søgemaskine optimering hjemmeside indsende email emhætte

Arkiv for 'The Brotherhood' Category

Detail ekspertise er ingen vej tilbage. Vær vidne til bekymring og dynamik med Carone supermarked administrerer sort og kvalitet af vinetiketter, der tilbyder deres kunder.

Ikke kun de allerede omfattende liste af indenlandske og udenlandske mærker (meget egen import) findes på hylderne, den Carone investere i diversificering. I denne forstand, Vanderlei Martins, leder af netværket, førte en smagning, der præsenterede nye franske etiketter, alle importeres af Broderskabet.

Med deltagelse af industrien journalister, kunder og indflydelsesrige, begivenheden havde til formål at præsentere vinetiketter, der allerede er en del af porteføljen af supermarkedet Lad dem .:

For at starte smage vinen smagte to Champagnes J. de Telmont en Brut Grande Réserve Brut og Rosé. To særlige produkter, lav produktion, med priser i supermarkedet gondol R $ 178,00, lavere end den direkte importør. Champagne har ingen fejl i nogen af de to muligheder åbne smil let.

Den første var den røde Château Haut Montand 2009-13,%, en grundlæggende Bordeaux, lavet med 90% Merlot og 10% Cabernet Sauvignon. For dem, der ønsker at kende og bange for franske vine er dette et godt valg, god frugt, blød på grund af sin høje koncentration af merlot, behage ganen af ​​alle beviserne. Og bedst af alt, koster kun 38,00 reais. God cost-benefit-forholdet.

Vi sprang den anden franske rød, en top Bordeaux - Château Matalin 2009-14%, 34% Merlot, 33% Cabernet Sauvignon, 33% Cabernet Franc. Noter af chokolade, vanilje og en nysgerrig baggrund af røg. Det koster 54.00.

For dem, der mener, at Tannat drue er oprindeligt fra Uruguay, du tager fejl. Den Tannat, historisk kun blev dyrket i det sydvestlige Frankrig i Madiran AOC og er nu en af de mest fremtrædende druer i Uruguay, som anses for den "nationale drue". Det er også bruges som en cutoff i flere andre lande.

Vinen smagte Chateau Laffitte Teston var Reflet du Terroir 2008 -13,9%, 80% Tannat, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc. Det er ikke en let vin til at have faste tanniner og vegetabilske noter. Men dette bestemt rusticity og opvejes af en livlig, afbalanceret surhed med hende at have alkohol, der fører til en stor mulighed for mere erfarne retter kød-baseret. Det koster R $ 54,00.

Nu bedst af natten. Jeg tror, ​​at hvis vi havde mere tid luftning denne store Saint Emilion Grand Cru Château Cantenac navn 200 8- 13%, 70% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, vil udvikle sig over sine aroma og smag. Det viste, at kom, robust og alligevel delikat, meget blomme i sirup, vanilje og læder noter. Syreindhold giver en dejlig støtte. Vin til meditation. Tricket er at sidde i mindst 1 time før løbet. Som alle, der er bedst er dyrere, det koster R $ 154,00. Værd at hver øre.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

The Brotherhood Of importør fremmer, mandag den 24. september med en smagning af italienske vine "Veneto" i Ville du Vin i Victoria. Efter at have vurderet drikke, byder huset udgør en særlig middag, med menu forberedt udelukkende til lejligheden. Blandt de præparater, især Risotto Borguignon (filet mignon kuber, bacon terninger, rødvin, urter af Provance, frisk timian, baby løg og svampe Paris). Arrangementet er åbent til en pris på R $ 150,00 per person. Den charmerende butik, frekventeres af politikere og lokale personligheder, er beliggende i Rua Aleixo Neto, 1702, butik 04, Praia do Canto, (27) 3314-4070. Det er en stor mulighed for at udvide deres viden, eller bare for at leve livet!

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

Den store fordel ved at deltage i harmoniserede middage fremmes af butikker, importører, vingårde er den mulighed, vi har for at møde et øjeblik forskellige vine og stilarter. Disse eventyr, vi kan vælge den, du bedst kan lide, og hvad der passer ind i vores lomme.

I aftes havde jeg en anden af disse erfaringer med dokumentation af 5 vine i italiensk vin Lionello Marchesi, en begivenhed fremmes af import af Broderskab i vinbutik Ville du Vin her i statens hovedstad. Der en vin, Rosso di Montalcino 2008 Coldi Sole overraskede kalde opmærksomhed af alle de store kompleksitet og finesse, som går over alt, herunder Brunello.

Rosso di Montalcino ("Rød Montalcino") er en form for rød italiensk vin produceret i byen Montalcino, en walled fæstning syd for Chianti-området. Jorden i regionen er moderat sandet, rig på kalksten, omgivet af vulkanske jord. Klimaet er typisk Middelhavet, med et årligt gennemsnit på 700 mm regn.

Lavet af samme drue (sangiovese), dyrket i det samme produktionsområde, Rosso di Montalcino, den "baby" version af Brunello di Montalcino, er en billigere vin og klar til at drikke, med kun et års udløb i tønder . I modsætning til sin førstefødte, Brunello, en mere koncentreret og tanninrig vin, der kræver ældning når gjort i den traditionelle måde og nyder godt af flere timers beluftning før servering. Ai viser, hvorfor højdepunktet i Rosso i begivenheden.

Personlig Rating: ST (93+) - Rosso di Montalcino Coldi Sole 2008 - Italien - Toscana - 100% Sangiovese Grosso - 14% - R $ 125,00 - Hvor at finde, her .

  • Selvom igen det udgør en brunlig look med gennemsigtighed, skinnende og tykke og langsomme tårer. Næsen fortryller den aromatiske intensitet, figen, nogle citrus, søde krydderier, meget ristning, en Jordet mineral touch og træ (vanilje). Ganen har medium krop med god syre og runde tanniner møde i optimal balance. Eftersmagen er frugt og krydderier med god vedholdenhed, hvilket fører til en ende pretty nice.
  • Parring: pasta med kød saucer, salami og andre røget, og semi-tørret ost og hærdet.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

"Se, livet er for real. Og tag ikke fejl, du ikke har en. To samme, hvilket er godt, vil ingen fortælle mig, hvem har ingen smag meget godt bevist med sidste notarized certifikat af himlen, og underskrevet nedenunder: Gud! og notarized. "Vinicius de Moraes

Vind første modtog en af de største entusiaster af verdens vin, José Alberto Zuccardi, en enkel person fine tarmkanalen, som formidler en positiv energi, hvor han går. En vinmager godt om livet!

Siddende: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (Ravin Manager), Alberto Zuccardi og Julio Lemos (Papaguth Restaurant). Stående: Silvestre (Blog Living Life)

Grundlagt for mere end 49 år, den Zuccardi vingård er en stor producent af argentinske vine. Fronten er José Alberto uden frygt og taget af hans passion for at arbejde var dedikeret til at producere høj kvalitetsvine, hvilket bringer deres "business" velkendt i en respekteret verdensomspændende vin. I 2000 var det år, hvor iværksættelsen af ​​nye projekter, som er blevet gradvist tilføje til de nye generationer af familien. Sebastian, den ældste af tre sønner Jose Alberto, er forud for vinmarkerne, blev agronom og ønolog ansvarlig for vingården.

At præsentere nogle af deres etiketter, Zuccardi modtog fagpressen for en afslappet frokost 20 August i Papaguth Restaurant, som har specialiseret sig i regionale retter Espirito Santo, der er anerkendt for kvaliteten af sit køkken, baseret på fisk og skaldyr og fisk, tilberedt af kokken Júlio Lemos.

Kig på det visuelle i tabellen hjælper meget, ikke?

Serie A ("A" kommer fra Argentina), og Q (som kommer fra kvalitet)

Vinene smagt denne dag var: Zuccardi Serie A Torrontés ST (86), R $ 89,90, en delikat vin, frisk, især i fravær af den intense blomster (mere elegant, mindre cloying) og en moden hvid frugt, overskrift Den Zuccardi Q ST Chardonnay (90), R $ 110,00, en smøragtig hvid med elegance, noter af honning og mandler (meget fine ting), Zuccardi Serie A ST Bonarda (84), R $ 89,00, meget frugtagtig, stadig fast tanniner, livlig surhedsgrad, med enden af ​​intens mund og gennemsnitlig vedholdenhed. Også deltage i denne mod Malamado Viognier ST nyhed (87), R $ 79,00, den første argentinske hvide befæstet. Den er udstyret med en gul guld look, aroma minder om abrikos, honning og nødder. Ganen er lys, frisk, lav fedtethed, moderat syreindhold, bekræfter abrikos og honning noter, slutter en gennemsnitlig vedholdenhed. Erklærede harmonisering ville være en pecan pie. Se videoen .

Udover de vine, vi havde lejlighed til at prøve tre olivenolie produceret af vingården, Frantoio, en række fra Toscana, Italien. Den blev introduceret i Argentina i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede og var udbredt fra 1930'erne, med fremkomsten af ​​den nationale olivendyrkning. Meget grøn med noter af frisk afskårne friske krydderurter. Smag af friske oliven, ledsaget af en sød og let krydret smag. Manzanilla er oprindeligt fra Andalusien, Spanien. Det blev indført i Argentina omkring 1940 til anvendelse som polenizadora sort Arauco fordi dens blomstring, mens dette sker. Stærk tilstedeværelse af urter med frugtagtige noter. Frugtagtig minde behagelig bitter æble skræl med let krydret og frisk finish. Arauco, sort virkelig Argentina. Den blev udviklet fra udryddelse af oliventræer bestilt af Kings of Spanien i det attende århundrede, for at undgå konkurrence med europæisk produktion. Klip græs aroma. Frugtagtig, karakteristisk bitterhed og krydret i slutningen, giver det en ædel tåre meget udtryksfuld og vilde samtidig.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook

Den importerende Capixaba
Broderskabet fremmes på sit hovedkvarter i går 30. juli (mandag), en vinsmagning med 12 vine. Arrangementet var rettet mod den officielle lancering af chilenske vine line
François Lurton Hacienda Araucano , alle under kommando af sommleier Cleber Alves, som beskriver lidt om importøren og en vingård i ovenstående video.

Vingården har netop modtaget certifikatet for "biodynamiske vine", som ikke er andet end den påskønnelse af jorden og planten i dens naturlige habitat, gennem brug af præparater og forbindelser af vegetabilsk, animalsk og mineralsk (biologiske del) i præcise tidspunkter, under hensyntagen til de astrale påvirkninger og de cyklusser af naturen (dynamisk del).

Familien har Lurton vin vener: to fædre, brødre, genererede en nedstigning på omkring 15 drue avlere, vinproducenter, Négociants, kort sagt: en hel generation dedikeret til vin. Jacques og Francois Lurton Sønner André, en legende i Bordeaux. Altid havde revolutionære ideer for franske konservative standarder, eksperimentere med ikke-traditionelle druer i nye regioner, fortaler brugen af screwcap, lancere dristigt design hånd blandet regional kultur til at fremme deres vine. De begyndte deres karriere som konsulenter, der arbejder rundt om i verden som flyvende vinproducenter. Hans internationale erfaring optjent dem kontakter og en interessant forestilling om vin geografi mange lande, hvor gradvist begyndte at realisere deres egen produktion. De besluttede at producere kvalitetsvine, men overkommelig, ved hjælp af sekundære regioner på fremmarch i lande som Chile, Argentina og Spanien, samt oprettelse af partnerskaber med producenter i Uruguay, Australien og Portugal.

Foto kredit ovenfor: Arismario Oliveira

Den klatring gruppe til at vurdere de vine: Stående; Sidney Santiago, André Andres Leonardo Conick (ejer), I, Tom (Helmsman restaurant) og hans ven Sitting .; Fred Julio Lemos (Papaghut), Elvecio FAE (direktør ExpoVinhos Victoria), Premier Sommelier Sonia Aiello Cleber Alves og Rafael Dias (DOC Space).

De vine af glasset overrasket, for det meste præsenteret en fremragende cost benefit med priser, der spænder fra 29,00 til 329,00. Højdepunktet i min udtalelse fik de billigste vine, som den dyreste havde en forpligtelse til at være god. Af de 12 vine 4 klassificerer som "God og billig".

Hvidvin Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Valley Casablanca, Curicó og lolol) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "God og billig"

Det bedste cost-benefit af natten, dette SB viste de typiske aroma af tropiske frugter cup og en lille urteagtige. Ganen er lys, frugtagtig, afbalanceret syrlighed og forfriskende. En nem vin at drikke og forstå sit forslag. Stor købe.

Hvidvin - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Valley lolol - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Denne anden SB 5% er gæret i tønder, viste halter i næsen, mindre overstrømmende end den første. Ganen er cremet, mindre frugtagtig, flere mineralske egenskaber, god balance, god syre, behagelig finish.

Hvidvin GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

Chardonnay viste, at "smage charme" visuelle gult guld, klare, lyse, meget intense aroma, der minder smør popcorn, honning, abrikos, vanilje. Smagen og buttet, frugtagtig, god syre, men syndede i balancen, kan træet have mindre opmærksomhed, hun gemte lidt frugt. Et spørgsmål om personlig smag.

Rødvin Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Vin betjener dit forslag, lys, frugtagtig, uden megen verdensrige, fremragende valg til fest.

Araucano Rødvin RESERVE Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "God og billig"

CS reserver allerede viser en større kompleksitet, peber aroma af friskmalet, sort og rød frugt. Ganen viste faste tanniner, god krop, frugtagtig og passende surhedsgrad. Godt valg for en grill.

Araucano Rødvin RESERVE Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "God og billig"

Den Carmenere også glæder mig, typiske noter af peber, krydderier og bær. Ganen er frugtagtig, god krop, god syre og en god vedholdenhed.

Araucano Rødvin pinot noir RESERVE 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Meget modne jordbær, solbær og kirsebær. Frisk gane, lys og rørige, let at drikke og til at behage.

Rødvin Humo BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir og 5% Syrah - Valley lolol - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Mere behersket i næsen, men med en lækker mund, cremet, frugtagtig, træ meget godt placeret, afbalanceret og en lang finish.

Araucano Rødvin RESERVE Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "God og billig"

Vin meget rart, meget rund, klar, Docinha frugt, en sand "feminin vin."

Rødvin Clos De lolol 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - Valley lolol - 18 måneder i tønder anden brug - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90+)

Denne domstol havde anis noter, blomster og røde frugter. Ganen har god krop, fine tanniner, god syre og god vedholdende finish.

Red Wine Cabernet Sauvignon GRAN Araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 måneder i tønder (70% nye, 30% andet brug) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90 + )

Den første tone i næsen var ade sort oliven, som spredes åbne masser af frugt, blomme, guava og vanille baggrund. Ganen er tæt, god syre, hvilket skaber en behagelig friskhed, frugtagtig, mineralsk lys, med en behagelig finish.

Red Wine ALKA CARMENERE 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 måneder i egetræsfade - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Med alle en forpligtelse til at være god, Alka, TOP af vingården, præsenterede frodige noter på næsen, ristet kaffe, cigarkasse, hårdttræ, rød frugt og vanilje. Ganen bekræfter kvaliteten og næse bemærker, meget cremet, frugtagtig, afbalanceret, behøver et par år i flasken for at vise større kompleksitet. Smukke vin!

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd bloggen siden Living Life på Facebook