søkemotor optimalisering sende nettsted e kjøkkenvifte

Arkiv for 'The Brotherhood' Category

Spesialisering av detaljhandel er ingen vei tilbake. Bevis for dette er det bekymring og dynamikk som Rimi Carone forvalter variasjon og kvalitetenvin etiketter tilby sine kunder.

Ikke bare er den allerede omfattende liste av innenlandske og utenlandske merkevarer (mye selv import) funnet på sine hyller, den Carone investere i diversifisering. Følgelig førte Vanderlei Martins, nettverk manager, en smaking som introduserte nye franske etiketter, alle importert av The Brotherhood.

Med deltakelse av journalister i bransjen, kunder og opinionsledere, rettet ved å innføre vin etiketter allerede i porteføljen av supermarkedet La dem.:

Å begynne å smake på vinen smakte to champagner J. Telmont av en Grande Réserve Brut og Brut Rosé. To spesielle produkter, lav produksjon, med priser på supermarkedet gondol R $ 178,00, lavere enn den direkte importør. Champagne har ingen feil i noen av de to alternativene åpne lett smil.

Den første vinen var Château Haut 2009-13 Montand,% en grunnleggende Bordeaux, laget med 90% Merlot og 10% Cabernet Sauvignon. For alle som ønsker å vite og er redd for franske viner dette er et godt valg, god frukt, myk på grunn av sin høye konsentrasjon av merlot, vennligst ganen av alle bevis. Og best av alt, det koster bare 38,00 dollar. Cost x fordel.

Hoppet til andre franske rød, en topp Bordeaux - Château Matalin 2009-14%, 34% Merlot, 33% Cabernet Sauvignon, 33% Cabernet Franc. Notater av sjokolade, vanilje og en bakgrunn nysgjerrig røyk. Kostnader 54.00.

For de som tror at Tannat druen er opprinnelig fra Uruguay, tar du feil. Den Tannat, ble historisk bare vokst i sørvestlige Frankrike i Madiran AOC og er nå en av de mest fremtredende druer i Uruguay, der det regnes som den "nasjonale drue". Det er også brukt som en cutoff i flere andre land.

Vinen smakte var Chateau Laffitte Teston Reflektans du Terroir 2008 -13,9%, 80% Tannat, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc. Det er en enkel vin å ha faste tanniner og vegetal notater. Men dette viss rusticity og oppveies av en livlig syrlighet og balanserte med å ha alkohol, fører til et flott alternativ for retter krydret kjøtt-baserte. Kostnader R $ 54,00.

Nå det beste av natten. Jeg tror at hvis vi hadde mer tid lufting denne flotte Saint Emilion Grand Cru Château Cantenac navn 200 8-13%, ville 70% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, utvikle seg over sine aromaer og smaker. Men viste at kom, robust og delikat på samme tid, mye plomme i sirup, vanilje og lær notater. Surhet gir en fin støtte. Vin for meditasjon. Trikset er å sitte i minst en time før løpet. Som alt er bedre er dyrere, dette koster US $ 154,00. Verdt hver krone.

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook

Importøren Da Brotherhood fremmer, mandag 24. september, med en smaking av italienske viner "Veneto" i Ville du Vin i Victoria. Etter å ha vurdert drikke, tilbyr huset presentere en spesiell middag, med en meny designet eksklusivt for anledningen. Blant forberedelsene, spesielt Risotto Borguignon (filet mignon terninger, kuber av bacon, rødvin, urter de Provance, frisk timian, løk og sopp babyen paris). Arrangementet er åpent til en pris av £ 150,00 per person. Den sjarmerende butikk, besøkes av politikere og lokale personligheter, ligger på Rua Aleixo Neto, 1702, 04 Shop, Praia do Canto, (27) 3314-4070. Det er en flott mulighet til å utvide din kunnskap, eller bare leve livet!

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook

Den store fordelen med å delta på middager harmonisert fremmet av butikker, er importører, vinprodusenter muligheten vi har til å møtes i et øyeblikk flere viner og stiler. Disse eventyrene kan velge den du liker best og som passer i lommen vår.

I går kveld hadde jeg en annen en av disse opplevelsene med bevis på fem viner fra italiensk Lionello Marchesi, en hendelse fremmet av Brotherhood Da importerer vinbutikk i Ville du Vin her i hovedstaden i Espírito Santo. Det en vin, overrasket Rosso di Montalcino 2008 Coldi Sole kaller oppmerksomheten til alle de store kompleksitet og finesse, passerer over alt, inkludert Brunello.

Rosso di Montalcino ("Tinto de Montalcino") er en type rød italiensk vin produsert i byen Montalcino, en befestet festning sør for Chianti-området. Jordsmonnet i området er moderat sand, kalkholdig, omgitt av vulkansk. Klimaet er typisk Middelhavet, med et årlig gjennomsnitt på 700 mm regn.

Laget av samme drue (sangiovese), dyrket i det samme området av produksjon, er Rosso di Montalcino, versjonen "baby" av Brunello di Montalcino en billigere vin og klar til å drikke, med bare ett års modning på fat . I motsetning til hans førstefødte, Brunello, en vin mer konsentrert og garvesyre, som krever aldring når det gjøres på tradisjonelt vis og drar nytte av flere timer med lufting før servering. Ai viser hvorfor høydepunktet av hendelsen Rosso.

Personlig Evaluering: ST (93 +) - Coldi Sole Rosso di Montalcino 2008 - Italia - Toscana - 100% Sangiovese Grosso - 14% - R $ 125,00 - hvor finner du her .

  • Selv om igjen, presenterer en visuell åpenhet med brunaktig, skinnende og tykk og treg tårer. Nesen fortryller for aromatisk intensitet, fiken, noen sitrus, søte krydder, masse steking, en touch jordnær mineral og tre (vanilje). Ganen viser medium kropp med god syre og runde tanniner, samlet i god balanse. Ettersmaken er av frukt og krydder med god utholdenhet, noe som fører til en slutt ganske fin.
  • Motstandere: pasta med kjøtt, pølser og annen røkt og gravet og semi-kurert oster.

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook

"Se, livet er alvor. Og gjør ingen feil, ikke har en. To samme, noe som er bra, vil ingen fortelle meg hvem som har ingen smak veldig godt bevist, med sertifikat utstedt av en notarius fra himmelen, og signert under: Gud! og attestert. "Vinicius de Moraes

Victoria fikk først en av de største vin-entusiaster over hele verden, José Alberto Zuccardi, en enkel person med fin servise, som formidler en positiv energi uansett hvor han går. Et vinmakeren med livet!

Sittende: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (leder Ravin), Alberto Zuccardi og Julio Lemos (Restaurant Papaguth). Stående: Silvestre (Leve livet Blog)

Grunnlagt for mer enn 49 år, er Zuccardi vingård en stor produsent av argentinske viner. Fronten er redd at José Alberto og tatt hans lidenskap for arbeidet var dedikert til produksjon av førsteklasses viner, bringe hans "business" i en familie vingård respektert over hele verden. Året 2000 var året for oppstart av nye prosjekter som har blitt gradvis legge til nye generasjoner av familien. Sebastian, den eldste av tre barn av José Alberto, er i forkant av vingårder, ble agronom og oenologist ansvarlig for vingård.

Å presentere noen av sine etiketter, fikk Zuccardi spesialisert presse for en avslappet lunsj 20 august på Restaurant Papaguth, som spesialiserer seg på regional mat Capixaba, er anerkjent for kvaliteten på sitt kjøkken, basert på fisk og sjømat, laget av kokken Júlio Lemos.

Se på utseendet på bordet, hjelper mye, nei?

Serie A ("A" kommer fra Argentina) og Q (som kommer Kvalitet)

Vinene smakte den dagen var: Zuccardi Serie A Torrontes ST (86), US $ 89,90, en vin delikat, frisk, spesielt i fravær av den intense floral (mer elegant, mindre cloying) og en moden hvit frukt, ifølge den Zuccardi Q Chardonnay ST (90), US $ 110,00 en smurt hvitt med elegante, toner av honning og mandler (veldig fin ting), Zuccardi Serie A Bonarda ST (84), US $ 89,00, veldig fruktig, fremdeles fast tanniner, livlig syre, ettersmak med intense og middels utholdenhet. Også bli med dette møtet nyheten Malamado Viognier ST (87), US $ 79,00, den første befestet hvitt i Argentina. Presenterer en visuell gult gull, aromaer som minner om aprikos honning og nøtter. Ganen er lys, frisk, lav fet, moderat syre, bekrefter noter av aprikos og honning, etterbehandling en middels utholdenhet. Harmonisering indikert ville være en pecan pie. Se videoen .

I tillegg til vinene vi hadde mulighet til å smake tre oljer fremstilt ved vingård; Frantoio, et utvalg fra Toscana, Italia. Ble introdusert i Argentina i begynnelsen av det tjuende århundre, og var utbredt fra 1930-tallet, med framveksten av den nasjonale oliven. Veldig grønn med noter av friske urter fersk kutt. Smak av ferske oliven, ledsaget av en søt og litt krydret smak. Manzanilla oppsto i Andalusia, Spania. Argentina ble innført i ca 1940 for bruk som polenizadora rekke Arauco fordi deres blomstringen skjer mens sistnevnte. Sterke tilstedeværelsen av urter med fruktige noter. Minner fruktig epleskall behagelig bitter end med litt krydret og frisk. Arauco, helt unikt utvalg Argentina. Den ble utviklet fra utrydding av trær bestilt av Kings of Spain i det attende århundre, for å unngå konkurranse med europeisk produksjon. Aroma av klipt gress. Fruktig og krydret karakteristisk bitterhet på slutten, noe som gir en rip edle villmann og svært uttrykksfull samtidig.

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook

Importøren Capixaba
The Brotherhood organisert på hovedkontoret sitt i går, 30. november (mandag), en vinsmaking med 12 viner. Arrangementet var rettet mot den offisielle lanseringen av linjen av chilenske viner
François Lurton Hacienda Araucano , alle ledet av sommleier Cléber Alves, som beskriver litt om importør og vingård i videoen ovenfor.

Den vingård har nettopp fått sertifikatet "biodynamiske viner", som er noe mer enn verdsettelsen av jord og anlegget i sitt naturlige habitat, gjennom bruk av preparater og forbindelser av planter, dyr og mineral (biologisk del) i presise ganger, tar hensyn til de astrale påvirkninger og sykluser i naturen (dynamisk del).

Den Lurton familien har vin i hans årer: to fedre, søsken, avkom generert ca 15 dyrkere, vinprodusenter, Négociants, kort sagt: en generasjon viet til vin. Jacques og Francois, sønner av André Lurton, en legende i Bordeaux. Alltid hatt revolusjonerende ideer for de franske konservative standarder, eksperimentere med utradisjonell druer i nye regioner, fremme bruken av skrulokk, gjøre bruk av fet design blandet med lokal kultur for å fremme sine viner. Begynte sin karriere som konsulent, arbeider rundt om i verden som flyr vinmakere. Hans internasjonale erfaring og kontakter sikret dem en interessant forestilling om geografi vin fra ulike land, der de begynte å gradvis realisere sin egen produksjon. De bestemte seg for å produsere viner av kvalitet, men rimelig, bruke sekundære områder på stige i land som Chile, Argentina og Spania, samt å etablere partnerskap med produsenter i Uruguay, Australia og Portugal.

Credit bildet over: Arismario Oliveira

Klassen klatring å vurdere viner: Standing, Sidney Santiago, André Andrès, Leonardo Conick (eieren), jeg, Tom (restaurant Cox) og hans venn Sittende, Fred, Julio Lemos (Papaghut) Elvecio Faé (regissør ExpoVinhos Victory. ), Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves og Rafael Dias (DOC plass).

Viner i glass overrasket, for det meste presenteres en utmerket kost-nytte med priser som spenner 29,00 til 329,00. Høydepunktet i min mening var med billigere viner, siden den dyreste hadde plikt til å være bra. 4 av 12 viner klassifisere som "God og billig".

Kawin hvitvin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Casablanca Valley, Curico og lolol) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "Bra og billig"

Den beste kost x nytte natt, dette SB, viste glass aromaer av tropiske frukter og en liten urteaktig. Ganen er lett, fruktig, balansert syre og forfriskende. En vin lett å drikke og forstå forslaget. Flott kjøp.

Hvitvin - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - LOLOL Valley - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Denne andre SB at 5% er gjæret i tønne, var mer sjenert på nesen, mindre sprudlende enn den første. Ganen er kremet, mindre fruktig, flere mineral egenskaper, god balanse, god syre, med en behagelig finish.

Hvitvin GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

Chardonnay viste at "sjarm" smaker, visuell gult gull, klare og lyse, veldig intense aromaer, minner smør popcorn, honning, aprikos, vanilje. Smaken og lubben, fruktig, god syre, men syndet i balanse, kan veden har vært mindre fremtredende, gjemte litt frukt. Et spørsmål om personlig smak.

Kawin Rødvin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Vin servering forslaget, mild, fruktig, uten mye pretensjon, utmerket valg for partiet.

Wine Araucano RESERVE Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "Bra og billig"

CS forbeholder viser allerede større kompleksitet, aromaer av svart pepper nykvernet sort frukt og rødt. Gane viste faste tanniner, god kropp, fruktig syrlighet og en riktig. Flott mulighet for grilling.

Wine Araucano RESERVE 2010 Carmenere - Chile - 100% Carmenère - Valle de Colchagua - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "Bra og billig"

Den Carmenère også gledet meg, bemerker typisk pepper, krydder og røde frukter. Ganen er fruktig, god kropp, god syre og god utholdenhet.

Wine Araucano RESERVE pinot noir 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Veldig moden jordbær, solbær og kirsebær. Smak frisk, lett kropp, lett å drikke og behagelig.

Wine humo BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir og 5% Syrah - LOLOL Valley - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Mer tilbakeholdne på nesen, men med en munn deilig, kremet, fruktig, tre meget godt plassert, godt balansert og en lang finish.

Wine Araucano RESERVE Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "Bra og billig"

Veldig fin vin, veldig rund, klar, docinha frukt, en ekte "jentete vin."

Vin Clos De LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - LOLOL Valley - 18 måneder i andre bruk fat - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90 +)

Denne retten hadde notater av anis, floral og røde frukter. Ganen har god fylde, fine tanniner, god syre og god utholdenhet slutt.

Wine GRAN Araucano Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 måneder i fat (70% nye, 30% andre bruk) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90 + )

Den første tone på nesen var riktig sort oliven, som utsvevende åpning massevis av frukt, plomme, guava og en bakgrunn av vanilje. Ganen er tett, god syre, genererer en behagelig friskhet, fruktighet, litt mineral, med en behagelig finish.

Wine ALKA CARMENERE 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 måneder på eikefat - 15% - R $ 329,00 - ST (92 +)

Med all plikten til å være bra, Alka, toppen av vingård, presenterte overstrømmende notater på nesen, brent kaffe, sigar boksen, hardwood, røde frukter og vanilje. Ganen bekrefter kvaliteten og tonene av nesen, veldig kremet, fruktig, balansert, trenger noen år på flaske for å vise større kompleksitet. Nydelig vin!

Følg bloggen Leve Livet på Twitter

Nyt siden blogg Leve Livet på Facebook