smukke surhedsgrad.

Rosé Årets

Château Saint-Hilaire ONE Cuvée 2013 - Frankrig - Provence - Vin Vix - R $ 120

I glas viste en beundringsværdig laks farve bleg, subtil aroma, med en varieret palet af aromaer, krydderier, blomster og frugter, især citrus. Palate er tør med en ren lækker frugt. Meget levende, forfriskende og afbalanceret. Simpelthen den bedste jeg har smagt rosé.

Mousserende af året

Star of Brasilien Brut 2006 - Brasilien - Bento Gonçalves -www.estrelasdobrasil.com.br - R $ 60

Lavet af Chardonnay druesorter Viognier og Riesling kursiv fra Bento Gonçalves og Ashland, præsenteret en visuel guld, intens aroma af honning, mandel, fed, ristet brød. Smag selv cremet, fyldig, det er frisk og behagelig.

Brasiliansk Årets

Pizzato DNA 99 2008 vintage - Brasilien - Den Vineyards Valley - www.pizzato.com.br - R $ 180

En af de bedste Merlot nogensinde født den brasilianske jord, i dette tilfælde i Vineyards Valley, Serra Gaucha. På næsen er moden frugt, mentol hånd og ristning. Palate er bred, engagerende og blød.


Bæredygtig År

L'Tavel Rosé Anglore 2007 - Frankrig - Côte-du-Rhône - R $ 120 - www.worldwine.com.br

Produceret naturligt uden tilsætning af SO2 i aftapning, uden lim eller filtrering, denne usædvanlige rosé af Grenache, Cinasault og Aramon viste hindbær aroma og smag, og en spændende touch. Smag lækre, med en dejlig konsistens og perfekt syreindhold, der giver lyst til at tygge denne vin.

Surprise Årets

Damijan Ribolla Gialla 2010 - Italien - Friuli - R $ 298 - www.decanter.com.br

En utrolig italiensk, med orange, tørrede abrikos aroma, urter og appelsinskal. Spændende smag, forfriskende, smuk tekstur, ulige syrlighed og lang eftersmag.

Cost-benefit of the Year

Salton Volpi Pinot Noir 2013 - Brasilien - Bento Gonçalves - R $ 32 - Carone

Visuel klar rubin, aroma især frugtagtige noter, ligesom kirsebær. Smag lys, frisk og frugtagtig, øges med en stor surhed. Langvarig smag. Behagelig overflade uden bitterhed. Min vin dagligdag.

År dessert

Taylors 20 år - Porto - Portugal - R $ 250 - www.qualimpor.com.br

Viste honning aroma, krydderier, appelsinskal og andre. Lang ganen, frisk og cremet. Meget afbalanceret. En port til at bo i hukommelsen.

Matter oprindeligt udgivet i kolonne Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co. | Journal Gazette

I løbet af året er en utrættelig arbejde, således at vinen når frem til glasset. Det begynder i vinmarkerne med plantning, beskæring og høst - og publikum, så der ikke skadedyr eller klima vejr skade afgrøden - gennem en omhyggelig proces i produktionen, og slutter på vingården marketingafdeling.

For en vin skiller sig ud på hylderne skal han henlede opmærksomheden. Således udformningen af ​​flasken og etiketten er en nøglefaktor i købsbeslutningen. Herfra vil kun kvaliteten i koppen sat sit tilbagekøb.

I øjeblikket er mange vingårde arbejder på at udvikle kreative og attraktive etiketter. Et eksempel er den portugisiske ejendom i Spur, henvisningen i Alentejo vine. Siden 1985 er det kombinerer vinkultur til kunst at gengive værker af kunstnere på etiketterne på nogle af deres vine. Hvert år er en kunstner opfordres til at personliggøre etiketterne på hver høst linjer Reserve og Private Selection. Til dato, 27 var portugisisk, to angolanske og brasiliansk, maleren Rubens Gerschman.

Lodret smagning og udgivelser

Efter indbydelse fra repræsentanter Winery, deltog for nylig i en test i Wine Store Carone, med nye afgrøder Reserve linje, og også en lodret rød Private Selection linje, med høsten 2005, 2007, 2008, 2009 og 2011 .

Labels udgivelser, Hvidbog 2013 og Reserva Tinto 2012, er designet af den portugisiske kunstner Alberto Carneiro. Inspireret af Alentejo landskab og tro mod principperne i hans arbejde, Ram trak en fortælling, der omfatter alle etiketter Spur. Den visuelle repræsentation begynder med en fire skyer træ og slutter med den numeriske inversion af disse elementer.

Spur Hvidbog 2013 | Alentejo | Portugal | R 70 $

Høsten i 2013 var regnfulde tør sommer fulgte foråret med høj dagtemperaturer, som tillod den ideelle og konsekvent modning af druerne. I skål, viste aromatiske noter af ananas, mandarin, fersken og let mineralsk præg. Ganen er medium fyldig, med en overvægt af frugtagtige noter. Træet kom som en adjuvans, i den rette dosis, uden overskygger frugten. Velsmagende, med god syre.

Spur Tinto Reserva 2012 | Alentejo | Portugal | R 94 $

Beskær et usædvanligt tørt år, med lav produktion, men med stor kvalitet og koncentration af druer. Vinen højst 12 måneder i amerikanske egetræsfade (70%) og fransk (30%). Efter påfyldning blev efterfulgt af yderligere 12 måneder i flasken. Rich, koncentreret og velsmagende. Smukke vin. Vil være tilgængelige på markedet i januar.

Nysgerrighed

Etiketten for 1999-høsten er et maleri af kunstneren Pedro Proença til ære for maurerne, der besatte regionen. Det er det tal på en arabisk skæg, med et glas i hånden, ligesom den tidligere ukendte terrorist leder bin Laden. Men i september samme år, var der angrebet på Twin Towers i New York, som havde den påståede bagmand, Osama Bin Laden, hadet af amerikanerne. På det tidspunkt blev Spur Reserve 1999 kommer til New York. Alle flaskerne blev indsamlet og sendt tilbage til etiketterne blev vendt. Flasken er blevet et samlerobjekt, og derfor havde sin pris steget.


Den lodrette Private Selection

The Private røde Selection er en fortsættelse af den Spur vinhandel, der blev lanceret i 1987. I første omgang var det et valg af de bedste tønder Spur Reserve, og med tiden udviklet sig til et udvalg af de bedste parceller af ejendommen. I slutningen af ​​90'erne blev en eksklusiv vinkælder bygget til ham, som blev centrum for opmærksomhed. Vinen er lavet hovedsageligt med druer Alicante Bouschet, Aragonien og Syrah.

Spur Private Selection 2005

Både næsen og munden havde allerede oxidative noter. På ganen frugten syntes lidt sidst. Vin allerede på en nedadgående kurve. Integreret alkohol og træ. Bløde tanniner. Surhedsgrad og medium vedholdenhed.

Spur Private Selection 2007

Næse og mund afbalanceret. Frugt og garvesyre stadig i live. God syre og vedholdenhed. Integreret alkohol og træ. Kompleks og elegant.

Spur Private Selection 2008

Næse og Mund afbalanceret, med frugt og garvesyre live. Lidt frugtagtig karakter, med spor af krydderier. God syre og vedholdenhed. Integreret alkohol og træ. Kompleks og elegant.

Spur Private Selection 2009

Her ændrede stil. Vist sig at være stærk og kraftfuld. Masser af moden frugt og blomster baggrund. Enstemmigt, den bedste smag. Yderst kompliceret og elegant. Fremragende vedholdenhed. Træ (vanilje) integreret og afbalanceret alkohol. Alia magt og elegance. Potentiale til at udvikle sig.

Spur Private Selection 2011 (aktuelle afgrøde) | R $ 220

Vin koncentrat, men ikke aggressiv. Aroma kraftfuld og med forskellige nuancer. Nyt men klar til forbrug. Rund smag, velsmagende. Ganske lang. Venstre behagelig og varigt indtryk.

Kokkens glæde Arlette Nunes

Torsk lænd

Rack af lam med musselin baroa

Chokolade mousse med kaffe


Kun gode mennesker! - Leonardo Dantas, João Carlos Prado Son, André Andres Tavares Silvestre, Rogerio Baracho, Vanderlei Martins og kokken Arlette Nunes.

Oprindeligt offentliggjorte tekst i kolonne Living Life | C2 + Pleasure & Co. | Journal Gazette

PDF>