Kirjoittanut yksi arvostetuimmista ja kuuluisa Chateauneuf du Pape tuottajat, Vincent Avril Clos des Papes, viiniä Le Petit Vin tulo d`Avril on sekoitus 30% Grenache, 20% Syrah, 15% Cabernet Sauvignon, 15 % Merlot, 10% Mourvèdre, 10% Carignan, poimitaan käsin, joka ei kulje piipun. Mikä maistanut on sekoitus vuosikertaa, 2004 on 2/3 yli ja 1/3 2005 vuosikerta. Toinen kohokohta on design etiketti, paahtoleipää viiniköynnöksen ja mies.

Etiketti toteaa myös kuvaus Vin de Table, joka tarkoittaa, yhteinen ranskalaista viiniä, joka ei ole maantieteellinen merkintä, paitsi Ranska (Product of France), joka edustaa 55% Ranskan tuotannosta. Lain mukaan näitä viinejä voi myös ilmoittaa pullossa ei rypälelajike tai vintage.

Henkilökohtaiset Arvosana: ST (90) - Ranska - Chateauneuf du Pape - 13,5% - Premium maahantuoja - R 85,00 dollaria

Visual Ruby, selkeä ja kirkas, ilman halo evoluution. Nenä Tuoksussa punaisia ​​hedelmiä ja kukka huomaamaton. Maku on kuiva, hyvä runko, hyvä hapokkuus, hieno tanniinit ja tasapainoinen alkoholia. Jälkimaku vahvistaa nenä runsaasti hedelmiä ja jälkimaku. Herkullinen viini, joka ei väsytä maku!

Seuraa Blogi Elämän Twitterissä

Nauti sivun blogi elämästä Facebookissa