pengoptimuman enjin carian mengirimkan website e-mel pemerah

Archive for the 'ST (87)' Kategori

Winelands anggur yang lebih dihantar oleh kelab. Kali ini ia adalah satu Portugis Merah elegan (Douro), produser Coimbra Mattos. Telah disediakan dengan 100% anggur Tinta Amarela (Trincadeira) dan telah menjalani 12 bulan di Perancis oak tong.

Apabila kita bercakap tentang wain Douro hanya berhubungan dengan badan yang padat, keras dan panas (alkohol). Tetapi kaca adalah perbualan lain.

Penilaian diri:
ST (87)
- Quinta dos Mattos Rizab Tinta Amarela 2006-13% - R $ 89,00 dan R $ 49,75 untuk ahli-ahli kelab Winelands.

  • Tending visual untuk kecoklatan, tanpa sedimen, bersih dan cerah. Hidung dengan nota buah-buahan merah, bunga, tanaman (anggur yang belum masak) dan latar belakang yang bersahaja sedikit. Lelangit menunjukkan anggun, ringan, lembut, dan buah-buahan kira-kira yang baik antara keasidan dan alkohol. Ketekunan rata akhir. Sebuah anggur yang tidak mengenal penat, mudah untuk minum dan gastronomi.

Ikuti Blog Hidup Hidup di Twitter

Nikmati halaman Blog Hidup Kehidupan di Facebook

José Alberto Zuccardi, salah satu daripada lima orang yang paling berpengaruh di dunia wain Argentina, kini di Vitoria (Espirito Santo), untuk menggalakkan anggur mereka. Semasa makan tengah hari, saya mempunyai peluang untuk mencuba beberapa dari mereka, di mana Malamado Viogner, anggur putih yang pertama yang telah diperkukuhkan dari Argentina, berdiri untuk keaslian. Dalam video di atas, Alberto bercakap tentang anggur barunya.

Hal ini dihasilkan di rantau ini dari Santa Rosa, Mendoza, dengan berbagai putih anggur (Viognier), dituai dengan tangan, yang menjalani kehabisan tenaga sejuk diikuti dengan menekan dan fermentasi. Penapaian dihentikan apabila mencapai 100g per liter sisa gula dan air anggur membakar ditambah. Anggur siap matang dalam tong kayu oak Perancis selama 12 bulan.

Penilaian diri: Malamado Viogier 2009 - Argentina - Santa Rosa / Mendoza - 19.7% - Mengimport Ravin - ST (87)
- R $ 79,00

  • Seperti yang anda lihat dalam gambar di atas, mempunyai emas kuning melihat, aroma mengingatkan aprikot, madu dan kacang. Langit-langit mulut ini ringan, segar, manis rendah, keasidan sederhana, mengesahkan nota aprikot dan madu, menyelesaikan ketekunan sederhana. Harmonisasi ditunjukkan akan menjadi kue pecan.

Ikuti Blog Hidup Hidup di Twitter

Nikmati halaman Blog Hidup Kehidupan di Facebook

Adakah anda tahu bahawa di Jerman (dan Austria) wain berkilauan dipanggil Sekt? Terdapat kira-kira 800 ladang anggur menyediakan kira-kira 500 juta botol Sekt setahun. Hanya boleh dilabelkan sebagai Deutscher Sekt adalah anggur mereka ditanam 100% di Jerman, yang dapat memenuhi beberapa wain yang berkualiti. Hampir semua Sekt, pengeluaran perindustrian dijual sangat murah pada jenama. Harta Sekt sahaja (Winzersekt`) yang disediakan dalam pengeluaran kecil untuk ladang-ladang kecil, dijual dengan harga yang tinggi. Terdapat semakin banyak denda Sket sedang dibuat dengan Pinot di selatan Jerman.

Anggur yang terasa telah di Zahringer "Sekt" Edelgräfler Brut 2010 telah dihantar oleh kelab Winelands anggur Blanc de Blancs (anggur putih sahaja) dihuraikan dengan anggur Pinot Blanc, Chasselas dan Johanniter, kaedah Champenoise di mana penapaian kedua berlaku botol, dalam kes ini kekal selama 9 bulan dengan ragi matang "sur dusta".

Penilaian diri: Jerman - Baden - 12% - Pengeluar (Weingut Zäringer) - Pinot Blanc, Chasselas dan Johanniter - Pengimport: Wain Winelands Club - ST (87)

Visual jerami kuning dengan keamatan sederhana, perlage dan saiz sederhana yang berterusan. Baik aromatik, kekuatan, nanas dan limau, ditambah dengan asap sentuhan bunga yang menarik, berkembang menjadi mineral pada akhirnya. Lelangit memaparkan keasidan sederhana, badan sederhana dan rasa manis cahaya. Kegigihan sederhana tanpa akhir pahit.

Harmonisasi: dapat merasai sendiri sebagai minuman atau menyertai beberapa makanan kecil, tetapi menjadi sempurna dengan makanan laut seperti tiram dan kerang luar makanan Jepun. Ia adalah wain berbuih untuk dinikmati sendiri dengan suhu antara 6 ° C dan 8 ° C

Ikuti Blog Hidup Hidup di Twitter

Nikmati halaman Blog Hidup Kehidupan di Facebook