keresőoptimalizálás honlap nyújt be az e-mail páraelszívó

Archive for the 'ST (90) "kategória

Szeptember 28-án volt alkalmam találkozni több brazil címkék CIC (Ipari Központ, Kereskedelmi és Bento Gonçalves Services) rendezi a "Vissza a Brazil Wine hatvan perc." Van annak ellenére, hogy rövid idő alatt tudta bizonyítani, gondosan mintegy 10 címkéket, amelyben a Pizzato Fausto Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) volt a csúcspontja.

VERVE Latin képzelőerő, amely serkenti a költő, a szónok, a művész; kegyelem, elevenség szellem. A bor Cabernet Sauvignon, Merlot és Tannat. Érlelődött 12 hónapig francia tölgyfahordóban új és használt.

Fausto egy utalás településen, Minnesotában, ahol a szőlőt termesztenek. Jelenleg 16 hektáron található FAUSTO ORVOS Castro, két Lajeados (RS), továbbá a Minnesota, 50 km-re a központja a völgy, a szőlőültetvények.

A Pizzato borászat található a Valley of the Szőlőbirtok (RS), kezdődött 1880-ban Antonio Pizzato származó olasz régió Vicenza, a Veneto. Ezután az üzleti meghatotta a fia, Giovanni, nagyapja Plinio Pizzato. Ő volt a felelős telepítése a cég, mivel a 1960-a Valley of the Szőlőbirtok és bortermelő, a kereskedelemben. 1998-ban, a gyerekek Flavio, Flavia, Jane és Ivo kezdte, hogy megteremtse a finom címkéket Pizzato.

Személyes Értékelés: ST (90) - Pizzato Fausto Verve Gran Reserva 2009 (13,5%) - R $ 50,00 bor - - Borász Flavio Pizzato

Visual sűrű rubin, intenzív aromák sötét gyümölcsök, szilva, édesgyökér, fűszerek, kávé és égetett fahordókban jegyzeteket. Szájban száraz, puha, jó savakkal, kiegyensúlyozott, az alkoholtartalom, jó test, gyümölcsös, tanninok és a jó kitartás. A legszebb nemzeti piros, "kiegyensúlyozott", tetszett nekem.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

A High Angle Campos pincészet egy családi tulajdonban lévő, több mint 150 éves, az úgynevezett "női bor" az a három tulajdonos pedig nő, és több, mint 50% -a kéz-a-munka által alkotott nők. Található, a keleti Rio Grande do Sul kampány, Itaqui (RS). A régió társul 31 párhuzamos, egy képzeletbeli vonalat, hogy átvágja országokban, mint Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Chile és Argentína, amelyek tartják a leginkább alkalmas az ültetésre szőlő, bemutatásával jól meghatározott éghajlati viszonyok között.

Belül kóstolt borok borászat a legutóbbi kirándulás a déli, a pezsgők Up tanfolyamok Extra Brut hívott elég figyelmet. Úgy alakították ki, a fajták Chardonnay és Pinot Noir hagyományos módszerrel (champenoise), ahol a második erjedés lép fel a palackot.

Személyes Értékelés: ST (90) - 12,5% - Chardonnay és Pinot Noir - R $ 35,00 - borászat honlapján ( ).

  • Visual szalmasárga kis és tartós buborékok. Élesztő aromák, ásványi, érintkezik a méz és aszalt gyümölcs. Elegáns és szigorú. Szájban jó test és jó savak. Kiegyensúlyozott. Hosszú aromás kitartás, aszalt gyümölcsök és az élesztő jegyzeteket.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

Termesztik elsősorban a Marche régió (Olaszország), a fehér szőlő őshonos Verdicchio, kapta a nevét a szó zöld, utalva zöldes sárga elszíneződés, hogy a borok Bemutatom a külsőt. Úgy tartják az egyik legfontosabb fajták a Marche régióban.

Általában ez jellemzi a magas savtartalma elérte a szájban, citrusok. Jó termés, amelyeket nehéz átadni instabilitása miatt a szőlő eredmények lehetnek citrom íz és diós jegyzeteket. Azt is használják, mint egy alapot a termelés a pezsgők.

Történelmi dokumentumok bizonyítják a jelenlétét, hiszen a tizennegyedik században.

A bor Garofoli Anfora "Verdicchio" dei Castelli di Jesi DOC Classico 2011-ben egy másik kellemes meglepetés a Grand Cru Tasting bemutató kitűnő ár x haszon a tálba. A referencia "klasszikus" a palackban van fenntartva borok a legrégebbi területe termelés Castelli di Jesi.

Személyes felül Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Classico 2011 - 100% Verdicchio - Inox - 12% - Olaszország -Marche - R $ 38,00 - ST (90) - Grand Cru

Illatában fehér gyümölcs, virág könnyű, nagyon ásványi és egy csipetnyi levágott fű a végén, hogy nem elég zavarja. A szájban jó test, megerősíti az orr jegyzetek, élénk savak, generáló elég frissességét. Nagyon érdemes tudni!

A párosítás: kísérôje hal, japán étel, saláta zöldek citrus mártással.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

Folytatva a "jó és olcsó" oszlopban, szólok ma az olasz bor bemenetére Talenti producer, elő a nemzetközi szőlő, Merlot, Cabernet és Petit Verdot, öt exkluzív hektár Toszkánában, a Talenti IGT Zirlo 2011.

A dél-Montalcino, a város San Angelo Colli, a Pian de Conte, székhelye Talenti, egy szép régi épület mellett a Orcia folyó. 1980-ban Pierluigi Talenti vásárolt ingatlan lenyűgözte sokáig, és most ápolja 20 hektáros Sangiovese Grosso és egyéb jellemző szőlő, plusz egy kis olajfa-liget. Unokája, Ricardo most a hatalmas hadvezér és a borászat.

"Talenti" Zirlo IGT 2011 - Merlot, Cabernet, Petit Verdot és - Olaszország - Toszkána - R $ 39,00 - ST (90)
- Importőr: Grand Cru

  • Illatában piros gyümölcsök, virágos, fűszeres jegyzeteket. A szájban jó egyensúly, közepes test és a tanninok fiatal. Egy jó bor szép, könnyen fogyasztható, és rendkívül kedvező áron. Jól harmonizál tészta szószok, közepes intenzitású.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

A hullám a biobor erősödik. A vegyszerek használatát a szőlőtermesztés élesztőfermentációk a kérdéskörben több minden nap, és hogy kimaradt. Ez a hozzáállás teszi őket az egészségesebb borok és ennek következtében ízletesebb. A pápa a Biodynamics, a francia Nicolas Joly azt mondta, hogy a bőr a szőlő, természetes tartósítószerek, hogy megvédje az ivást. Brazíliában végzett kutatást 2009-ben a Nemzeti Egészségügyi Felügyeleti Hivatal (ANVISA) kiderült, hogy 56% -a minták szőlő gyűjtött az országban volt a megengedett növényvédő szerek. Azonban úgy gondolom, hogy ez változni fog gyorsan, miután a globális ökológiai trend.

Mert aki nem tudja, Chile egyik legfenntarthatóbb országokban az amerikai kontinensen. Green Awards 2012 által szervezett versenyen a brit magazin The Drinks Business, Vina Emiliana ben elnyerte a "Zöld az Év Pincészete", a legmagasabb kategóriában a díjat, amely összehozza a bor ágazat világszerte. A fenti videó José Tomaz Urrutia, Export Maneger Vina Emiliana, beszél a borászat. Ha azt szeretnénk tudni a többi nyertes a Green Awards 2012, lásd itt .

A Emiliana azért választották, mert az a cég, amely már bizonyította elkötelezettségét a környezetvédelem, a munkavállalók és a közösség, és a meredeken csökkent a szén-dioxid kibocsátást. Ne feledjük, hogy ő az egyetlen chilei borászat 100% organikus Chile. A borokat importált Brazíliában La Pastina .

Antonio Marques Bermudez (La Pastina), Rogério Baracho, Vanderlei Martins (Carone), Dulcino Tozi, Tomaz José Urrutia (Vina Emiliana), Olicio Santana (Carone) és Douglas Chamon (közgazdász)

A Vanderlei Martins meghívót volt lehetősége, hogy értékelje a bio borok tegnap este Wine Store Carone a Vila Velha, amelyben azt átvezeti az én személyes véleményem az alábbiakban. Az árak nem hozták nyilvánosságra, de a 15 nap a bor lesz elérhető Hálózati Supermercados Carone.

Emiliana Chardonnay 2011 - Chile - Central Valley - 100% Chardonnay - 3 hónap rozsdamentes acélból - 13,5% - ST (86)

  • Világos sárga szem, orr és aromák emlékeztető nagyon érett gyümölcs, mint a dinnye, ananász és körte. A száj, a test közepes, jó savakkal, generáló frissesség, és a jó koncentráció a gyümölcsöt. Az utóíz gyümölcsös, friss kivitelben.

Adobe Pinot Noir 2009 - Chile - Valle Casablanca - 100% Pinot Noir - 8 hónap, 20% francia tölgyfahordókban - 14,4% - ST (86)

  • Átlagos Visual ruby ​​intenzitása, aromák emlékeztető málna, cseresznye, meggy, virágos jegyek és egy leheletnyi vanília. Kóstolva száraz, enyhe túlsúlya alkoholt a savasságot, könnyű test, tanninok átlagos összeg, enyhe összehúzó és egy átlagos kitartás.

Adobe Cabernet Sauvignon 2011 - Valle Central - 85% Cabernet Sauvignon és 15% Syrah - 6 hónap, 20% francia tölgyfahordókban - 14% - ST (86)

  • Visual ruby, közepes intenzitású, érett gyümölcs aromák. A szájban mutat a savtartalom, jó test, enyhén alkoholos. Tanninok, jó minőségű. Utóíz gyümölcs- és megerősíti az átlagos kitartás.

Új Gran Reserva Cabernet Sauvignon Merlot 2008 - Valle de Maipo - 85% Cabernet Sauvignon és 15% Merlot - 12 hónap, 70% francia tölgyfahordókban - 14,6% - ST (90)

  • A megjelenés ez a bor lila, intenzív, áthatolhatatlan nélkül evolúció. Az aromák, intenzív sötét gyümölcs, jegyzetekkel karamell, füst, pirítós és fűszeres. Szájban lágy, kiegyensúlyozott savasság és az alkohol, jó koncentráció, gyümölcsös utóízzel és nagyon intenzív.

Új Gran Reserva Carmenere Cabernet Sauvignon 2009 - Valle de Colchagua - 85% Carmenere és 15% Cabernet Sauvignon - 12 hónap, 70% francia tölgyfahordókban - 14,5% - ST (87)

  • Visual ruby ​​jó intenzitása, fa aromák gyanta és érett gyümölcs. Szájban jó savak, közepes test, kiegyensúlyozott. Közepes tanninok már felbontású, fény végén összehúzó. Jó kitartás.

Coyam 2010 - Valle de Colchagua - 41% Syrah, 29% Carmenere, 20% Merlot, 7% Cabernet Sauvignon, Mourvedre és 2% Petit Verdot 1% - 13 hónap, 80% francia tölgyfahordóban és 20% -ban amerikai tölgyfahordókban - 14, 8% - ST (91+)

  • Visual ruby ​​túl sötét, intenzív aromák és finom, nagyon érett gyümölcsök, csokoládé, elegáns virágos jegyek, fűszer és tölgy hangokat. Szájban mutatja, nagy koncentrációt, jó egyensúly, nagyon finom tanninok, hosszú lecsengés. A bor nagy finomkodás, ami már nagyon örülök, hogy használni most azonban meg kell tartani néhány évig a pincében, egyre több komplexitást. Ez volt a legjobb bor az este, a véleménye a kiváltságosok akik lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek ebben a kóstolás.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

Az importáló Capixaba
A Testvériség támogatta székhelyén tegnap, július 30 (hétfő), a kóstoló 12 borok. A rendezvény célja az volt, a hivatalos elindítása a chilei borok vonal
François Lurton Hacienda Araucano , minden parancsnoksága alatt sommleier Cleber Alves, amely leírja egy kicsit az importőr és a pincészet a fenti videót.

A pincészet nemrég megkapta a tanúsítványt "biodinamikus borok", amely nem más, mint a felértékelődése a talaj és a növény a természetes élőhelyek, a készítmények használata és a vegyületek a növényi, állati és ásványi anyag (biológiai alkatrész), pontos alkalommal, figyelembe véve az asztrális hatások és a ciklusok a természet (dinamikus rész).

A család Lurton bort vénák: két apa, testvér, generált származású mintegy 15 szőlőtermesztők, borászok, Négociants, röviden: egy egész generáció szentelt bort. Jacques Francois Lurton fiai André, a legenda Bordeaux. Mindig volt forradalmi eszmék francia konzervatív normák, a kísérlet nem hagyományos szőlő új régiókba, támogatják a használatát Screwcap, indítson merész formatervet kézzel kevert regionális kultúra támogatása boraikat. Ők kezdték pályafutásukat, mint tanácsadók, világszerte dolgozó repülő borászok. Nemzetközi tapasztalatával szerzett nekik kapcsolatok és érdekes fogalom a bor földrajzi sok országban, ahol fokozatosan kezdték felismerni a saját termelés. Úgy döntöttek, hogy a minőségi borok, de megfizethető, szekunder régiók a nő olyan országokban, mint Chilében, Argentínában és Spanyolországban, valamint partnerségek kialakítása gyártók Uruguay, Ausztrália és Portugália.

Fényképezte felett: Arismario Oliveira

A hegymászó csoport, hogy értékelje a borok: Állandó; Sidney Santiago, André Andres, Leonardo Conick (tulajdonos), I, Tom (Pilóta étterem) és barátja Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio FAE (rendező ExpoVinhos Victoria), a Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves és Rafael Dias (DOC Space).

A borok az üveg meglepett, főleg bemutatott kiváló költség-haszon és árak egészen 29,00-329,00. A csúcspont véleményem van a legolcsóbb borok, mint a legdrágább volt köteles, hogy jó legyen. A 12 borok 4 minősíteni, mint "jó és olcsó".

Fehérbor Kawin Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (völgy Casablanca, Curicó és LOLOL) - 12,5% - R $ 29,00
- ST (88)
- "Jó és olcsó"

A legjobb költség-haszon az éjszaka, ez az SB, megmutatta a tipikus aromáit trópusi gyümölcs pohár és egy kis lágyszárú. Kóstolva könnyű, gyümölcsös, kiegyensúlyozott savakkal és frissítő. Egy könnyű bort inni, és megérteni a javaslatát. Jó vétel.

Fehérbor - Araucano Sauvignon Blanc 2011 - Chile - 100% Sauvignon Blanc - völgy LOLOL - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69,00 - ST (86)

Ez a másik SB 5% hordóban erjed, megmutatta lemaradásokat az orrban, kevésbé gazdag, mint az első. Kóstolva krémes, gyümölcsös kevesebb, több ásványi jellemzőit, jó egyensúly, jó savakkal, kellemes lecsengés.

Fehérbor GRAN araucano Chardonnay 2007 - Chile - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

A Chardonnay azt mutatta, hogy "kóstoló varázsa" vizuális sárga arany, tiszta, világos, nagyon intenzív aromájú, emlékeztetve vaj popcorn, méz, sárgabarack, vanília. Az íze és gömbölyded, gyümölcsös, jó savakkal, de vétkezett a mérleg, a fa lehet kevesebb figyelmet, titkolta egy kis gyümölcsöt. A egyéni ízlés kérdése.

Vörösbor Kawin Cabernet Sauvignon 2010 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29,00 - ST (86)

Bor szolgálja a javaslatot, könnyű, gyümölcsös, nem sok hivalkodó, kiváló választás a párt.

Araucano Red Wine Reserve Cabernet Sauvignon 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49,00
- ST (88)
- "Jó és olcsó"

CS tartalékok már jelzi a növekvő komplexitás, bors aromáit frissen őrölt, fekete és piros gyümölcsök. Szájban megmutatta tanninok, jó test, gyümölcsös és megfelelő savakkal. Legjobb választás egy barbecue.

Araucano Red Wine Reserve Carmenere 2010 - Chile - 100% Carmenere - Colchagua Valley - 13,5% - R $ 49,00
- ST (87)
- "Jó és olcsó"

A Carmenere is tetszett nekem, klasszikus jegyeivel bors, fűszerek és a bogyók. A szájban gyümölcsös, jó test, jó savak jó kitartás.

Araucano Vörösbor pinot noir TARTALÉK 2010 - Chile - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69,00 - ST (88)

Nagyon érett eper, ribizli és cseresznye. Friss szájpad, könnyű testű, könnyen fogyasztható, és hogy legyen szíves.

Vörösbor HUMO BLANCO 2008
- Chile - 95% Pinot Noir és 5% Syrah - völgy LOLOL - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Több visszafogott az orrban, hanem egy finom száj, krémes, gyümölcsös, erdő nagyon jó helyzetben van, kiegyensúlyozott és hosszú utóízzel.

Araucano Red Wine TARTALÉK Syrah 2011 - Chile - 100% Syrah - Colchagua Valley - 14,5% - R $ 65,00
- ST (88) - "jó és olcsó"

Bor nagyon szép, nagyon kerek, készen, Docinha gyümölcs, egy igazi "női bor."

Vörösbor Clos de LOLOL 2009 - Chile - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, 20% Syrah, 14% Cabernet Franc - völgy LOLOL - 18 hónap hordókban második használat - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90+)

Ez a bíróság már ánizs megjegyzi, virág és piros gyümölcsök. A szájban a jó test, finom tannin, jó savakkal és jó tartós kivitelben.

Red Wine Cabernet Sauvignon GRAN araucano 2009 - Chile - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 hónap hordókban (70% új, 30% a második használat) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90+ )

Az első feljegyzés az orrban volt ade fekete olajbogyó, amely eloszlik nyitó sok gyümölcsöt, szilva, guava és vanília háttér. Kóstolva sűrű, jó savakkal, ami egy kellemes frissesség, gyümölcsös, ásványi fény, kellemes lecsengés.

Red Wine ALKA Carmenere 2009 - Chile - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 hónapos tölgyfahordós érlelés - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Az összes kötelezettsége, hogy jó legyen, Alka, a tetején a borászat, bemutatva buja illatvilágú, pörkölt kávé, szivar doboz, keményfa, piros gyümölcsök és vanília. A szájban megerősíti a minőség és az orr megjegyzi, nagyon krémes, gyümölcsös, kiegyensúlyozott, akiknek néhány évvel palackban, hogy tanúsítson nagyobb komplexitás. Szép bor!

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

Meghívására barátom Roberto Jr., késő szerdán, 25-ben részt vett egy kóstoló a spanyol borok Importadora B-Cube in Enotria, amelyben ő itt a Szentlélek. Ez egy nagyon érdekes kirándulást Spanyolországban, ahol megismertem borok 7 különböző régiók: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Somontano és Rioja, egy igazi előadást a személyiség minden régióban. A fenti videó a kereskedelmi igazgatója az importáló Valéria Carrete beszél egy kicsit az importőr és a kóstolt borok.

Spanyolország egy hegyes, forró és száraz országban, több földet szőlőültetvények, mint bármely más nemzet a világon. Ez a harmadik helyen áll a termelés világon bor előállítására, mögötte Franciaország és Olaszország.

A spanyol bort felébredt egy hosszú ideig tartó nyugalmi átlag alatti teljesítményt. Jelenleg Spanyolország egy élénkebb ország szempontjából a borok, a nagy kapcsolatos minőségi x áron. Évtizedeken csak a leghíresebb spanyol régió számára a vörösbor, Rioja, valamint a klasszikus régió borpárlat, Jerez, volt nemzetközi figyelem középpontjába között finom borokat.

Jelenleg sok más szőlőt régiók, mint például a fent említettekkel kóstoló ténylegesen borokat állítanak elő minőségi, némelyikük még meglepő.

Al törvények spanyol borok, van egy mt minőségi kategóriát két szinten: eredetmegjelölés (DO), a magasabb rangú (DOC), 1991-ben alakult Eddig Rioja és Priorat az egyetlen régiók DOC szinten (más néven mint DOCa). Borok, amelyek nem minősülnek DO része a kategóriában asztali borok, úgynevezett Tierra de Vino (egyenértékű a Pays de Vins de France).

Véleményem fénypontja volt az este, a Cava Masters 1312 (kezdetének időpontját, az a tevékenysége) - Penedés - 12% - Xarel meg; Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava a hivatalos kifejezés a hagyományos módszer pezsgőt, termelt túlnyomórészt Penedès, bár van néhány gyártó a Spanyolország többi részén.

Visual szalmasárga közepes intenzitású, vékony perlage, tartós és nagy, tiszta és világos. Intenzív illat, jegyzetek emlékeztető pezsgő, pirított kenyér, briós, vaj, aszalt gyümölcsök (mogyoró és mandula), és egy kis friss gyümölcs és enyhén ásványi háttérben. Íz végzett száraz, jó test, jó savakkal és nagy frissességet. Krémes mousse, kitartó, egy lágy, pirított kenyér aromák fehér gyümölcsök és nagyon hosszú lecsengés.

Követte egy másik 10 borok, amelyek általában tetszett sokkal kivéve véleményem az első fehér (SB), aki illata a "macska pisilni" erős, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) € 76.00 (Guia Penin 2011: 91 és Aranyérem - World Verseny Brüsszel 2008). Szerint a White: LAUS CHARDONNAY virág "Somontano" 13,5% ST (90) £ 89,00. Először emelkedett: Inurrieta Mediodía Garnacha; Merlot "Navarra" (14%) ST (88) R $ 76,00 - Második emelkedett :. LAUS MERLOT FLOWER (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 első piros : LAUS ROBLE Merlot; Cabernet Sauvignon; Tempranillo Somontano 13,8% ST (86) £ 89,00. Szerint piros: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%) ST (86) R $ 59,00.

Red Harmadszor, Dardanellák Tempranillo 04 hónapig új francia tölgyfahordóban (13,8) ST (89) R $ 89,00 - Az üveg nagyon szép, modern design. Red Room: Inurrieta SUR "Garnacha; Syrah; Graciano "(06 hónapos amerikai tölgyfahordókban) (14,5%) ST (89) R $ 76,00. Ötödik piros: LORIÑON Crianza Tempranillo Rioja 14 hónap amerikai tölgyfahordókban (13%) ST (88) R $ 76,00. A hatodik és egyben utolsó bor: CARODORUM Issos "Tinta de Toro" (10 hónapig francia tölgyfahordóban) (15%) ST (92+) R $ 129,00, krémes, testes, azok számára, akik szeretik a stílust, egy vinhaço!

A borok elérhető lesz a jövőben Enotria Avenida Rio Branco, 1383 Vitória - ES, 29055-643

Telefon: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Élvezze a blog oldalon Éli az életét a Facebook-on

Alapítva 1912 óta a szívében Champagne területén Damery közelében Epernay, J. Telmont 146 hektár (36 saját szőlőültetvény), De Telmont egy rendkívüli forrása a minőségi szőlő, a legjobb terroir, mint Côte des Blancs és Vallée de la Marne. A szőlő legfontosabb része Champagne. Tehát DeTelmont törődik használta ideális tenyésztési eljárások létrehozásához harmónia és az egyensúly a föld és szőlőültetvények.

Borászat: J. De Telmont - Ország: Franciaország - Név: Grand Reserve Brut - Szőlő: 34% Chardonnay, 33% Pinot Noir és Pinot Meunier 33% - Szín: szalmasárga - Típus: Sparkling - Fellebbezés: Champagne - átlagos életkora szőlő: 30 év - Földrajzi hely: Champagne - Borkészítés: Hagyományos ellenőrzött temperatua - Home: 15-től 24 hónapig palackban - Alc: 12%

Importőr: www.daconfraria.com.br

Honlap: http://www.champagne-de-telmont.com

Ár: 190.00

Személyes Értékelés: ST (90)

Visual halványsárga, kis buborékok jó mennyiségű kis gallérral. Az orr olyan jellemzőket mutat feljegyzései pirított kenyér, élesztő, barack és mandula. A szájban mutatott nagyon száraz, fantasztikus savasság, jó test, vajas utóízzel és hosszú utóízzel. Champagne egy joviális.

Kövesse a Blog Élet az élet a Twitter

Guaramare 2009

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Szeret sok és gyűlölte a keveseknek, akik beszélnek, és zsoldos, az igazság és beszélt a tenger gyümölcsei, grillezett Mar volt páratlan és .Vinhos PERA MANCA fehér 2004 (93 St) és FRUNTESPINA Gran Reserva 2001 (90 St) armonizaram nagyon jól a kiadós és ízletes étel.
tel 3272.1300