sökmotoroptimering lämna webbplats e-extractor

Arkiv för "Bok" Kategori


I premiummagasinformat, standard "bord bok," nya utgåvan kommer att komma ut i november

Den Bacchus Media, i samarbete med Ibravin (brasilianska Wine Institute), ger att marknadsföra 2013 års upplaga av Brasilien Wines katalogen. Efter framgången med 2012 års upplaga, kommer att fortsätta till presentation av arbetet i brasilianska vin universum och dess regioner. Enligt verkställande direktör för Ibravin, Carlos Raimundo Paviani, "den första upplagan av Brasilien Wines katalogen används klustrade i en enda publikation tvåspråkig information om vinproduktionen, marknaden, innovationer och utsikterna för branschen, är ett viktigt verktyg institutionella och PR presentation av vinindustrin. " Katalogen är mycket användbart för design Wines of Brazil, som hölls mellan den brasilianska Wine Institute (Ibravin) och Apex-Brasilien (brasilianska byrån för export och investeringsfrämjande), som främjar den brasilianska fint vin flaska av världen.

2013 års upplaga av årsboken kommer att behandla den ständiga utvecklingen av den inhemska vin, som sträcker sina gränser på utsidan med anmärkningsvärd erkännande, ofta översatt till utmärkelser. Rik på tips och tjänster till läsaren, och helt översatt till engelska, är katalogen en stor affärsverktyg, hänvisning till otrade och slutkonsumenten. "Det är en stor röntgen av den brasilianska vinindustrin", säger marknadschef Ibravin, Diego Bertolini.

Genom att gå igenom sidorna i publikationen, läsaren navigera de viktigaste vinregioner i Brasilien, genom en beskrivning av var och en av dem, som Serra Gaucha, Sydöstra Mountain, Sierra Up Kurser, Land, Santa Catarina platå, São Francisco Valley , Paraná, São Paulo och de nya gränserna Minas Gerais och Goiás, med information om de mest planterade druvsorter, etiketter, vinrutter, liksom doenoturismo och gastronomi, visar vad varje region har att erbjuda för att erbjuda. "Katalogen ger en unik panorama av den brasilianska vintner marknaden med uppdaterade siffror och konsolideringen av data och resultat från de producerande stater, foton, grafik, trender och mönster", säger journalisten och experten Marcelo Copello, redaktionell chef för publiceringen.

En strategisk och differentierad fördelning gör att katalogen för att nå största möjliga antal opinionsbildare, vare sig i Brasilien eller i utlandet. I 2012 års upplaga publiceringen var närvarande i flera internationella evenemang och vinprovningar, fortfarande distribueras i över hundra officiella inlägg i landet, genom ett samarbete med Utrikesdepartementet (UD).

Enligt chefen för Wines of Brazil, Andreia Gentilini Milan, kommer 2013 att bli ett år med många dörrar öppna för den brasilianska vinindustrin. "The World Cup har uppmärksammats av de stora köparna för våra viner och, som ett resultat, räknar vi med att få synlighet och erkännande på viktiga marknader som USA, Tyskland och England", förklarar han. "I denna mening, kommer Brasilien Wines katalogen vara ett viktigt verktyg för att sprida vad vår bransch gör att förbereda sig för dessa megaevenemang."

BIG TEST

Den 2013 Brasilien Wines katalogen innehåller också en av de största test blint redan gjorts av brasilianska viner, med hundratals viner, som organiseras av kategorier (röd, vit, mousserande, rosé, dessertviner), med rangordning av de bästa.

OM BACOMULTIMÍDIA:

Under ledning av kända journalisten och expert Marcelo Copello och affärsman Sergio Queiroz har företaget att generera innehåll och evenemang både för handeln, som för företagsmarknaden, är dess operativ plattform, och ansvarig för utfärdande av tidningen Bacchus, bland andra förlagsprodukter.

Den Multimídiatem Bacchus fokuserar på världen av vin och relaterade ämnen, såsom mat, dryck special, turism och livsstil i allmänhet, som erbjuder en multimediaplattform på viner, från de mest olika vinklar: hälsa, nöje, konsumtion, företag, relation, lyx, produktion / industri.

Mer information om Bacchus Multimedia: www.bacomultimidia.com.br

OM IBRAVIN:

Designad för att integrera de olika länkarna i kedjan av den nationella vinindustrin produktionen och främja utvecklingen av sektorn som helhet, bär institutet fortlöpande och outtröttliga arbete för att höja kvaliteten på brasilianska vin och främja det här och runt om i världen.

Huvudkontoret ligger i New Delhi, utvecklar institutet och genomför en serie av program, projekt och åtgärder som syftar till en hållbar utveckling och förbättring av produktionskedjan. Sådana åtgärder definieras av en styrelse bestående av företrädare för Association of Enology (ABE), Gaucha Association of Wine Makers (Agavi), Interstate Grape kommissionen, Federation of Cooperative Vingårdar Rio Grande do Sul (Fecovinho), Industry Union Rio Grande do Sul Wine (Sindivinho-RS), brasiliansk Union Vinodlar- (Uvibra), landsbygds unionen och regering Rio Grande do Sul State.

Idag, Ibravin åtnjuter, tillsammans med ministeriet för jordbruk, djurhållning och Supply (MAPA), det organ som företräder nationella vinodling skick innan International Wine (OIV).

Mer information om Ibravin: www.ibravin.com.br

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut bloggsidan Living Life on Facebook

Förutom att beskriva innebörden av mer än 700 oenologiska villkor i portugisiska och presentera sina versioner för andra fem språk, ger arbetet fakta om drycken

Eftersom intresset för vin växer snabbt bland brasilianare, vet de oenologiska termer är nödvändig. Fler och fler människor gillar vin dagligen, vilket gör diskussioner om terroir, stammar, jäsning, mognad och vin service blir allt vanligare. Baserat på denna observation och tänker på ett sätt att berika ordförrådet av yrkesverksamma inom områdena mat och vin, studenter och vinälskare, Roberta Malta Saldanha skrev Mini Dictionary of vinframställning på sex språk, vilket träffar marknaden genom Editora Senac Rio de Janeiro.

Boken är inte bara en ordlista med tekniska poster. Förutom att beskriva innebörden av termer, skall posterna i alfabetisk ordning med sina definitioner på portugisiska, följt av deras versioner för engelska, spanska, franska, italienska och tyska. Variationerna mellan amerikansk engelska, brittisk engelska och engelska Kanada är också tänkbara. Posterna omfatta frågor som rör vinprovning tekniker och vinframställning processer och även vinodling, i språket tillgängligt för alla
kunskapsnivåer. Slutligen så är stilen av författaren, Roberta avslöjar, med goda doser av humor, tips och kuriosa om vin, dryck, vars ursprung går tillbaka till ca 6000 f.Kr.

Riktad båda kockar, krögare, sommelierer, studenter, yrkesverksamma och vinälskare som de som tillhör professionella vin medel och oenophiles, hjälper boken att berika ordförrådet för oenologiska läsare, vilket gör dem att förstå lite mer av den berusande värld viner, oavsett om glädje, för yrkesmässigt intresse eller nyfikenhet. Perfekt för studenter, yrkesverksamma inom gastronomi områden och vinkunskap och vinälskare i allmänhet.

OM FÖRFATTAREN

Bachelor of Social Communication började Roberta Malta Saldanha sin karriär på Editora Abril, där han arbetade i tidskrifter VIP Tentamen, i Sao Paulo och Rio Se och Se. Förknippas med Segment Publisher, Roberta tänkt tidningen i Viktväktarna i Brasilien, Think Light, på marknaden idag. År 1995 organiserade han den första brasilianska enogastronomic händelse, Good Food. Att leva med kockar och yrkesverksamma från Brasilien och världen, under loppet av 12 nummer, från tid förseglade deras kärlek till konst nöjen äta och dricka bra.

De är också av hans egna Dictionary gastronomi översättare på sex språk - släpptes 2007, vilket reviderad och uppdaterad upplaga kommer att publiceras inom kort, även av Editora Senac Rio de Janeiro - och historier, legender och gastronomi kuriosa (2011).

SERVICE

Titel: Mini Dictionary of vinframställning på sex språk

Författare: Roberta Malta Saldanha

Utgivare: Utgivare Senac Rio de Janeiro

ISBN: 978-85-7756-197-1

Format: 11cm x 15,5cm

Sidor: 184

Pris: US $ 35,00

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut bloggsidan Living Life on Facebook

Efter fyra år som forskar, Jancis Robinson och Julia Harding, tillsammans med druva genetiker Dr. José Vouillamoz (botanist och genetiker schweiziska druva som har arbetat mycket inom området DNA-profiler av druvor), meddelade i oktober 25 lansering av boken vindruvor, sann bibel vin. Med 1.200 sidor och väger 3 kg, är den mest kompletta boken om druvor, med alla 1368 sorter närvarande i kommersiell produktion, inklusive dess ursprung, hur de växer där de planteras, hur man smaka sina viner och ny information om hur de är relaterade . Dess pris kommer inte att vara billig, ca 120 €.

Följ bloggen Living Life on Twitter

Njut bloggsidan Living Life on Facebook