Ο καθένας ξέρει ότι Geisse Cave είναι ένα από τα πιο σεβαστά και να αναγνωριστούν οι παραγωγοί αφρωδών οίνων από τη Βραζιλία και τον κόσμο. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι υπογράφει τώρα Champagne Premier Cru.

Το απόγευμα του Σαββάτου είχα το προνόμιο να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι, είναι το πρώτο blog για να δημοσιεύσετε την προσωπική του άποψη για την πρώτη παρτίδα του Cave Geisse Philippe Dumont Champagne Premier Cru μπουκάλι Αρ. 00176 1500 που παράγεται. Η σαμπάνια είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας ανάμεσα σε δύο οικογένειες που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία της εργασίας, Dumont Geisse Γαλλίας και της Βραζιλίας.

Το έργο ξεκίνησε το 2007, όταν Geisse περιήλθε στο οινοποιείο του στο Pinto Bandeira, Γάλλος Philippe Dumont, ιδιοκτήτης του λίγο πάνω από 5 στρέμματα Premier Cru Chigny-les-Roses - Ρεμς, με πάνω από 300 χρόνια παράδοσης στην περιοχή . Philippe ήταν ικανοποιημένος με την ποιότητα και το ύφος των αφρωδών οίνων που παράγονται από τον Mario Geisse και συγγένειες, λόγω της εργασίας φιλοσοφία των δύο οικογενειών κατέληξαν σε μια πρόσκληση για να επιστήσει Mario Geisse ήταν η πρώτη σαμπάνια με το βραζιλιάνο ετικέτα.

Είναι 1.500 φιάλες, δεδομένου ότι ο όγκος της παραγωγής σε οικόπεδο με ονομασία Premier Cru είναι πολύ περιορισμένη και η αξία των περιοχών με αυτό το πρότυπο ποιότητας μπορεί να φθάσει το 1,5 εκατ. ευρώ ανά εκτάριο. Από τα 200 χωριά της σαμπάνιας, μόνο 43 έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την ονομασία Premier Cru ονομασία που χορηγείται σε πολύ λίγους παραγωγούς της περιοχής, λόγω της υψηλής ποιότητας και τη θέση των αμπελώνων της.

Προσωπική Αξιολόγηση:
ST (93) - 50% Chardonnay / 50% Pinot Noir - 12,5% - Παραγωγή ανά εκτάριο: 8000 kg - Τρύγος: Σεπτέμβριος - Μέθοδος προετοιμασίας: Champenoise / Παραδοσιακά - χρόνο ζύμωσης: Περίπου. 180 ημέρες - Χρόνος ωρίμανσης: 36 μήνες - Πτυχιούχος Ζάχαρη: 12 γραμμάρια ανά λίτρο - Παραγωγή: 1.500 φιάλες - R $ 290,00 σε Βικτώρια.

  • Visual απαλό κίτρινο άχυρο, perlage με μικροσκοπικές φυσαλίδες, πολλά και καλή παραμονή. Η μύτη έχει νότες από τσουρέκι και ψωμί κυριαρχούν (δεν τοστ), λευκά φρούτα και μεταλλικό αρκετά εμφανή. Ο ουρανίσκος έχει μεγάλη οξύτητα, γεμάτο σώμα, με καλή συγκέντρωση των λευκών φρούτων, μεγάλη επιμονή και νόστιμη επίγευση, ειδικά ζύμες. Θα πρέπει να βελτιώσει με λίγα περισσότερα χρόνια κελάρι. Μια μεγάλη σαμπάνια, αντάξια αυτής της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο μεγάλων παραγωγών.

Ακολουθήστε τη ζωή Blog Living on Twitter

Απολαύστε τη ζωή blog της σελίδας Living on Facebook