Оптимизация за търсачки представя уебсайт имейл аспиратор

Архив за "Книга" Категория


В списание формат премия, стандарт "масата книга", новото издание ще излезе през ноември

Бакхус Multimedia, в партньорство с Ibravin (Бразилски Wine Institute), стартира на 2013 издание на ежегодния Вина на Бразилия. След успеха на издание 2012 г., ще бъде продължена работата на представяне на вселената на бразилското вино и техните региони. Според изпълнителния директор на Ibravin, Carlos Raimundo Paviani ", първото издание на Годишните Вина Бразилия право да се събират в едно показване на два публикация за производство на вино, маркетинга, иновациите и индустрията перспективи, важен инструмент институционална презентация и промоционални винена индустрия. " Директорията е много полезен за дизайн Вина на Бразилия, която се проведе между бразилския Wine Institute (Ibravin) и Apex-Brazil (Бразилски агенция за износ и за насърчаване на инвестициите), която насърчава хубаво вино бутилирано от бразилския света.

The 2013 издание на Годишника ще разгледа развива вътрешния вино, което разширява границите си за външната със забележителна признаване, често преведени на награди. Богат на съвети и услуги за читателя, и напълно преведени на английски, Годишникът е страхотен инструмент, otrade препратка и крайния потребител. "Това е чудесен рентгенова снимка на бразилската винена индустрия", казва маркетинг Ibravin мениджър, Diego Бертолини.

Става чрез страниците на изданието, на читателя се движите големите винарски райони на Бразилия, чрез описание на всеки, като Serra Gaucha, Sierra Югоизточна, Кампос де Cima Da Serra, Кампания, Южна Бразилия, São Francisco Valley , Парана, Сао Пауло и новите граници Минас Жерайс и Гояс, с информация за най-засадени сортове грозде, етикети, винени маршрути, плюс doenoturismo и гастрономия, които показват, че всеки регион има най-добрата да предложи. "Годишникът предоставя уникална панорама на бразилския пазар винар, актуализирани данни и консолидация на данни и резултати, произвеждащи държави, снимки, инфографики, тенденции и модели на потребление", казва журналистът и експерт Marcelo Копело, редакционен директор на публикацията.

Стратегически и диференцирано разпределение ще доведе до директория да достигне до възможно най-голям брой мнение както в Бразилия, така и в чужбина. В издание 2012 на публикацията маркирани присъствието си в различни международни събития и дегустации, все още се разпространяват в над сто официални позиции на страната, в партньорство с Министерството на външните работи (МВнР).

Според управителя на вината на Бразилия, Андрея Gentilini Милано, 2013 г. ще бъде година на много врати, отворени за бразилската винена индустрия. "Световната купа е привлякла вниманието на големите купувачи за нашите вина и, като резултат, ние очакваме да получат видимост и признаване в ключови пазари като САЩ, Германия и Англия", обяснява той. "В този смисъл, Годишникът Вина на Бразилия ще бъде важен инструмент за разпространение на това, което нашата индустрия се прави, за да се подготвят за тези мега събития."

Чудесен вкус

Вината на Бразилия Yearbook 2013 също така разполага с една от най-големите проучвания, правени някога сляпо бразилския вино със стотици вина, организирани от категория (червени, бели, пенливи, роза, десертни вина), с класирането на най-добрите.

ЗА BACOMULTIMÍDIA:

Под ръководството на известния журналист и експерт Marcelo Копело и предприемач Sergio Кейрош, компанията има при създаването на съдържание и събития, както за търговия, така и за корпоративния пазар, платформата си на действие, също е отговорен за издаването на BACCHUS, наред с други публикации.

The Bacchus фокус Multimídiatem на света на виното и свързаните с тях теми, като например храна, специални напитки, туризъм и начин на живот като цяло, предлагащи мултимедийни платформа на вина, под различни ъгли: здраве, удоволствие, потреблението, бизнес, връзка, лукс производство / индустрия.

Повече информация за Baco Multimedia: www.bacomultimidia.com.br

ЗА IBRAVIN:

Създаден да се интегрират различните звена във веригата на национално винарската индустрия и насърчаване на развитието на сектора като цяло, институтът провежда непрекъснат и безмилостен към подобряване на качеството на бразилския вино и го разпространява тук и по целия свят.

Базирана в Bento Gonçalves, институтът разработва и реализира редица програми, проекти и действия, насочени към устойчиво развитие и повишаване на производствената верига. Такива действия са определени от Съвета на директорите, съставен от представители на Асоциацията на винарство (ABE), Gaucho Асоциацията на винопроизводителите (Agavi), Interstate Комисията грозде, федерация на кооперативните винарски изби на Рио Гранде до Сул (Fecovinho) Промишленост съюз Вино от Рио Гранде до Сул (RS-Sindivinho), бразилски съюз на Wine (Uvibra), развитие на селските правителство съюз и на щата Рио Гранде до Сул

Днес Ibravin радва, заедно с Министерството на земеделието, животновъдството и продоволствието (MAPA), състоянието на националния орган, който представлява отглеждането на лозя преди Международната организация на виното (OIV).

Повече информация за Ibravin: www.ibravin.com.br

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Радвайте се на живота блог на страницата Living на Facebook

В допълнение към описващи смисъла на повече от 700 отношение на португалски винарството и да представят своите версии за пет други езици, работа включва факти за напитката

Тъй като интересът към виното разраства бързо сред бразилците знам енологичните отношение е от съществено значение. Все повече и повече хора се радват на вино дневно, което прави обсъждането на тероара, щамове, ферментационните процеси, съзряването и услуги вино стават все по-често срещано явление. Въз основа на това наблюдение и мислене на начин за обогатяване на речника на специалистите от хранене и пиене, студенти и любители на виното, Roberta Малта Saldanha пише Mini Речник на енологията на шест езика, което идва на пазара от Editora Senac Рио де Жанейро.

Книгата не е само технически записи речник. В допълнение към описание на значението на термините, записи са изброени по азбучен ред с техните определения в португалците, следвани от техните версии за английски, испански, френски, италиански и немски. Вариациите между американски английски, британски английски и канадски английски също са планирани. Записите обхващат теми, свързани с дегустация на техниките и процесите на винопроизводството и лозарството, дори в езика, достъпни за всички
нива на знания. И накрая, както е в стила на автора, Roberta разкрива, с добри дози хумор, съвети и любопитни факти за вино, напитка, чийто произход датира от около 6000 г. пр.н.е.

Режисьор двете главни готвачи, ресторантьори, сомелиери, студенти, професионалисти и любители, като тези, които принадлежат към средната и професионална oenophiles вино, книгата помага за обогатяване на речника на енологични читатели, като ги разберете малко повече от този опияняващ свят на Виното е за удоволствие, за професионален интерес или просто любопитство. Идеална за студенти, професионалисти в областта на кулинарията и енологията oenophiles като цяло.

ЗА АВТОРА

Бакалавър по социална комуникация, Roberta Малта Салдана започва кариерата си Editora Abril, където той е работил в списания Exame VIP в Сао Пауло и Рио Виж и ще видите. Асоцииран Segment Publisher, Roberta предвиждаше Weight Watchers списание в Бразилия, Помислете Light, на пазара днес. През 1995 г. той организира първото събитие enogastronomic бразилския Boa Mesa. Да живееш с готвачи и специалисти от Бразилия и света, в рамките на 12 броя, от време запечатани тяхната любов към удоволствията на изкуството на ядене и пиене добре.

Те също са на автора на кухня речник преводач на шест езика - за първи път през 2007 г., което преработено и актуализирано издание скоро ще бъдат публикувани, също от Editora Senac Рио де Жанейро - и разкази, легенди и куриози гастрономия (2011).

SERVICE

Заглавие: Мини речник на енологията на шест езика

Автор: Roberta Малта Салдана

Publisher: Editora Senac Рио де Жанейро

ISBN: 978-85-7756-197-1

Формат: 11cm х 15,5 см

Страници: 184

Цена: US $ 35.00

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Радвайте се на живота блог на страницата Living на Facebook

След четиригодишно проучване, Джансис Робинсън и Джулия Harding, заедно с гроздов генетик д-р José Vouillamoz (Swiss ботаник и гроздова генетик, който работи усилено в областта на ДНК профили на грозде), 25 Октомври да обяви старта на гроздето книга вина, вина, истинската Библия. С 1 200 страници и с тегло 3 килограма, е най-изчерпателното книга за грозде, с всички 1368 сортове момента в търговско производство, включително и произхода му, как растат, където те са засадени, как да се запознаете с техните вина и нова информация за това как те са свързани . Цената им няма да бъдат евтини, около 120 евро.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Радвайте се на живота блог на страницата Living на Facebook