søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for 'Tip Gourmet' Category

Igen Scuola Living Life samledes for at nyde udsøgte vine samt et første mad, som er udarbejdet af kokken Group embedsmand, Dr. Anja Almeida.

Fra alle regioner i Italien, var øen Sicilien mest ændret i de seneste årtier. Tredive år siden var det blot et land næsten middelalderlig. Med hensyn til vin, havde Marsala, et navn, som alle vidste, men ingen drak og også den søde Moscato. Men de fleste af vinen var ubehagelig. Den bedste blev eksporteret til nord, til blanding.

Frelsen var et regionalt udviklingsprogram og instrueret, modernisering, bliver en reference i Italien. Vineyards enorme nye automatiserede forsyning kooperativer, der producerer vine korrekte og moderne. 75% af sicilianske vine er hvide, er 80% af den samlede produktion produceres af kooperativer.

AS DOCG der næsten irrelevant, mindre end 5% kvalificere sig. Men et par år tilbage, er det klart den stigende kvaliteten af ​​de vine, være i stand til at producere meget gode vine og endda fremragende.

Faro Palari 2007 til 13,5%. - Oversigt Marcos Fonseca

 • Farven, klare og gennemskinnelige, det skabte en god forventning. Delicate næsen af ​​friske røde frugter, krydderier, provencalske urter og træ næsten umærkelig, meget godt udformet. På ganen, en elegant vin med frugt formet af god syre, fine tanniner og vedholdenhed mellemlang / lang. Bestemt ung, men allerede rammer en rund bold også. Lindo.


Gulfi Nerobufaleffj 2007-14%. - 100% Nero d'Avola.

 • Producer tilhænger af økologisk landbrug og vedtagelse af forskrifter af naturlige vinfremstilling, med ringe eller ingen tilsætning af SO2: . Stage 18 måneder i tønder på 500 liter. Flere detaljer her: http:// www.gulfi.it / e_nerobufaleffj.html . Intens næse af friske røde og sorte frugter, blomster, vanille og let alkohol let fremtrædende. I ganen følte en stærk vin, hot, bekræfter alkohol tippe på næsen, med intet andet end aggressive tanniner, afbalanceret syrlighed og lang vedholdenhed. Primære behov tid til at integrere alkohol og vin er omdannet til noget mindre prangende, mere subtil. Alligevel ser det ud til at have en lovende fremtid.


Donnafugata Contessa Entellina og Mille Una Notte 2007 til 13,5%.

 • Nero d'Avola med en lille procentdel af andre druer. Dette er en gammel bekendt. Aldrig havde drukket en så ung, og hverken bør derfor bevist ganske primær, med sort frugt i forgrunden og en lys balsamico streg bag det sorte gardin. Stop der. På ganen. Fyldig og noget monolitisk Definitely bliver til noget meget mere interessant med 10 + år, men i mine tidligere erfaringer har jeg altid fundet, at en smule mere syrlighed ville være til gavn for vin.


Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Om aftenen tirsdag deltog i en middag arrangeret af den dynamiske duo harmoniserede Massoni og Simey Helio Santos, den ENOTRIA i partnerskab med import Vinci, restaurant Stirred her i hovedstaden i Espírito Santo. For at indsende vine sejren var i repræsentanter for importøren, Rafael og Puerto Ederson Possatti, som gav det trick.

Datter af den store Nicolas Catena, den vigtigste og mest respekterede navn på argentinsk vin, er Laura Catena kendt i hele verden som en ambassadør for Malbec drue. Han studerede biologi på Harvard og medicin på Stanford, men opgav medicin for at hellige sig viniticultura i midten af ​​90'erne. Det er forældrenes højre arm Bodegas Catena Zapata som vice president og stadig finder tid til at køre deres egne vingårde, Luca (hyldest til hans søn af samme navn) og La Posta.

De smukke vine Laura Catena

Menuen er udviklet af restaurant personale flyttes, befalede kokken Ana Beatriz Seguchi med Sommelier ENOTRIA Helio Massoni. Det var en kvalitet show, hvor køkken har indgået partnerskab med de perfekte vine.

Plate: Mini Golden brie med salat og reduceret mandarin - (note 1000)

Vi startede aftenen med Luca Chardonnay 2009 (drue i Bourgogne), US $ 149,00, ST (91). Bestået i 12 måneder i eg. Næse med noter af moden ananas, smør, abrikos og honning. Smag Cremet, fed, med stor surhed støtter vægten, med en lang finish. Ifølge Robert Parker, er denne fantastiske hvide den bedste kandidat til Chardonnay fra Argentina kommer år ud og år ind, efter at have tjent 92 på hinanden følgende punkter i 2009-høsten.

Dish: rejer med østerssauce og ingefær (Spicy)

Luca Pinot Noir 2009 (drue plantage i regionen Frankrig) (149,00 £), ST (91). Traditionelle kirsebær aroma, blomstermotiver, jordnær, bløde tanniner, god syre, afbalanceret. Modstod fadet helt spicy. Modtaget 93 point fra Robert Parker i dette 2009-høsten, den højeste karakter tildeles af en kritisk argentinsk Pinot Noir!

Prato: Riso al Salto (strimlet oksehaler) - for at spise på dine knæ!

Luca Laborde Double Select Syrah 2009 US $ 142,00, ST (92). Visual forgår olie, aroma af moden frugt, læder og røget kød, med antydninger af ristet eg og krydderier. Ganen er rige, frodige, velstrukturerede tanniner, med frugtkompot og peber. Meget lang og vedholdende.

Plate: escalope sort (kul), churrasqueados med grøntsager og mosede kassava. TOP

Den fjerde kurset blev harmoniseret med de øverste to vine fra vingården, BESO DE DANTE 2009 (opkaldt efter den midterste barn af Laura Catena), US $ 189,00, ST (94), en nedskæring på Cabernet Sauvignon (45%) og Malbec (55%), Uco Valley druer med 3 forskellige vinmarker, en af ​​Gualtallary 1500 med højden. Skålen viser en usædvanlig elegance til argentinsk vin, meget cremet, potent én marc.

Den anden er den TOP LUCA Malbec 2009 100% Malbec, £ 180,00, ST (91 +), kraftfuld, viser meget struktur, fedt, men med et træ fritliggende, skjule frugten både næse og i munden . Længere vi venter, tror jeg et par mere i flaske 2 aninhos træet vil integrere.

Banana parfait med chokolade, for at lukke aftenen med en dosis af glicolse!

Scrambled RESTAURANT - £ 259 Affonso Claudio lj 4 - Canto - Vitoria, ES | CEP: 29.055-570 - Telefon: 3315.80.92

ENOTRIA - Avenida Rio Branco, 1383 - Canton Strand - Vitória-ES - 55 (27) 3345-8696 -

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Begivenhed samler kokke fra hele Brasilien i tre dage af aktiviteter i hovedstaden i Espírito Santo

Mellem august 30 - September 1 sker XVII kongres Restaurant Association of Good Remembrance. Det årlige møde for medlemmerne vil være på Hotel Senac Ilha do Boi i Vitória (ES), og vil omfatte deltagelse af akkrediteret og direktører i virksomheden. Formålet er at evaluere resultaterne af det seneste år og sætte nye mål for den næste periode.

Blandt aktiviteterne i kongressen er præsentationen af ​​resultaterne og ansvarlighed, handling planlægning, udstillingsprojekter og nye samarbejdspartnere, godkendelse af nye ansøgere, rapport festivaler og begivenheder, spørgsmål vedrørende fadet for god Erindring og klub solfanger indstilling af kalender over begivenheder i 2013. I planlægningen for den 30. om eftermiddagen, vil der være rundbordsdiskussion på arbejdsmarkedet åbent for offentligheden, og om natten, åbner cocktail for kongresmedlemmer. For 31 sessioner og er forsynet en frokost af traditionelle retter capixaba tilbydes af Senac.

Også den 31 vil fire kokke forberede menu med traditionelle Dinner Benefit of Congress vil samle 150 personer. Biba Fernandes (Chiwake / PE) forbereder en ceviche for indrejse, Wanderson Medeiros (Picui / AL) er det første kursus for én torsk brandade, Conception Neroni (Marguba Ciba / RJ) køkken palette lam med couscous til den anden plade. Kokken Roberto Bento (Bistro d'Acampora / SC) gør majs budding til dessert. Værdien af ​​opkaldet er £ 120 per person inklusive sodavand og vine. En del af provenuet fra middagen vil gå til Avedalma institution, der bekymrer sig for trængende ældre. Som i alle Kongressen HSLA vil mindeplatte blive produceret til arrangementet.

André Saburo, nuværende formand for Restaurant Association of Good Remembrance forventer at opnå positive resultater fra medlemmerne, da dette vil være den årlige kongres bedre forberedt i samarbejde med de udøvende og regionale direktører. Gennem aktiviteter med rundbordssamtale og fordelen middag, ønsker begivenheden til at bringe elever og gourmeter capixabas snarere end kokke af foreningen kan tilbyde smag og viden om verden af ​​haute cuisine. "Jeg håber, at denne kongres kan forene venskab mellem medlemmerne, fordi HSLA altid været en stor familie og vil altid være klar til at hjælpe medlemmet i, hvad det tager" ender.

XVII KONGRES af sammenslutningen af restauranter af god påmindelse

DATO: 30/08 to 09/01

STED: Hotel Senac Ilha do Boi

Vitória (ES)

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Løg er stærkt rejste. Native sted i Centralasien i dag har en betydelig tilstedeværelse i køkken hvert hjørne. Men blandt alle, det er i Frankrig, at det har en mere fremtrædende tilstedeværelse. Robert Courtine Julien (1910-1998), forfatter til flere bøger om mad og kulinariske klummeskribent i avisen Le Monde, siges at være løg trøffel for de fattige.

Blandt de delikatesser, tuberose, løgsuppe parabol er den mest ikoniske, til stede i alle bistro, værtshus, brasserie eller restaurant i den franske hovedstad. Hver med sin egen variation. Men den mest berømte, betragtes som den perfekte er brasserie Au Pied de Cochon i Les Halles, charmerende den overdådige Art Deco indretning, åbent 24 timer og sikkert tilflugtssted for de små timer kolde nætter pariesienses.

Patricia Wells, en hyppig gæst til Pied de Cochon og forfatter Kitchen Bistro (São Paulo: Ediouro), tilbyder os en opskrift dikterer, hvor unik denne brasserie. Men helt ærligt, efter at trin for trin i denne opskrift, kan resultatet ikke storslåede og komplekse Pied de Cochon. Meget rigere er forberedelsen, som vi beskriver nedenfor, skrevet af Elsie Martins Ferreira, tidligere bosiddende i Paris og Babette misundelsesværdig.

Løgsuppe opskrift: Ingredienser: (til 6 personer)

 • 2 spsk (spiseskefulde) af olivenolie
 • 4 spsk (spsk) usaltet smør
 • 6 kopper snittede løg
 • 2 fed hvidløg, finthakket
 • 1 skefuld (te) sukker
 • 1/3 kop brandy
 • 1 skefuld (suppe) Dijon sennep
 • 1 lille bundt frisk timian
 • 2-niveau skeer af mel
 • 2 liter bouillon
 • 1 1/2 kopper tør hvidvin
 • Salt og sort peber, friskkværnet at smage
 • 6 skiver franskbrød typen baguette skiver ikke alt for tynd
 • Blanding af revet ost: 100 gram Gruyère og 100 g Parmesan

Hvordan til at forberede:

1.. Varm smør og olie i en stor gryde suppe. Tilsæt løg og sauter over medium / høj varme i 15 minutter. Tilsæt hvidløg og sukker og fortsætte ulmende nu altid under jævnlig omrøring, indtil løgene bliver gyldenbrune i ca 40 minutter.

2.. Flambe med brandy forvarmet. Når flammerne går ud tilsæt sennep og timian. Tilsæt derefter mel, bland godt for evigt i ilden, og gradvist tilføje bouillon og hvidvin. Krydr med salt og peber og lad det simre blidt i 1 time på lav varme.

3.Enquanto den, forberede croutons: gnid lidt smør og olivenolie krydret med lidt hvidløg i skiver brød, og derefter rage dem i en godt opvarmet stegepande.

4.Ved tjener sætte suppe i ramekins, sted på en crouton suppe, dække hver med en blanding af oste, og tage gratin for 4 eller 5 minutter, eller indtil ostene smelte.

Hvis du ønsker at gøre en mere elegant indgang, kan du dække formene med butterdej og bage. Men vi må ikke glemme, at den virkelige løgsuppe på Les Halles var oprindelig en suppe velsmagende billige at sætte i de tidlige morgentimer værner maven af ​​de ansatte i det gamle marked.

Den resutado ende er en delikatesse med en svag duft af feltet givet af timian og løg, parfumeret med cognac god stamme og diskret rørige som crouton.

Den anbefales til harmoniseringen skulle være en god cru Beaujolais Classée, især Morgon, rig, intens, med noter af røde frugter og i overensstemmelse med farve og lys krop suppen.

(Tekst af José Carlos Vieira, partner og klummeskribent Blog)

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Sponsoreret af Tourist Association of Pedra Azul, regionen forbereder at være vært, i de dage af 21, 22 og 23 og 28 29. og 30. september i år (2012), den anden udgave af Pedra Azul Gourmet, en begivenhed, der vil samle 50 virksomheder repræsenteret ved områderne mad, agro turisme, økologi, gæstfrihed og service, med hovedsæde i kommunen Domingos Martins.

Blue Stone Gourmet skiller sig ud for sin egenart: det er den eneste begivenhed i landet for at medtage agritourism, ville det også være den første fest af gastronomiske bjergområde af Helligånden. Det vil blive afholdt de sidste to weekender i måneden, lover at tiltrække gourmeter og gourmands statslige og Brasilien, med en menu af attraktioner lige fra frokoster og middage harmoniserede på smagsprøver og rundvisninger af seværdigheder i området.

Begivenhed features madfestival, Blue Stone Gourmet går ud over en demonstration af talent og ekspertise af kokke, der skaber og underskrive menuer i restauranter spredt over hele bjergområde af Helligånden. Han ønsker at indvie sig som en begivenhed, der værdsætter de professionelle i området, det være sig kokke, kokke, forretningsmænd hotel og agritourism i regionen, der søger at fremhæve og offentliggøre, også betydningen af ​​lokalt kulturproduktion.

Dens tema skal omhandle bæredygtighed, fremhæver de påvirkninger af landboturisme som partner i gastronomi af restauranterne og deres tilpasning til smagen af ​​Espirito Santo.

Blandt de vigtigste mål for Pedra Azul Gourmet højdepunkt stimulere og styrke faglige og lokale virksomheder; styrke identiteten af ​​gastronomiske bjergområde af Helligånden til at styrke og udbrede konceptet af økologiske fødevarer, styrke og udbrede agritourism i regionen, og tilskynde fremme udviklingen af ​​fagfolk, der arbejder i byen og tiltrækker turister fra staten og Brasilien, samt nye kunder for virksomheder baseret i regionen.

Dens beslutningstagere håber, at arrangementet vil også øge omfanget af salget af produkter fra regionen i perioden realiseret, september måned.

Yderligere information:

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Já dizia o pintor e cineasta norte-americano Andy Warhol : “ um dia, todos terão direito a 15 minutos de fama “. Pois é amigos…rsrsrs

Brincadeira à parte , na ultima edição do Caderno Prazer & Cia , jornal A Gazeta, tive a honra de poder colaborar para matéria da Jornalista Evelize Calmon . O tema foi “ harmonização entre Vinho & Comida “, no qual foram convidados seis chefs renomados para criarem receitas , com o objetivo de serem reproduzidas por vocês em casa . A minha contribuição foi indicar os vinhos e justificar a suas harmonizações . Busquei dar explicações simples e objetivas , fugindo do “ tecniquês” . Afinal, precisamos aproximar as pessoas desse mundo, dando um caráter mais popular ao vinho .

RECEITA VILLA VECCHIA – Chef Cleuza Costa

Spaghetti med rejer, squash, aubergine, tomat og et strejf af bacon

WHITE WINE

Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 29.00 - The Brotherhood

Aroma af tropiske frugter og en lille urteagtige. Ganen er lys, frugtagtig, afbalanceret syrlighed og forfriskende. En vin let at drikke og forstå dit forslag. Stor købe.

Casas del Bosque Sauvignon Blanc Reserva 2010 - Chile - R $ 49,00 - ENOTRIA

Meget aromatisk med noter af rosmarin grøntsager og frugtagtig m (passionsfrugt og guava, udvikler sig med mineralske strejf. Palate præsenterer en sprudlende syreindhold, medium krop, afbalanceret, meget frisk, med en ungdommelig og meget behagelig afslutning.

TH - Terroir Hunter Sauvignon Blanc 2011 - Chile - £ 99,00 - Ville du Vin

Intens næse, der henvises til noter af modne tropiske frugter (passionsfrugt, melon) og citrus (citron og mandarin). Ganen viste megen friskhed, lys krop, frugtagtig, med flot finish og medium vedholdenhed.

Bemærk: Fra Broderskabet er importør Espírito Santo, som vokser voldsomt og med stor kvalitetsvine x pris, er salget stedet www.vinhosdaconfraria.com.br

Røræg opskrift Restaurant - Chef Bia Seguchi

Whitefish på en seng Mos squash og pocherede grøntsager.

Viapiana 192 dage Brut - Brazil - 46,00 - Enotria

Perlage fint og vedholdende i god mængde. På næsen overvægt af hvide frugter, strejf af syrlighed fermento.Paladar ordentlig god balance, medium krop, medium vedholdenhed og retro-lugtesansen citrusfrugter med florale noter. Hans bedste attribut er hans personlighed og bemærkelsesværdige finesse.

Les Amis Brut Blanc de Blancs - Frankrig - 49 £, 80 - Udvid

Perlage gennemsnit i god mængde. Næse viser citrusfrugter (citron og grapefrugt), og lette strejf af fersken. Ganen med god friskhed, lys og god vedholdenhed.

Irroy Champagne Brut - Frankrig - £ 90,00 - Vin

Meget fin perlage, typiske aroma af honning, gær. Cremet gane, fyldig, med en ganske lang ende.

FORMEL Soeta - Chef Barbara Verzola

TAGLIOLINE safran jorden, og svinekød pølse FUNGHI Porcini

VIN

Farnese Montepulciano D Abruzzo - Italien - R $ 45,00 - Ville Du Vin

Aroma af røde frugter, frisk, god krop og en dejlig syrlighed.

Beronia Crianza 2008 - Spanien - R $ 64,80 - Carone

Aroma af vanille, hindbær, med antydninger af kirsebær og krydderi. Ganen er frugtig og frisk, afbalanceret, struktureret, med fine tanniner med flot slutning.

Rubio San Polo 2009 - 100% Sangiovese (Italien) - US $ 72,00 - Grand Cru

Aroma af kirsebær, blomme, solbær, krydderier og en let vanille. Selvom ny i munden viste en god balance, struktureret og saftigt.

FORMEL Daju BISTRO - Chef Julia Faria

Fillet Stilfuld Bedstemor

VIN

Leyda Reserva Carmenere 2010 (Chile) - kr. 46,00 - Grand Cru

Frugtagtig aroma især bær og traditionel urteagtige touch. På ganen bekræfter frugt, god syre, blød, medium krop og en afsluttende gennemsnit vedholdenhed.

La Madrid Malbec 2010 - Argentina - R $ 52,00 - Puerto Madero

Næsen har aroma af moden frugt og lettere krydderier. Ganen med søde tanniner og fløjlsagtig, afbalanceret, god krop, let at drikke.

Crasto Superior DOC 2009 - Portugal - R $ 82,90 - Carone

Compotadas subtile aroma af frugt, pakket ind i fine egetræ noter og harpiksholdige noter stadig primære. Gane er afbalanceret, surhed og alkohol er lige ret, for meget koncentration, fine tanniner, lang eftersmag og retro-frugtagtig virkelig yummy. En vin, der kombinerer kraft og elegance i glasset!

FORMEL ARGENTO - Chefs Ivan Di Cesare og Emilio Recchia

Osso Buco disken plov, ledsaget af mosede græskar kuber med gedeost og hvidløg confit.

VIN

Heredad Malbec 2010 - Argentina - R $ 34,90 - Enotria

På næsen aroma af røde kirsebær, blomster og krydderi. Ganen viser medium krop, frugtagtig, god balance mellem syre og alkohol indhold.

Araucano Reserve Cabernet Sauvignon Reserve 2009 - R $ 49,00 - The Brotherhood

Aroma af sort peber friskkværnet sort frugt og rød. Ganen viste faste tanniner, god krop, frugtagtig syrlighed og en ordentlig. Stor mulighed for en grill.

Embocadero Tempranillo 2009 (Spanien) - kr. 54,00 - Grand Cru

Ganske duftende, Toasty, krydderier, kaffe og sort frugt. I munden er fedt med frugtig og elegant, slutter helt nice og lang.

FORMEL VERO - Chef Vinicius Dobal

Sicilian Cassata med gelé Caja

Dessertvin

La Cellia Late Harvest 2008 - Argentina - R $ 49,00 - Ville Du Vin

Frugtkompot, (ananas, fersken), overmodne frugt, blomster, med antydninger af honning. Ganen er sød, god krop. God syre, med en lille overvægt af sukkerindholdet. Lang vedholdenhed.

Morande Late Harvest Sauvignon Blanc 2008 - R $ 54,80 - Udvid

Pleasant aroma af honning og passionsfrugt. I munden, bekræfter bemærker næse, afbalanceret og lang.

Hukapapa 2007 Riesling Dessert Vin - New Zealand - 79 £ 00 - Enotria

Aroma af appelsinskal, abrikos og mango. I munden er intens med smag af honning, citrus og marmelade ...

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Degustar vinhos italianos é viajar pela história. Por lá, o vinho é mais que um produto, é uma verdadeira identidade cultural. Na noite desta segunda feira realizamos o 2º encontro da Confraria Vivendo a Vida , com a oportunidade de apreciar vários estilos, gerando muito conhecimento e prazer na taça!

A noite começou ao contrario (pela intensidade), fomos recebidos com uma garrafa do grande vinho do Vêneto, o Amarone Tommasi 2004 , oferecido pelo confrade Flavio Maraninchi .

Elaborado no Veneto o Amarone Della Valpolicella DOC é elaborado com as uvas, Corvina Veronese, Rondinella e Molinara (obrigatóriamente). Suas uvas passam por um processo de secagem, ficando parecida com uva passa, pouca água e muito açúcar. O seu envelhecimento é de no mínimo 24 meses. O resultado é um vinho potente, rico, longevo, com teor alcoólico que varia de 14% a 16%. Um vinho perfeito para noites frias, acompanhado de queijos fortes, boa companhia e meditação.

Retter:

Efter en snak med Amarone overvældet, gik til at starte virkelig prøvesmagning tabel, som havde kokken Aldir Almeida, der har udarbejdet en veritabel fest for medlemmerne, som begyndte med en smuk amerikansk salat efterfulgt for Brasato "uden Barolo", og slutter med en Panna Cotta med Cover caramboler stjerneanis sirup i rom.

Brasato "uden Barolo"

Panna Cotta med Cover caramboler i stjerneanis sirup med Rum

Vinene: Beskrivelsen af de vine var ansvarlig for kollega Mark Fonseca.

Dolceto Den drue er sød, men er udpræget tør og godt aromatiseret frugt og tannin med en bemærkelsesværdig. Det er normalt i forhold til Beaujolais (Frankrig), men er mere tør og ledsager et måltid bedre.

1st Elvio Cogno Dolcetto d'Alba Vigna del Mandorlo 2009-13%. Trin 8 måneder i rustfrit stål (60 dages "sur lie") + 6 måneder i flasken.

 • Modne bær, især kirsebær, og en svag sød kant. I munden en flot vin med god frugt (snarere indtil den blev lidt mindre udvindes), bløde tanniner og mellemstore surhedsgrad. Midtvejs mellem de ting, der er så overdrevet og dem enkle og uhøjtidelige, der i tilfælde af Dolcetto, normalt behage mig mere. Jeg følte et anstrøg af verdensrige, som her, men smukt udformet.

Den Barbera drue er den næstmest plantede røde drue i Italien (Sangiovese er den første). Det er i Piemonte, specielt i områderne af druer Asti og Alba, Barbera, der skiller sig ud. Det er en rig vin med højt syreindhold og en generøs strejf af hindbær.

2. Bruno Giacosa Barbera d'Alba 2003-14%. Lagret i 12 måneder i store egetræsfade (sandsynligvis egetræ botti af Slavonien) + 6 måneder i flaske.

 • En skønhed af Barbera, med frugt viser allerede tegn på fremskridt, bouillon let krydret, floral diskret og perfekt integreret træ. I munden vinen velafbalanceret med flotte tanniner, god syre og efter smager lækkert. Vis.

Vinmarkerne omkring landsbyen Barbaresco er ansvarlige for 45% af den regionale produktion, med mange vinmarker, der ligger i byen. Vinmarkerne i dette område tendens til at være relativt lysere i farven og har en krop bedre struktureret og aromatisk.

3. Albino Rocca Barbaresco Brich Ronchi Vigneto 1998-1914%

 • Blev stadig forelsket i Giacosa Barbera, da jeg åbnede denne ene. Ja ... Udgiver alle detonerede feinho helvede. Man siger, at den, der ser fyren ser intet hjerte. Dejlige dejlige med frugt (meget godt) udviklet sig, fuld af tertiær alcatrãozinho luksus, funghi, krydderier og træ integradíssima. Næse højt, æterisk, fuld af nuancer. For første gang jeg ikke brænde den blomstret ting, som jeg kan lide ved Nebbiolo. Måske fordi altid forbinder det med en vin mere delikat, mere elegant. Dette var imidlertid, at selv uden al den velsignede blomstermotiver. Delikat, elegant, kompleks, afbalanceret, godt syet. Løste tanniner, perfekt surhedsgrad og eftersmag græder. Barbary En af de bedste jeg nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at drikke. Stjal mit hjerte.

Trods bruge den samme kaste og blive produceret til 15 miles fra hinanden, har vinene fra Barolo og Barbaresco DOGC s meget tydelige forskelle. Den Barolos tendens til at være mere lukkede og tætbygget, men tanniner, der fastlægger den store forskel. Barbary tendens til at have finere garvesyre og kan drikkes tidligere, mens Barolos kan kræve dobbelt så lang tid at nydes.

4th Gianni Gagliardo Barolo Preve 1996 til 13,5%

 • Dette her tava pretty cool. Kun tog gambling er blevet åbnet i rækkefølge Barbaresco Brich Ronchi. Elegant, med udviklet frugt, en bindestreg jordnær, mate te, tjære diskret og træ gamle hus. Mindre end mangefacetteret Brich, mere tilbageholdende også med en antydning af alvorlighed. Typebibliotek bedstefar sizudo (miner var ... bare ikke havde nogen bibliotek).


Jeg vil lave et indlæg om dette unikke befæstede Italien.

Dessert: Cantine Pellegrino Marsala Superiore Riserva Ambra semisecco 1985-1918%.

 • For at opsummere, mango, valnødder og honning. Intet cloying. God syre og velintegreret alkohol. Lukket aftenen med ros.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook


Olha que dica gourmet interessante que acabei de ver na página do facebook de Ubiraja Pinto, que o site thekitchn publicou. Congelamento das ervas em azeite ou manteiga sem sal (derretida), em cubos , que poderá ser usado de diversas formas na sua cozinha: assados , batatas cozidas e etc.

Veja o passo a Passo:

1.. Escolher ervas frescas, de preferência da feira ou do seu próprio jardim.

2.. Se quiser você pode picá-las bem, ou deixá-las em ramos e folhas maiores. Na foto, as ervas foram finamente picadas.

3.. Colocar em bandejas de cubos de gelo (cerca de 2/3 cheio de ervas).

4.. Você pode misturar as ervas (sálvia, tomilho, alecrim).

5.. Colocar azeite extra-virgem de oliva sobre as ervas.

6.. Cobrir com filme plástico e congelar.

7. Remover os cubos congelados e armazenar em recipientes ou sacos pequenos de congelamento.

8. Não esqueça de etiquetar cada embalagem informando qual é o tipo de erva dos cubos!

Følg Blog Living Life on Twitter

Curta a pagina do Blog Vivendo a Vida no Facebook

Quanto mais aprendemos sobre vinhos, mais temos vontade de provar novos rótulos e conhecer novas regiões . O problema é que para realizar todos estes desejos o custo começa a ficar caro, a escada é alta. Nesta hora, a melhor coisa a fazer é reunir um grupo de amigos e montar uma confraria. A iniciativa é divertida, diminui o custo, além de proporcionar momentos de alegria e confraternização.

O primeiro encontro da confraria Vivendo a Vida foi realizado nesta quarta feira, com a presença dos seguintes confrades: Silvestre Tavares, Julio Antunes, Marcos Fonseca, Aldir Manoel e Flavio Maraninchi . A idéia é ter mais um, completando seis confrades .

Harmonização foi Salada de entrada eo principal, Filé ao molho de vinho tinto e risoto de açafrão e aspargo verde (by Maraninchi)

A noite foi dedicada aos vinhos tintos da Hungria , quebrando a máxima sobre Hungria x Tokaji.

A tradição da família Gere em elaborar vinhos atravessa sete gerações no extremo sudoeste húngaro, nas regiões de Villány e Siklós. Esta produção contínua foi interrompida somente uma vez ao longo da história familiar, quando após o término da segunda guerra mundial, muitas empresas foram arruinadas e houve forte êxodo de mão de obra qualificada. Devido a esse triste episódio, Attila Gere tornou-se guarda florestal, até que em 1978 , através de seu sogro se interessasse novamente pela vinicultura.

Attila e sua esposa, Katalin, iniciaram o cultivo de poucos hectares de vinhedos em Csillagvölgy. Esse primeiro cru, lhes foi entregue como presente de casamento e em 1986 eles engarrafaram a primeira safra.

O Clima na região de Villány é marcadamente continental, com mesoclima submediterrâneo. Os invernos são suaves, a primavera é mais precoce, seguida por um verão seco e bastante quente. É notavelmente a região com o maior índice de luminosidade e que detém as maiores temperaturas no país. As características climáticas regionais são reforçadas pelas massas de ar quente que sopram do mar mediterrâneo.

Jordbunden er overvejende løss og ler rød. I nogle terroirs, er rige på kalkholdige og dolomitisk klipper af Trias og Jura limestones. Vinmarkerne er beplantet med sorter indfødte ungarske og internationale sorter sidder i den bedste terrasser i regionen (Kopar, Konkoly, Jammertal, Csillagvölgy, Ördögárok, Feketehegy).

Filosofien om vinfremstilling dukker op yderst opmærksomme og fokuseret på kvalitet, med en betydelig tæthed af 5400-7200 planter / ha og udbytter, der er mellem 0,6-1 kg druer per vinstok. Só são utilizados os cachos com perfeito nível de amadurecimento, com severa seleção no campo e na cantina. Todo o controle de pragas é realizado de forma orgânica.

Após um empreendimento conjunto (joint venture) com o enólogo austríaco Franz Weninger em 1992, uma nova vinícola foi erguida dez anos mais tarde. E hoje as instalações da Gere Attila , contam com a mais avançada tecnologia de vinificação disponível no leste europeu. Paralelo a isso uma estrutura para receber enófilos mundiais também foi idealizada e é possível acompanhar cada passo no nascimento desses grandes caldos húngaros.

Após o ingresso das uvas na cantina e acurada seleção dos melhores grãos, elas são desengaçadas e imediatamente resfriadas a 15-20°C, antes de iniciarem a fermentação em tanques de inox e grandes cubas de madeira sob temperatura controlada. A fermentação alcoólica é conduzida de 1-3 semanas, com temperaturas específicas para cada variedade ea obtenção de vinhos de prensa é realizada de forma pneumática para maximizar a qualidade dos taninos. A malolática ocorre de forma espontânea nas barricas, onde 80% delas são de carvalho húngaro eo restante de procedência francesa. O período de amadurecimento dura entre 14-18 meses, sendo selecionados os melhores lotes. Os vinhos de crus mais prestigiados não são filtrados e sempre afinam em garrafa antes da emissão ao mercado.

Attila Gere é o “superstar do vinho tinto da Hungria” segundo Jancis Robinson, que ainda faz analogia com seu Solus: “The red counterpart to Szepsy” (A contrapartida tinta ao melhor dos Tokaji)”. Gere ainda ostenta as 4 máximas estrelas no Hugh Johnson 2010.

Attila foi reconhecido ainda como melhor enólogo húngaro em 2004, quando recebeu também reconhecimentos em Verona, Bruxelas e Londres. Sua última recompensa chegou em 2004 quando seus vinhos bateram às cegas o Château Pétrus em degustações simultâneas na Áustria e nos Estados Unidos.

En beskrivelse af vinen blev overladt til Marcos Fonseca, oenophile stor lærd, erfarne, vidende og store vine af glas, hvor han transskriberet hans mening viste, at de ifølge de fleste, inklusive mig.

 • Kopar 2007-50% C. Franc, 40% Merlot og 10% C. Sauvignon - 15% alkohol - noget mellem 16 og 20 måneder i eg (60% af vinen i nye egetræsfade ungarske og de resterende 40% i store tønder 2500-5000 liter) - Villány - Extreme sydvestlige Ungarn - Vineyards med 7-13 års alderen, densitet på 7200 planter / ha - Pris: 280.00 - Importerer Decanter

  Bland røde og sorte frugter, nogle tør græs og træ meget godt integreret. Let blomstret accent. I munden, pænt en vin med tanniner men intet aggressiv, god syre afgrænse god frugt gave og vedholdenhed mellemlang / lang. Nemt pass for en god Bordeaux. Det er klart, stadig en smule primær, men allerede velafbalanceret og ikke overdreven. De 15% alkohol skræmme, men hvis viser bemærkelsesværdigt integreret. Min favorit og billigste af de tre.

 • Solus 2007 - 100% Merlot - 15% alkohol - Tilberedt kun overvejes i gode årgange - 16 måneder i nye egetræsfade Ungarn - Villány - Extreme sydvestlige Ungarn - Vineyards med 5-13 års alderen, tæthed af 7.200 planter / ha, med det sydlige eksponering - R $ 400,00 - Importør Decanter

  Frugt lidt mere end Kopar ekstraheret med en overvægt af rød, lidt compotadas og et spor af vanille, efterlader sammen med en bias betyder sød i forhold til de to andre. I munden. En vin med bløde tanniner, korrekt surhedsgrad og god persistens Igen høje indhold af alkohol ikke mærkes. Naturligvis, en ung vin, med det internationale stil. Trods alle odds. En fremragende ungarsk Merlot

 • Efter min mening - ST - Det var den bedste vin i Decanter Wine Show

Attila 2007 – 50% Cabernet Franc, 35% Merlot e 15% Cabernet Sauvignon – Villány – Extremo sudoeste da Hungria – Vinhedos com 10-15 anos de idade, em densidade de 7.200 plantas/ha. – Também elaborado só nas melhores safras, com uma seleção das melhores cuvées – 16 meses em barricas novas de carvalho húngaro – 15% de álcool – R$ 800,00 – Importador Decanter

 • Paleta aromática na onda da do Kopár, só que mais exuberante, com fruta mais evidente. Na boca, um vinho encorpado, com fruta um pouco mais extraída que o primeiro, mas sem o traço adocicado do segundo, taninos redondos e acidez correta. Outro grande vinho . De cara impressiona mais que os outros. Entretanto, no decorrer da noite, diante da maior elegância do primeiro, se torna uma segunda opção de luxo , principalmente se formos levar em conta o custo/benefício.

Siga o Blog Vivendo a Vida no Twitter

Curta a pagina do Blog Vivendo a Vida no Facebook