sökmotoroptimering webbplats lämna e-extractor

Arkiv för "Winelands" Category

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. En annan trevlig överraskning jag fick genom Wine Club Winelands, stärka översyn som nyligen publicerades i bloggen, som visar fördelarna med ett medlemskap detta nya sätt att handla, vilket skapar möjlighet att träffa i koppen, druvor och viner från olika länder, valörer , vissa unika, expanderande horisonter, förbättra vår litragem.

Denna gång var det ett vitt vin från Bourgogne utan att passera trä, Turn-Clessé appellation (inte vet), en (AOC) för vitt vin, som har chadonnay som enda tillåtna druvan, som ligger i norra delen av underregionen Mâconnais . Det finns ingen Premier Cru AOC detta. Det skapades 1999 då det här området har uppgraderats för att vara ett namn "separat - raw Mâconnais" som, till exempel, Pouilly-Fuissé.

Vinet smakade var LG Turn-Clessé 2010 från vingårdar har åldern mellan 25 och 90 år, där producenten Laurent Estate Gondard, är angelägen om att betona att skörden sker i sista möjliga tillfälle så att druvorna är "super mogna "och kan gå till största vin rikedom och komplexitet aromer.

Personlig Betyg: ST (90) - Frankrike - Bourgogne - Turn - Clessé - 100% Chadonnay - 13% - Wine Club Winelands

Visuell halmgul av medelhög intensitet och glänsande. Aroma med mineral dominans genom en sammanslagning med inslag av vita frukter, tropiska frukter och örter. Medium kropp, bra syra, generera tillräckligt färskhet. Eftersmaken bekräftar näsan, med trevlig finish och genomsnittliga uthållighet.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Anses vara den näst mest planterade druva i Italien, är det i Piemonte, närmare bestämt när det gäller druvor Asti och Alba Barbera som sticker ut.

Det finns två Babera stilar tillgängliga. Den första, traditionella, är det lagras i tunnor (stora ekfat, vilket stör lite, vilket ger nästan ingen trä smak till vinet). Och den andra är mer påverkad av ek, lagras i tunnor (franska ekfat 225 liter), är oftast dyrare.

Även om de två stilarna är bra, med undantag naturligtvis, jag föredrar den traditionella stilen. Jag börjar bli trött på viner som säljs i dag, men erkänner att vissa Barbera åldras i tunnor, liksom i fråga, passerar 24 månader på ekfat, är trevlig i skålen. Å andra sidan Barbera, en mängd röd druva med en ovanlig funktion, för knappt innehålla tannin, gynnas och kompletteras med tanniner som är knutna till scenen i små fat.

Harmonisering anges är pastarätter, pizzor och andra livsmedelsingredienser med som tomatsås.

Personlig Betyg: ST (86) Vigne Dei Mastri Galileo Barbera d'Asti DOC 2007 - Italien - Piemonte - Barbera d'Asti - 24 månader på franska ekfat - 14,5% - Wine Club Winelands

  • Rubinröd färg, bra intensitet och vattnig gloria. Intensiv doft av röd frukt (hallon), berör mineral, blommigt och vanilj. Medium kropp, framträdande syrlighet och medel tanicidade. Aromatisk uthållighet relativt god, med vissa trä för att skona, inte motbevisa den sista uppsättningen.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook