βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαγωγέας

Αρχείο για την «ST (93) 'Κατηγορία

Περιτριγυρισμένο από το μυστήριο, Caballo Loco κρασί δεν φέρει στη συγκομιδή και την ετικέτα της ή το σταφύλι. Είναι πραγματικά μια περικοπή αρκετών σταφύλια και χρονιές, το οποίο άρχισε να χρησιμοποιείται στη δεκαετία του '90 υπό την αρχηγία του Γεωργίου Coderch, το "Caballo Loco", που δάνεισε το όνομά του στο κρασί.

Σε αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλά βαρέλια των ποικιλιών Cabenet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec και Merlot χρονιές του 1990 και του 1993, αλλά σε μειωμένες ποσότητες, επαρκεί για μια σειρά ποικιλίας. Έτσι, το οινοποιείο αποφάσισε να δημιουργήσει Top σας, το Caballo Loco.

Το 1994, το ήμισυ του κυλίνδρου χρησιμοποιήθηκε για Caballo Loco Number 1, το άλλο μισό αναμίχθηκε και που προορίζεται για Number 2, και ούτω καθεξής. Κάθε καλλιέργεια 50% από το προηγούμενο προσθέτει την τρέχουσα.

Το Νο 12 που δοκίμασε είναι το 50% της συγκομιδής του 2007 και το 50% των καλλιεργειών μεταξύ των ετών 1990 και 2006.

Προσωπικά Αξιολόγηση: ST (93+)
-
Χιλή - Maipo Valley, Σάντα Κρουζ και Curico - 14,6% - Cabernet Sauvignon, CARMENERE, Malbec και Merlot - 18 μήνες βαρέλι - Εισαγωγέας Ravin
-
R $ 260,00

  • Αν αποδειχθεί το # 9 και μου άρεσε πολύ, αλλά φαίνεται ότι αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Visual έντονο ρουμπινί, έντονα αρώματα φρούτων όπως κεράσι, μάνγκο, δαμάσκηνο σε σιρόπι, δέρμα, και μια υπέροχη καραμέλα. Ο ουρανίσκος έδειξε καλό σώμα, συμπυκνωμένο, μεταξένιο τανίνες, καλή οξύτητα, καλά ισορροπημένο, με ένα καλά επεξεργασμένο ξύλο που δεν επικαλύπτει το φρούτο. Αρκετά μακριά. Αναμφίβολα ένα vinhaço!

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Ο καθένας ξέρει ότι Geisse Σπήλαιο είναι ένα από τα πιο σεβαστά και να αναγνωριστούν αφρώδη οινοπαραγωγούς στη Βραζιλία και το Παγκόσμιο. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι υπογράφει τώρα Champagne Premier Cru.

Το απόγευμα του Σαββάτου είχα το προνόμιο να γευτούν από πρώτο χέρι, είναι το πρώτο blog για να δημοσιεύσετε την προσωπική του άποψη για την πρώτη παρτίδα του Cave Geisse Philippe Dumont Champagne Premier Cru μπουκάλι Νο 00176 του 1500 που παράγεται. Αυτή η σαμπάνια είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ δύο οικογενειών που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία εργασίας, γαλλικά και Βραζιλίας Geisse Dumont.

Το έργο ξεκίνησε το 2007, όταν Geisse περιήλθε στο οινοποιείο του στο Pinto Bandeira, Γάλλος Philippe Dumont, ιδιοκτήτης του λίγο πάνω από 5 στρέμματα Premier Cru Chigny-les-Roses - Ρεμς, με πάνω από 300 χρόνια παράδοσης στην περιοχή . Philippe ήταν ικανοποιημένος με την ποιότητα και το ύφος των αφρωδών οίνων που παράγονται από τον Mario Geisse, και τις συγγένειες που οφείλονται στη φιλοσοφία λειτουργίας των δύο οικογενειών κατέληξε σε μια πρόσκληση σε Mario Geisse θα παράγει την πρώτη σαμπάνια με τον Βραζιλιάνο ετικέτα.

Οι 1.500 φιάλες, δεδομένου ότι ο όγκος της παραγωγής στα εδάφη με Premier Cru ονομασία είναι πολύ περιορισμένη και η αξία των περιοχών με αυτό το επίπεδο της ποιότητας μπορεί να φθάσει το 1,5 εκατομμύρια ευρώ ανά εκτάριο. Από τα 200 χωριά σε Champagne, μόνο 43 έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την ονομασία Premier Cru, ονομασία που χορηγούνται σε πολύ λίγους παραγωγούς της περιοχής, λόγω της υψηλής ποιότητας και την θέση των αμπελώνων της.

Προσωπικά Αξιολόγηση:
ST (93) - 50% Chardonnay / 50% Pinot Noir - 12,5% - Παραγωγή ανά εκτάριο: 8000 kg - Τρύγος: Σεπτέμβριος - Μέθοδος προετοιμασίας: Champenoise / Παραδοσιακά - χρόνος ζύμωσης: Περίπου. 180 ημέρες - Χρόνος ωρίμανσης: 36 μήνες - Αποφοίτηση Ζάχαρη: 12 γραμμάρια ανά λίτρο - Παραγωγή: 1.500 φιάλες - R στο Victoria 290,00 δολάρια.

  • Visual χλωμό άχυρο κίτρινο, perlage με μικρές, πολλές και καλές φυσαλίδες επιμονή. Η μύτη έχει νότες από τσουρέκι και ψωμί κυρίαρχο (όχι τοστ), λευκά φρούτα, και ένα πολύ σημαντικό ορυκτό. Ο ουρανίσκος έχει μεγάλη οξύτητα, γεμάτο σώμα, με καλή συγκέντρωση των λευκών φρούτων, μεγάλη επιμονή και νόστιμη επίγευση, ειδικά ζύμες. Θα πρέπει να βελτιωθεί με λίγα περισσότερα χρόνια από το κελάρι. Μια μεγάλη σαμπάνια, αντάξια αυτής της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο μεγάλων παραγωγών.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Παράγεται μόνο τα καλύτερα χρόνια, το Alentejo Τοπικός Οίνος Spur Private Selection 2008 κόκκινο κρασί παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, ακολουθούμενο από ένα άλλο στάδιο από 18 μήνες στη φιάλη πριν πάει στην αγορά. Ο χαρακτήρας του τρύγου 2008, είναι το αποτέλεσμα της τη φρεσκάδα της άνοιξης, ακραίες συνθήκες το καλοκαίρι και την επιλογή των ποικιλιών DOC Αλικάντε Bouschet, Aragones και Syrah. Πολλά εύσημα για την επιτυχία αυτού του κρασιού οφείλεται στην αυστραλιανή οινοποιός David Baverstock.

Προσωπικό αξιολόγηση - Πορτογαλία - Alentejo - Αλικάντε Bouschet, Aragones και Syrah - ST (93) 14,5% - Χρυσό Μετάλλιο Concours Mondial de Bruxelles 2012 Βραβείο Excelência- 2011 το περιοδικό Wine

Visual έντονο, διαυγές και λαμπερό γρανάτης. Αρχικό αρώματα που θυμίζουν δαμάσκηνο σε σιρόπι, φρυγανισμένο, ελαφριά floral και ένα θαυμάσιο μεταλλικό φόντο. Ο ουρανίσκος είναι λίπος, κομψό, καλή οξύτητα και δομημένες τανίνες, με μεγάλη ισορροπία. Long αρωματικά επιμονή, με καλή συγκέντρωση των φρούτων. Ωραία και ζωντανή τανίνες του δείχνουν μικρή ηλικία τους, στην πίστη σε ένα μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Ένα κρασί που καλεί για ένα φλιτζάνι μετά το άλλο, δεν είναι κουρασμένος. Το ιδανικό ταίριασμα βασίζονται πιάτα κυνηγιού ή μαλακά τυριά.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε Blog Ζωή Living της σελίδας στο Facebook

Guaramare 2009

.Vinhos PERA MANCA branco 2004( st 93)e FRUNTESPINA GRAN RESERVA 2001( st 90) armonizaram muito bem com o prato farto e delicioso . Αγαπήθηκε από πολλούς και μισητός από τους λίγους που θα μιλήσει και μισθοφόρος, και μιλώντας τη σχάρα αλήθεια θαλασσινά στη σχάρα και τον ασύγκριτο .Vinhos ΠΕΡΑ MANCA λευκό 2004 (93 ος) και FRUNTESPINA GRAN RESERVE 2001 (90 ος) armonizaram πολύ καλά με το χορταστικό και νόστιμο πιάτο.
τηλ 3272.1300