optimització de motors de cerca web presentarà extractor de correu electrònic

Arxiu per a la 'Vertical' Categoria

Dissabte a la nit vaig assistir a un tast vertical amb un deliciós vi xilè Don Melcior, el gegant de la part superior de Concha i Toro, el restaurant recentment inaugurat Gruta Grill (una conversa propera), la platja de Cant, en companyia dels meus vells amics Anja Manuel, Marc Fonseca i les seves esposes, amb sempre.

El celler Concha i Toro és considerada la segona marca de vins més poderosa del món, símbol del vi xilè, amb 16 premis "Celler de l'Any" i es reconeix en les publicacions de la indústria de major prestigi, amb alts puntajes en Wine Spectator i The Wine Advocate .

Vam tenir l'oportunitat de degustar les anyades 2000, 2002 i 2004 del seu vi més famós, com amb Enrique Tirado com enòleg. Al meu entendre, dues collites es van destacar: 2000 i 2004, més franc i equilibrat.

Don Melchor 2000 | 13,6% d'alcohol | 100% Cabernet Sauvignon | 14 mesos en bótes de roure francès, 70% de primer ús i segon ús 30%.

  • Malgrat la seva edat, ell era tot i viu. Aroma encantador, la manera que m'agrada. Fruit ia abandonar l'escena, deixant les notes terciàries fer-se càrrec com a caixa de cigars i quitrà. Paladar tou, acidesa mitjana i bona persistència. A cegues risc de ser un bon Bordeus. Crec que no evoluciona. Nota: 92/100

Don Melchor 2002 | 14% d'etanol | 96% Cabernet Sauvignon i 4% Cabernet Franc | 14 mesos en bótes de roure francès 70% de primer ús i segon ús 30%.

  • El cultiu més difícil d'avaluar. Aroma tancat, però amb la bona boca. Estructurat, de gran abast, però no prou per encantar. Podria resultar en el futur. Nota: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% d'alcohol | 94% Cabernet Sauvignon i el 6% Cabernet Franc | 14 mesos en bótes de roure francès 70% de primer ús i segon ús 30%.

  • Excel·lent en l'apogeu de la moda. Aroma intens, amb notes cítriques (cirera), negre i espècies. En boca és estructurat, elegant i potent. Confirma les notes de nas. Molt equilibrat. Nota: 94/100

Ser capaç de provar en un moment 4 Almaviva EPU dels cultius és un privilegi, fins i tot més cultius que es produeixen com els dos primers, el 2000 i 2001 i les dues últimes de venda en el mercat de 2008 i 2009. Tast que va començar amb dos vins argentins de Celler i Cava Weinert 1980 i 1983, que va repetir la seva gran qualitat, per segona vegada en el recipient. La idea de celebrar aquesta inèdita verticals va sorgir d'una conversa amb grans de Rodrigo Mazzei vins i Bloc de viatges , en els quals completem amb rapidesa, posant la copa, tres dies més tard, amb la presència d'alguns amics, Rogério Baracho, Dulcino Tozi i Andrè Andrès a casa meva (Balcó viure la vida).

Vi Segons Almaviva, el EPU, que en la seva llengua significa "número dos" està fet predominantment amb Cabernet Sauvignon, Carmenère a la regió de Pont Alt, Valle del Maipo, zona central de Xile. El vi és produït a partir de raïms de vinyes nous, 10 anys, que es troba en un camp diferent, als Andes, el lloc on el clima és molt similar a la del Médoc, Bordeus, França. D'acord amb la guia descorchados 2012, la diferència entre el primer i el segon, és l'ús de més enllà de la Cabernet Sauvignon i Carmenere s'inclouen Merlot i Cabernet Franc.

La Vall del Maipo, Pont Alt, ha estat reconegut per més de vint anys per tenir les millors condicions per al desenvolupament de Cabernet Sauvignon, les quals van ser seleccionades 85 hectàrees caracteritzades per terreny pedregós, on els hiverns són freds i plujosos i estius marcats per calor a la nit i durant el dia és fresc.

Més accessible per a la butxaca i al meu entendre, millor, millor que el primer, TOP. L'actual collita es ven al Brasil per la botiga Wine.com.br , un preu de 190,00, menys de la meitat de la primera. La seva producció mitjana anual és de 24.000 ampolles.

Vaig tenir una gran dificultat en l'obtenció d'informació fiable sobre l'EPU. Puc suggerir el vi elaborar un lloc específic, serà de gran ajuda que vulgui passar una informació correcta. Per exemple, l'importador del lloc parla de vinyes velles raïm i el descorchados, parla de noves vinyes de raïm ... .mescla raïms i així successivament.

Dels cultius analitzats en 2000, 2001 i 2008 i 2009 (la primera i última)

Almaviva EPU Safra 2000 - (la primera produeix) - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (92)

  • Granat d'intensitat mitjana visual, clar i brillant. En nas predominen les fruites notes d'eucaliptus, mentol, balsàmic, guaiaba i fons d'espècies. En boca va mostrar fresc, de cos mitjà, equilibrat entre acidesa i contingut d'alcohol, tanins suaus i de bona qualitat. El postgust confirma el nas, i la fi de llarg i agradable.

Almaviva EPU Safra 2001 - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (97)

  • Rubí d'intensitat mitjana visual, clar i brillant. El nas estava dormit durant gairebé dues hores, després es va obrir i va mostrar característiques iguals a 2000, eucaliptus, mentol, balsàmic, guaiaba, però amb menys intensitat. En boca, stout, fusta fina untuós i molt ben situat. Tanins suaus equilibrats, acidesa sucosa. Nèctar dels Déus !!!

Almaviva EPU Safra 2008 - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14% - ST (91+)

  • Ara les característiques canvien molt en aromes ja no apareixen les notes que es troben en les anyades 2000 i 2001, i sí, molt caramel, vainilla, vermell i fruita negre. En boca confirma la fruita, bon cos, el greix, la fusta ben col·locat, equilibrat i molt llarg.

Almaviva EPU 2009 Collita - Cabernet Sauvignon, Carmenère - 14,5% - ST (92)

  • Una temporada més, i una altra vegada em vaig adonar de la diferència en l'estil. A diferència d'abans, l'anyada 2009 té una aroma predominant de fruites vermelles, fresques, netes, amb fusta que interfereix menys en el caràcter. En boca va mostrar èmfasi en la frescor, una gran acidesa, va confirmar la fruita vermella, cirera i grosella. La concentració d'alcohol i els seus tanins són més alts, però la suavitat continua, mostrant gran talent. El vi està a punt, però per als amants com jo d'un vi evolucionat, mai està de més tenir paciència.

Seguiu el Blog Viure la Vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina del bloc Viure la Vida a Facebook

En la celebració del 1r any del bloc Viure la Vida decidit obrir un Erasmus verticals meravellós vi xilè de la regió del Maule, que conté tots els cultius produïts avui. Els vins eren al meu celler esperant aquest moment. Amics convidats que contribueixen al funcionament del blog, donant suggeriment, posant a prova els vins i encoratjador. M'agradaria donar les gràcies a tots els que no hi eren, que en aquest primer any del Bloc té la major força, el visitar, comentar i enviar idees. Aquesta vertical és un brindis a tots vostès.

El restaurant triat va ser Shua, que té una excel·lent estructura, donant tot el suport per a una degustació com aquest, que va exigir molts gots i una atenció permanent i personalitzada. Tot va ser gratament, el que facilita la prova de vins boniques.

L'organització del menú era la responsabilitat del germà Welington Andrade, que té molta experiència en la degustació com aquest.

Per obrir el tast es va servir Laberint 2007 vi que va sortir a la guia descorchados al millor Sauvignon Blanc 2010 amb 94 punts, un projecte Rafael Tirado, que publicarà per separat.

Erasmus 2001 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - ST (91) - 190.00

Va ser el punt culminant de la vetllada, realitzada amb visuals poc evolucionats, aromes complexos que van des del cedre, baies, rostir i tabac clar. En boca mostra una característica que es va destacar entre tots els cultius, excel·lent acidesa, alcohol integrat, tanins evolucionat i bona persistència.

Erasmus 2002 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - 14,4% -ST (88) - 160.00

Foscor impenetrable visual, olor únic en el panell que mostra l'esmalt, laca i cedre. La boca era poderós, equilibrat, molt bona acidesa i llarg final.

Erasmus 2003 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - 13,6% - ST (86) - 120.00

Visual vermell robí, aroma tancat al principi, després d'obrir una aroma floral i un temps lleuger anís. En boca els tanins dolços, equilibrat, bona acidesa i persistència mitjana.

Erasmus 2004 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - 14,1% - ST (92) - 99.00

Aquesta hi va haver consens li agrada alguns altres no, en el meu cas em va agradar molt, em vaig trobar amb aromes molt complexes en renunciar a un mineral. La boca era grassoneta, agradable, potent i una gran companyia per als plats.

Erasmus 2005 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - 14,1% - ST (90+) - 99.00

Molt agradables aromes, vermell robí visual, de fruites vermelles i espècies, bell cos, tanins vellutats elegants, excel·lent acidesa i un final llarg, que va a fer molt bé.

Erasmus 2006 - Xile - Maule - 60% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc i Merlot 30% - ST (91+) - 99.00

Lògicament primària, la majoria amb desenvolupaments d'alta qualitat, es va considerar la millor barreja de Xile, com si no fos suficient també va ser triat com el segon millor vi a Amèrica Llatina, Guia descorchados 2010. Visual robí vermell, lactis i fruites vermelles aromes, amb la boca , bona acidesa suau i encantador, res d'alcohol aparent, que resumeix totes les qualitats d'un gran vi amb futur ple davant.

Vi totalment gastronòmica .......

Amanida de gambetes orientals - Laberint SB 2007

Carn ragú salsa i herbes vi Gnocchi

Risotto 7 grans

Els àngels ala Copa

Planet Moscato di Noto - Gorgonzola

Gràcies a tots

que estaven amb mi en aquest primer any !!!