søgemaskineoptimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

Arkiv for 'Op til 50 reais' Category

Vinen i ugen er den XYLO 2011, en ​​blanding af 60% Bonarda, 25% Syrah og 15% Tempranillo, uden at passere gennem træ fra regionen Mendoza i Argentina, produceret schweiziske vinproducent Hubert Weber, som også er ansvarlig for den charmerende vine Bobega y Cavas de Weinert. Den XYLO valgt af Descorchados Guide som den bedste Blend i kategorien "Super Cost Benefit of the Year."

Bægeret viste tydelig visuel rubin, ren og frisk duft af røde frugter især kirsebær. Let og frisk ganen, god balance mellem blødhed, syre og tanniner. Blindt tale være en Pinot Noir. God gastronomisk vin til hverdag. £ 35 om https://www.buywine.com.br/hotsite/vinho-Xylo .

For dem der ikke kender, i Brasilien, høsten i 2012 blev betragtet som en af de bedste af hele tiden, begunstiget af tørt og solrigt klima, genererer sunde druer med højere koncentration, hvilket resulterer i vine af højere kvalitet, koncentreret, kompleks og muligvis langlivede .

Denne uge mens shopping på et lokalt supermarked jeg var nysgerrig, da jeg så denne flaske Chardonnay Casa Valduga Leopoldina "2012" ( Valley of the Vineyards ) og besluttede at tage for at eskortere en rejer risotto med citronskal.

Ordene "Leopoldina" på flasken refererer til den kejserlige periode, med ankomsten af den første faldende Valduga i Brasilien, efter at have døbt monarkiet af Vale Vineyards navngivne Prinsesse Leopoldina. , Vingården Casa Valduga hædret i 1972 sin første vin mærket med navnet på prinsessen ligger i samme region. Efter 40 år er vingården besluttede igen at hylde, men ikke kun prinsessen, men hele den periode, kamp af de første indvandrere.

Personlig Rating: - Brasilien - Valley of Vineyards - Chardonnay - 13% - R $ 41,00 - ST (87) Hvor finder Win: Supermarkeder Carone

  • I glas vin viste bleg, gennemsigtigt og skinnende look. Den meget frisk næse med noter af tropiske frugter, træet og citrus, pære er den mest fremtrædende. Ganen viste en klar og afbalanceret lys krop, surhedsgrad (friskhed). Den eftersmag bekræfter noter i næsen, med endelig gennemsnitlig vedholdenhed. Det var meget godt selskab for risotto.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook