βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαγωγέας

Αρχείο για την «ST (94) 'Κατηγορία

Το Σάββατο το βράδυ παρακολούθησα μια κάθετη γευσιγνωσία με νόστιμα κρασί Χιλής Don Melchor, κορυφή του γίγαντα Concha y Toro, το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο Grotto Grill (ένα κοντινό συνομιλία), Praia do Canto, στην εταιρεία από τους παλιούς μου φίλους Anja Manuel, Marcos Fonseca και τις συζύγους τους, με τα πάντα.

Το οινοποιείο Concha y Toro θεωρείται η δεύτερη πιο ισχυρή μάρκα κρασιού, σύμβολο της Χιλής κρασί στον κόσμο, με 16 βραβεία «Οινοποιείο της Χρονιάς» και αναγνώρισε τα πιο έγκυρα έντυπα της βιομηχανίας, με υψηλές βαθμολογίες στο Wine Spectator και The Advocate κρασί .

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις χρονιές 2000, 2002 και 2004, το πιο γνωστό κρασί του, αφού Enrique Tirado ως οινοποιός. Κατά τη γνώμη μου, ήταν δύο εποχές: το 2000 και το 2004, πιο ειλικρινής και ισορροπημένη.

Don Melchor 2000 | 13,6% αλκοόλ | 100% Cabernet Sauvignon | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Παρά την ηλικία του, έδειξε ολόκληρο και ζωντανό. Άρωμα γοητευτικό, τον τρόπο που μου αρέσει. Αρχή φρούτων για να ξεφύγει, αφήνοντας τα τριτοβάθμια σημειώσεις αναλάβει ως κουτί πούρων και πίσσα. Μαλακή υπερώα, μέτρια οξύτητα και καλή παραμονή. Τυφλά κίνδυνο να είναι μια καλή Μπορντό. Νομίζω ότι δεν εξελίσσεται. Σημείωση: 92/100

Don Melchor 2002 | αλκοόλ 14% | 96% Cabernet Sauvignon και το 4% Cabernet Franc | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Το πιο δύσκολο καλλιεργειών για την αξιολόγηση. Άρωμα κλειστές, αλλά με το καλό στόμα. Δομημένη, ισχυρή, αλλά όχι αρκετά για να γοητεύω. Θα μπορούσε να αποδειχθεί στο μέλλον. Σημείωση: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% αλκοόλ | 94% Cabernet Sauvignon και το 6% Cabernet Franc | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Εξαιρετική σε μορφή αιχμής. Έντονο άρωμα με νότες εσπεριδοειδών (κεράσι), μπαχαρικά και μαύρο. Ο ουρανίσκος είναι δομημένο, κομψό και ισχυρό. Επιβεβαιώνει τις σημειώσεις της μύτης. Πολύ ισορροπημένο. Σημείωση: 94/100

Στην μυθική πόλη της Haro, πρωτεύουσα της Rioja Alta, όπου ίσως η πιο εξαιρετική σύμπτωση έρχεται την καλοσύνη και τη σοβαρότητα του ήπιου κλίματος της γης, όπου η Bodegas López de Heredia, το παλαιότερο από Haro και μία από τις τρεις πρώτες του La Rioja.

Η στρατηγική θέση των αμπελώνων της, η εξαιρετική ποιότητα των καλλιεργειών και ποικιλιών που χρησιμοποιούνται έχουν το συμπλήρωμα της σε μια εξαιρετική κάβα, τη δημιουργία του οποίου η διαδικασία υλοποιήθηκε με αργούς ρυθμούς και με μεγάλη αγάπη.

Όταν μπαίνετε στο λαβύρινθο των κελάρια, χτισμένο με ανθεκτικό μπλοκ που βρίσκονται πάνω στο βράχο, την εντυπωσιακή δύναμη και το μεγαλείο, έτσι ονομάστηκε η "Cathedral of Wine".

Από τη γνώση που αποκτήθηκε στη σχέση τους με τους Γάλλους εμπόρους σε κατοίκους Haro και την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των λογιστικών σπουδές τους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μπαγιόν, Don Rafael López de Heredia y Landeta ξεκίνησε τη διαδικασία της οινοποίησης.

Δ Rafael αποφάσισε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα υπόγειο χώρο όπου να αποθηκεύετε τα βαρέλια και ξεκινά τη δημιουργία των κρασιών της. Επιλογή και αγάπη. Υπάρχουν δύο λέξεις που έγινε η βίβλος των κρασιών τους.

Η διαδικασία της οινοποίησης έχει γίνει μια οικογενειακή παράδοση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, είναι μια μυστικιστική παρόντες στην καθημερινή εργασία, ριζωμένη στην παράδοση, με βαθιά πίστη στις αξίες και τις μεθόδους που έχουν υιοθετηθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή των παραπάνω πληροφοριών: Εθνική Liquor

Προσωπικά Αξιολόγηση: GRAN VINA bosconia ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ 1994 - ST (94) - Tempranillo (80%), Garnacho (15%), Graciano Mazuelo y - 10 χρόνια σε βαρέλια και εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα

  • Visual καφέ χωρίς ίζημα, όμορφα εξελιγμένη φωτοστέφανο (πορτοκαλί). Τυπικά αρώματα καλή ένταση, υπαινιγμούς του κρέατος, παλιό ξύλο που σχετίζονται με μαγειρεμένα και πικάντικο φρούτα. Ο ουρανίσκος παρουσίασαν μαλακά, με φρουτώδη χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας τη μύτη, στρογγυλά, καλή οξύτητα και μακρά επίγευση. Εξελίχθηκε πολύ καλά. Προτείνετε καθίζηση. Αξίζει να μοιράζονται. Ευχαριστώ Δρ Julio Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Ένα από τα μεγάλα κρασιά της Χιλής, και η κορυφή του οινοποιείου της Χιλής Santa Rita, ονομάστηκε «Royal House" το 1880 από τον ιδρυτή, Domingo Fernández Concha. Αμπελώνα του σε Buin, Maipo Valley, νότια του Σαντιάγο μεταφυτεύτηκε στη δεκαετία του 1950, που αποτελεί τη βάση αυτής της σπάνιας κοπής κόκκινο της Χιλής, της Χιλής πραγματικά, γιατί δεν είναι μέρος οποιουδήποτε από κάθε κοινοπραξία, το απαιτούμενο bankroll από αλλοδαπούς. Η μάρκα ήταν εποπτεύεται πριν από δύο δεκαετίες από την Cecilia Torres, η πρώτη γυναίκα για να γίνει top-notch οινοποιός στη Χιλή σήμαινε την ποιοτική εξέλιξη του βασιλικού οίκου, ο οποίος είχε το ύφος του με βάση βελανιδιάς από το 1993 και την αλλαγή του τρόπου από το 1997 με μια υψηλότερη συγκέντρωση των φρούτων.

Προσωπικά Αξιολόγηση: - Χιλή - Maipo Valley - 100% Cabernet Sauvignon - 14% - 15 μήνες σε δρύινα βαρέλια - R $ 350,00 - ST (94) Εισαγωγέας Grand Cru

Πολύ σκοτεινή οπτική μοβ, έντονα αρώματα από ώριμα πολύ σκούρα φρούτα (δαμάσκηνα και βατόμουρα), σοκολάτα, γήινες νότες και κομψό floral (βιολέτες), και ένα υπόβαθρο της ψημένα βελανιδιάς. Το στόμα είναι πλούσιο, με καλή ισορροπία, με πολλή συγκέντρωση, πολύ ευγενικές τανίνες και μακρά επίγευση. Η επίγευση είναι κομψό με ξύλο κάνει την τέλεια αντίστιξη με τα φρούτα. Μια vinhaço!

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook