Сеарцх Енгине Оптимизатион поднесе сајт емаил ектрацтор

Архива за 'Винеландс' Категорија

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. Најпријатније изненађење сам добио кроз Вине Цлуб Винеландс, јачање преглед недавно објављена у блогу, који показује предности придруживања ову нову врсту куповине, стварајући могућност да се састану у чинију грожђа и вина разних земаља, деноминација , неке ексклузивне, проширујући хоризонте, побољшање нашег померања такси.

Овај пут је било бело вино од Бургундије, без пролази кроз дрво, деноминација Турн Цлессе (нисам знао), један (АОЦ) за бело вино, које има цхадоннаи као једину грожђа дозвољеног, који се налази у северном делу Мацоннаис субрегије . није Премиер Цру АОЦ. Је настала у 1999, када је ово подручје су ажурирани да буде "посебан - Рав Мацоннаис" назив сличан пример Поуилли-Фуиссе.

Вино окусили био ЛГ Турн-Цлессе 2010, из лозе су старости између 25 и 90 година, где је произвођач, Лаурент Комби Гондард, жели да нагласи да жетва врши у последњем могућем тренутку, тако да су грожђе су "Супер зрели "и може да се креће у већим вина богатству и сложености укуса.

- Француска - Боургогне - Турн - Цлессе - Цхадоннаи 100% - 13% - СТ (90): Особље Евалуација Винеландс Вино Клуб

Визуелна слама жута са средњег интензитета и светао. Арома са минералном превласти, мешање са нотама белих воћа, тропског воћа и лековитог биља. Средња, добро киселост, генерисање довољно свежину. Афтертасте потврђује нос, са лепим дораде и средње упорност.

Пратите блог живи живот на Твиттер-у

Уживајте у странице Блог живи живот на Фацебоок

Сматра други најшире засађено грожђа у Италији је у Пијемонт, посебно у областима грожђа Асти и Алба Барбера који истиче.

Постоје две врсте Бабера располагању. Прво, традиционална, је остарио у бурадима (великим храстовим бурадима, која омета мало, дајући готово нема дрвета укус вину). А други је више под утицајем старости храста у бурадима (француски храстовим бурадима од 225 литара), су обично скупљи.

Иако су оба стилови су добри, са изузецима наравно, воле традиционалном стилу. Уморан сам од вина продатих данас, иако признаје да су неки Барбера остарио у бурадима, као реч, пролази 24 месеци у храстовим бурадима, пријатно у Купу. С друге стране Барбера, разноврсност грожђа са Необична карактеристика, за тешко садржи танин, је фаворизована и допуњено танина произлегуваат од фаза у малим бурадима.

Хармонизација указао су тестенине јела, пице и друге хране са парадајз сосом као састојак.

- Италија - Пијемонт - Барбера Д'Асти - 24 месеци у француским храстовим бурадима - 14,5% - СТ (86) Деи Вигне Барбера д'Асти Мастри Галилеј ДОЦ 2007: лична процена Винеландс Вино Клуб

  • Рубин боје са добрим интензитетом и воденим хало. Интензивна арома црвеног воћа (малина), минерала, ваниле и цветних дотакне. Средња, средње киселости и истакао таницидаде. Релативно добра ароматична упорност, уз неке остатке дрвета, не оповргавање коначни сет.

Пратите блог живи живот на Твиттер-у

Уживајте у странице Блог живи живот на Фацебоок