søgemaskineoptimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

Arkiv for 'Vinlandet' Category

publicada recentemente no blog, que mostra as vantagens de se associar nessa nova modalidade de compras, gerando a oportunidade de conhecer na taça, vinhos de várias uvas e países, denominações, alguns exclusivos, ampliando horizontes, melhorando assim a nossa litragem. En mest behagelige overraskelse jeg har modtaget via Wine Club Vinlandet, styrkelse af revision for nylig blev offentliggjort i den blog, som viser fordelene ved at deltage i denne nye form for shopping, at skabe mulighed for at mødes i skålen af druer og forskellige vin-lande, pålydende værdi , nogle eksklusive, ekspanderende horisont, forbedre vores forskydning taxa.

Denne gang var det en hvidvin Bourgogne uden at passere gennem træ, pålydende Turn Clessé (vidste), en (AOC) for hvidvin, som har Chadonnay som den eneste drue tilladt, ligger i den nordlige del af Maconnais underområde . er ikke denne Premier Cru AOC. Blev oprettet i 1999, da dette område er blevet opdateret til at være en "særskilt - Rå Maconnais" navn svarende til f.eks den Pouilly-Fuissé.

Vinen smagte var LG Turn-Clessé 2010 fra vinstokke har alderen mellem 25 og 90 år, hvor producenten, Laurent Estate Gondard, er ivrige efter at understrege, at høsten sker på det sidst mulige øjeblik, således at druerne er "super moden "og kan bevæge sig til de større vin rigdom og kompleksitet af smagsoplevelser.

- Frankrig - Bourgogne - Drej - Clessé - Chadonnay 100% - 13% - ST (90): Personale Evaluering Winelands Wine Club

Visuel strågul med medium intensitet og lyse. Aroma med mineralsk overvægt, blanding med noter af hvide frugter, tropiske frugter og urter. Medium fylde, god syre, genererer friskhed nok. Eftersmag bekræfter næsen, med flot finish og medium vedholdenhed.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook

Betragtes den anden mest plantede drue i Italien er i Piemonte, specielt i de områder af druer Asti og Alba Barbera, der skiller sig ud.

Der er to typer af Babera rådighed. Den første, traditionelle, lagres i tønder (store egetræsfade, der interfererer med lidt, hvilket giver næsten ingen træ smag til vinen). Og den anden er mere påvirket af eg lagres i tønder (fransk egetræsfade 225 liter), er normalt dyrere.

Selvom begge stilarter er gode, med undtagelser selvfølgelig, foretrækker den traditionelle stil. Jeg bliver træt af vin solgt i dag, selv om det anerkendes, at nogle Barbera lagres i tønder, som den pågældende, der passerer 24 måneder i egetræsfade, er behageligt i koppen. På den anden side Barbera, en druesort med en usædvanlig funktion, for næppe indeholde tannin, er begunstiget og suppleret med tanniner følger af scenen i små tønder.

Harmoniseringen anføres, er pastaretter, pizzaer og andre fødevarer med tomatsauce som en ingrediens.

- Italien - Piemonte - Barbera d'Asti - 24 måneder i franske egetræsfade - 14,5% - ST (86) Dei Vigne Barbera d'Asti Mastri Galileo DOC 2007: Personlig Vurdering Winelands Wine Club

  • Ruby farve med god intensitet og vandigt halogen. Intens aroma af røde frugter (hindbær), mineraler, vanilje og blomster hånd. Medium fylde, medium syrlighed og fremhævede tanicidade. Relativt god aromatisk vedholdenhed, med nogle efterladenskaber træ, ikke modbeviser det sidste sæt.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Nyd sidens blog lever livet på Facebook