zoekmachine optimalisatie website dienen e-mail extractor

Archief voor de 'The Brotherhood' Category

De retail expertise geen weg terug. Wees getuige van de zorg en de dynamiek van de Carone supermarkt beheert de diversiteit en kwaliteit van wijnetiketten die aanbieden aan hun klanten.

Niet alleen de reeds uitgebreide lijst van binnenlandse en buitenlandse merken (veel eigen import) vinden op de schappen, de Carone investeren in diversificatie. In deze zin, Vanderlei Martins, manager van het netwerk, leidde een proeverij dat de nieuwe Franse labels, allemaal ingevoerd door The Brotherhood gepresenteerd.

Met de deelname van de industrie journalisten, klanten en beïnvloeders, het evenement gericht op wijnetiketten die al deel uitmaken van de portefeuille van de supermarkt Laat ze presenteren .:

Om te beginnen met het proeven van de wijn geproefd twee Champagnes J. de Telmont een Brut Grande Réserve Brut en Rosé. Twee speciale producten, lage productie, met prijzen in de supermarkt gondel R $ 178,00, lager dan de directe importeur. Champagne heeft geen fout in een van de twee opties open glimlach gemakkelijk.

De eerste was de rode Château Haut Montand 2009-13,%, een eenvoudige Bordeaux, gemaakt met 90% Merlot en 10% Cabernet Sauvignon. Voor degenen die willen weten en bang voor Franse wijnen is dit een goede keuze, goede vruchten, zacht als gevolg van de hoge concentratie van merlot, gelieve het gehemelte van al het bewijs. En het beste van alles, kost slechts 38,00 reais. Goede kosten-batenverhouding.

We sprongen de tweede Franse rode, een top Bordeaux - Château Matalin 2009-14%, 34% Merlot, 33% Cabernet Sauvignon, 33% Cabernet Franc. Noten van chocolade, vanille en een nieuwsgierige achtergrond van rook. Het kost 54,00.

Voor degenen die denken dat de Tannat druif komt oorspronkelijk uit Uruguay, heb je het mis. De Tannat, historisch werd alleen gegroeid in het zuidwesten van Frankrijk in de Madiran AOC en is nu een van de meest prominente druiven in Uruguay, die wordt beschouwd als de "nationale druif". Het wordt ook gebruikt als scheiding in verschillende andere landen.

De wijn geproefd Chateau Laffitte Teston was de Reflet du Terroir 2008 -13,9%, 80% Tannat, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc. Het is geen gemakkelijke wijn stevige tannines en plantaardige noten. Maar dit bepaalde landelijkheid en gecompenseerd door een levendig, evenwichtige zuurgraad met haar hebben van alcohol, wat leidt tot een goede optie voor meer gekruide gerechten op basis van vlees. Het kost R $ 54,00.

Nu is de beste van de nacht. Ik geloof dat als we meer tijd hadden beluchting deze grote Saint Emilion Grand Cru Château Cantenac naam 200 8- 13%, 70% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, zou evolueren over zijn aroma's en smaken. Maar het bleek dat kwam, robuust en toch delicaat, veel pruimen op siroop, vanille en leer noten. Zuurgraad geven van een mooie ondersteuning. Wijn voor meditatie. De truc is om te zitten voor ten minste 1 uur voor de race. Zoals alles wat het beste is duurder, dat kost R $ 154,00. Elke cent waard.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

De broederschap van importeur bevordert, op maandag 24 september met een proeverij van Italiaanse wijnen "Veneto" in de Ville du Vin in Victoria. Na beoordeling van de drank, biedt het huis presenteren een speciaal diner, met een menu uitsluitend bereid voor de gelegenheid. Onder de voorbereidingen, vooral Risotto Borguignon (filet mignon kubussen, spekblokjes, rode wijn, kruiden van Provance, verse tijm, baby uien en champignons Parijs). Het evenement is geopend voor een bedrag van R $ 150,00 per persoon. De charmante winkel, bezocht door politici en lokale persoonlijkheden, is gelegen in Rua Aleixo Neto, 1702, winkel 04, Praia do Canto, (27) 3314-4070. Het is een geweldige kans om hun kennis uit te breiden, of gewoon om te leven!

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

Het grote voordeel van deelname aan geharmoniseerde diners gepromoot door winkels, importeurs, wijnhuizen is de kans die we hebben om te ontmoeten in een moment diverse wijnen en stijlen. Deze avonturen kunnen we het je het beste bevalt en wat past in onze zak te kiezen.

Gisteravond had ik een van die ervaringen met het bewijs van 5 wijnen van de Italiaanse wijn Lionello Marchesi, een evenement gepromoot door de invoer van Brotherhood in de wijnwinkel Ville du Vin hier in de hoofdstad. Er een wijn, de Rosso di Montalcino 2008 Coldi Sole verrast bellen de aandacht van alle grote complexiteit en finesse, gaan over alle, met inbegrip van de Brunello.

Rosso di Montalcino ("Rood van Montalcino") is een soort van rode Italiaanse wijn geproduceerd in de stad van Montalcino, een ommuurde vesting zuiden van de Chianti-streek. De bodem van de regio is matig zanderige, rijk aan kalksteen, omgeven door vulkanische bodem. Het klimaat is typisch mediterraan, met een jaarlijks gemiddelde van 700 mm regen.

Gemaakt van dezelfde druif (sangiovese), geteeld in hetzelfde productiegebied, de Rosso di Montalcino, de "Baby" versie van Brunello di Montalcino, is een goedkopere wijn en klaar om te drinken, met slechts één jaar rijpen in vaten . In tegenstelling tot zijn eerstgeborene, de Brunello, een meer geconcentreerde en tannine wijn die vereist veroudering als je klaar bent in de traditionele manier en de voordelen van enkele uren beluchting voor het opdienen. Ai laat zien waarom het hoogtepunt van Rosso in het evenement.

Persoonlijke Rating: ST (93+) - Rosso di Montalcino Coldi Sole 2008 - Italië - Toscane - 100% Sangiovese Grosso - 14% - R $ 125,00 - Waar te vinden, hier .

  • Hoewel het presenteert opnieuw een bruinachtige look met transparantie, glanzend en dik en langzaam tranen. De neus betovert de aromatische intensiteit, vijgen, sommige citrus, zoete specerijen, veel roosteren, een aardse minerale toets en hout (vanille). De smaak heeft een medium body met een goede zuurgraad en rond tannines, bijeen in optimale balans. De afdronk is fruit en kruiden met een goed doorzettingsvermogen, wat leidt tot een einde vrij aardig.
  • Koppelen: pasta met vlees sauzen, salami en andere gerookte en semi-droge kaas en genezen.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

"Kijk, het leven is echt. En vergis je niet, je niet hebt. Twee hetzelfde, wat goed is, zal niemand me vertellen wie geen smaak zeer goed bewezen met vorig notariële verklaring van de hemel heeft, en ondertekend eronder: God! en notariële. "Vinicius de Moraes

Win eerst ontvangen een van de grootste liefhebbers van de wereld wijn, José Alberto Zuccardi, een eenvoudige persoon, fijne luchtwegen, die een positieve energie uitstraalt waar hij ook gaat. Een wijnmaker goed over het leven!

Zittend: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (Ravin Manager), Alberto Zuccardi en Julio Lemos (Papaguth Restaurant). Standing: Silvestre (Blog Levend het Leven)

Opgericht meer dan 49 jaar, de Zuccardi wijnmakerij is een belangrijke producent van Argentijnse wijnen. De voorkant is José Alberto zonder vrees en door zijn passie om te werken was gewijd aan de productie van wijnen van hoge kwaliteit, waardoor hun "business" bekend in een gerespecteerde wereldwijde wijn. In 2000 was het jaar van de start van nieuwe projecten, die geleidelijk toe te voegen aan de nieuwe generaties van de familie. Sebastian, de oudste van de drie zonen van Jose Alberto, is de toekomst van de wijngaarden, werd de landbouwkundige en oenoloog verantwoordelijk voor de wijnmakerij.

Om een deel van hun labels te presenteren, ontving Zuccardi de gespecialiseerde pers voor een ontspannen lunch 20 augustus in Papaguth Restaurant, dat gespecialiseerd is in regionale gerechten Espirito Santo, wordt erkend voor de kwaliteit van de keuken, op basis van zeevruchten en vis, bereid door chef-kok Júlio Lemos.

Kijk naar de visuele van de tafel helpt veel, toch?

Serie A (de "A" afkomstig uit Argentinië) en Q (die afkomstig is van Quality)

De wijnen geproefd deze dag waren: Zuccardi Serie A Torrontés ST (86), R $ 89,90, een delicate wijn, fris, met name in de afwezigheid van die intense bloemen (meer elegant, minder cloying) en een rijp wit fruit, rubriek de Zuccardi Q ST Chardonnay (90), R $ 110,00, een boterachtige witte met elegantie, tonen van honing en amandelen (zeer fijn ding), Zuccardi Serie A ST Bonarda (84), R $ 89,00, zeer fruitige, nog stevige tannines, levendige zuren, met het einde van intense mond en gemiddelde doorzettingsvermogen. Ook deelname aan dit tegen Malamado Viognier ST nieuwigheid (87), R $ 79,00, het eerste Argentijnse witte versterkte. Het beschikt over een geel goud kijken, aroma's die doen denken aan abrikoos, honing en noten. De smaak is licht, fris, lage vettigheid, gematigde zuurgraad, bevestiging van de abrikoos en honing noten, eindigend een gemiddelde persistentie. Verklaarde harmonisering zou een pecan taart zijn. Bekijk de video .

Naast de wijnen hadden we de kans om te proeven van drie olijfolie geproduceerd door de wijnmakerij, Frantoio, een ras uit Toscane, Italië. Het werd in Argentinië geïntroduceerd in het begin van de twintigste eeuw en was wijdverbreid uit de jaren 1930, met de opkomst van de nationale olijventeelt. Zeer groen met noten van vers gesneden verse kruiden. Smaak van verse olijven, vergezeld van een zoete en licht kruidige smaak. Manzanilla komt oorspronkelijk uit Andalusië, Spanje. Het is in Argentina geïntroduceerd ongeveer 1940 te gebruiken als polenizadora verscheidenheid arauco omdat de bloei terwijl dit gebeurt. Sterke aanwezigheid van kruiden met fruitige noten. Fruity herinneren aangenaam bittere appel schillen met licht kruidige en frisse afdronk. Arauco, variëteit echt Argentinië. Het werd ontwikkeld op basis van de uitroeiing van olijfbomen besteld door de koningen van Spanje in de achttiende eeuw, om de concurrentie met de Europese productie te vermijden. Gemaaid gras aroma. Fruitig, karakteristieke bitterheid en pittig aan het eind, waardoor het een nobele traan zeer expressief en wilde op hetzelfde moment.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

De importerende Capixaba
The Brotherhood gepromoot op het hoofdkantoor van gisteren, 30 juli (maandag), een proeverij met 12 wijnen. Het evenement was gericht op de officiële lancering van de Chileense wijnen lijn
François Lurton Hacienda Araucano , allemaal onder bevel van sommleier Cleber Alves, een beetje over de importeur en een wijnmakerij in de video hierboven beschrijven.

Het wijnhuis heeft net het certificaat van "biodynamische wijnen", dat is niets anders dan de waardering van de bodem en de plant in zijn natuurlijke habitat, door het gebruik van preparaten en verbindingen van plantaardige, dierlijke en minerale (biologische deel) in accurate tijd, rekening houdend met de astrale invloeden en de cycli van de natuur (dynamisch deel).

De familie heeft Lurton wijn aderen: twee vaders, broers, genereerde een afdaling van ongeveer 15 druiventelers, wijnmakers, négociants, kortom: een hele generatie gewijd aan wijn. Jacques en Francois Lurton zonen van André, een legende in Bordeaux. Altijd had revolutionaire ideeën voor Franse conservatieve normen, experimenteren met niet-traditionele druiven in nieuwe regio's, pleiten voor het gebruik van Schroefdop, lanceren gedurfd design kant gemengde regionale cultuur om hun wijnen te bevorderen. Zij begonnen hun loopbaan als consultants, werken rond de wereld als vliegende wijnmakers. Zijn internationale ervaring leverde hen contacten en een interessante opvatting over de wijn geografie van veel landen waar geleidelijk aan begon om hun eigen productie te realiseren. Ze besloten om de kwaliteit wijnen te produceren, maar betaalbaar, met behulp van secundaire gebieden op de stijging in landen als Chili, Argentinië en Spanje, alsmede oprichting van partnerships met producenten in Uruguay, Australië en Portugal.

Foto credit hierboven: Arismario Oliveira

De beklimming groep om de wijnen te beoordelen: Standing; Sidney Santiago, André Andrès, Leonardo Conick (eigenaar), I, Tom (Roerganger restaurant) en zijn vriend Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio Fae (directeur ExpoVinhos Victoria), de Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves en Rafael Dias (DOC Space).

De wijnen per glas verrast, vooral presenteerde een uitstekend kostenvoordeel met prijzen variërend 29,00-329,00. Het hoogtepunt in mijn mening kreeg de goedkoopste wijnen, als de duurste had een verplichting om goed te zijn. Van de 12 wijnen 4 classificeren als "Goed en goedkoop".

Witte wijn Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Valley Casablanca, Curicó en Lolol) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "Goed en Goedkoop"

De beste kosten-batenverhouding van de nacht, dit SB, toonde de typische aroma's van tropisch fruit cup en een lichte kruidachtige. De smaak is licht, fruitig, evenwichtige zuurgraad en verfrissend. Een gemakkelijke wijn te drinken en haar voorstel te begrijpen. Groot kopen.

Witte wijn - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Valley Lolol - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Deze andere SB 5% wordt gefermenteerd in vaten, toonde vertragingen in de neus, minder uitbundig dan het eerste. De smaak is romig, minder fruitig, meer mineraal kenmerken, goede balans, goede zuurgraad, aangename afdronk.

Witte wijn GRAN Araucano Chardonnay 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

De Chardonnay is gebleken dat "proeverij charme" visuele geel goud, helder, licht, zeer intense aroma, herinnerend boter popcorn, honing, abrikoos, vanille. De smaak en mollig, fruitig, goede zuurgraad, maar zondigde in de balans, kan het hout minder aandacht hebben, verborg ze een beetje fruit. Een kwestie van persoonlijke smaak.

Rode wijn Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Wijn serveren uw voorstel, lichte, fruitige, zonder veel pretentie, een uitstekende keuze voor de partij.

Araucano Rode Wijn RESERVEREN Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "Goed en Goedkoop"

CS reserves toont al een grotere complexiteit, peper aroma's van vers gemalen, zwart en rood fruit. Palate toonde stevige tannines, goed lichaam, fruitig en adequate zuurgraad. Geweldige keuze voor een barbecue.

Araucano Rode Wijn RESERVEREN Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "Goed en Goedkoop"

De Carmenere ook beviel me, typische noten van peper, kruiden en bessen. De smaak is fruitig, goed lichaam, goede zuurgraad en een goede persistentie.

Araucano Rode wijn Pinot Noir RESERVEREN 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Zeer rijpe aardbeien, bessen en kersen. Frisse smaak, licht-bodied, makkelijk te drinken en te behagen.

Rode wijn HUMO BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir en 5% Syrah - Valley Lolol - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Meer ingetogen in de neus, maar met een heerlijke mond, romig, fruitig, hout zeer goed geplaatst, evenwichtig en een lange afdronk.

Araucano Rode Wijn RESERVEREN Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "Goed en Goedkoop"

Wijn zeer mooi, zeer rond, klaar, Docinha fruit, een echte "vrouwelijke wijn."

Rode wijn CLOS DE LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - Valley Lolol - 18 maanden in vaten van tweede gebruik - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90+)

Dit hof had anijs noten, bloemen en rode vruchten. De smaak heeft een goede body, fijne tannines, goede zuurgraad en een goede lange afdronk.

Rode wijn Cabernet Sauvignon GRAN Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 maanden in vaten (70% nieuw, 30% tweede gebruik) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90+ )

De eerste noot in de neus was ade zwarte olijven, die afgevoerd openen veel fruit, pruim, guave en vanille achtergrond. De smaak is dicht, goede zuurgraad, het creëren van een aangename frisheid, fruitig, minerale licht, met een aangename afdronk.

Rode wijn ALKA CARMENERE 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 maanden in eiken vaten - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Met al de verplichting om goed te zijn, Alka, de top van de wijnmakerij, gepresenteerd weelderige toelichting op de neus, gebrande koffie, sigarenkistje, hardhout, rood fruit en vanille. De smaak bevestigt de kwaliteit en de neus merkt heel romig, fruitig, evenwichtig, nodig een paar jaar in de fles tot een grotere complexiteit te tonen. Mooie wijn!

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook