søkemotoroptimalisering hjemmeside sende email extractor

Arkiv for 'ST (93)' Kategori

Omgitt av mystikk, ikke vin Caballo Loco ikke bringe inn etiketten innhøstingen og ikke drue. Det er faktisk et kutt på flere druer og årganger, som begynte å bli brukt på 90-tallet i henhold Jorge Coderch kommandoen, "Caballo Loco", som lånte sitt navn til vin.

På den tiden var det flere fat varianter Cabenet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Malbec av avlinger i 1990 og 1993, men i små mengder, tilstrekkelig for en varietal linje. Dermed vingården besluttet å opprette sin Top, den Caballo Loco.

I 1994 ble halvparten av fatet brukes til Caballo Loco nummer 1, ble den andre halvparten blandet og satt til side for nummer 2 og så videre. Hver høste 50% av den tidligere tilfører strømmen.

Den # 12 som jeg har smakt er 50% av 2007 innhøsting og 50% av avlinger mellom 1990 og 2006.

Personlig vurdering: ST (93+)
-
Chile - Maipo Valley Colchagua og Curicó - 14,6% - Cabernet Sauvignon, Carmenere, Malbec og Merlot - 18 måneder i fat - Importør Ravin
-
R $ 260,00

  • Jeg smakte # 9 og likte mye, men det virker som dette er enda bedre. Visual intense rubin, intense frukt smaker som kirsebær, mango, plommer i sirup, skinn, og en herlig karamell. Ganen viste god kropp, konsentrert, silkeaktige tanniner, god syre, godt balansert, med en godt utformet tre som ikke overlapper frukten. Ganske lang. Utvilsomt en vinhaço!

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Alle vet at Cave Geisse er en av de mest respekterte og anerkjente glitrende vinprodusentene i Brasil og verden. Men få vet at nå signerer en Champagne Premier Cru.

På ettermiddagen lørdag hadde jeg det privilegium å smake førstehånds, den første bloggen legger ut en personlig mening om den første gruppen av Champagne Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru flaske nr 00176 av 1500 produsert. Dette Champagne er et resultat av et samarbeid mellom to familier som deler samme arbeid filosofi, den franske Dumont og den brasilianske Geisse.

Prosjektet startet i 2007 da Geisse mottatt i sin vingård i Pinto Bandeira, franskmannen Philippe Dumont, eieren litt mer enn 5 dekar Premier Cru i Chigny-les-Roses - Reims, med over 300 års tradisjon i regionen . Philippe var fornøyd med kvaliteten og stil glitrende utarbeidet av Mario Geisse, og slektskap grunn av arbeidet filosofi både familier havnet i en invitasjon til Mario Geisse ville produsere den første champagne med brasilianske label.

Er 1500 flasker, siden volumet av produksjonen i landene med Premier Cru betegnelsen er svært begrenset, og verdien av områdene med dette kvalitetsstandard kan nå 1,5 millioner euro per hektar. Av de 200 landsbyer i Champagne, bare 43 har rett til å bruke navnet Premier Cru, betegnelsen gis til svært få produsenter i regionen for høy kvalitet funksjon og plassering av sine vingårder.

Personlig vurdering:
ST (93) - 50% Chardonnay / Pinot Noir 50% - 12,5% - Produksjon per hektar: 8000 kg - harvest: September - noe som gjør metoden: Champe / Tradisjonell - Fermentering: Ca.. 180 dager - modning tid: 36 måneder - sukkerinnhold: 12 gram per liter - Produksjon: 1500 flasker - R $ 290,00 i Victoria.

  • Visual blek strå gul, perlage med små bobler, mange og gode utholdenhet. Nesen har noter av brioche og brød dominerende (ingen toast), hvit frukt, og en ganske fremtredende mineral. Ganen har god syre, fyldig, med god konsentrasjon av hvit frukt, god utholdenhet og deilig ettersmak, spesielt gjær. Bør forbedre med noen års kjeller. En flott champagne, verdig dette partnerskapet mellom to store produsenter.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

Produseres kun i de beste årene, Regional Alentejo vin, rød Esporão Private Selection 2008 alderen for 12 måneder i franske eikefat, etterfulgt av et annet stadium av 18 måneder i flasken før du går til markedet. 2008 årgangen personlighet er et resultat av våren friskhet, ekstreme sommerforhold og valg av druetyper DOC Alicante Bouschet, Aragones og Syrah. Mye av æren for suksessen til denne vinen er på grunn av den australske vinmakeren David Baverstock.

Personlig vurdering: ST (93) - Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones og Syrah - 14,5% - Gold Medal verden over konkurransen brussels 2012 Award Excelência- Wine Magazine 2011

Visual intense, klare og lyse granat. Innledende aromaer som minner om plommer i sirup, ristet, floral lys og en fantastisk mineral bakgrunn. Ganen er fett, elegant, god syre og strukturerte tanniner, med god balanse. Long aromatisk utholdenhet, med god konsentrasjon av frukt. Sine tynne og livlige tanniner vise sin tidlig alder, noe som gjør tror på en stor lagringspotensial. En vin som krever et glass etter hverandre, ikke sliten. De ideelle matchende retter er jakt base eller myke oster.

Følg bloggen Living the Life on Twitter

Nyt den bloggsiden Leve livet på Facebook

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Elsket av mange og hatet av få som snakker det og leiesoldat, sannheten og snakker sjømat grillet Mar, var han uovertruffen og .Vinhos PERA MANCA hvit 2004 (93 st) og FRUNTESPINA Gran Reserva 2001 (90 st) armonizaram veldig godt med hjertelig og deilig rett.
tel 3272.1300