søkemotoroptimalisering hjemmeside sende email extractor

Arkiv for 'Winelands' Category

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. En annen hyggelig overraskelse fikk jeg gjennom Wine Club Winelands, forsterker gjennomgang nylig publisert i bloggen, som viser fordelene med å bli den nye måten å handle, lage muligheten til å møte i cupen, druer og viner fra ulike land, kirkesamfunn , noen unike, utvide horisonter, forbedre vår litragem.

Denne gangen var det en hvitvin fra Burgund uten å passere gjennom tre, Turn-Clessé betegnelse (ikke visste), en (AOC) for hvitvin, som har Chadonnay som eneste tillatte druen, som ligger i den nordlige delen av region Mâconnais . Det er ingen Premier Cru AOC dette. Det ble opprettet i 1999 da dette området ble oppgradert til å være et navn "separat - rå Mâconnais" som, for eksempel, Pouilly-Fuissé.

Vinen smakte var LG Turn-Clessé 2010 fra vinmarkene har alder mellom 25 og 90 år, der produsent, Laurent Estate Gondard, er opptatt av å understreke at innhøstingen er gjort i siste mulige øyeblikk, slik at druene er "super modne "og kan bevege seg til den største vin rikdom og kompleksitet aromaer.

Personlig Rating: ST (90) - Frankrike - Burgund - Turn - Clessé - 100% Chadonnay - 13% - Wine Club Winelands

Visual strå gul middels intensitet og skinnende. Aroma med mineral dominans ved sammenslåing med noter av hvite frukter, tropiske frukter og urter. Medium kropp, god syre, genererer nok friskhet. Ettersmak bekrefter nesen, med behagelig finish og gjennomsnittlig utholdenhet.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Regnes som den nest mest plantet druer i Italia, er det i Piedmont, mer presist i de områdene av druer Asti og Alba Barbera som skiller seg ut.

Det er to Babera stiler tilgjengelig. Den første, tradisjonelle, det er alderen i fat (store eikefat, noe som forstyrrer litt, noe som gir nesten ingen tre smak til vinen). Og den andre er mer påvirket av eik, alderen i fat (fransk eikefat av 225 liter), er som regel dyrere.

Selv om de to stilene er god, med unntak selvfølgelig, jeg foretrekker tradisjonell stil. Jeg er lei av viner som selges i dag, men erkjenner at noen Barbera alderen på fat, som i spørsmålet, passerer 24 måneder på eikefat, er behagelig i bollen. På den annen side Barbera, en rekke røde drue med en uvanlig funksjon, for knapt inneholder tannin, blir favorisert og supplert med tanniner tillagt ved scenen i små fat.

Harmonisering indikert er pastaretter, pizza og annen mat ingrediens som har som tomatsaus.

Personlig vurdering: ST (86) Vigne Dei Mastri Galileo Barbera D'Asti DOC 2007 - Italia - Piemonte - Barbera D'Asti - 24 måneder i franske eikefat - 14,5% - Wine Club Winelands

  • Rubinrød farge, god intensitet og vassen halo. Intens aroma av røde frukter (bringebær), berører mineral, floral og vanilje. Medium kropp, fremtredende syre og middels tanicidade. Aromatisk utholdenhet relativt bra, med noen tre til overs, ikke motbevise det siste settet.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook