sökmotoroptimering webbplats lämna e-extractor

Arkiv för "Läsning" Category

Förutom att beskriva innebörden av mer än 700 oenologiska villkor i portugisiska och presentera sina versioner för andra fem språk, ger arbete fakta om drycken

Eftersom intresset för vin växer snabbt bland brasilianare, vet de oenologiska villkor är viktigt. Fler och fler människor njuta av vin dagligen, vilket diskussioner om terroir, stammar, jäsningsprocesser, mognad och vin service blir allt vanligare. Utifrån detta konstaterande och tänker på ett sätt att berika ordförrådet av yrkesverksamma inom gastronomi och Enology, studenter och vinälskare, skrev Roberta Malta Saldanha Mini Dictionary of vinframställning på sex språk, som träffar marknaden Editora Senac Rio de Janeiro.

Boken är inte bara en ordlista med tekniska uppgifter. Förutom att beskriva innebörden av termer, är de uppgifter som anges i alfabetisk ordning med sina definitioner på portugisiska, följt av deras versioner för engelska, spanska, franska, italienska och tyska. Variationerna mellan amerikansk engelska, brittisk engelska och engelska Kanada är också påtänkta. Posterna omfattar frågor som rör vinprovning tekniker och vinframställning processen och även vinodling i språk tillgängliga för alla
kunskapsnivåer. Slutligen, som är stilen av författaren, Roberta avslöjar, med goda doser av humor, tips och kuriosa om vin, dryck, vars ursprung går tillbaka till ca 6000 f.Kr.

Riktad båda kockar, krögare, sommelierer, studenter, yrkesverksamma och vinälskare som de som tillhör professionella vin medel och oenophiles, hjälper boken att berika vokabulär oenologiska läsare, vilket gör dem att förstå lite mer av den berusande värld viner, vare sig för nöjes skull, för yrkesmässigt intresse eller nyfikenhet. Perfekt för studenter, yrkesverksamma inom gastronomi områden och vinkunskap och vinälskare i allmänhet.

OM FÖRFATTAREN

Bachelor of social kommunikation, Roberta Malta Saldanha började sin karriär på Editora Abril, där han arbetade i tidningar Exame VIP i São Paulo och Rio Se och Se. Förbunden med publicering segmentet, Roberta tänkt tidningen av tyngdtittare i Brasilien, Think Light, på marknaden idag. År 1995 organiserade han den första brasilianska enogastronomic händelse, Good Food. Att leva med kockar och personal från Brasilien och världen i samband med 12 upplagor, en gång förseglade hennes kärlek till konst njutning av att äta och dricka bra.

De är också av hans egna Dictionary köket översättare på sex språk - lanserades 2007, vars reviderad och uppdaterad upplaga kommer att publiceras inom kort även av Editora Senac Rio de Janeiro - och berättelser, legender och gastronomi kuriosa (2011).

SERVICE

Titel: Mini Dictionary of vinframställning på sex språk

Författare: Roberta Malta Saldanha

Utgivare: Utgivare Senac Rio de Janeiro

ISBN: 978-85-7756-197-1

Format: 11cm x 15,5cm

Sidor: 184

Pris: R $ 35,00

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook

Efter fyra år som forskar, Jancis Robinson och Julia Harding, tillsammans med druv genetiker Dr. José Vouillamoz (botanist och genetiker schweiziska druva som har arbetat mycket inom området DNA-profiler av druvor), meddelade för 25 oktober lanseringen av boken vindruvor, sann bibel vin. 1.200 sidor och väger 3 kg, är den mest kompletta boken om druvor, med alla 1368 sorter närvarande i kommersiell produktion, inklusive dess ursprung, hur de växer där de planteras, hur man smaka sina viner och ny information om hur de är relaterade . Priset kommer inte att vara billig, cirka 120 euro.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut av bloggsidan Living Life on Facebook