zoekmachine optimalisatie website dienen e-mail extractor

Archief voor de 'ST (93)' Category

Omgeven door mysterie, maakt wijn Caballo Loco niet mee in het label van de oogst en niet de druif. Het is eigenlijk een verlaging van verschillende druiven en wijnen, die begon te worden gebruikt in de jaren '90 onder Jorge Coderch commando, de "Caballo Loco", die zijn naam leende aan de wijn.

Op dat moment waren er verschillende vaten van rassen Cabenet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Malbec van de oogsten in 1990 en 1993, maar in kleine hoeveelheden, voldoende voor een rassen lijn. Dus de wijnmakerij besloten haar Top, de Caballo Loco creëren.

In 1994, werd de helft van het vat voor Caballo loco Number 1, werd de andere helft gemengd en opzij gezet voor Aantal 2 enzovoorts. Elke oogst 50% van het voorgaande voegt de huidige.

De # 12 dat ik proefde is 50% van de oogst van 2007 en 50% van de gewassen is tussen 1990 en 2006.

Persoonlijke Rating: ST (93+)
-
Chile - Maipo Valley, Colchagua en Curicó - 14,6% - Cabernet Sauvignon, Carmenere, Malbec en Merlot - 18 maanden in barrel - Importeur Ravin
-
R $ 260,00

  • Ik had geproefd de # 9 en vond veel, maar het lijkt erop dat dit is nog beter. Visual intense robijnrode, intense fruit smaken zoals kersen, mango, pruimen in siroop, leer, en een prachtige caramel. De smaak toonde goed lichaam, geconcentreerd, zijdeachtige tannines, goede zuurgraad, evenwichtig, met een goed gemaakte hout dat de vrucht niet overlapt. Best lang. Ongetwijfeld een vinhaço!

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

Iedereen weet dat de Cave Geisse is een van de meest gerespecteerde en erkende mousserende wijn producenten in Brazilië en de wereld. Maar weinigen weten dat nu tekent een Champagne Premier Cru.

In de namiddag van zaterdag had ik het voorrecht om uit de eerste hand te proeven, de eerste blog plaatsen van een persoonlijke mening over de eerste partij van Champagne Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru fles No. 00176 van 1500 geproduceerd. Deze Champagne is het resultaat van een samenwerking tussen de twee gezinnen die hetzelfde werk filosofie delen, de Franse Dumont en de Braziliaanse Geisse.

Het project begon in 2007 toen Geisse ontving in zijn wijnmakerij in Pinto Bandeira, de Fransman Philippe Dumont, eigenaar van iets meer dan 5 hectare Premier Cru in Chigny-les-Roses - Reims, met meer dan 300 jaar traditie in de regio . Philippe was blij met de kwaliteit en de stijl van mousserende uitgewerkt door Mario Geisse en de affiniteiten toe te schrijven aan het werk filosofie van beide families belandde in een uitnodiging om Mario Geisse zou de eerste champagne met Braziliaanse label produceren.

Zijn 1.500 flessen, omdat de omvang van de productie in het land met Premier Cru appellation is zeer beperkt en de waarde van de gebieden met deze kwaliteit standaard kan bereiken 1,5 miljoen euro per hectare. Van de 200 dorpen in de Champagne, op slechts 43 hebben recht op de naam Premier Cru, aanwijzing toegekend aan zeer weinig producenten in de regio voor hoge kwaliteit functie en de plaats van zijn wijngaarden te gebruiken.

Persoonlijke Rating:
ST (93) - 50% Chardonnay / Pinot Noir 50% - 12,5% - de productie per hectare: 8000 kg - oogst: september - methode voor het maken: Champenoise / Traditioneel - Fermentation: Ca.. 180 dagen - rijpen tijd: 36 maanden - Suikergehalte: 12 gram per liter - Productie: 1.500 flessen - R $ 290,00 in Victoria.

  • Visual bleke strogeel, perlage met kleine belletjes, talrijk en goed doorzettingsvermogen. De neus heeft toetsen van brioche en brood dominerende (geen toast), wit fruit, en een vrij prominente mineraal. De smaak heeft een goede zuurgraad, full-bodied, met een goede concentratie van wit fruit, uitstekend doorzettingsvermogen en heerlijke nasmaak, vooral gist. Moeten verbeteren met een paar jaar van de kelder. Een groot champagne, waardig van deze samenwerking tussen twee grote producenten.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

Geproduceerd alleen in de beste jaren, de Regionale Alentejo wijn, rode Esporão Private Selection 2008 voor 12 maanden in Franse eiken vaten, gevolgd door een andere fase van 18 maanden in de fles voordat ze op de markt. De 2008 vintage persoonlijkheid is het resultaat van de lente versheid, extreme zomerse omstandigheden en de selectie van druivensoorten DOC Alicante Bouschet, Aragones en Syrah. Een groot deel van het krediet voor het welslagen van deze wijn is te wijten aan de Australische wijnmaker David Baverstock.

Persoonlijke Rating: ST (93) - Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet, Aragones en Syrah - 14,5% - Gouden Medaille wereldwijd wedstrijd brussels 2012 Award Excelência- Wine Magazine 2011

Visual intense, duidelijk en helder granaat. Eerste aroma's die doen denken aan pruimen in siroop, geroosterd, bloemen licht en een prachtige minerale achtergrond. De smaak is vet, elegant, goede zuurgraad en gestructureerde tannines, met een goede balans. Lange aromatische persistentie, met een goede concentratie van fruit. Zijn dunne en levendige tannines tonen hun jonge leeftijd, waardoor geloven in een grote veroudering potentieel. Een wijn die vraagt ​​om een glas na de andere, niet moe. De ideale bijpassende gerechten worden jacht basis of zachte kazen.

Volg de Blog leven het leven op Twitter

Geniet van de blog pagina Living Life op Facebook

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Geliefd bij velen en gehaat door weinigen die spreken en huurling, de waarheid en praten vis gegrilde Mar, hij was ongeëvenaard en .Vinhos PERA MANCA wit 2004 (93 st) en FRUNTESPINA Gran Reserva 2001 (90 st) armonizaram heel goed met de hartige en heerlijke gerecht.
tel 3272.1300