βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαγωγέας

Αρχείο για την «ST (88) 'Κατηγορία

Το Σάββατο το βράδυ παρακολούθησα μια κάθετη γευσιγνωσία με νόστιμα κρασί Χιλής Don Melchor, κορυφή του γίγαντα Concha y Toro, το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο Grotto Grill (ένα κοντινό συνομιλία), Praia do Canto, στην εταιρεία από τους παλιούς μου φίλους Anja Manuel, Marcos Fonseca και τις συζύγους τους, με τα πάντα.

Το οινοποιείο Concha y Toro θεωρείται η δεύτερη πιο ισχυρή μάρκα κρασιού, σύμβολο της Χιλής κρασί στον κόσμο, με 16 βραβεία «Οινοποιείο της Χρονιάς» και αναγνώρισε τα πιο έγκυρα έντυπα της βιομηχανίας, με υψηλές βαθμολογίες στο Wine Spectator και The Advocate κρασί .

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις χρονιές 2000, 2002 και 2004, το πιο γνωστό κρασί του, αφού Enrique Tirado ως οινοποιός. Κατά τη γνώμη μου, ήταν δύο εποχές: το 2000 και το 2004, πιο ειλικρινής και ισορροπημένη.

Don Melchor 2000 | 13,6% αλκοόλ | 100% Cabernet Sauvignon | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Παρά την ηλικία του, έδειξε ολόκληρο και ζωντανό. Άρωμα γοητευτικό, τον τρόπο που μου αρέσει. Αρχή φρούτων για να ξεφύγει, αφήνοντας τα τριτοβάθμια σημειώσεις αναλάβει ως κουτί πούρων και πίσσα. Μαλακή υπερώα, μέτρια οξύτητα και καλή παραμονή. Τυφλά κίνδυνο να είναι μια καλή Μπορντό. Νομίζω ότι δεν εξελίσσεται. Σημείωση: 92/100

Don Melchor 2002 | αλκοόλ 14% | 96% Cabernet Sauvignon και το 4% Cabernet Franc | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Το πιο δύσκολο καλλιεργειών για την αξιολόγηση. Άρωμα κλειστές, αλλά με το καλό στόμα. Δομημένη, ισχυρή, αλλά όχι αρκετά για να γοητεύω. Θα μπορούσε να αποδειχθεί στο μέλλον. Σημείωση: 88/100

Don Melchor 2004 | 14,5% αλκοόλ | 94% Cabernet Sauvignon και το 6% Cabernet Franc | 14 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια το 70% της πρώτης χρήσης και 30% δεύτερης χρήσης.

  • Εξαιρετική σε μορφή αιχμής. Έντονο άρωμα με νότες εσπεριδοειδών (κεράσι), μπαχαρικά και μαύρο. Ο ουρανίσκος είναι δομημένο, κομψό και ισχυρό. Επιβεβαιώνει τις σημειώσεις της μύτης. Πολύ ισορροπημένο. Σημείωση: 94/100

Château du Cedre βρίσκεται σε Καόρ, ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC) Γαλλικά γνωστή ως η γενέτειρα του Malbec σταφυλιών. Εκεί, τα κρασιά της, πρέπει να έχει ένα ελάχιστο 70% του Malbec, συμπληρώνεται με 30% Merlot και Tannat. Η προσωπικότητα του Malbec από Cahors εκφράζεται με πολύ ταννικό κρασιά όταν είναι μικρά, επωφελούνται σε γήρανση, παρόμοια με ισχυρές εκδόσεις των κρασιών Bordeaux.

Το ακίνητο Château du Cedre είναι οργανικό, δεν ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται, δεν ψεκασμός κατά σήψης και μόνο οργανική ένωση που χρησιμοποιείται. Ο αμπελώνας χωρίζεται σε τρία μέρη που απαρτίζουν τα δύο καλύτερα είδη των εδαφών που βρέθηκαν στην περιοχή της Καόρ. Το μεγαλύτερο μερίδιο των 12,5 εκταρίων στα ανατολικά με νοτιοδυτική έκθεση είναι ασβεστολιθικό και συμβάλλει στα επίπεδα της θερμότητας και του νερού, παράγει κρασιά με πολύ ευγενικές τανίνες και πολύ καιρό. Τα άλλα δύο οικόπεδα των 5,5 εκτάρια και 7,5 εκτάρια, τόσο με νότιο προσανατολισμό που καλύπτεται με Galets αναμιγνύεται με κοκκινωπό ferruginous άμμο την επιφάνεια με πέτρα και λάσπη κάτω, τα κρασιά είναι πιο ισχυρή και πιο αλκοολικοί.

Προσωπικά Αξιολόγηση:
Chateau du Cedre Καόρ Le Cedre
2000 - ST (88) - 13.5%

Visual εξακολουθεί να είναι πολύ σκοτεινό, που δείχνει ένα κρασί που δεν υπερβαίνει τα δέκα χρόνια. Έντονα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, βανίλιας, δέρμα και ένα γήινο φόντο. Ο ουρανίσκος έδειξε πολύ σώμα, μαλακές ταννίνες, ισορροπημένη οξύτητα και σήμερα, δίνοντας μια εξοικονόμηση υποστήριξη. Επίμονο τελείωμα. Είναι ένα κρασί που έρχεται να γοητεύσει, αλλά δείχνει την ικανότητα με την ηλικία είναι πολύ μεγάλο.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Για όσους ακολουθούν το blog γνωρίζουν από το πάθος μου για την εξέλιξη, παλιά κρασιά. Σε αυτή τη φάση, που παρουσιάζουν μοναδικά χαρακτηριστικά, οι τανίνες στρογγυλεμένες και το μπουκέτο αναπτύσσεται, κερδίζοντας την πολυπλοκότητα. Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς την ομάδα, κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε το μπουκάλι. Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει και με εξέπληξε με πολύ απλά λόγια εξελιχθεί κρασιά. Αφού μου γαργαλιούνται το ίδιο, ή και περισσότερο, ότι TOP κρασιά από μεγάλες οινοποιεία. Μια τέτοια εμπειρία συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο για να αποδείξει Montes Άλφα Cabernet Sauvignon 1995, πάνω από σχεδόν 18 χρόνια της ζωής του, έδειξε τη ζωή και την ικανότητα για να με ευχαριστήσει σε μπολ.

Αληθινή κλασικό της Νότιας Αμερικής, το Montes Άλφα ήταν η πρώτη μεγάλη Χιλής κόκκινο, εμπνευσμένο από τα καλύτερα κρασιά του Bordeaux. Ψηφίστηκε «Καλύτερη Χιλής Μπορντό" από το περιοδικό Decanter, και έχει την ίδια ποιότητα με ένα "cru bourgeois" τιμή τρεις ή τέσσερις φορές.

Προσωπικά Αξιολόγηση: ST (88) - Η τρέχουσα συγκομιδή πωλείται για 98,00 ρεάλ εισαγωγής Mistral

  • Στην οπτική έδειξε αρκετά atijolada χρωματισμό, σημειώσεις μύτη βαλσάμικο (πεύκου και κέδρου), γαρύφαλλα, και ένα καπνιστό φως. Ο ουρανίσκος είναι ελαφρύ, σχεδιασμένο για ένα συγκεκριμένο ξηρότητα, δείχνει ότι οι τανίνες ακόμα επιβιώσει. Επιβεβαιώνει τις σημειώσεις της μύτης, με μια τελική μέση επιμονή. Τώρα θυμηθείτε, ένα καλό κρασί είναι, πάνω απ 'όλα, ένα κρασί που σας αρέσει αρκετά για να πιει, διότι ο κύριος σκοπός του κρασιού είναι να φέρει χαρά στο πρόσωπο που το πίνει.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Δεν έχω καμία αμφιβολία, οι αφρώδεις οίνοι είναι το ιδανικό ποτό για να φωτίζει το πνεύμα. Προκαλώ οποιονδήποτε να πάρει ένα ποτήρι αφρώδες κρασί χωρίς να ανοίξετε ένα χαμόγελο.

Χθες το βράδυ είχα μια καλή εμπειρία γνωρίζοντας το μπολ πάνω από μια επιλογή των αφρωδών, Χιλής Undurraga Brut. Παρασκευάζεται με τη μέθοδο "Charmat" (Το κρασί υφίσταται τη δεύτερη ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές "αντί για το ίδιο το μπουκάλι" και εμφιαλώνεται υπό πίεση) με σταφύλια 60% Chardonnay και 40% Pinot Noir από Valle Del Maipo.

Προσωπικά Αξιολόγηση: - Χιλή - Maipo - ST (88) Εισαγωγέας Abflug - R $ 50.00 - δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στην αγορά Capixaba.

  • Κίτρινο οπτική μέτριας έντασης, με μέσο φυσαλίδες, πολλές και επίμονες. Μύτη με νότες από λευκά λουλούδια με ασορτί λευκές αποχρώσεις φρούτων και εσπεριδοειδών. Το στόμα είναι πλούσιο, μαλακό, με αρκετή φρεσκάδα. Το φρουτώδες άρωμα κυριαρχεί. Σημειώσεις μια μικρή πικρία, χωρίς να βλάπτουν το ωραίο σύνολο. Μέση επιμονή.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Ετοιμάστηκε από Bodega Ntra.Sra. del Rosario στην Castilla-La Mancha, μια περιοχή με παράδοση στην παραγωγή κρασιού στην Ισπανία, Canforrales Classico 2010 είναι ένα κόκκινο κρασί φτιαγμένο από 100% Tempranillo σταφυλιών, καλό και φθηνό. Δεν περνούν από ξύλο, ζύμωση σε ανοξείδωτες το οποίο περνά μέσα από τη διαδικασία μικρο-οξυγόνωση. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την έγχυση μικροσκοπικών ποσοτήτων και ελεγχόμενη οξυγόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη ζύμωση, το οποίο μιμείται τα κόκκινα κρασιά ωριμάζει σε βαρέλι λαμβάνουν όταν ωριμάζουν το ξύλο και έτσι βοηθά στην ανάπτυξη μαλακότερο τανίνες και ένα πιο σταθερό χρώμα, χωρίς οποιαδήποτε χρήση της βελανιδιάς.

La Mancha είναι ένα ιδανικό αμπελοκαλλιέργεια περιοχή, με αποτέλεσμα μια μικρή απόδοση ανά εκτάριο. Επιπλέον, η υγεία των αμπελιών τους είναι εξαιρετική λόγω των πολλών ωρών ηλιοφάνειας που λαμβάνουν την ευρεία κύκλο ωρίμανσής τους.

Η ευελιξία της γης του, σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια μεγάλη ποικιλία των σταφυλιών από όλο τον κόσμο, χωρίς προβλήματα, συμπληρώνοντας αυτόχθονες Airen σταφυλιών και Tempranillo, των οποίων η ποιότητα επέτρεψε πωλήσεις αυξάνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Για οποίοι δεν γνωρίζουν, La Mancha είναι η μεγαλύτερη περιοχή κρασιού στον κόσμο, με περίπου 450.000 εκτάρια αμπελώνων εντός της περιοχής παραγωγής, εκ των οποίων περίπου 165 000 είναι ικανό να παράγει κρασιά με «ονομασία προέλευσης».

Προσωπικά Αξιολόγηση: ST (88) - Ισπανία - 100% Tempranillo - Ville du Vin - R $ 49.00

Tinto νέους ξύλο δωρεάν, νόστιμο, που χαρακτηρίζεται από έντονη φρούτων (βατόμουρο, φραγκοστάφυλο). Φρέσκο ​​ουρανίσκο με βελούδινη υφή. Ένα στρογγυλό κρασί που πίνει εύκολα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Ο εισαγωγέας Capixaba
Η Αδελφότητα προωθείται στα κεντρικά γραφεία της χθες, στις 30 Ιουλίου (Δευτέρα), μια γεύση με 12 κρασιά. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την επίσημη έναρξη των κρασιών της Χιλής σε απευθείας σύνδεση
François Lurton Hacienda Araucano , όλα εντολή από sommleier Cleber Alves, περιγράφοντας λίγο σχετικά με τον εισαγωγέα και το οινοποιείο στο παραπάνω βίντεο.

Το οινοποιείο έχει μόλις λάβει το πιστοποιητικό "βιοδυναμικά κρασιά", που δεν είναι τίποτα περισσότερο από την αξία της γης και του φυτού στο φυσικό του περιβάλλον, μέσω της χρήσης των μεταλλικών ενώσεων και παρασκευάσματα φυτικής, ζωικής και (οργανικό τμήμα) στις ακριβείς χρόνους, λαμβάνοντας υπόψη τις αστρικές επιρροές και τους κύκλους της φύσης (δυναμικό τμήμα).

Η οικογένεια Lurton έχει το κρασί στις φλέβες του: δύο πατέρες, αδελφούς, δημιουργείται μια κατάβαση περίπου 15 καλλιεργητές, οινοποιοί, διαπραγματευτές, εν συντομία: μια ολόκληρη γενιά αφιερωμένο στο κρασί. Jacques και Francois, γιοι του André Lurton, ένας θρύλος στο Μπορντό. Πάντα είχε επαναστατικές ιδέες για τις γαλλικές συντηρητική πρότυπα, το πείραμα με untraditional σταφύλια σε νέες περιοχές, την προώθηση της χρήσης των Screwcap, να κάνουν χρήση των τολμηρή σχεδίαση αναμειγνύεται με την τοπική κουλτούρα για να προωθήσουν τα κρασιά τους. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία τους ως σύμβουλοι, που εργάζονται σε όλο τον κόσμο, όπως πετούν οινοποιών. Διεθνή εμπειρία και τις επαφές του να κερδίσει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τη γεωγραφία κρασί από διάφορες χώρες, η οποία σταδιακά άρχισε να κρατήσει τη δική τους παραγωγή. Αποφάσισαν την παραγωγή οίνων ποιότητας, αλλά προσιτές, χρησιμοποιώντας δευτερεύουσες περιοχές σε άνοδο σε χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή και η Ισπανία, καθώς και η δημιουργία εταιρικών σχέσεων με τους παραγωγούς στην Ουρουγουάη, την Αυστραλία και την Πορτογαλία.

Πιστωτικές παραπάνω φωτογραφία: Arismario Oliveira

Η αναρρίχηση τάξη να αξιολογήσει κρασιά: Μόνιμη? Sidney Santiago, André Andres, Leonardo Conick (ιδιοκτήτη), I, Tom (εστιατόριο Helmsman) και ο φίλος του Sitting .; Fred, Julio Lemos (Papaghut), Elvecio Fae (σκηνοθέτης ExpoVinhos Victory), Premier Sommelier Sonia Aiello, Cleber Alves και Rafael Dias (χώρος DOC).

Τα κρασιά με το ποτήρι έκπληξη, που παρουσιάζονται ως επί το πλείστον ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα κόστους με τιμές που κυμαίνονται 29,00 έως 329,00. Το αποκορύφωμα κατά τη γνώμη μου ήταν με τα φθηνότερα κρασιά, αφού το πιο ακριβό είχαν την υποχρέωση να είναι καλή. 4 από 12 κρασιά χαρακτηρίσει ως «καλή και φθηνή".

Kawin λευκό κρασί Sauvignon Blanc 2011 - Χιλή - 100% Sauvignon Blanc - Central Valley (Casablanca Valley, Curico και Lolol) - 12,5% - R $ 29.00
- ST (88)
- "Good and Cheap"

Η καλύτερη νύχτα κόστους-οφέλους x, αυτό το SB έδειξε την τυπική μπολ με τροπικά αρώματα φρούτων και μια μικρή ποώδη. Ο ουρανίσκος είναι ελαφρύ, φρουτώδες, ισορροπημένη οξύτητα και δροσερή. Ένας εύκολος κρασί να πιει και να κατανοήσουν την πρότασή σας. Great buy.

Λευκό κρασί - Sauvignon Blanc Araucano 2011 - Χιλή - 100% Sauvignon Blanc - Lolol Valley - Colchagua Valley - 12,5% - R $ 69.00 - ST (86)

Αυτό το άλλο 5% που SB έχει υποστεί ζύμωση σε βαρέλι, ήταν πιο ντροπαλός στη μύτη, λιγότερο ενθουσιώδης από την πρώτη. Ο ουρανίσκος είναι κρεμώδης, λιγότερο φρουτώδες, πιο ορυκτά χαρακτηριστικά, καλή ισορροπία, καλή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση.

Λευκό κρασί GRAN Araucano CHARDONNAY 2007 - Χιλή - 100% Chardonnay - Colchagua Valley - 14% - R $ 129,00 - ST (88)

Το Chardonnay έδειξε ότι "γοητεία" γευσιγνωσία, κίτρινο χρυσό ματιά, καθαρή, φωτεινή, πολύ έντονο άρωμα, που θυμίζει βούτυρο ποπ κορν, μέλι, βερίκοκο, βανίλια. Η γεύση και παχουλό, φρουτώδες, καλή οξύτητα, αλλά αμάρτησε στην ισορροπία, το ξύλο θα μπορούσε να έχει λιγότερη προσοχή, έκρυψε ένα μικρό φρούτο. Ένα θέμα προσωπικού γούστου.

Kawin κόκκινο κρασί Cabernet Sauvignon 2010 - Χιλή - 100% Cabernet Sauvignon - Central Valley - 13% - R $ 29.00 - ST (86)

Κρασί που εξυπηρετούν την πρότασή σας, το ελαφρύ, φρουτώδες, χωρίς περαιτέρω προσποίηση, άριστη επιλογή για το κόμμα.

Wine ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ CABERNET SAUVIGNON Araucano 2009 - Χιλή - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 14% - R $ 49.00
- ST (88)
- "Good and Cheap"

CS ήδη κρατήσεις δείχνει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, αρώματα μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο, μαύρα και κόκκινα φρούτα. Palate έδειξε σταθερή τανίνες, καλό σώμα, φρουτώδες και επαρκή οξύτητα. Εξαιρετική επιλογή για ένα μπάρμπεκιου.

Wine ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Araucano 2010 Carmenere - Χιλή - 100% Carmenere - Valle de Colchagua - 13,5% - R $ 49.00
- ST (87)
- "Good and Cheap"

Η Carmenere μου άρεσε επίσης, χαρακτηριστικό νότες πιπεριού, μπαχαρικών και κόκκινων φρούτων. Το στόμα είναι φρουτώδες, καλό σώμα, καλή οξύτητα και καλή παραμονή.

Κρασί Pinot noir ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Araucano 2010 - Χιλή - 100% Pinot Noir - Central Valley - 13,5% - R $ 69.00 - ST (88)

Πολύ ώριμη φράουλα, φραγκοστάφυλο και κεράσι. Fresh ουρανίσκο, το φως σώμα, εύκολο να πιει και ευχάριστο.

Humo Wine BLANCO 2008
- Χιλή - 95% Pinot Noir και το 5% Syrah - Lolol Valley - 15,5% - R $ 109,00 - ST (90)

Πιο συγκρατημένη στη μύτη, αλλά με μια νόστιμη, κρεμώδη, φρουτώδη, το ξύλο είναι πολύ καλά τοποθετημένο, ισορροπημένη και ένα μακρύ τελείωμα στο στόμα.

Araucano Wine ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Syrah 2011 - Χιλή - 100% Syrah - Valle de Colchagua - 14,5% - R $ 65.00
- ST (88) - "Good and Cheap"

Πολύ ωραίο κρασί, πολύ στρογγυλά, έτοιμο, docinha φρούτα, μια πραγματική «girly κρασί."

Wine Clos de LOLOL 2009 - Χιλή - 38% Carmenere, 28% Cabernet - Sauvignon, Syrah 20%, 14% Cabernet Franc - Lolol Valley - 18 μήνες, σε βαρέλια δεύτερη χρήση - 14,5% - R $ 109,00 - ST (90 +)

Το δικαστήριο είχε νότες γλυκάνισου, floral και κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος έχει καλό σώμα, ευγενικές τανίνες, καλή οξύτητα και καλή τέλος επιμονή.

Κόκκινο κρασί CABERNET SAUVIGNON GRAN Araucano 2009 - Χιλή - 100% Cabernet Sauvignon - Colchagua Valley - 18 μήνες, σε βαρέλια (70% νέα, 30% δεύτερη χρήση) - 14,5% - R $ 149,00 - ST (90 + )

Το πρώτο σημείωμα στη μύτη ήταν ade μαύρη ελιά, η οποία διαχέεται το άνοιγμα πολλά φρούτα, δαμάσκηνο, γκουάβα και φόντο βανίλιας. Ο ουρανίσκος είναι πυκνό, καλή οξύτητα, δημιουργώντας ένα ευχάριστο, φρουτώδες, ελαφρύ μεταλλικό φρεσκάδα, με μια ευχάριστη επίγευση.

Wine ΑΛΚΑ CARMENERE 2009 - Χιλή - 100% Caemenére - Colchagua Valley - 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια - 15% - R $ 329,00 - ST (92+)

Με οποιαδήποτε υποχρέωση να είναι καλή, Alka, το TOP του οινοποιείου, παρουσίασε πληθωρική σημειώσεις στη μύτη, καβουρδισμένο καφέ, κουτί πούρων, σκληρό ξύλο, κόκκινων φρούτων και βανίλιας. Ο ουρανίσκος επιβεβαιώνει την ποιότητα και τις σημειώσεις της μύτης, πολύ κρεμώδες, φρουτώδες, ισορροπημένο, χρειάζονται μερικά χρόνια στο μπουκάλι για να δείξει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Όμορφη κρασί!

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Μετά από πρόσκληση του φίλου μου Roberto νεώτερος, αργά την Τετάρτη, 25, παρακολουθούσε μια γεύση από ισπανικά κρασιά Εισαγωγέας B-Cube σε ENOTRIA, στην οποία ο ίδιος είναι εδώ στο Άγιο Πνεύμα. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση της Ισπανίας, όπου θα μπορούσαν να συναντηθούν από 7 διαφορετικές περιοχές κρασιού: Penedès, Navarra, Ribera del Duero, Toro, Rioja και Somontano, ένα πραγματικό μάθημα για την προσωπικότητα της κάθε περιοχής. Στο παραπάνω βίντεο ο εμπορικός διευθυντής της εισαγωγής Valeria Reel μιλάει λίγο σχετικά με τον εισαγωγέα και τα κρασιά που δοκιμάστηκαν.

Η Ισπανία είναι μια ορεινή, ζεστό και ξηρό χώρα, με περισσότερη γη στους αμπελώνες από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο. Αυτή είναι η τρίτη σε παραγωγή παγκόσμιας παραγωγής οίνου μετά τη Γαλλία και την Ιταλία.

Το ισπανικό κρασί ξύπνησε μια μακρά λανθάνουσα περίοδο με απόδοση κάτω του μέσου όρου. Επί του παρόντος, η Ισπανία είναι μια πιο ζωντανή χώρα όσον αφορά το κρασί, με μια μεγάλη τιμή σχέση ποιότητας x. Για δεκαετίες, μόνο την πιο διάσημη περιοχή της Ισπανίας για τους ερυθρούς οίνους της Rioja, και η κλασική περιοχή του ενισχυμένου οίνου, Jerez, ξεχώρισε μεταξύ των διεθνών εκλεκτά κρασιά.

Επί του παρόντος, πολλές άλλες αμπελουργικές περιοχές, όπως αυτές που αναφέρονται στην ανωτέρω δοκιμάζοντας κρασιά που παράγουν πραγματικά την ποιότητα, ακόμη και κάποια έκπληξη.

Al νόμους κρασιά από την Ισπανία έχουν μια κατηγορία ΟΠΠΚΠ σε δύο επίπεδα: Ονομασία Προέλευσης (DO), μια υψηλότερη κατάταξη (DOC), που δημιουργήθηκε το 1991 μέχρι σήμερα, Rioja και Priorat είναι οι μόνες περιοχές με επίπεδο DOC (επίσης γνωστή όπως DOCa). Κρασιά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ως μέρος της κατηγορίας DO του επιτραπέζιου οίνου που ονομάζεται Vino de Tierra (ισοδύναμο με το Vins de Pays της Γαλλίας).

Κατά τη γνώμη μου, το highlight της βραδιάς ήταν η Cava Masters 1312 (ημερομηνία από την έναρξη των δραστηριοτήτων του) - Penedès - 12% - Xarel αυτό? Parellada - R $ 129,00 - ST (91)

Cava είναι ο επίσημος όρος για την παραδοσιακή μέθοδο αφρώδης οίνος, που παράγεται κυρίως στις Penedès, αν και υπάρχουν λίγοι παραγωγοί στην υπόλοιπη Ισπανία.

Visual μέτριας έντασης άχυρο κίτρινο, λεπτό, επίμονες και μεγάλες, καθαρές και φωτεινές perlage. Έντονα αρώματα, νότες μοιάζει με μια φρυγανιά σαμπάνιας, τσουρέκι, το βούτυρο, τους ξηρούς καρπούς (φουντούκια και αμύγδαλα), και ένα άγγιγμα από φρέσκα φρούτα και ένα ελαφρώς μεταλλικό φόντο. Palate εκτελούνται ξηρό, καλό σώμα, καλή οξύτητα και μεγάλη φρεσκάδα. Κρεμώδη υφή, επίμονη, μακρύ τελείωμα με μια μαλακή υφή και τα αρώματα των φρυγανισμένο ψωμί, λευκό καρπούς, και.

Ακολούθησαν πάνω από 10 κρασιά σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος, εκτός κατά τη γνώμη μου, το πρώτο λευκό (SB) που ήταν αρωματισμένο με "γάτα κατούρημα" ισχυρή, Inurrieta ORCHIDEA "Sauvignon Blanc Navarra" (13%) ST (84) € 76.00 (Penin Guide 2011: 91 και Χρυσό Μετάλλιο - Concours Mondial de Bruxelles 2008). Σύμφωνα με λευκό: LAUS ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ CHARDONNAY "Somontano" 13,5% ST (90) £ 89,00. Πρώτα αυξήθηκε: Inurrieta Mediodia Garnacha? Merlot "Navarra" (14%) ST (88) R $ 76,00 - Σύμφωνα αυξήθηκε :. LAUS ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ MERLOT (Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah) "Somontano" (13,8%) R $ 89,00 Πρώτη κόκκινο : LAUS OAK Merlot? Cabernet Sauvignon? Tempranillo Somontano 13,8% ST (86) £ 89,00. Σύμφωνα με το Κόκκινο: IUVENE "Tempranillo" Rioja (13%) ST (86) R $ 59,00.

Τρίτο κόκκινο: Tempranillo DARDANELOS 04 μήνες σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια (13,8) ST (89) £ 89.00 - Το μπουκάλι είναι πολύ όμορφο, μοντέρνο σχεδιασμό. Κόκκινο Δωμάτιο: Inurrieta SUR "Garnacha? Syrah? Graciano "(06 μήνες σε δρύινα αμερικανικά βαρέλια) (14,5%) ST (89) R $ 76,00. Πέμπτο κόκκινο: Tempranillo Rioja LORIÑON Crianza 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια American (13%) ST (88) R $ 76,00. Το έκτο και τελευταίο κρασί: CARODORUM της "Tinta de Toro» (10 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια) (15%) ST (92+) R $ 129,00, γεμάτο κρεμώδες, για εκείνους που τους αρέσει το στυλ, είναι μια vinhaço!

Τα κρασιά που θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον ENOTRIA Avenue Rio Branco, 1383, Vitória - ES, 29055-643

Τηλέφωνο: 27 3345-8696 / 27 3345-8696

www.enotria-es.com.br

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Δίνοντας proseguimento στήλη "Good and Cheap", θα μιλήσω σήμερα για ένα γαλλικό κόκκινο κρασί εκπονήθηκε παραγωγός Chapoutier, Syrah και Grenache σταφύλια, οι οποίες δεν περνούν μέσα από το βαρέλι, Marius rouge 2010 οι δικές τους αμπελώνες που βρίσκονται εντός της IGT Pays d'Oc, Languedoc-Roussillon.

Languedoc-Roussillon είναι ο σημαντικότερος παραγωγός του Vin de Pays (VDP) της Γαλλίας, με το 80% του συνόλου. Πολλά επισημανθεί στο πλαίσιο του περιφερειακού ονομασία Vin de Pays d'OC και άλλοι με τα ονόματα των τοπικών περιοχών. Τα πρότυπα VDP είναι λιγότερο αυστηρές από εκείνες της AOC, επιτρέποντας οινοποιοί φατρία ποικιλιακά κρασιά από μη-παραδοσιακές ποικιλίες και ανακατεύουμε με γηγενείς και διεθνείς σταφύλια. Η κατάσταση της VDP δίνει μεγαλύτερη αναγνώριση από το βασικό επίπεδο vin de table. Σχεδόν όλα είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα από πέντε σταφύλια νότιο κλασικό, το μίγμα ρυθμίζεται από την AOC. Το Syrah, διάσημη στη γειτονική περιοχή της κοιλάδας του Ροδανού, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής? Mourvedre και Carignan, μπορούμε να σκοτεινή, ταννικό και πικάντικα κρασιά. Το Grenache και Cinsaut, καλλιεργούνται πολύ φρουτώδες και εύκολη.

Chapoutier είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ροδανού. Michel Chapoutier είναι ένας από τους μεγαλύτερους οινοπαραγωγούς της Γαλλίας, εξελέγη πολλές φορές οινοποιός της χρονιάς από την Revue du Vin de France, έδωσε μια νέα διάσταση στα κρασιά της περιοχής, φτάνοντας την τελειότητα στις διάφορες ονομασίες της Βόρειας και Νότια. του αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας και έχουν χαμηλά εισοδήματα. Το κρασί είναι ένας φόρος τιμής στον παππού του, Marius.

Προσωπικά Αξιολόγηση: - Γαλλία - Λανγκεντόκ Ρουσιγιόν - Syrah και Grenache - ST (88) 13,5% - Εισαγωγέας Mistral - R $ 52.00

Όπως είπα και παραπάνω αυτό το κρασί δεν περάσει από το ξύλο που δίνει μια φρέσκια, καθαρή φρούτα. Visual Medium ρουμπίνι ένταση, διαυγές και λαμπερό. Στις μύτη κόκκινα και μαύρα φρούτα, μαύρο πιπέρι, floral και ένα ελαφρύ άγγιγμα βαλσάμικο. Το στόμα είναι φρέσκο, φρουτώδες, με μέτριο σώμα, ισορροπημένη μεταξύ της οξύτητας και της περιεκτικότητας σε αλκοόλ? τανίνες μαλακό καλής ποιότητας. Τέλος με καλή επιμονή. Αξίζει να γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook