Сеарцх Енгине Оптимизатион поднесе сајт екстрактор емаил

Архива за 'СТ (93)' Категорија

Окружен мистеријом, вино Цабалло Лоцо не доводи у жетви и њеног налепнице и шире. Заправо је рез од неколико грожђа и виноградима, која је почела да се користи у 90 под командом Џорџа Цодерцх, "Цабалло Лоцо", која позајмио име у вину.

У то време било је неколико барела Цабенет сорти совињон, мерло, каберне франк и Малбец од жетве у 1990 и 1993, али у смањеним количинама недовољним за сортна линију. Тако винарија одлучио да направите свој врх, Цабалло Лоцо.

Године 1994, половина цеви је коришћен за Цабалло лоцо број 1, друга половина била помешана и издвојено за број 2, и тако даље. Сваки жетва 50% од претходне суме је струја.

# 12 коју сам пробао је 50% у 2007 и 50% жетве усева између 1990 и 2006.

Лични Евалуација: СТ (93 +)
-
Чиле - Маипо долина, Колчагуа и Цурицо - 14,6% - каберне совињон, Царменере, Малбец и мерло - 18 месеци у бурету - Увозник Равин
-
Р $ 260,00

  • Је већ доказао # 9 и волео много, али изгледа да је то још боље. Визуелни интензивне рубин, интензивне ароме воћа као што су вишње, шљиве, манго у сируп, коже, и карамеле дивно. Непца показала добро тело, концентрисани, свиленкасте танина, добра киселост, добро избалансиран, са добро израђен дрвета које не преклапа са плодом. Прилично дуго. Несумњиво Марц!

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Свако зна да Геиссе пећина је једна од најцењенијих и признатих произвођача шампањца из Бразила и света. Али мало је познато да данас потпише Цхампагне Премиер Цру.

У суботу поподне сам имао привилегију да из прве руке укусу, што је први блог да поставите лично мишљење о прва серија од Цаве Геиссе Пхилиппе Думонт шампањац Премиер Цру флаше број 00176 од 1500 произведених. Ово Шампањац је резултат партнерства између две породице који деле исту филозофију рада, Думонт Геиссе француски и бразилски.

Пројекат је почео у 2007, када Геиссе примио у својој винарији у Пинто Бандеира, Француз Филип Думонт, власник нешто више од 5 ари Премиер Цру Цхигни-лес-Росес - Реимс, са преко 300 година традиције у региону . Филип је био одушевљен квалитетом и стилу пенушавих вина произведених Марио Геиссе и афинитетима због радне филозофије обе породице завршио на позив да се скрене Марио Геиссе је први шампањац са бразилском етикетом.

Да ли су 1.500 боца, јер је обим производње у земље са Премиер Цру имена је веома ограничен, а вредност ове области са стандардима квалитета може да достигне 1,5 милиона евра по хектару. Од 200 села Шампањи, само 43 имају право да користе ознаку Премиер Цру ознаку додељује за веома ретких произвођача у региону, због високог квалитета и локације својих винограда.

Лични Евалуација:
СТ (93) - 50% Цхардоннаи / 50% Пинот Ноир - 12,5% - Производња по хектару: 8000 кг - жетва: Септембар - Начин припреме: Цхампеноисе / Традиционални - Ферментација време: Прибл. 180 дана - Време сазревања: 36 месеци - Дипломски шећер: 12 грама по литру - Продукција: 1.500 боца - Р $ 290,00 у Викторији.

  • Визуелна бледо жуте сламе, Перлаге са ситних мехурића, бројне и добро упорност. Нос има ноте Бриоцхе и хлеб који доминира (без тост), белог воћа и минерала веома истакнути. Непца има велику киселост, доброг укуса и мириса, са добром концентрацијом белог воћа, великом упорношћу и укусно накнадним укусом, посебно квасци. Треба побољшати са још неколико година подрума. Велики шампањац, достојан овог партнерства између два велика произвођача.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

Производи се само у најбољим годинама, Алентежу Регионална вина, Спур Привате Селецтион Ред 2008 узраста за 12 месеци у француским храстовим бурадима, а затим каснијој фази од 18 месеци у боци пре изласка на тржиште. Личност 2008 је резултат свежином пролећа, лета и екстремним условима избор сорти ДОЦ Аликанте Боусцхет, Арагонес и сира. Велики део заслуга за успех овог вина је због аустралијском Давид винар Баверстоцк.

Лични Евалуација: СТ (93) - Португалија - Алентехо - Аликанте Боусцхет, Арагонес и Сира - 14,5% - Златна медаља Такмичења Мондиал де Брукеллес 2012 Награда за изврсност-Вине Магазине 2011

Визуелна граната интензивна, јасан и светао. Почетни ароме подсећа шљиве у сируп, мало Тоасти, цветне и минералне фон дивно. Непца је дебела, елегантан, добро структурисани киселост и танини, са великом равнотеже. Дуго ароматичног упорност, са добром концентрацијом воћа. Његова фино танини и живахан покажу рано, што верујем велики потенцијал. Вина која позива на шољицу за другом, није уморан. Хармонизација бази јела су идеални за лов или меке сиреве.

Пратите Лифе Блог живе на Твиттер

Уживајте Блог живота живе на странице на Фацебоок-у

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Волели многи и мрзе тако мало оних који га говоре и плаћеник, истину говорећи о плодовима мора и са роштиља је неупоредиво ПЕАР Манца Бела вина 2004 (93 ст) и ФРУНТЕСПИНА ГРАН РЕЗЕРВА 2001 (90. ст) армонизарам веома добро. срдачно и укусно јело.
хттп://ввв.гуарамаре.цом.бр/
тел 3272.1300