iskalnik optimizacija predloži spletno stran e-Ekstrakcijski

Arhiv za kategorijo 'Winelands "

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. Najbolj prijetno presenečenje sem prejel preko Wine Club Winelands, krepitev pregled nedavno objavljene na blogu, ki prikazuje prednosti pridružil novi način nakupovanja, ki ustvarja priložnosti srečati v skledo grozdja in vina različnih držav, apoenih Nekateri izključne, širi obzorja, izboljšanje našega iztiskovalno taksi.

Tokrat je bilo belo vino iz Burgundije, brez prehoda čez les, denominacija Turn Clessé (ne vem), eden (AOC), za belo vino, ki ima chadonnay kot edino grozdja dovoljeno, ki se nahaja v severnem delu Maconnais podregije . ni to Premier Cru AOC. Je bila ustanovljena leta 1999, ko je bilo to področje posodobiti, da bo "samostojna - Raw Maconnais" name podobno je npr Pouilly-Fuissé.

Vino okusil je LG Turn-Clessé 2010, od so vinska trta, starih med 25 in 90 let, kjer je proizvajalec, Laurent Estate Gondard, želi poudariti, da je letina naredil v zadnjem možnem trenutku, tako da so grozdje "super zrela "in lahko premaknete na večje vinsko bogastvo in kompleksnost okusov.

- Francija - Bourgogne - Turn - Clessé - Chadonnay 100% - 13% - ST (90): Personnel Ocena Winelands Wine Club

Visual slamnato rumene barve s srednjo intenzivnostjo in svetlo. Aroma z mineralno prevlado, mešanje z notami belega sadja, tropskega sadja in zelišč. Medium telo, dobro kislost, ki ustvarjajo dovolj svežino. Pookus potrjuje nos, z lepim obrtniška in srednje vztrajnosti.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Uživajte Stran, blog življenje živi na Facebooku

Šteje druga najpogosteje posajena mošta v Italiji, je v Piemontu, zlasti na področjih grozdja in Asti Alba Barbera, ki izstopa.

Obstajata dve vrsti Babera voljo. Prvi, tradicionalni, se stara v sodih (velikih hrastovih sodih, kar moti malo, kar skoraj ni lesa okus vina). In je drugi bolj vplivajo hrasta, ki zorijo v sodih (francoski hrastovih sodih 225 litrov), so ponavadi dražji.

Čeprav sta oba slogi dobra, z izjemami, seveda, raje tradicionalni slog. Sem že utrujena od vina, ki se prodajajo danes, čeprav priznava, da nekateri Barbera stara v sodih, kot je zadeva, ki poteka 24 mesecev v hrastovih sodih, je prijetno v skodelico. Po drugi strani pa Barbera, sorta grozdja z nenavadno lastnost, za komaj taninskih, ima prednost in dopolniti z tanini po stopnji podeljene v majhnih sodih.

Uskladitev je navedeno, so testenine, pizze in druge jedi s paradižnikovo omako, kot sestavino.

- Italija - Piemont - Barbera d'Asti - 24 mesecev v francoskih hrastovih sodih - 14,5% - ST (86) DOC Dei Vigne Barbera d'Asti Mastri Galileo 2007: Osebna ocena Winelands Wine Club

  • Rubinasta barva z dobrim intenzivnostjo in vodno halo. Intenzivna aroma rdeče sadje (maline), minerali, vanilije in cvetlični dotakne. Medium telo, srednja kislost in poudaril tanicidade. Sorazmerno dobro aromatično vztrajnost, z nekaj ostankov je les, ni ovrgla končne množice.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Uživajte Stran, blog življenje živi na Facebooku